SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval csak annyi hiba van a számításban hogy az üzenetköpont változásait nem követi le. De ha felfelé szinkronizál, akkor azt is kimenti. Szóval igazából csak egy apró hiányosság, de maga a backend része készen van hozzá.
Újdonságok:
- Beállítások szinkroznizálása. Ha újratelepíted a számítógépedet, a beállításaid nem vesznek el. Vagy ha csak egyszerûen több masinát is használsz, akkor a beállításaid mindig frissek maradnak, amit az egyik gépen átállítasz, az a másik gépen is érvényesül.
- Profilcsoportoknál egy felhasználó lehet több csoportban is.
A Chrome felhasználók hamarosan automatikusan kapják a frissítést. Aki nem tud várni, az a Webstoreból (fenti link) könnyen frissíthet manuálisan is. Az Operások kb. 3-4 nap múlva kapják a frissítést, aki nem tud várni itt találja. A Safari verzió itt van.
Megjegyzés: Az Opera Extension Gallery-ben lehet kapni fogok egy reject-et, mert elfelejtettem a nyelvet magyarra állítani, továbbá benne maradt egy apró hiba a bõvítményben, megpróbál betölteni egy nemlétezõ CSS állományt. Bízom benne azért hogy nem utasítják el, de ha mégis, akkor már készen van a javított verzió, csak egy kicsit késni fog az automata frissítés.
ill. ez a sync mire jó? beléptem de nem értem ennek mi az elõnye?Valaki megmondaná ? megköszönném
Így "csupán" köszönöm 😊 (és várom azt a +1 hetet, míg átkeveredik a hivatalos csatornán)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mindenki legyen kedves frissíteni aki feltette az elõzõ bétát, még a végleges verzió elõtt ki kell buknia minden hibának. Ezzel elvileg már semmilyen probléma nem lesz.
Tehát ez a dolog pont azoknak jön ki, akik hozzá sem nyúltak a Sync-hez. Javítom mindjárt.
Aki nem akarja használni a Sync-et az ne tegye fel a béta bõvítményt mert van benne egy bug ami azokat érinti akik nem hoznak létre saját profilt!
de azon kívül nem csináltam semmit, hagytam is a fenébe
#1493: jól van, akkor megnyugodtam 😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nekem is volt odairva valami.ismik helyett meg az votl hogy gecyk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szóval hangsúlyozom hogy ez még mindig nem biztonsági probléma, aki normálisan beregel annál ez nem jön elõ. Ezt az üres profilt meg majd törölni fogom. Szóval az egyetlen hiba ami lehet a Sync-ben hogy valamiért szinkronizéációt kezdeményezett.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Szóval röviden a Sync akkor jó. Hogy nálad mi lehet a probléma azt nem tudom. Elvileg ez csak akkor lehetséges, ha fent volt már a kiterjesztés és valaki ezeket az adatokat beállította. Maga a CRX csomag nem tartalmaz adatmentést, beállításokat. Szóval valahonnan örökölte.
a 2.2-ben még üres volt itt

Szóval az Operások lehet kimaradnak a jóból sajnos.
Még nem lett teljesen és tökéletesen letesztelve a Sync, de nem hiszem hogy elõjönne újabb hiba. De azért tekintsétek egyfajta bétának.
Azt csak úgy megjegyzem hogy nem teljesen real-time szinkronizál, mert védeni kell a szervergépet a sok kérelem ellen. Szóval amikor regisztrálsz akkor rögtön feltölti a beállításaidat. Ha átállítasz valamilyen beállítást rögtön feltölti az új beállításokat. Viszont ha úgy tesztelitek hogy egyik böngészõben átállítotok valamit, majd pl egy virtual gépben nézitek hogy megjelenik-e, akkor nem fog rögtön. 10 percenként ellenõriz. De ez nem fog számítani sehol, normális felhasználás mellett nem használsz párhuzamosan két böngészõt. Ha viszont az a helyzet hogy melóból hazamész, akkor otthon már egybõl a legfrissebb adat fog fogadni.
Viszont ha a fentiek ellenére mégis azonnal kell egy szinkronizáció, akkor van erre egy gomb.
Legyen belõle egy béta release? Hátha nagyobb tömegnél elõjön olyan hiba amit én nem vettem észre.