Autóval Spanyolországba

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Arra gondoltál esetleg, ne adj isten' történik valami az autóval?

Csirke4
Ahogy a vezetési stílusod leírod a korai kínhalál helyett inkább válaszd a repülõt!<#idiota>
Tyler1
volt egyszer már egy ilyen topik, nem?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

llacee
a kormányt csak tartani kell egyenesen, ha van egy bizonyos távolságon belül valaki magától lefékezi az autó, ha nem reagálnék.
120 nál simán lehet még kávézni is az autóban :)

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Molnibalage
Nézegetsz vagy vezetsz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

llacee
Monacoba én is megállnék pihenni, és fotózkodni, szenzációs hely!!!!

llacee
Lelki pusztulást? :D lol
Tudod te milyen szép az út menti táj?
Tempomattal simán el lehet beszélgetni az autóba, közbe kicsit bámészkodni.
Repülõvel jobban megérné, de az nem olyan móka :)

Én voltam Busszal Spanyolba(Barcelona mellet) 2 nap alatt értünk ki 2 sofõrrel(egyik faterom) 16 óránként 8órapihenés odafele Monacoban visszafele Velencében volt a pihenésünk Franciák Autópályán nem árulnak rendes sört csak ilyen citromos sört ez a hátrány:D

VRSDM
+1

ha felszámolnák azt a sok stresszt, kényelmetlenséget, kopás kölcséget, lelki pusztulást. mit egy ilyen út hordoz(hat) magában.

én inkább a legolcsóbb közforgalmi repülõtere felé venném az irányt.

/voltam már spanyolországban autóval.
lehet lehet nyomni, de nem egy leányálom
/és hála atyám egy igen kényelmes autóval. (nem írom nem felvágok) :D

u dont have to listen anybody else but me

zmeor
én 1 hónapot voltam kint kocsival és sátorral..

szerintem jó buli volt. bár most már jobban megérné vmi fapados jegy és autóbérlés.. mostanság ezt csinálom

leszarom a konfigod...

Sippie
höhh?
25-26 óra egyhuzamban, autópályán, szépen hegyek között. Persze az sem mindegy spanyolország melyik részébe, de én biztos mennék még, mert állati volt a tengerpart mellett a hegyoldalban repeszteni :)
Molnibalage
Anyagilag? Nem hiszem. A távolság is akkora, hogy ~3 nap odavezetni, jó sok hegyen keresztül. Csak az utazás 6 nap oda-vissza. Tehát 3 hétnél rövidebb idõre kimenni értelme sincs igazán. Legalábbis szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

llacee
Érdemes-e belevágni, utiköltségek, élmények, vélemények tapasztalatok jöhetnek bõven :)

← ElőzőOldal 2 / 2