36
-
#36 Viszont azokat kb előre borítékolni is lehetett. -
#35 Age of conan bukta óta én már nem hiszek az új csodákban. Azóta követte anion, rift, who stb. -
beceneev #34 Hidd el nekem nem lesz bukta. Gondolj bele mennyi star wars rajongó van aki tuti megveszi a játékot. Ottvannak még azok akik wowoznak és unják, a többit kitudod találni. Mindenhol csak azt olvasni, hogy kivannak akadva az emberek, mert nincs release date és nem játszhatnak vele még. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bukta legyen. -
morden #33 Öhh valahol olvastam, hogy nagyon sok millió dollárba van a fejlesztés, ha bukta lesz vajon viszi magával a biowaret is ?
-
morden #32 Megtréfálta a cikkírót a google translate "BioWare kedves/gonosz dialógusi fáját " :DDDDD -
beceneev #31 Cateran égeted magad :D -
cateran #30 Jah..kar, hogy nem webes teljesitmenyt mert az adott java..
Valamint, ha meg nem ertek el odaig a tisztelt programozok, hogy legalabb a 4 legelterjedtebb bongeszot tamogassak (Opera, FF, Chrome, IE) akkor sok jot nem nezek ki a tobbiekbol sem...Tudod ez olyan alapveto dolognak tunik... -
socheater #29 Igazad van, témában jobban illik... Hát nem lehet mindenki lexikon, na...
ON: Nekem grafikailag inkább a LotRO-hoz hasonlít a játék, (karakterek) persze annál vizuálisan nyilván fejlettebb, de a lényegi rész úgyis a megvalósítás, a játéklehetőségek, az univerzum átültetésének eredetisége, a történet és a játékélmény, és csak nem fogják elrontani. Remélhetőleg jó lesz. Béta végén vagy megjelenéskor kiderül. -
#28 Hát pedig sok köze van :D Amikor ilyen hülyeségeket ír ki neki. Azután ha valaki mégis megfelel a kritériumoknak, akkor elindul egy adathalász java alkalmazás, majd pár óráig csak gyűjti az adatokat. Ez épp elég bullshit ahhoz, hogy valaki egy életre leszarja az egész játékot. -
RiSeForMuSiC #27 Okostojás, mi köze van egy webes teljesítmény mérő eszköz béna programozásának (amit WEB programozók készítenek) az MMO minőségéhez (amit JÁTÉK programozók fejlesztenek)?
Egyébként nem igaz, hogy a PONG leszármazottja, mert a Spacewar leszármazottja. -
#26 Lol. Elsőnek én is ezt akartam írni. xoD -
socheater #25 Szerintem ez a játék a PONG távoli leszármazottja... -
EnxTheOne #24 Most miért ne?
1: Duel me noob. (you get +1 dark side point)
2: Wold you like a duel?
3: Can i heal you? (you get +1 light side pont)
4: Can you join my team, and make some quest?
5: Show your items, lets trade.
:D -
cateran #23 Na, ugy tunik kivetelesen nem Tibor a hunyo..az eredeti cikkben szereplo Creutz bofogte ki, hogy: "Regarding release date, Creutz interprets the EA silence on this point as evidence that the game will be launched no sooner that 2012, and he sees this delay as reason for the latest drop in EA stock."
Mondjuk amit eddig lattam belole, az alapjan
1, nem nyugozott le
2, semmi koze a WoW-hoz
Amugy a beta tesztek zajlanak...Nalam itt bukott el az egesz:(regisztracio alatt, a vegefele)
"The system scan tool requires that you use the Windows operating system and either Firefox 3.0 or later, or Internet Explorer 7 or later. To complete the scan and continue with your application to participate in game testing, please access this page using one of these browsers."
Chrome-ot hasznaltam...Ezek utan SEMMI jora nem szamitok a programozoktol... -
Itt egy klón -
beceneev #21 Komolyan mondom sajnos egyre gyakrabban fordul elő az oldalon hasonló felkészületlenség.. -
Nephin #20 Ha az úriember az egyéb elemzéseit is ilyen alapossággal készíti, nem dolgoztatnék vele... -
Begi #19 A kedves cikkírónak figyelmébe ajánlom az swtor.hu oldalt. -
KillerBlue #18 "A BioWare kedves/gonosz dialógusi fáját pedig csak az NPC-knél lehet használni."
Érdekes lenne ha a játékosok egymással is előre megírt dialógusokban beszélnének. -
mg1992mg #17 Rengeteg minden. Nem csak a grafika. A Wolfenstein egy kultusz játék, szinte mindenki ismeri a 3D-t, egy korszakot teremtett, története is nagyon jó, hiába ugyanaz a története az összes résznek, hogy a németek kultista meg stb. dolgokba mennek bele, a 2009-es wolfenstein is nagyon jó volt. Hogy mi jó a Crysisban? Semmi. A Crysisnak csak a grafikája az, amire a sok grafikabuzi verte a nyálát, de semmivel se több a többi játéknál, sablonos történet, stb... Sokkal inkább Wolfensteinezek, mint hogy a Crysis felé vessem az irányt... -
#16 Sztem meg pacman klón. -
Szefmester #15 Meg guggolni. Meg föl és le nézni. :) -
#14 Crysisban tudsz ugrálni ! -
#13 WoW klón egyébként dicséret is lehetne. Csak ezek a klónok ilyen B-kat. sci-fikből jöttek elő, és rövid távon elkezdik elveszíteni az integritásukat míg elhaláloznak. -
#12 Szar példa. Van. Sok. -
Gulyu84 #11 Tökéletes, ne is rakjanak bele semmi faszságot, legyencsak a megszokott mmorpg :) -
Evoluti0N #10 Ha egy valaki nem volt jó véleménnyel, akkor itt megírják, h senki se volt jó véleménnyel :D -
#9 "elméletileg csak jövőre jelenik meg"
Ez sem igaz :D:D -
#8 "Az idei expón azonban volt pár játszható változat is a programból, melyről sajnos nem voltak túl jó véleménnyel azok, akik kipróbálták"
Hát én nem ezt hallottam... -
#7 "mely elméletileg csak jövőre jelenik meg"
Tibor, ha nem vagy képben, inkább ne is írj cikket.
A hivatalos álláspont továbbra is 2011 Q3, Q4. -
tomcsa4 #6 Ez így van.
#1: most őszintén, van különbség a Wolfenstein és a Crysis között? A grafikát leszámítva. -
Evoluti0N #5 Sőt még a WoW is Wow klón. -
#4 ne viccelj már , az EQ is WoW klón ! -
#3 aion, wow, EQ, lineaga.. bármilyen klón lehet ha SW világában van XD én tuti játszanék vele :P -
mgerihun #2 WoW meg EQ klón, akkor minden MMO EQ klón? :D -
Evoluti0N #1 Kicsit fárasztó minden MMO-nál ezt a WoW klón dolgot szajkóztatni. Akkor ilyen erővel minden FPS Wolfenstein klón.