58
Málaga Club de Fútbol
-
Oszi #18 Megvan az első csapatom az fm 2012-ben már alig várom:) -
alakulnak -
IXEMGabeo #16 az egy kva jó középpályás, megbízható, de mondjuk nem szupersztár...Malagának nagy erősítés -
karajjj #15 miért? volt már hivatalos ajánlatuk érte
amúgy Marco Motta meg Tasci is képben van -
Kizárt -
na az még lenne egy komoly transzfer. -
karajjj #12 meg Pastore is célpont -
Lucioért is tettek hivatalos ajánlatot. -
menedzser #10 Köszönöm. Málaga azt hiszem remek idény elé néz. -
karajjj #9 mai termés Joris Mathijsen és Jérémy Toulalan, őket hivatalosan bejelentették, amúgy igazolnának még sokmindenkit -
menedzser #8 Az durva! :O
Nistelrooy mit keres itt? :O Nagy nevű játékos. Nos, asszem a Málaga jó idény elé néz majd.
Mik a további átigazolási hírek, kik várhatóak? -
karajjj #7 nem gondoltam, hogy így rákapcsolnak
link -
Toulalan-tranfszer hivatalos. -
IXEMGabeo #5 ide is befurakodtak az arabok...előbb is kaphattak volna topikot:) -
jaja,én is örülök neki,bár én Hamburg mezben is nézhettem :P -
Neoncsoves #3 Nistelrooy ismét Spanyolországban, ennek örülök, legalább látni fogom játszani ismét :D -
karajjj #2
-
karajjj #1 Málaga Club de Fútbol
A Málaga Club de Fútbol egy spanyol labdarúgóklub Málagaban, Andalúziában. Jelenleg a La Ligában szerepelnek. A Málaga CF az egyik legjelentősebb történelemmel rendelkező andalúz csapat. Összesen 28 szezont töltöttek a spanyol első osztályban és 34-szer szerepeltek a második vonalban.
2010. június 11-én Al Thani sejk megvásárolta a klubot, majd a Real Madridtól távozó Manuel Pellegrinit ültette a kispadra. A sejk költekezése először idén januárban bontakozott ki, amikor a kiscsapathoz csábították Martín Demichelist, Júlio Baptistát, Sergio Asenjot és Enzo Marescát.
Most nyáron pedig aláírt már hozzájuk Ruud van Nistelrooy és Joris Mathijsen is.