58
Málaga Club de Fútbol
-
#58 pont most amikor bejuthatnak a BL főtáblára...mondjuk megértem,nagyon szar állapotok uralkodnak a spanyol futballban az anyagiak terén -
#57 Két év után eladja a Malagát a katari sejk -
IXEMGabeo #56 ja jó pár szabadot belőne még az tuti:D -
#55 én nagyon megnézném,mi mutatna a spanyol bajnokságban. 10 gól lazán benne lenne,még sokszor padról beszállva is. -
karajjj #54 kell a pótlás RvN után :D -
IXEMGabeo #53 lehet, hogy az "Isten" azaz Del Piero a Malagához igazol. Ha ez így lesz kettőzött erővel fogom a meccseiket lesni:D, 37 éves, de tud még az öreg -
#52 Ha továbbra is ésszel igazolnak,posztokra,ahogy eddig is,akkor meglesz a BL csoportkör,és talán megint odaérhetnek jövőre minimum a 4. helyre. Hiába ittis arab van,de pár fokozattal szimpatikusabb ez a fajta építkezés,mint ami pl.: a Citynél van. Jót tesz a spanyol focinak,hogy feltűntek ők idén,van a két gigász,egy jó Valencia,a Simeone-s Atletico is nagyon jó csapattá vált,Bielsa féle Bilbao(ha marad nyáron). -
karajjj #51 a nyári igazolásokra kíváncsi leszek, biztos megint 10 milliókat fognak költeni -
IXEMGabeo #50 és meg is van. Megérte erősíteni a keretüket -
karajjj #49 hétvégén nagy meccs lesz, ha megverik a kiesés elől menekül Gijónt, akkor megvan a BL selejtezős negyedik hely :D -
IXEMGabeo #48 Levante nagyon jól szerepel idén. Meglepően jók a Betissel együtt -
karajjj #47 Levante 3 - 0 Malaga
ez viszont most elég égő, legalább egy X jó lett volna -
#46 simán reális cél a top 6,ahogy telnek a meccsek,a hetek annál jobban szoknak össze az új emberek,a taktika,szerintem idén még jópár meglepetést fognak okozni,én szurkolok a Malagának,egy picit felkavarja az álló vízet a spanyol fociban. -
karajjj #45 6 forduló után 4. helyen van a csapat, azért az elég szép -
IXEMGabeo #44 dupláztak mindketten. Joaquint azért emeltem ki, mert az egyik kedvenc szélsőm volt régen... -
#43 az a többek között egyenlő Cazorlaval :P -
IXEMGabeo #42 4-0 a Granada ellen többek között Joaquin is gólt lőtt:) -
#41 jó lesz ez a csapat,top6-ra mindenképpen jók lesznek,szerintem az tökéletesen elég is lehet,azért van egy valencia,egy atletico madrid falcaoval,egy sevilla,villareal...ezek mind nagycsapatok,a malaga még csak most állt rá erre az útra -
IXEMGabeo #40 össze kell állniuk senki ne várjon azonnal csodát, a M.city is 2 év alatt érik be talán... -
karajjj #39 már az elején néztem, hogy nem a legacélosabb kezdővel álltak ki -
#38 27. perc
Sevilla (2 - 0) Malaga
hmmm.... -
#37 Írány az Európa Liga!:D -
#36 igen igen. csak nem jutott eszembe a neve majdnem kinder buenot írtam. -
#35 jah,este hajrá,nézős a kis malaga,remélem idén naggyá válnak :) -
#34 buonánótti? -
#33 remélem este kezd RVN meg az argentin gyerek. -
karajjj #32 soccerway.com, vagy a Malaga facebook oldala -
Neoncsoves #31 up
kiváncsi vagyok a ma esti meccsre, kezdő 11et lehet majd valahonnan nézni meccskezdés előtt? -
karajjj #30 ott is voltak azért pillanatai, idén viszont tényleg szépen teljesített már a malagában -
IXEMGabeo #29 Sevillában volt jó, a Realban hamar eltűnt... -
#28 babpista sevillaban kibaszott jó volt,a realban is jó volt,de ahogy vették mellé/elé az emberkéket úgy szürkült be,a romaban már kulaúr volt. az a kis arsenalos kitérő meg fosch volt -
IXEMGabeo #27 ja 1 szezonos labdarúgó. Mindenütt vannak egyszer egyszer jó momentumai, aztán nem véletlenül adják el...olyan, mint Anyelka -
karajjj #26 tavasszal a csapat húzóembere volt, nem értem, hogy miért lenne szar... -
#25 azért az a középpálya meg támadósor nem semmi basszus top6 meglehet -
IXEMGabeo #24 faszomat h ez a Baptista ide is befurakodta magát..miko megy má vissza Brazíliába, olyan szar játékos h az nem igaz -
karajjj #23 Sergio Sánchez - Demichelis - Stadsgaard - Mathijsen
Joaquín - Toulalan - Baptista
Cazorla - RvN - Buonanotte
még egy kapus kell :D -
IXEMGabeo #22 Santi Cazorlát is leigazolta a Malaga így a szélsőjátékuk se lesz rossz... -
12' Demichelis 1-0
16' Buonanotte 2-0
40' Van Nistelrooy 3-0
42' Maresca 4-0
47' Al-Ali A.t. 4-1
52' Joaquin 5-1
69' Toni 6-1 -
#20 Joaquin is a Malagához igazolt!
- alakul a keret -
#19 jaja,biztos nem kevés pénz fogja várni a malagával kezdőket...:D