SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az ilyen VIP jogokkal való babrálás kétlem, hogy jó ötlet, gyorsan maga ellen fordítaná Dzsani St-éket valószinüleg.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem múltkor beragadt valami, és sokkal késõbb jelent meg a hsz üzenetköszpontban, de üzenetközpontban még szerkeszthetõ volt egy ideig...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
max úgy, hogy nem küldi el az üzenetet egybõl, hanem vár 4 percig, hogy ha szerkeszteni akarod akkor tudjad, aztán posztolja. De az úgy elég szar..
nem rég lett frissítve az Opera és ez is most lett felrakva tehát nem 100% csak 70.
Verzió
11.52
Összeállítás
1100
Környezet
Win32
Rendszer
Windows XP
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A helyzet az, hogy ebben a topikban nem sikerült reprodukálnom a hibát, abban a másikban viszont bármennyiszer...
Itt a képlövés a hibakonzolról:

Mivel nálam sajnos továbbra is szarozik az hogy ha a 'Válasz'-ra kattintok, nem jelenik meg alul mégsem, ezért gondoltam bekapcsolom a WYSIWYG-et meg az overlayt is. Ez lett belõle:
Se ESC se ideoda kattintás nem segít, csak az F5. 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
A userek fejlécébe kerülhetne egy ilyen "mouse over" ikon, amire ha rávinnénk az egeret akkor kiírni kis tooltip -ben a "hsz hasznossági" statját, azaz ami az adatlapján is megtalálható. Lustaság rlz 😊 Mármint így nem kéne az adatlapjára mennem ha érdekel ez az info.
Bazinga!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
elnézést, hogy megsértem a netikettet és nem olvasok vissza 1200 üzit..
opera 11.52-m van
Hibáknak utánanézek majd, nekem ment Opera 11 alatt a kommentek kinyerése.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Borg: javítva a nigthlyban.
Köszönöm szépen én is minden eddigi munkásságodat! <#eljen>#eljen>
egy hiba van! ha smile-t akarok tenni pl. az elsõ mondat végére akkor nem tudok csak a hozzászólás levégére vagy a smile beszúrást kell választani és aztán írni! de pl. most ha tenni szeretnék oda egy smile-t akkor nem tudok mert nem engedi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem már csak ez önnmagában elég lenne, de amennyit melózol az oldalért, az minden köszönetet megérdemel! 😊
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>