SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De konkrétan mi lehet? Mert hétvégén még jó volt, ma meg már nem.

Amúgy a pluginben is változott vmi szerintem, mert pl az info overlayek mostmár részben mûködnek nekem, csak olyanoknál, akiknek nincs VIP-je. Eddig senkinél se mutatott semmit.
Ability
topik
Itt, ha a válaszra nyomok, azt írja nem vagyok bejelentkezve... ez most a plugin hibája, vagy csak az n+1. elbaszott dizájntopic?
Malakai
Küldtem egy pullt. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Oka biztos van, nálam is ugyanazt csinálja még mindig a chrome web storeos verzióval, mint eddig, az sg.hu/undefined-re indítja az XHR-t.
Próbáltam biztonság kedvéért bármi blokkolás kikapcsolásával is (adblock pl), de nem az volt a ludas.
Chrome release channel (24.0.1312.57m).

Szerk:
Ahogy elnézem az url selectorral van a baj, a chat online jelzések kikapcsolt állapota okozza a problémát.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én se értem mi van, nálam még eddig mindig üres volt...
MerlinW
Nálam teljesen jó Chrome alatt.

[merlinw.org]

Nekem még mindig üres az quick user info ablak 😊
Dzsini
Operával szerintem várj most egy kicsit (ha egyáltalán tervben volt a fejlesztés), most jelentették be, hogy átállnak Webkitre, valószínûleg márciusban már lehet találkozni az új változattal, könnyen lehet, hogy át kell majd írni sok mindent.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Chromeban ha minden igaz már tényleg jól kell mûködnie a quick user info-nak, következõ oldal betöltésekor, új hsz érkezésekor.

Új firefoxos verziót talán hétvégén tudok kiadni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maximus4
Maxthon-ról még nem is hallottam,ki fogom próbálni.
Köszönöm szépen a segítséget!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Nem tudok biztosan mondani, próbálgass - Maxthon (ki lehet dobni külön lebegõ ablakba a flashtartalmakat, lehet, hogy számodra hasznos, saját flash van benne, mint a Chrome-okban); Opera (elég konzervatív a memóriahasználat terén, de ugyanazt a telepített Flash NPAPI plugint használja, mint a Firefox) - nálam mindkettõ teljesen stabil otthon, nem találkoztam flashbõl adódó borulással.

Plusz próbáld meg a hardveres gyorsítást kikapcsolni a flashben ha még nem tetted (jobbgomb egy flashtartalomra - Beállítások), hátha az is növeli a stabilitást.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ezzel a flash összeomlással miért nem találkoztam vajon eddig? Mi okozza ezt?
Maximus4
Azt még nem próbáltam 😊
Esetleg tudsz olyan böngészõt ahol stabil?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Szétköltözni több böngészõbe? (találni egy olyat, ahol stabil a flash, és ott játszani, egyéb célokra pedig marad egy neked tetszõ)

Maximus4
Flash alapú böngészõs játékokról van szó esetemben,úgyhogy lövésem sincs,mit,hogy lehetne beállítani.Gyanítom semmit 😞

Dzsini
Klikkre indítós flashtartalmakkal esetleg lekorlátozhatod, hogy hol mi töltõdjön be, hátha kevesebb zûrzavar van úgy.

Maximus4
Köszi,de azt elfelejtettem írni,hogy ezen már rég túl vagyok,de akkor is összeomlott óránként legalább kétszer.Azt tanácsolták,hogy chrome uninstall és mehet a dragon,majd jó lesz.Hát nem,semmivel sem lett kevesebb crash,sõt.És mivel mindíg nyitva van 2-3 flash ablak,ez szépen lassan az õrületbe kerget.

kifli
Ha kevesebb flash crasht akarsz, akkor nyisd meg chrome-ban ezt: chrome://plugins
Jobb felsõ sarokban kattints a részletekre, kis pluszjel. Majd tiltsd le azt a flash plugint, ami a chrome sajátja.
(ebben a mappában van nálam: \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\PepperFlash\11.6.602.167\pepflashplayer.dll)
Ha csak 1 flash player van, firefoxal telepítsd a flashplayert...
Maximus4
Az a helyzet,hogy direkt nem használok chrome-ot az örökös flash crash miatt.Azt olvastam,ha letörlöm és átállok például a dragonra,akkor sokkal kevesebb összeomlással fogok találkozni.Persze ez nem így történt.

De ha ezen múlik,akkor visszarakom és kipróbálom hátha ott jó lesz.
Köszönöm!

MerlinW
Próbáld ki sima Chrome-al is, ha azzal sem jó, akkor jogos a hiba. Dragon Chromiumra alapszik, ami a Chrome developer változata, tehát nem stabil.
Az ikon dolog pedig normális, hiszen a plugin az ready státusz után fut le azaz, miután betöltõdött a teljes oldal.

[merlinw.org]

Maximus4
Kérdésem lenne,hátha valaki tud segíteni.Az mitõl lehet,hogy az SG kieg. mellett ha belépek bármelyik topikba,akkor 20-40 másodperc között gondolkodik,mire történik valami: .Ez idõ alatt az utolsó hozzászólásra sem ugrik automatikusan,de görgetni tudok.Miután betöltött rendesen a topik,csak akkor jelennek meg a szokásos gombok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már letöröltem és újra felraktam a kieget,de nem változott semmi.Ez a jelenség jó pár napja van nálam.Comodo dragont használok.

Jim Morrison
Úgy terveztem (ha nem változik semmi), hogy hétköznap kijavítok pár hibát a Chrome verzióban, Péntek délután meg valamennyire hétvégén nekiállok a FF portnak.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
Firefox port még nincs?
Ok, de ilyen hiba addig nem volt, amíg az alap sg plugint használtam. Csak a tuninggal jött be, és annak az elején egyetlen újítása volt, a youtube filter. Szal ez is amellett szól, hogy azzal lesz a gond.
kifli
én ezt a youtube scriptet elég régóta használtam tampermonkey scriptként, egyszer sem volt vele gondom. A dupla overly eddig csak 1x fordult nálam elõ.
Szerintem a dupla overlay válasz mezõ a youtube videó filterrel függ össze.
Ugyanis ha nincs youtube a topikban, akkor nincs ez a hiba sose. Ha viszont van, akkor annál valószínûbb.
Jim Morrison
javítva. dupla overlay hibába én még nem ütköztem.

kifli
illetve ha válasz gombra nyomok a hsz alján, hogy megnézzem kinek válaszolt az illetõ, a hsz szövege belekerül a válasz hsz aljába.
Valami más gond is van.
Sok topikban a "válasz erre" opcióval dupla overlay szövegmezõ jön fel... ha az elsõbe írok, azt mondja üres az üzenetem, csak a másodikban megy el jól...

Itt pl jó, de a BF3 topikban, meg sok másikban viszont nem.
Malakai
Valami scope, vagy selector probléma lehet belenézés nélkül, mert sg.hu/undfined-ra próbál meg requestet indítani, azért nem jelenít meg semmit.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
nem tudom mi lehet a hiba. Kérdés, hogy másoknál is jelentkezik e.

Javítva, kövi verzióban már jó lesz 😊

Nálam mindenkinél üres fehér overlay. Próbáltab adblockot is kinyomni, az se segít.

Amúgy amikor egy megnyitott topik új üzeneteket húz be a piros vonal fölé, na azoknál nem is jelenik meg az info gomb.
Jim Morrison
<#fejvakaras> nálam mindenhol bejön kivéve a kiemelt üzeneteknél (elcsúszik)

Komment beidézés jó
Keresés jó
Info gombokra továbbra is csak üres ablak jön be nekem
Jim Morrison
Web Storeban kint a 3.0.3. Navigációs gombok között újra mûködik a keresés a topikban. Info ablak már csak akkor jelenik meg rossz helyen, ha nekünk címezték azt a kommentet (tudom mi a hiba, azt is javítom késõbb) + ha minden igaz akkor már tényleg a csak nekünk címzett üzeneteket emeli ki (Borg jó lenne ha kipróbálnád !). Komment beidézésen is javítotottam. ( #1787 ).

[HUN]FaTaL
Nálam a beidézés mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
A keresõgomb Opera alatt se mûködik, a beidézést nem használom, de úgy rémlik, hogy azt is azért kapcsoltam vissza az eredetire, mert valami zûr volt vele...

wollnerd
A "Említett kommentek beidézése" nem mûködik!
A HSZ azonosító linkké változik, de hiába kattintok rá, nem történik semmi!
Ami jobban bosszant: a Navigációs gombok között található "keresés a topikban" (nagyító) gomb NEM mûködik. Ha rákattintok, akkor eltûnik az egész tartalom, nagy üresség jelenik meg. A címsorban a topic hivatkozása marad, de csak egy üres fehér lapot látok!
Google Chrome, Verzió: 23.0.1271.97 m
Bõvítményverzió: 3.0.1 (legújabb) Az elõzõ verzióban is elõjöttek ezek a bugok.

Kéne kijavítani!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ha már így újra elindult a fejlesztés... persze a meglévõ bugok korrigálása után... esetleg feleleveníthetnénk a szélesítés lehetõségét újra. Mármint hogy a fórum hasábok szélességét lehessen (viszonylag) szabadon állítani...
Jim Morrison
átírtam a bannerban a linkeket, ma este meg majd rendbe is teszem.

dzsani: oké!

Malakai
Public repo van/lesz?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

modellmaker
Lav jú! <#puszis>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ability
Jim Morrison: Bugtrackerre írtam pár tennivalót, nem fontosak, de jó lenne megcsinálni.
Ability
Tools -> Developer -> Error Console -> Clear -> Refresh az oldal -> szûrés Javascriptre -> screenshot Jim Morrisonnak ha elõjött a hiba.
modellmaker
Nekem is 32 bites. Komolyan nem értem... És a legjobb, hogy clean install után sem mûködött rendesen.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Gondolom az angol verzióban ez Platform néven fut. 😄

[HUN]FaTaL
opera:about, környezet

modellmaker
Azt hol tudom megnézni, hogy az enyimé milyen? Az about Opera részben ez hol van?

[HUN]FaTaL
Sokat, itt ülnék reggelig 😄 De alapbeállításokon is mennie kéne.

Win7 x64, de az Opera 32 bites.