SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen beállításokat változtattál meg a gyáriakhoz képest? Win7? 32/64 bit?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Pl. betölt egy topikot, és mûködik a script. Visszamegyek a fórum kezdõlapra, bemegyek egy másik topikba, ott már nem jó.
Win 7 - x64, opera 12.12, default beállítások. De meg nem mondom már melyik verziótól kezdett el hülyén viselkedni, a topicban benne van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Érdekes, mert legörgettem és minden embernél jó volt, más topikban is, viszont ha a te adatlapodat akarom megnézni nem hoz fel semmit. Majd megnézem mi a hiba, holnap szerintem már ki is javítom.
Kifli: igen, nála marad (tudtommal 😊)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ability-nek pedig továbbra is köszi a sync szerverért 😊 (az gondolom nála maradt...)
INNEN tölthetitek le az új verziót.
Remélhetõleg már hétvégén neki tudok állni a portolásának, elsõsorban firefoxhoz.
Mint azt észrevehettétek, nekem már nincs idõm folytatni a bõvítmény fejlesztését. Jim Morrison kedvet kapott hozzá, õ veszi át a helyem. Pár újdonságot máris hozott magával, remélhetõleg vele új erõre kap a bõvítmény, netalántán lesz új Firefox kiadás is. Hogy szabad kezet kaphasson mindenben, az õ általa készített verzió külön ágon fut, külön item lesz minden áruházban, a részleteket majd õ leírja. Jó móka volt ez amíg tartott, de jobb lesz mindenkinek ez az új felállás, remélem õ is részese lesz legalább annyi dicséretnek és hálának amit Ti mutattatok felém. : >
erre gondolok, tudom hogy az sg-n is van már alapból ilyen funkció, de én a bõvítményben lévõt jobban szerettem
Hsz kiemelés alatt én arra gondolok, mikor színes csíkot tesz az adott ember hsz-e mellé illetve beszínezi a hátteret. mert ez nekem mûködik 😊
Amúgy a mod nagyon jó! Gondoltam leírom, mert még nem tettem meg, vagy nem emlékszem rá 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És véletlen volt hogy ide írtam. (De itt legalább volt válasz)
Rákattintottam a firefox bõvítményekre, és nem vettem észre, hogy átment egy másik topikba..
másrészt benne van a kérdésedben a válasz... az a különbség hogy nem 32 hanem 64 bites... azaz kihasználja a 64 bites processzor és oprendszer nyújtotta elõnyöket
Bazinga!
Mi van benne valami különbség?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy meg ha lenne Jim Morrison1 már tudnád mi a bug a név kezelésben 😊
(Összeset, 5,10,20,30,40,50,60,70) <- Most ezeket az értékeket tettem be 😊
Egyébként magát a scriptet Neme.-nek köszönjétek én csak beépítem a pluginba 😊
Nálam a hsz-re ugrás meg a kiemelõ mindig mûködik.
Olyat nem lehet, hogy csak egy bizonyos számú flash fölött linkesíti õket?Ha már így belejöttél, egyszerûbb dolgokat is meg lehetne oldani a pluginben... 😊
Pl nem mûködik a hsz számra ugrás, és a neveket is még mindig összekeveri a kiemelõ...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Beletettem (/hánytam 😄) Neme. szkriptjét, ami a beágyazott YouTube videókat kicseréli feliratra, és arra rákattintva jönnek be a videók. Aki kicsit szkeptikus a szkripttel kapcsolatban annak mondanék egy rövid történetet: tegnap szirmoszisza haszontalannak vélte a cuccot, belinkeltem neki a dubstep topikot (elõtte kivettem a scriptet), és utána nem tudott egy percig válaszolni mert befagyott a gépe 😄 ha sok yt embed van az oldalon (pl 70) akkor aztán igencsak jól jön 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tud frissíteni a fõoldalon, legalábbis zöld a frissítés ikon, de nem csinál semmit, kézzel kell az oldalt frissíteni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Épp most csinálom a Firefox verziót. Ami érdekes ebben, hogy a JetPack környzetet eléggé kikupálták, sõt, mostanra már egész tetszik is. Kérdés hogy benne van-e még az a hiba ami miatt abbahagytam az SG bõvítmény Firefox verzióját. Ha minden jól alakul és lesz idõm/kedvem akkor várható a Firefox verzió feltámasztása.
Rákattinva elindul html5-ös videólejátszó, lehet váltogatni felbontást is(720p, 1080p, 480p stb)
Ami a thumnailt illeti az YT fícsör, de Vimeo API is támogat elõnézeti képet, máshol nem tudom. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )