SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Ha máshol alap dolog, és ennyire hiányzik, akkor át kell menni az ottani fórumra - és ha ott hiányzik valami innen, akkor ott nyûglõdni, hogy ez meg az kellene, bezzeg az SG-n 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tommygear
a fehérlistás topikokból eltûntek oldalról a kis ikonok, így nemtudom esetleg késõbb levenni õket
tommygear
hm... és ezért kell fizetni ami máshol alap dolog :\
ezért kéne szabotálni <#hehe><#hehe>
N o N a m e
hûha.. tényleg? <#eplus2>
most kipróbálom! 😄

szerk1: 19:29 😄
szerk2: 21:17 😄
szerk3: 23:04 😄
szerk4: 10/25 08:39 😄

#1324: szerintem jó ez így.. ha nem lenne a VIP-eknek, akkor alig lenne extra azért a 960 ft-ért évente.. szerintem maradhat így. 😊 (10/26 01:55)
Dzsini
Gondolom ezért tud néhány moderátor szabadon szerkeszteni, õk mindig megkapják azt a linket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Malakai
Nekem rémlik, hogy mintha vmikor régebben kaptam volna olyan választ, hogy átléptem egy limitet, de ja azt én is láttam, hogyha visszalépek, amikor még megjelenítette a linket, akkor szokta engedni, majd kipróbálom. 😊

Az ilyen VIP jogokkal való babrálás kétlem, hogy jó ötlet, gyorsan maga ellen fordítaná Dzsani St-éket valószinüleg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
Értem 😊
Ability
Nincs valós idõkorlát a szerkesztésre, ha tudod a szerkesztõkulcsot, akkor bármikor át lehet írni a kommentet. Ugyan ez vonatkozik a törlésre is. Csak a link tûnik el 4 perc után, de semmi sem változik, nincs ellenõrizve szerveroldalon az idõlimit. De ezt sem fogom megpiszkálni, engem kúrnak majd meg érte, nem célom szabotálni az SG-t.
kifli
és azt, hogy vip-ként tovább legyen szerkeszthetõ? 😊

Nekem múltkor beragadt valami, és sokkal késõbb jelent meg a hsz üzenetköszpontban, de üzenetközpontban még szerkeszthetõ volt egy ideig...
Guren
st biztos támogatná

Dzsini

N o N a m e
nem

max úgy, hogy nem küldi el az üzenetet egybõl, hanem vár 4 percig, hogy ha szerkeszteni akarod akkor tudjad, aztán posztolja. De az úgy elég szar..
tommygear
hsz szerkesztést nem lehetne megoldani nem vipeknek? <#vigyor5><#vigyor5>
Ezt a hozzászólásomat faszán a World of Warcraft topiknak (sosem írtam még oda) tulajdonítja az üzenetközpont, és nem is követi 😊
zsoltioregon
folyton összeomlik az Opera mióta felraktam és nem csak ha SG-n vagyok.
nem rég lett frissítve az Opera és ez is most lett felrakva tehát nem 100% csak 70.
Verzió
11.52

Összeállítás
1100

Környezet
Win32

Rendszer
Windows XP

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Clidey
Oké, köszi a gyors választ! Akkor ezek szerint nem a bõvítményedben van a hiba...és ez megnyugtat! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ability
El van kúrva a topik, az egyik bemásolt kód teljesen széthúzza az egészet. Azt nem tudom miért teszi rossz helyre az overlay-t, de minden esetre megjelenik, csak kipozicionálja a viewportból. Ha átmész ebben a topikban a második oldalra, akkor ott már minden jól megy.
Clidey
Ez az a topik, és itt a konzol képe újra:

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ability
Semmi hiba nincs benne, viszont nem látom az egészet, kintebb kellett volna húznod hogy ne legyen scrollbar és kiférjen minden. Egyébként melyik topikról van szó? Lehet hogy a topikban van valamilyen script ami miatt meghülyül.
Clidey
Ja igen bocs, ez Chrome.
A helyzet az, hogy ebben a topikban nem sikerült reprodukálnom a hibát, abban a másikban viszont bármennyiszer...
Itt a képlövés a hibakonzolról:

Ability
Éppen a 2.1-et tesztelem, totálisan átsiklottam felette. 😄 De annál jobb, a Webkites Inspectorral a legkönnyebb boldogulni, ha van hiba, egyértelmû üzenetet kapok róla. 😊
[HUN]FaTaL
A képrõl nekem nagyon Chromenak tûnik. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
Böngészõ? Ha Webkites (Chrome, Safari, stb) akkor jobb klikk egy üres területre -> Inspect Element (Elem kivizsgálása) -> Bal alul a második gombra katt -> feljön egy konzol ahol lesz hibaüzenet. Azt másold be nekem. Ha Firefox akkor a Firebug add-on kell hozzá, a módszer ugyan az, ott is lesz egy Console menüpont. Ha Opera, akkor Tools-> Advances -> Error Console. A szûrõket beállítod hogy csak Javascript hibákat mutasson. Az eredeményt bemásolod vagy screenshot róla.
Clidey

Mivel nálam sajnos továbbra is szarozik az hogy ha a 'Válasz'-ra kattintok, nem jelenik meg alul mégsem, ezért gondoltam bekapcsolom a WYSIWYG-et meg az overlayt is. Ez lett belõle:

Se ESC se ideoda kattintás nem segít, csak az F5. 😞

Jim Morrison
sajnos, ezért nem tudtam plusszozni egy felhasználót az ubuntu topikban 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Az elsõ pár napban ez így volt, de a reset óta kiegyenesedett a dolog, és most már többen vannak pluszban, mint mínuszban, és egyre többen vannak azok, akik közel azonos mennyiségben osztottak ki negatív és pozitív pontokat. Az emlegetett Pistikék megunták a dolgot (mivel egy userre egy nap 1x tudnak közvetlenül hatni), és egészen normálisan mûködik a rendszer - a sok vészmadárkodó user ellenére is.

tommygear
+1
MerlinW
Miután a "hasznosság" ráta 99%-ban abszolút nem minõsíti a felhasználót, - itt SG-n (is) - többnyire rosszindulatú, unatkozó pistikék nyomkodják a mínuszokat, tök felesleges. Ha már muszáj, akkor max úgy, hogy csak a pozitív értéket jelenítjük meg, de szerintem tök felesleges még csak foglalkozni is ezzel a rendszerrel. A topikjaimból el is távolítottam ezt a funkciót, ahogy sokan mások is.

[merlinw.org]

precision
Ability, ötlet! 😊 Nemtom jó e/értelmes e/megvalosítható e 😊

A userek fejlécébe kerülhetne egy ilyen "mouse over" ikon, amire ha rávinnénk az egeret akkor kiírni kis tooltip -ben a "hsz hasznossági" statját, azaz ami az adatlapján is megtalálható. Lustaság rlz 😊 Mármint így nem kéne az adatlapjára mennem ha érdekel ez az info.

Bazinga!

zsoltioregon
Pont kéznél volt matyi 😊 nem kellett alregekkel variálni 😄

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

tommygear
<#nevetes1><#nevetes1>
N o N a m e
az alregedet fórumtársnak nevezed?! 😄
zsoltioregon
kösz, egy fórumtárssal leteszteltük!

[HUN]FaTaL
Nem. Ha letiltasz valakit, akkor nem látod a hozzászólásait és ennyi. A másik irányhoz szerveroldali megoldások kellenének.

http://goo.gl/gd6Zi5

zsoltioregon
a bõvítményre és funkcióira értem.

zsoltioregon
amúgy le a kalappal! nagyon jó dolog!

zsoltioregon
ha letiltok valakit az olyan, mint az FB-n, hogy õ se lát engem?
elnézést, hogy megsértem a netikettet és nem olvasok vissza 1200 üzit..

opera 11.52-m van

Ability
Na, eddig tartott a Mozillának hogy bevizsgálja az addon-t. Még szeptember elején küldtem be, most fogadták el. Ahhoz képest hogy 10 napot igértek maximum, hát, nem siették el. 😄

Hibáknak utánanézek majd, nekem ment Opera 11 alatt a kommentek kinyerése.
SötétBarom
Oh. 😊 Tényleg. Köszi 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dzsini
Nahát, tényleg... és most megvártam, és tényleg nem mûködik (Opera 12 alfa, plugin 2.0.0). A címsorban megjelenik a (2) az új üzenetek számával, de nincs felugró, és nem töltõdik be (vagy jelenik meg) az új hozzászókás.

MerlinW
Átkerült már egy ideje az SG jobb felsõ sarkába.

[merlinw.org]

SötétBarom
Az miért lehet, hogy eltûnt a beállítások gomb a plugin oldalon? (chrome)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én is csak a stabil verziót használom, de elvileg már része annak is.

Dzsini
Én nem használok nightlyt, ha véglegessé válik megmondom 😊

Operában nektek mûködik az automata topikfrissítés?

Dzsini
Erre való az üzenetközpont, egy ideje része már a bõvítménynek.

Rage47
Javaslat: jelezze azt a topikot a rendszer valahogy, ahol nekem válaszoltak. Ez lehet akár olyan topik is, amely nincs a kedvenceim között. Ez a lehetõség lehetne mondjuk választható, mint a jobb felsõ sarokban, hogy berakjuk kedvencekbe vagy nem; akarom, hogy jelezzen nekem a topik, vagy ne.
akyyy
vagy lehessen megjelölni olyan topikokat, amit mindig mutasson

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

N o N a m e
Arra gondoltam, hogy a topikokban a kedvencek listához lehetne-e tenni egy olyan gombot, ami rejti vagy megjeleníti azokat a topikokat ahol nincsen új üzenet? (Hogy azért se kelljen kimenni a fõoldalra 😄)
Ability
Új funkció a nightlyban: textarea auto átmérezetése gépelés közben. Amikor a begépelt szöveg eléri a textarea magasságát, a textara automatikusan megnyúlik, hogy a begépelt szöveget sose kelljen görgetni, mindig kiférjen egyben az egész.

Borg: javítva a nigthlyban.