SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
De miiiiért?? 😄

Milyen beállításokat változtattál meg a gyáriakhoz képest? Win7? 32/64 bit?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Az egészre. Az a baja, de ha visszaolvasol akkor meglátod, hogy kb. csak nálam, és nem bírtunk rájönni hogy miért, hogy ha úgy gondolja, akkor mûködik. Ha meg nincs hozzá kedve, akkor nem.

Pl. betölt egy topikot, és mûködik a script. Visszamegyek a fórum kezdõlapra, bemegyek egy másik topikba, ott már nem jó.

Win 7 - x64, opera 12.12, default beállítások. De meg nem mondom már melyik verziótól kezdett el hülyén viselkedni, a topicban benne van.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tommygear
a keresés és ez #1759 javítva lesz majd? 😊
Jim Morrison
megvan a hiba, holnap reggel javítom 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
borg adatlapját én tudom obszerválni 😊
[HUN]FaTaL
Nálam mûködik az Operás verzió gond nélkül még mindig.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
Egy ilyen kis ablaknak:

Érdekes, mert legörgettem és minden embernél jó volt, más topikban is, viszont ha a te adatlapodat akarom megnézni nem hoz fel semmit. Majd megnézem mi a hiba, holnap szerintem már ki is javítom.

Kifli: igen, nála marad (tudtommal 😊)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
fel is tettem, eddig tökéletes 😊

Ability-nek pedig továbbra is köszi a sync szerverért 😊 (az gondolom nála maradt...)
Az info gombra minek kéne megjelennie? Mert nálam csak egy üres overlay ablak mindenkinél.
Jim Morrison
Amennyiben idõm engedi foglalkozni fogok az Operás verzióval is, addig is leírnád, hogy mi nem mûködik rendesen? Vagy úgy az egészre érted? : )

modellmaker
Rendesen mûködõ Operás verzió lesz?

Jim Morrison
Amint azt lejjebb is olvashattátok, dzsani felhagyott a bõvítmény fejlesztésével, és én kaptam azt a megtiszteltetést, hogy folytathatom sokunk által kedvelt bõvítmény fejlesztését. Ezúton is szeretném megköszönni dzsaninak remek munkáját, idõt és energiát nem kímélve hozta létre eme bõvítmény. Megpróbálok a nyomdokaiba lépni és hasonló színvonalú supporttal és újdonságokkal elõrukkolni. Elsõ körben "Info gomb a hozzászólás fejlécében" és a "Youtube Õrület" található meg benne, mint új feature.
INNEN tölthetitek le az új verziót.

Remélhetõleg már hétvégén neki tudok állni a portolásának, elsõsorban firefoxhoz.

Ability
Sziasztok!

Mint azt észrevehettétek, nekem már nincs idõm folytatni a bõvítmény fejlesztését. Jim Morrison kedvet kapott hozzá, õ veszi át a helyem. Pár újdonságot máris hozott magával, remélhetõleg vele új erõre kap a bõvítmény, netalántán lesz új Firefox kiadás is. Hogy szabad kezet kaphasson mindenben, az õ általa készített verzió külön ágon fut, külön item lesz minden áruházban, a részleteket majd õ leírja. Jó móka volt ez amíg tartott, de jobb lesz mindenkinek ez az új felállás, remélem õ is részese lesz legalább annyi dicséretnek és hálának amit Ti mutattatok felém. : >
Jim Morrison
szerintem már csak jövõre, utóbbi idõben sokat dolgozott nem volt rá ideje. Én az elmúlt két hónapban csináltam egy kis bugfixet (nekem érkezõ üzenetek kiemelése) , meg tettem bele két új ficsõrt, bár ezt lehet olvastad. dzsani meg biztos nem így teszi majd be a végleges verzióba, kicsit jobban ért hozzá, gondolom "megszépíti" majd azt a pár sort ( #1738 , #1754) bár gondolom ezt olvastad 😊

tommygear
"- Említett kommentek beidézése"

erre gondolok, tudom hogy az sg-n is van már alapból ilyen funkció, de én a bõvítményben lévõt jobban szerettem
kifli
már melyik hsz kiemelés? Mert az írt hsz számban nincs kiemelésrõl szó.
Hsz kiemelés alatt én arra gondolok, mikor színes csíkot tesz az adott ember hsz-e mellé illetve beszínezi a hátteret. mert ez nekem mûködik 😊
tommygear
hmm tényleg, jöhetne már egy bugfix
ProGabe
Plusz a keresés sem!

Amúgy a mod nagyon jó! Gondoltam leírom, mert még nem tettem meg, vagy nem emlékszem rá 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
chrome alatt nem igen mûködik ez a hsz kiemelés
Jim Morrison
Bugtrackerben olvastam ezt az info gombos javaslatot, megtetszett, nem is tûnt nagy dolognak, ezért megcsináltam. dzsani majd átnézi (szebbé varázsolja meg rövidebbé talán) és akkor majd ez is belekerül a pluginba 😊

Ability
nCore bõvítmény kapcsán rápillantottam az új JetPack-re, egész sokat fejlõdött. Majd talán egyszer újra portolom az SG-s kieget.
Narxis
Megnézed a Firefox-ét is?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ability
Az új Operában végre van pár értelmes fejlesztés is, nem is értem hogy Resources API nélkül eddig hogyan gondolták a bõvítményesdit. Egyébként ez adhat egy kis sebességlöketet az SG-s bõvítményhez is.
Köszi.
És véletlen volt hogy ide írtam. (De itt legalább volt válasz)
Rákattintottam a firefox bõvítményekre, és nem vettem észre, hogy átment egy másik topikba..

precision
egyrészt miért nem a firefox topikban kérdezed?
másrészt benne van a kérdésedben a válasz... az a különbség hogy nem 32 hanem 64 bites... azaz kihasználja a 64 bites processzor és oprendszer nyújtotta elõnyöket

Bazinga!

Milyen a 64bit-es firefox?
Mi van benne valami különbség?

Jim Morrison
ó, az nagyon jó<#eljen> régen kipróbáltam az Operát, de annyira nem jött be, lehet megint adok majd neki egy esélyt.

Dzsini
Operát használok, ott alap funkció már jó ideje, nem bõvítményfüggõ, és domain/oldal szinten állítható.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Kipróbálnád, hogy most jól mûködik-e? : ) link

Nálam nem megy a számra ugrás.. linkesíti, de az nem mûködik ha rányomok.

Amúgy meg ha lenne Jim Morrison1 már tudnád mi a bug a név kezelésben 😊
Jim Morrison
Hogy belehet állítani Chromeban a Click to Playt, nem hiszem, hogy minden user tudja (vagy aki tudja nem akarja használni, mert amúgy sok flash es tartalmat néz a neten). Másik extension telepítése? oké, bár én szeretek minél kevesebbet telepíteni, ha valamit meg rég használtam akkor kikapcsolom. Igen, szerintem az SG scriptek topikba is berakom majd, Githubra felteszem, aztán szólok dzsaninak, hogy nézze meg és ha felõle mehet akkor majd kiad web storeba új verziót a pluginból, másik topikba meg majd kirakja (bár mintha csuwi már visszajött volna)

Jim Morrison
Jó ötlet, bele is tettem ! 😊
(Összeset, 5,10,20,30,40,50,60,70) <- Most ezeket az értékeket tettem be 😊
Egyébként magát a scriptet Neme.-nek köszönjétek én csak beépítem a pluginba 😊

Nálam a hsz-re ugrás meg a kiemelõ mindig mûködik.

Olyat nem lehet, hogy csak egy bizonyos számú flash fölött linkesíti õket?Ha már így belejöttél, egyszerûbb dolgokat is meg lehetne oldani a pluginben... 😊
Pl nem mûködik a hsz számra ugrás, és a neveket is még mindig összekeveri a kiemelõ...
passatgt
safarihoz van clicktoplugin, ami átalakítja 95%-át a flash lejátszóknak html5-re😊

Dzsini
Click to flash / On demand plugin és hasonló bármelyik böngészõben található, a flash-heavy topicok kezesek lesznek tõle 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Valaki kipróbálná Chrome-on ezt a buildet? link
Beletettem (/hánytam 😄) Neme. szkriptjét, ami a beágyazott YouTube videókat kicseréli feliratra, és arra rákattintva jönnek be a videók. Aki kicsit szkeptikus a szkripttel kapcsolatban annak mondanék egy rövid történetet: tegnap szirmoszisza haszontalannak vélte a cuccot, belinkeltem neki a dubstep topikot (elõtte kivettem a scriptet), és utána nem tudott egy percig válaszolni mert befagyott a gépe 😄 ha sok yt embed van az oldalon (pl 70) akkor aztán igencsak jól jön 😊

[HUN]FaTaL
Gondoltam kipróbálom, de az FF még mindig lassú, úgyhogy visszatértem Operára 😄

Ability
Hát nem tudom. Mostanában a szabadidõ XBOX-ból meg Cocoaból áll, nincs kedvem hozzá hogy õszinte legyek. 😄 De egyszer majd csak eljutok odáig. 😄 Amúgy szerintem ne használjátok mert már elavult, azóta volt pár változtatás az SG-n, nem akarom hogy hülyeséget csináljon nektek.
[HUN]FaTaL
Várható hozzá update? 😊

Nem tud frissíteni a fõoldalon, legalábbis zöld a frissítés ikon, de nem csinál semmit, kézzel kell az oldalt frissíteni.

Jó cucc, terjesztem is az ismerõsök között. 😊

Narxis
+1

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
én örülnék az FF -es verzió feltámasztásának

Bazinga!

Jim Morrison
nem ncore ozok de jónak tûnik<#eljen>

Rage47
<#eljen><#taps>
Ability
Egy kis side-project: https://github.com/dzsani/nCore-Extension

Épp most csinálom a Firefox verziót. Ami érdekes ebben, hogy a JetPack környzetet eléggé kikupálták, sõt, mostanra már egész tetszik is. Kérdés hogy benne van-e még az a hiba ami miatt abbahagytam az SG bõvítmény Firefox verzióját. Ha minden jól alakul és lesz idõm/kedvem akkor várható a Firefox verzió feltámasztása.
passatgt
ha ráérsz csináld meg chrome-hoz vagy amihez kell, lényegében csak javascript az egész kódja

passatgt
Safarinál clicktoplugin nevû kiegészítõvel ilyen lesz kb az összes flash videó:

Rákattinva elindul html5-ös videólejátszó, lehet váltogatni felbontást is(720p, 1080p, 480p stb)

Nem lehetne kijavítani ezt a bugot, hogy akinek hasonló nickje van, annak ne tulajdonítsa nekem a hozzászólásait? Pár topikban már elég idegesítõ a káosz...
Malakai
Ez megint olyan, hogy nem minden flashblocker támogat ilyesmit. 😊 Pl amit Chrome alatt használok, az sem. 😛

Ami a thumnailt illeti az YT fícsör, de Vimeo API is támogat elõnézeti képet, máshol nem tudom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dzsini
A reklámszûréshez: weboldalak alapján ki-bekapcsolható, nálam pl. a humorosaranyosnál aktív, más, általam látogatott témáknál nem, mert ott nincs olyan mennyiségû beépülõs anyag.