Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#1899 Szó szerint kikapcsoltam minden kieget (kivéve persze ezt), és még mindig csinálja :( -
#1898 Az ilyen eltűnések az esetek többségében valami reklámblokkoló túlbuzgósága miatt szoktak előfordulni, nem a böngésző miatt. -
Rotcsa #1897 A ff-al mi van már? :D A mozilla fejlesztői, vagy kiegészítő-engedélyezői átsiklottak felette? -
#1896 Lugújabb chrome-ban, autófrissítés után eltűnik jó pár főkategória neve, tehát zsúfolva látom a topikokat: KÉP -
#1895 Valahogy úgy sikerül, hogyha kibontáskor egyből húzod le az egeret mielőtt teljesen befejeződne a megnyitása, akkor hozzáad plussz egyet, újra áthúzva az egeret pedig visszaáll normálra. Legalábbis nekem így sikerült eddig reprodukálni. :) -
Borg #1894 Bárhol, de csak mouseoverre. Tehát ha végighuzod az egeret a kibontott hsz-ek fölött. -
#1893 Űrstratégiák - válasz válaszának a válasza lett kinyitogatva ahogy nézem. -
#1892 O.o
Mikor jön elő? Ha új üzenetet tölt be, lapozol, nem ad hozzá gombokat, ez melyik topik?
Rotcsa: Nem tudok mást mondani, mint: türelem :( -
Borg #1891
Jók ezek az info gombok, csak kicsit sokan vannak néha :)
-
Rotcsa #1890 Nekem az is jó, ha legalább az addig elkészült dolgok működnek benne normálisan, amik a fejlesztés leállásáig benne voltak. :) Csak jönne mán... :D -
#1889 Jogos, bár én szerintem az új verzió után is a régi, Prestost fogom használni, mert a droid verzióból kiindulva borzalmasan megnyírbálják a featurelistát. Aztán majd meglátjuk. :)
Mondjuk a kiegészítőből tökéletesen megfelel a mostani verzió is. -
#1888 Még csak teszt, hogy ilyesmi megfelelne e, topikokban új oldal betöltésénél, válaszok nézésénél se jó még, de ha így jó lesz, akkor megpróbálok még ma teljesen elkészülni vele.
Előbb rosszul fogalmaztam, nem nálam van várólistán, hanem a Firefox webstore jában :) -
Borg #1887 Nem a színösszeállítással van a baj, csak pl ha bekapcsolom, akkor a fórum főoldalon az egész felső rész full fekete :)
Ellenben a fejlécek még világosan virítanak, meg az üzenetközpont háttere is fehér . -
#1886 Én írtam, hogy nem érdemes az Operával foglalkozni most.
Amíg nincs kint az új, Bolt alapú böngésző, addig kár egy már nem fejlesztett verzióval foglalkozni szerintem (főleg, hogy vagyunk jó esetben nyolcan, akik használjuk) - az új pedig remélhetőleg villámgyorsan elkészülhet majd a Chrome változat alapján, ha már a motor ugyanaz lesz. -
#1885 Nekem megfelel. -
#1884 Már több mint egy hete van "várólistán", viszont abban még nincs a quick_user_info funkció.
Malakai: miután befejezte a fejlesztést és nekiálltam olvasni a topikokat nekem is ez volt az első gondolatom ^^ ha a kedvencek fölé teszem az jó lenne? -
#1883 Az Opera verzió nem lesz továbbfejlesztve? :( -
#1882 A villanykörtét feljebb kéne rakni a listában szerintem, már úgy megszoktam, hogy a leggyakrabban kattintgatott kedvencek gomb a legalsó. :) -
Rotcsa #1881 Már meg sem merem kérdezni, a firefoxxal mi van? :D :D -
#1880 majd ha teljesen kész lesz, szerintem kirakom rendes kapcsolóval.
Én már megszoktam, olvasható, de ha van ötleted milyen színeket használjak akkor csak szólj, igazából én is csak utánaolvastam kicsit mit javasolnak, és ez lett az eredménye :) -
Borg #1879 Ja megvan :)
Hát működik is, csak még egy kicsit fura az eredménye :) -
#1878 Navigációs gombok megjelenítése menüpont alatt tudjátok engedélyezni (Kikerült egy kapcsoló a navigációs gombokhoz).
. #1871 -
Borg #1877 És ezt hogy kell bekapcsolni? Mert frissíett, de sehol egy opciót nem találok. -
#1876 Chrome: 3.0.6.3 : Alap éjjeli mód forum.php oldalon is. -
#1875 ^^ Mikor dzsani beletette a profilokat, gyorsan ki akartam próbálni, látnád a többi csoport nevét... :) csak gyorsan adtam neveket, azóta se a neveket nézem, hanem a színeket :) -
#1874 (érdekes felhasználói csoport....)
Első közelítésre kellemesen olvasható a te változatod is, bár most még nagyon világos van odakint, hogy ki lehessen hatékonyan próbálni.
...aztán már csak azt kell kivárni, hogy végre az Opera fejlesztése is újraéledjen (vagy hogy feltelepítsek egy Chromeot) -
#1873 Köszi ! Akkor kicsit világosítok rajta, redditéhez képest jóval sötétebb (azért megvárok még pár véleményt).
-
#1872 Nincs Chrome-om, úgyhogy nem tudom kipróbálni, de mivel én írtam az ötletek közé a night mode-ot, ezért csináltam egy képernyőmentést példának a Reddithez használt hasonló beállításról:
Ezek nagyon kényelmesek számomra, ha valami hasonló árnyalatot állítasz össze, az szerintem a többségnek meg tud felelni. -
#1871 Chrome Web Storeba feltettem egy új verziót, ebben van egy béta jellegű éjszakai/szemkímélő mód. Topik-> Navigációs gombok megjelenítése menüpont alatt tudjátok engedélyezni (Kikerült egy kapcsoló a navigációs gombokhoz). Egyelőre csak topikokban működik, de még itt is kell javítani, igazából most csak az érdekelne, hogy jók lesznek e ezek a színek, vagy túl sötét? Én már meg is szoktam és olvasható, de ha valakinek van ötlete, hogy hogy lehetne jobb, szemkímélőbb, az ne habozzon, írja le és akkor úgy csinálom meg. -
Rotcsa #1870 Nekem a válaszok link nem működik. Az elküldött üzeneteken ragad és se jobbra, se ballra -
#1869 Az amiatt van, amit privátban írtam, amikor vissza lett vonva korábbi commit, azt látom még nem javítottad.
Mármint amikor üresen jelenik meg az infobox. -
Borg #1868 Pl itt, most akárkiére nyomok, csak üres fehér overlayt hoz be. -
#1867 Hol nem működik? 1-1 topikban, vagy ne adj isten egy teljes funkció? -
Borg #1866 Nekem egy csomó helyen még chrome alatt se működik :) -
#1865 Firefox port: Youtube Őrület működik, pár bugfix is megvolt, egyelőre az "Info gomb a hozzászólás fejlécében" nem akar működni. -
#1864 igen, azt tudom, multkor elkezdtem a beszúrásost csak valamiért félbemaradt, és nem volt kedvem újrakezdeni :D
Akkor oda kellene egy approved lista vagy valami jelölés azoknak, amiket a fejlesztő elfogadott. -
#1863 A hibabejelentőbe tudsz ötleteket is írni, vannak is benne :) -
#1862 Egyébként egy mi kellene az sg-nek topikhoz hasonló todo lista bannerbe elférne :) -
#1861 már néztem, tetszik az ötlet :) -
#1860 majd vetsz egy pillantást a kép/videó beszúró ötletre is? :)