SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik indoklás meg az volt, hogy a confidential adatot ugyan ne tároljak már a bõvítményben. Ezzel még egyet is értek, érdekes módon nem gondoltam erre, de majd át lesz írva hogy a szerver visszaküld egy hitelesítõkulcsot és azt fogja használni majd.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Otthon be volt lõve minden a pluginban, szépen ki is irta, hogy szinkronizálta a dolgokat a szerverrel.
Most beléptem egy másik gépen, és ahelyett hogy a szerveren lévõ beállítások érvényesülnének itt is, fogta, és felszinkronizálta a szerverre ezt a beállítatlan "profilt".
Csak ez nekem kevés. Neked -- eltérõ felhasználás miatt -- bõven sok is, nekem viszont nem. Én nem akarok ilyen funkciókat, nem veszem semmi hasznát. Nekem ami kellene például egy jó fejlesztõeszköz Opera alá. Mert a Dragonfly minden, csak nem használható. Nekem kellenek az új szabványok, akkor is, ha még nem véglegesítik azokat. Nekem kell a sebesség, annyi hasznos dolgot lehetne csinálni ha a böngészõk nem lennének ilyen lassúak. És igen, a Webkit is lehetne gyorsabb, egyik sem elég jó, csak a Webkit áll a legközelebb hozzá. És ugye lehet görcsölni azon hogy "most már" az Opera is tudja az új szabványokat, de nekem akkor sem volt szimpatikus hogy alapból lemaradásban voltak, aztán nagy szájjal szajkózták hogy "végre van és mi vagyunk a legjobbak benne", de közben még felét sem támogatták. Ilyen volt a CSS3.
Továbbá ha használni akarnám az Operát mint "felhasználó" és nem mint "fejlesztõ", akkor elvárnám hogy teljesen mértékben támogassák a platformot. Mert ez az OSX verzió is csak "van", mert "legyen", de nem igazán idomodik a rendszerhez. Például a Chrome csapat pár hét alatt összehozott egy új verziót ami orvosolja a Lion összes változását. Opera nem. Annyira nem, hogy a legalább 2-3 éves Magic Mouse gesture-öket még mindig nem támogatja. Pedig a Magic Mouse õrült kényelmes tud ám lenni az ilyenek miatt.
Szóval ez most nem arról szól, hogy másokat akarok meggyõzni, mert tudom hogy vannak olyan Opera funkciók, amiket más böngészõ nem támogat és nagyon hasznosak lehetnek. Úgy általában nem rossz az Opera, de fejlesztõi szemmel egy rémálom viszont.
Nekem Win alatt még mindig elsõ böngészõm, egyrészt mert csak olyan problémái vannak, ami számomra nem gond (nem látogatok olyan oldalt), másrészt mert csak ez nyújt olyan lehetõségeket, ami más böngészõben elérhetetlen (az oldalsó tab elrendezés hiányát a szélesvásznú képernyõk világában máig nem tudom felfogni a többieknél... a Chromeban egy ideig volt parancssorból engedélyezhetõ, de már nincs, a Firefoxos bõvítményes megoldás pedig olyan bugos volt).
http://goo.gl/gd6Zi5
Az FF viszont borzasztó lassú GUI sebességben. Igazából ez teszi szarrá az egészet, kinyitsz 10 fület és 1 percig meghal az egész böngészõ.
ui.: Windowsos verziót már régen láttam, ha ott jó, akkor vedd tárgytalannak amit írtam. De ettõl még illene a többi portnak is megfelelõ minõségûnek lennie.
Nyiss csak ki mondjuk 5 fület és nézd meg melyik mennyi idõ alatt nyitja.
Bár a MACes verzió lehet, hogy szar.
Mondjuk, hogy miért használ még valaki FFet azt nem tudom, még az IE9 is jobb.
Amúgy mi olyat tud a Firefox amit a Chrome nem? Most nem megtéríteni akarlak, de fejlesztõi szemmel van egy sajátos véleményem minden böngészõrõl, és a Firefox nem szerepel nálam éppen jól.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztõi környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fel lett függesztve. A jövõben - ha változás történik - a port újra elérhetõ lesz. A régi verzió továbbra is elérhetõ akinek szüksége lenne rá."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként nagyon faja lett<#eljen>#eljen>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És mondjuk adatlapomon megtudom nézni. Beállításoknál meg beállítható honnan kezdje. (Megkérdezem top10 forumozó topikban a hsz számomat, és akkor be tudom állítani 😊)