2420

Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.

SG Tools
  • kifli
    Jim Morrison készült egy kereső script j0nNyKa jóvoltából. Felhasználó szerint lehet listázni hsz-eket. Megkérdeztem, és aztmondta, habár még dolgozik rajta, de lehet használni :)

A script: http://jonny.frogz.hu/upload/cifu/cifu.js

Pixel kicsit átalakította, hogy ne keljen felhasználónevet beleírni, hogy kiknek jelenítse meg. És betette IDE. Szóval lehet tesztelni :)
  • goregrind #1978
    Értem és köszönöm az infót! Keresem a problémát akkor elsőként az adott topikban (a HG helyett)!
  • Dzsini
    Arra próbált utalni, hogy oldja meg a házigazda, hogy a bővítménnyel is működjön rendesen a design, ne a bővítményt kelljen átszabni topicról topicra.
  • goregrind #1976
    Nem. Csak tegnap mutattam ezt a kiegészítőt a már említett fórum házigazdájának, és neki chrome van telepítve! FFox esetében meg tudtam oldani, hogy az xpi fájlt módosítottam telepítés előtt és azt adtam tovább, viszont ugyan ez a chrome telepítővel nem sikerült - eddig még!
  • Borg
    Te most tényleg mindenkinél kliensoldalon akarod rendbehozni az elbszott topikdizájnt?
  • goregrind #1974
    Megtaláltam!

c:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hlppljcclmahjmaegnhcaefknenohnck\3.0.6.5_0\css\
  • goregrind #1973
    Hasonló megoldás chrome esetében lehetséges?
  • goregrind #1972
    Pöpec lett, köszönöm a segítséget!
  • Jim Morrison
    Második sor ez legyen:
    .cleditorMain iframe {border:none; margin:0; padding:0;background-color:white}
  • goregrind #1970
    Már vagy huszadszor szerkesztem, telepítem, stb... de nem változik egyáltalán!

Jelenleg ebben a css-ben próbálkoztam: resources\sgforumtuning\data\css\cleditor.css

.cleditorMain {border:1px solid #999; padding:0 1px 1px; background-color:white}
    .cleditorMain iframe {border:none; margin:0; padding:0}
    .cleditorMain textarea {border:1px solid #999; color:#999999; margin:0; padding:0; overflow-y:scroll; font:10pt Arial,Verdana; resize:none; outline:none /* webkit grip focus */}
  • goregrind #1969
    Üdv!

A készítők közül valaki le tudná írni, hogy melyik css fájlban lehet (ha lehet) megváltoztatni a "WYSIWYG Editor" háttér és betű színét? Ugyanis ebben a fórumban nem a leg előnyösebb a fekete betű üzenet írásakor!

Köszönöm!
  • Jim Morrison
    még mindig: Ez a kiegészítő teljes vizsgálatra vár.

Előzetes teszteken is átment, nem létezik, hogy ebbe a verzióba is belekössenek.

Dzsini: nem látom akadályát, meglátom mit tehetek.
  • Rage47

• [HUN]FaTaL
    Csak a storeba nem került be valamiért, pedig kétszer be lett küldve.
  • [HUN]FaTaL
    Működik, lejjebb belinkeltem a legújabb verziót, semmi gond vele.
  • Rage47
    Firefoxra várható a közeljövőben?
  • Narxis
    +1
  • tommygear
    +1
  • Dzsini
    Az Opera 12-es bővítményben - mivel nincs WYSIWYG szerkesztő, van egy "Smile lista csoportba rendezése" lehetőség, ami szerintem nagyon kényelmes.
    Megoldható, hogy az új bővítményben hasonló funkciót el lehessen érni? Nem szeretem a csilivili szerkesztőt, viszont a felugró smiley-lista helyett nagyon kellemes lenne:
  • Rotcsa
    Igen, de nem jó :(
  • [HUN]FaTaL
    Frissítetted az oldalt? Mert jónak kell lennie, nálam jó :)
  • Rotcsa
    Kivétel szabályok/szűrő megjelenítés/szűrő hozzáadás. Így csináltam
  • Rotcsa
    Rákattintottam  hufilterre, majd a szűröket megjelenítettem. Keresés, beírtam:sg.hu##DIV[class="std0"]
    Szépen meg is találta,a pipát kivettem, majd a szűrön bal oldalt jelezte, h le is van tiltva néhány szűrő. Zsír. (gondoltam)
    A kivételekhez meg hozzáadtam a spoileres cuccot, amit adtál. És mégse jó :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem kivételhez, hanem a hufilterben kell letiltani ezt a szűrőt: sg.hu##DIV[class="std0"]

És hozzáadni azt amit írtam. Így megjelennek a kategóriák és eltűnnek a reklámok.
  • Rotcsa
    Elgépeltem, sorry
    Na, szóval ezt amit írtál, hozzáadtam a kivételekhez, de semmi...
  • Rotcsa
    Mi az az std?  :D
    ezt hoz
  • [HUN]FaTaL
    std-t letiltottad?

ezeket rakd be:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sg.hu##DIV#center:nth-child(5)>TABLE[width="850"][bgcolor="#FFFFFF"]:nth-child(3)>TBODY>TR>TD[valign="TOP"][align="CENTER"][width="130"]:nth-child(3) sg.hu##DIV#center:nth-child(5)>TABLE[width="850"][bgcolor="#FFFFFF"]:nth-child(4)>TBODY>TR>TD[valign="TOP"][align="CENTER"][width="130"]:nth-child(3)
    sg.hu##DIV#center:nth-child(11)>TABLE[width="850"][height="100%"][bgcolor="#FFFFFF"]:nth-child(4)>TBODY>TR>TD[width="100%"][valign="TOP"]:nth-child(3)>DIV#cikk:nth-child(4)>CENTER:nth-child(3)
    sg.hu##DIV#center:nth-child(11)>TABLE[width="850"][height="100%"][bgcolor="#FFFFFF"]:nth-child(4)>TBODY>TR>TD[width="100%"][valign="TOP"]:nth-child(3)>CENTER:nth-child(7)
    sg.hu##TABLE[width="100%"][cellspacing="2"][cellpadding="2"][border="0"][bgcolor="#E1E9F7"][style="border:1px solid #aaaaaa;"]:first-child
    sg.hu##TD[width="100%"]:last-child > SCRIPT:first-child + BR + CENTER:last-child > DIV.std0[style="text-align:right;padding: 0 20px 0 12px"]
    sg.hu##TABLE[width="850"][cellspacing="4"][cellpadding="0"][border="0"] > TBODY:first-child:last-child > TR:first-child:last-child > TD[width="100%"][valign="TOP"]:first-child + TD[width="1"][style="background: #fff url(images/vsep_bg.png) repeat-y left top;"] + TD[width="130"][valign="TOP"][align="CENTER"]:last-child
    sg.hu##TD[width="130"][valign="TOP"][align="CENTER"]:last-child
    sg.hu##TD[width="100%"][valign="TOP"] > DIV.oldal-path:first-child + DIV.cikk-title + DIV.cikk-datum + DIV#cikk.cikk + BR + TABLE[width="100%"][cellpadding="5"] + CENTER
  • Rotcsa
    Köszi, akkor elfogadom  a részletesebb szabályokra irányuló segítséged, mert nekem fogalmam sincs, mit kéne ott átállítanom :)
  • goregrind #1951
    Helló!

Megtaláltam, telepítettem és működik. Köszönöm!

[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1308399664&no=1917]#1917[/url]

szerk:

Illetve a bal oldali menüpont eltűnt, miután elküldtem ezt a hozzászólást...
  • [HUN]FaTaL
    Ne a storeból telepítsd, az régi és nem működik már.

Lejjebb linkeltem egy xpi-t, ami a 3-as verzió, le van fordítva (csak a storeba nem került be valamiért, pedig be lett már küldve kétszer).
  • goregrind #1949
    Telepítettem a firefox kiegészítőt, de sehol semmi! Pale Moon-nál látom , de abban meg nem működik! Valami ötlet? :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell kikapcsolni az sg-n, hufilterben tiltsd le az sg.hu##std0 (vagy valami hasonló nevű) filtert és jó lesz. Aztán ha kell adok bővebb szabályokat hozzá, ami kitiltja a reklámokat, de nem szűri a kategóriákat.
  • Rotcsa
    Köszi a tippet, valóban az adblock volt!
    Kikapcsoltam az Sg-n és már azonnal ki is emelete a kategóriákat!
  • Jim Morrison
    Hála Malakainak a firefox verzió is újra be lett küldve.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy másik addon kavar be, vagy nem jó az adblock szűrőlistád.
  • [HUN]FaTaL
    Most megnéztem, nálam simán kiemeli a kategóriákat FF-ben is.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem amúgy nem gond, hogy a készített xpi-t beraktam ide. Ha mégis akkor töröltessétek egy modival :)
  • Jim Morrison
    malaki val tanácskozom, remélhetőleg még ma újra be tudom küldeni.
  • [HUN]FaTaL
    FF verzió mikorra várható a storeban? Szerintem be kéne küldeni újra.

Mondjuk nekem mindegy, már forgattam xpi-t, de a többségnek onnan azért kényelmesebb lenne telepíteni. :)
  • Jim Morrison
    éjszakai módhoz lett hozzáírva 1 sor, lényegében bugfix történt. Ha majd belekerül a gyors beszúrásos funkciót amit asszem te ajánlottál, majd szólok :)