The Elder Scrolls V: Skyrim - az Év játéka?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és az egyetlen bunyós játék amit érdemes kiadni pcre az a mangás grafikájú street fighter, meg a visual novellek fõplatformja is a PC, tehát nem kell ócsárolni a pct azzal hogy csak ilyen mangaellenes idióták játszanak rajta mint pl te, vannak normális pc játékosok is ^^
A
Meg az FPS, meg a TPS, meg a stratégia, meg kb. minden, kivéve a manga szarokat, amitõl jobb is hogy megkímélnek (hál istennek a dragonfaszt is betiltotta az ORTT). A konzol nem játékra való, csak bohóckodásra.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Minden szar, /thread.
(nem is értem ennél a hírnél hogy került elõ a warez/konzol téma)
@
Mellékesen gondolom Te is jó szívvel, vigyorogva és ingyen dolgozol, mint a szoftverfejlesztõk, nem igaz?
Vagy inkább oda adod el a munkádat, ahol jobban megbecsülnek és megfizetnek? Vajon melyik vagy?
A játékok elbutulása pedig igen is a konzolok miatt van. Történetileg visszanézed a konzolokra mindig is az egyszerû játékok voltak jellemztõek és ahogy teret nyertek a játékkonzolok, a rizikósabb warez/nagyobb vásárlóerõ miatt fokozatosan az lett az elsõdleges fejlesztési platform. Mindez magával hozza/hozta azt, hogy összetettebb, bonyolultabban irányítható játékokat egyre kevesebbet készítenek. Ez van sajnos.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
@wraithLord:
Szerintem is arra gondolt, de egyszerûbb volt az idiótának leidiótáznia.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Wait, what? Netto marhasag😄 Hivatalos serveren valoszinuleg nem, de azert nem all meg ott a vilag..PC-n legalabbis tuti nem 😛 (pl Hamachi mond valamit?😊)
Szóval nem olyan egyszerû, mint a számítógép esetében, hogy beírsz egy generált kulcsot, és bemásolsz 1 vagy több crack fájlt, azt' heló, hanem ha egyszer kiütteted a gépet, nincs visszaút... és elõfordulhat, hogy egyik nap arra ébredsz, hogy letiltották a konzolodat, mehetsz a boltba másikért.
De persze abban igazad van, hogy ha a konzol sosem lát internetet és (ezzel együtt) eredeti játékokat, akkor minden oké... 😄
*Megj.: Ha valami esetleg pontatlan vagy nem igaz, az azért van, mert még a büdös életben nem volt semmilyen konzolom sem. (Vagy csak nem volt kedvem kisregényben kifejteni, hogy pontosan mire gondoltam...)
Nekem inkabb a hozzaallas tetszik. Az elozo resz unalmassa valt egy ido utan az egyhangu, uncsi katakombak miatt? Csinalunk egyedieket. Nem nagyon voltak rendes bossok? Tegyunk bele.
Raadasul egyre inkabb torekszenek olyan elmenyt adni mintha egy elo vilagban jarnal-kelnel. Ez adja a legjobb hangulatot egy RPG-nek szerintem.
(Amugy meg a sarkany azert szall le pofozkodni a fohossel, mert bizonyos varazslatokkal a foldre lehet majd kenyszeriteni.)
Ugye? Az olyan idióták a kedvenceim akik minden érvelést mellõzve leidiótázzák az embert.
Egy ilyen profi véleményét mindenképpen meg kell hallgatni 😄
Istenem mekkora idióták vannak.
A játékok egy teljesen más okból kezdenek egyszerûsödni.
A technológia fejlõdik. Míg a Warcraft 2 teljes fejlesztési költsége nem haladta meg a 750 ezer dollárt, a Diablo 2 már majdnem 9, a Starcraft II pedig legalább 100 millió dollárba került. A DOOM 1993-ban 20 ezer dollárba került, és 3 ember csinálta lényegében.
Ma már ha fejlesztõcsapatról beszélünk, az legalább 50 ember, és õk csak azok akik összerakják a játékot, és akkor még nem beszéltünk zeneszerzõrõl, szinkronról, stb.
Egyre több pénzbe kerül játékot fejleszteni. Ha figyelembe vesszük, hogy 30 éve kb. ugyanannyiba kerülnek az új játékok (40-60 dollárba),a növekedõ költségekbõl csak úgy tudnak nyereséget csinálni, ha a játékokat szélesebb felvásárlórétegnek tudják eladni. Mára már teljesen lehetetlen nyereséges játékot gyártani egyetlen játékosrétegnek. Ezért egyszerûsödnek a játékok, hogy többen vegyék.
Másrészt: Ha egy játék már millió dollárokba került nem fejlesztik több platformra függetlenül, fejlesztik a legnagyobb piacra - valamelyik konzol - és a többire meg portolják! És nem, nem azért a konzolosok a nagyobb felvevõpiac mert PC-n sok a warez, azért van ez így, mert a japán és amcsi kultúrában általánosan elterjedt dolog, hogy a konzol játékgép, a PC játékosok egy sokkal szûkebb keresztmetszet!
Remélem ezzel a "buzi konzol miatt túl egyszerûek a játékok PC-n" téma le van zárva!
A
A
Nekem olyan rpg-t csináljanak ahol nem kell kötelezõen megölni az "ellenfelet", ha olyan a karakterem akkor kipofázhatom magam a helyzetbõl, vagy lefizethetem õket, elsunnyoghatok. Nem az a szerepjáték nálam hogy tolvajként mérgezett tõrrel hátbaszúrom, vagy íjjászként fejbelövöm, vagy levarázsolom, vagy lekardozom. Simán el tudnám képzelni azt hogy csinál valaki egy "realisztikus" fantasy rpg-t Ahol a mágiákat egy szint után már te is kitalálhatod egy editorban (a'la Daggerfall) A mágikus cuccok ritkák, de erõsek. A mágiahasználóktól meg félnek mint a tûztõl.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Egy nagy segítséget szeretnék kérni, bár elég offtopic kérdés.
Vettem egy új ATI (R6850-es) videókártyát, de az új catalyst agyon van variálva.
Régen tudott egy olyan funkciót, hogy csak a tényleges felbontást jelenítette meg a képernyõn. Nem húzta szét a képet.
NEM TUDJA VALAKI, HOGY HOL VAN EZ A BEÁLLÍTÁS???????????????
A poroblámám abból adódik hogy egy nagyon régi játékkal játszok, aminek a max felbontása 1024*768.
De a szemét kis szoftver kiteszi az egész játékot 1920*1080-ba. Torzít és pixeles.
Sokkal jobba lenne, ha nem tenni át 1920*1080-ban, hanem csak a tényleges felbontást jelenítené meg a monitoron.
Légyszi aki tudja hogy lehet ezt bállítani (2 órája keresem és nem találom ezt a beállítást) az írja már meg a [email protected]
Elõre is köszi!!!!!!!
Vegyes, (Pl elöször lefagyasztom az orkot, majd rá lövök egy tüz labdát) vagy különbözõ "stilusok" lesznek. Pl. Jég, viz, tüz, viz stb.?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szép jövõkép! 😄
... szimplán csinálsz egy karit, ami hímnõs lesz, változtatható fajjal, mindez annak érdekében, hogy ne korlátozzon be a játék semmiben!
Aztán mész elõre a nagyvilágban, és a lootolt fegyvereid erõsségétõl függ majd, hogy milyen erõs lesz a karaktered, meg hogy milyen képességeket tud!
A crafting meg olyan lesz, hogy kijelölöd, hogy mit akarsz megcsinálni, bemész a kereskedõhöz a boltba, lealkudod a 300-as alapanyagárat 3,5 aranyra, amely összeget természetesen felír a számládra ha nincs nálad, mivel megbízható fazon vagy, elvégre kiben bízhasson az ember ha egy hõsben ne!
<#idiota>#idiota><#help>#help><#banplz>#banplz>
Miva'? :'D
A
A
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
http://www.gametrailers.com/game/elder-scrolls-v-skyrim/14247
A cikket nem olvasom el, mert annyira nem érdekel a cucc.
https://twitter.com/foodlfg
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Masik:"A játékban három frakció lesz jelen: Companions, a College of Winterhold a varázslók számára és a Thieves Guild a tolvajoknak."
Ez igen szep visszalepesnek tunik a Morrowindhez kepest...(6 Great House, 11 Imperial Guilds, 5 Guilds, 3 Vampire clans...)
A jó rpg-hez pedig a döntéseken túl a változatos játékmenet is nagyon fontos. Ahogy a hangulat sem ér semmit egy jó történet nélkül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(persze nem ez a teljes kép; az se mindegy hogy 60 kilós limitnél rohangálsz 55 kilóval vagy 90 kilós limitnél 85 kilóval, mert ez utóbbinál rövidebb ideig bírod, de még távol van a '10 méteren kifulladok'-tól, 20 kilóval 50-es limitnél meg szinte nem is fáradsz, lefutod a maratont mint a gép).
de a hangulat és a játékmenet, meg persze a jó sztori is kell 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
de jobb lenne, ha inkább egyre lassabban lehetne futni, ahogy megpakolod magad, aztán egyszer csak megállni, ha overload van.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"