Ötvös Tibor

WoW klón lesz a The Old Republic?

A BioWare már hosszú évek óta készíti a Star Wars világban játszódó második MMO-t, mely a The Old Republic nevet kapta.

A játékról már mi is értekeztünk hosszabban és az idei E3-on egy nagyon látványos trailerrel is jelentkezett a program, mely elméletileg csak jövőre jelenik meg. Az idei expón azonban volt pár játszható változat is a programból, melyről sajnos nem voltak túl jó véleménnyel azok, akik kipróbálták.



"Volt alakalmunk kipróbálni a játékot és nagyon lehangolt minket" - áll Doug Creutz elemző nyilatkozatában. "Az Electronic Arts és a BioWare eddigi nyilatkozataival ellentétben, melyek folyamatosan arról szóltak, hogy 'a The Old Republic egy hatalmas lépést jelent majd az MMO-k dizájnának fejlődésében', mi egy egyszerű World of WarCraft klónt láttunk Star Wars skinekkel. A BioWare kedves/gonosz dialógusi fáját pedig csak az NPC-knél lehet használni."

Ennek ellenére várjuk a Star Wars: The Old Republic megjelenését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #36
    Viszont azokat kb előre borítékolni is lehetett.
  • Botond #35
    Age of conan bukta óta én már nem hiszek az új csodákban. Azóta követte anion, rift, who stb.
  • beceneev #34
    Hidd el nekem nem lesz bukta. Gondolj bele mennyi star wars rajongó van aki tuti megveszi a játékot. Ottvannak még azok akik wowoznak és unják, a többit kitudod találni. Mindenhol csak azt olvasni, hogy kivannak akadva az emberek, mert nincs release date és nem játszhatnak vele még. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bukta legyen.
  • morden #33
    Öhh valahol olvastam, hogy nagyon sok millió dollárba van a fejlesztés, ha bukta lesz vajon viszi magával a biowaret is ?
  • morden #32
    Megtréfálta a cikkírót a google translate "BioWare kedves/gonosz dialógusi fáját " :DDDDD
  • beceneev #31
    Cateran égeted magad :D
  • cateran #30
    Jah..kar, hogy nem webes teljesitmenyt mert az adott java..
    Valamint, ha meg nem ertek el odaig a tisztelt programozok, hogy legalabb a 4 legelterjedtebb bongeszot tamogassak (Opera, FF, Chrome, IE) akkor sok jot nem nezek ki a tobbiekbol sem...Tudod ez olyan alapveto dolognak tunik...
  • socheater #29
    Igazad van, témában jobban illik... Hát nem lehet mindenki lexikon, na...

    ON: Nekem grafikailag inkább a LotRO-hoz hasonlít a játék, (karakterek) persze annál vizuálisan nyilván fejlettebb, de a lényegi rész úgyis a megvalósítás, a játéklehetőségek, az univerzum átültetésének eredetisége, a történet és a játékélmény, és csak nem fogják elrontani. Remélhetőleg jó lesz. Béta végén vagy megjelenéskor kiderül.
  • netperformer #28
    Hát pedig sok köze van :D Amikor ilyen hülyeségeket ír ki neki. Azután ha valaki mégis megfelel a kritériumoknak, akkor elindul egy adathalász java alkalmazás, majd pár óráig csak gyűjti az adatokat. Ez épp elég bullshit ahhoz, hogy valaki egy életre leszarja az egész játékot.
  • RiSeForMuSiC #27
    Okostojás, mi köze van egy webes teljesítmény mérő eszköz béna programozásának (amit WEB programozók készítenek) az MMO minőségéhez (amit JÁTÉK programozók fejlesztenek)?

    Egyébként nem igaz, hogy a PONG leszármazottja, mert a Spacewar leszármazottja.