Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#2019 INNEN letöltheted! Es működik, csak picit bugos. Nálam a kereső nem működik és ha több, mint 50 új hozzászólás van, akkor nem igazán tudok az elejére jutni. Valamiért elakad mindig a felénél...
-
#2018 Belinkeltem már 2x a most is működő verziót.
Nem a fejlesztő tehet róla, hogy baszták kirakni a storeba, kétszer be lett küldve. -
#2017 Nem mintha bármire is használható lenne, de a firefox plugin már nem tölthető le. -
#2016 Köszi! Mentem a "Ne fusson ennek domainnek az oldalain"-ra és az oldal csúszkát jobbra húztam hogy látszódjon ez: http://www.sg.hu/forumkereso.php és leokéztam. Megy is a topickereső. :) -
#2015 Állítsd be rendesen az adblockot. -
#2014 Nálam teljesen jó (legfrissebb stabil chrome). -
#2013 Sziasztok!
Napok/hetek óta vettem észre hogy a Chrome alatt nem akar működni a "keresés a fórumban" a főoldalon. Csak a kategóriát jeleníti meg, a topic címeket nem... KÉP -
#2012 Topicon belüli kereső - ugyanaz, mint ami a lap alján van. Mivel a bővítményben van lehetőség a következő oldal automatikus betöltésére, így valahova el kellett helyezni a keresőt, hogy használni lehessen :) -
#2011 Firefox alatt próbálkozom (még mindig) eme tényleg remek bővítménnyel!
A szerkesztő hátterének megváltoztatása ugye már sikerült (a ".cleditorMain iframe"-ben), viszont a betű színt sehogy sem sikerül feketéről másikra változtatni! Ez lehetséges valahogy?
Más...
A jobb oldali menüben mi középen az a nagyítós ikon? Minek a keresője, vagy mit akarna azzal keresni?
-
#2010 Köszönöm a választ :( -
#2009 Windows alatt a Maxthon nem támogatja a Chrome bővítményeket, tehát amíg valaki nem foglalkozik azzal, hogy átírja az ott elvárt formátumra, addig nem.
Ez az egyik hátránya a másodvonalas böngészőknek. -
#2008 Egy kis segítséget kérnék.
Ha olyan böngészőt használok,ami nincs itt a fönn a listában,ahhoz valahogy hozzá lehet adni a bővítményt?Maxthon-ról van szó. -
#2007 Jim Morrison. -
#2006 fejleszti amugy valaki a bövitményt?:D -
#2005 srácok, IE-vel foglalkozik bárki?
a név keresős script teljesen fasza mindenhol, IE-ben az istennek nem ad vissza az ajax kérés ékezeteket
erre valami megoldás? egyáltalán érdekeljen?
itt nyomkodható
-
#2004 lásd #1999, és a Mi kellene az SG-nek topic elmúlt néhány éve. -
#2003 de akkor is ha megnézed az egész egy "RSS" olvasó, semmi közösségi élet nincsrajta, mint más oldalakon. -
#2002 ott van a főoldali chat alatt a gombja, szerintem nem rajongói :) -
#2001 Én anno mondtam, vagyis írtam, hogy valamit kezdeni kéne a Facebook-al, oldalt létrehozni, vagylájkolós cuccokat. Mire elértünk oda, hogy lehetett topikokat tetszikelni....
Meg van oldal is, de szerintem az csak valami lelkes rajongó csinája :D -
Borg #2000 Hát ja, már én is emiatt hagytam abba. -
#1999 Nézd meg, hogy St vagy Robaj, esetleg a főszerkesztő mikor jelentkeztek be / szóltak hozzá a fórumhoz legutóbb.
Amióta nem vagy moderátor, azóta jelentősen csökkent az idefigyelés, és már nektek is ezzel volt problémátok. :) -
Borg #1998 Én nem mondom, hogy egyszerű a helyzet, de valahogy haladniuk kéne a korral. Legalább fejlesszenek valami pofás új dizájnt, modern technikával a hátterében, már az is felkavarná az állóvizet egy kicsit. Vagy egy egyértelműbb témaválasztás, aminek kevésbé bulvárosan fekszenek neki... -
#1997 ... és ezeket a reklámokat is inkább célozzák a Facebookra, ahol sokkal pontosabban meg tudják fogni azt a csoportot, amelyikre szükségük van. -
#1996 Az elmúlt 5 év alatt kb. negyedére csökkentek egy átlagos cég marketingköltségei, 2001 szeptembere előtthöz képest pedig tizedére. -
Borg #1995 Na jó, de ez csak duma... ha tényleg működne ez a dolog a célközönséggel, akkor egy csomó hirdetést látnánk (legalábbis kikapcsolt ABP-vel :D) -
#1994 optimalizálva lett, és tök független topictól, usertől, mindentől, próba szinten szerintem mehet be bővítménybe -
#1993 ott van a médiaajánlatban :)
Kik látogatják?
Az oldal látogatóinak 75 % a hirdetők számára legfontosabb 18-‐49 éves korosztály ból
kerül ki, 73,5 %-‐uk férfi 26,5 %-‐uk nő. Többségük Budapesten és más nagyvárosban
él , nagy számban érhetők el kiemelten magas vagyoni státuszúak, iskolai végzettségük
minimálisan középfokú de jelentős számban főiskolára vagy egyetemre jártak.
A gemius szerint a 112. leglátogatottabb magyar oldal, napi kb. 20 ezer látogatóval (a médiaajánlatban még 35 ezer van), ami nem rossz szomszédságot jelent.
ha olvasod a mi kellene az sg-nek topicot, akkor láthatod, hogy tényleg inkább egy elhagyott oldal, ahol mi még elvagyunk :) -
#1992 mediacenteren gondolom elfér egynek... -
Borg #1991 Sajnos tipikus esete a gazdátlan weboldalnak... sosem volt egyértelmű célközönsége, vagy iránya az SG-nek, sem fejlődése, fejlesztése, így borítékolható volt, hogy egyre csak csökken a látogatottság. Reklámozni se tud itt senki semmit, mert nem tudják kihez szóljanak... Nem is értem miből tartják fent még a hátterét, ami nyilván nem kis szerver. -
Először a te ötletedet akarom megvalósítani, a gyors beszúrást, bár ennek a scriptnek az elhelyezése nem tartana sokáig.
Firefox verziót még mindig vizsgálják, majd innen lehet letölteni: link -
#1989 Az SG látogatottsága az elmúlt évek alatt kb. a negyedére (vagy még jobban) esett vissza, és annál nagyobb terhelésre lett méretezve. Ha most a bővítménnyel néhány százan (több egyszerre aktív felhasználó biztosan nincs) elkezdenek mint az őrült visszakeresgetni, akkor se tudják az akkori szintet még csak megközelíteni sem. -
#1988 Attól függ meddig kerestetsz vissza. -
#1987 najó, de nem mindenki egyszerre. Az oldalnak meg csak párral több oldalletöltés nem? -
#1986 legalább látják hogy valami nem oké és foglalkozni fognka a fórummal és nem igy leszarni :D -
#1985 Nyilván az értelmes felhasználásnál nem, de mindenkinél van egy pont, a "mi lenne ha" környékén, amikor ezt megteszi. :D -
#1984 Nagyon optimista vagy. :D -
#1983 nemhiszem, hogy mindenki ész nélkül fogja kilistázni mások 400oldalnyi korábbi hsz-ét :D -
#1982 Igen, bővítményben meg lehet csinálni.
Habár nem tudom ezt mennyire bírja majd az sg szerver őszintén szólva.
Mennyi felhasználója van most a kiegnek? -
#1981 ha bekerül a bővítménybe mindenhol ottlesz szerintem... -
#1980 már csak az lenne jó, ha nem topikfüggő lenne hanem én használhatnám bármelyik topikra