The Killing (AMC)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Senki nem nézi?:\

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiváncsi vagyok, hogy a srác ölte meg vajon Rosiet. Most, hogy így sok dolog kiderült elég valószínû, hogy õ a gyilkos, de szerintem nem õ az. Ismerve a készítõket nem hinném, hogy már a 4. részben elárulnák, hogy ki a gyilkos, túl korai lenne szerintem..

Holder pedig kurva nagy arc.😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
rohadt jó volt a dupla évadnyitó😊

hihetetlen jó hangulata van ennek a sorozatnak.

Yo, Bitch!

precision
hu na most jöttem rá, hogy mennyire hiányzott már ez a sorozat 😊 nagyon fasza volt az évadnyitó dupla! jöhet a folytatás!

#18: passz, szerintem biztos fogják fordítani

Bazinga!

Blacksheep333
Lesz a második évadra is fordító?

Az operációs rendszeren is túl...

precision
ForzaInter
utolsó részt újra kell nézni, mert nekem már nagyon homályos, mi hogy történt..😄

Yo, Bitch!

precision
nemsokára jön a 2. évad!

Bazinga!

davidka003
Nehéz megszokni a böllér arcú fõszereplõ csajt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

passatgt
a szponzora volt az szerintem, legalábbis abba a kocsiba szállt be, amivel az AA meetingre mentek😊

precision
na hát erre én sem számítottam...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kár a nyomozó fazonért... én bírtam... kíváncsi vagyok, miért csinálta és ki volt mellette a kocsiban... indítéka csak az lehet, hogy a nõ végre elmenjen és õ legyen a fõnyomozó vagy micsoda, de az autós jelenet más sejtet... na mind1

jó volt ez az évad, jöhet a következõ 😊
ja és utálom a cliffhangereket 😊

Bazinga!

precision
szerintem sem õ lesz az, általában félrevezetõek az ilyen jelenetek, láttam már egy-két sorozatot/filmet, hogy tudjam 😊
de persze bármi lehet 😊

Bazinga!

passatgt
nem vagyok benne olyan biztos...

volt róla fotó, ahogy kezet fog vele, minek lett volan ott Rosie, ha ismeri? Együtt nyilván nem mutatkozhattak volna...

daver88
Egyértelmûen az idei év legjobbja a kategóriájában, remek kivitelezés, remek színészi játék...

A 12. rész vége pedig tényleg nagyon üt, nem gondoltam volna egyáltalán, hogy õ lesz...
kiváncsi leszek, hogy a 2. évadra az írók milyen saját sztorit tudnak kitalálni, mivel mint azt írták, ez az évad feldolgozás volt...remélem hasonló színvonalon 3-4 évadot megér a sorozat..

MR ME
én nézem a sorozatot, egy gondom van benne h néha nagyon elhúzzák a drámai részeket és unalomba fordúl a dolog, am nem rossz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

precision
jaja, egyetértek!
nekem is tetszik, a 12. rész vége pedig elég komoly 😊 várom már a következõ részt 😊

Bazinga!

Az utóbbi évek legjobb nyomozós sorozata. A hangulat nagyon erõs, a két fõszereplõ fantasztikusat játszik. Lesz második évad is.

precision
biztos igazad van, én nem láttam egy részt sem a dán sorozatból, így ebben nem tudok nyilatkozni 😊

Bazinga!

passatgt
eredetit nem láttam, de azt mondták, másra esett a választás, szóval elvileg más a történet

Én megnéztem a pilot részt ebbõl is meg az eredeti dán sorozatból és én a dán mellett döntöttem. Sokkal letisztultabb és jobb volt az elsõ része mint az amerikaié. Az amerikai pilot-ban kapásból tök fölösleges dolgokat változtattak meg, és egy csomó karakter jóval ellenszenvesebb mint az eredetiben (az amerikai változat tipikusan "fehér és fekete" karaktereket ábrázolt a pilot-ban, nem csoda hisz egy "egyszerûbb" könzönségnek készült).

Egyébként is jobban szeretem az európai vagy európaibb sorozatokat, mert azok letisztultabbak és nincs bennük annyi fölösleges sallang illetve ripacskodás.

Ha nem láttam volna az eredetit is mellette akkor biztos nézném, de így már egyelõre felejtõs (arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a fõ történetvonalba mnnyire piszkáltak bele, lehet, hhogy emiatt még belenézek).

precision
Nem találtam ilyen topikot, szóval, legyen ennek a sorozatnak is 😊 Nézi még valaki rajtam kívül?

Egy dán sorozat remake -jérõl van szó, eddig 12 rész ment le belõle, 2. évad berendelve, szóval a nézettséggel sincs gond!

Junkie -s pilotkritika

Bazinga!

← ElőzőOldal 3 / 3