317
The Darkness 2
  • Fpocok
    Szerintem akkor is az.
  • Shep
    Na de erről beszélek, neked a stílus nem tetszik és ezért csúnyább szerinted ami nem igaz. Ez persze nem a te hibád, nekem sem jön be ez a mese stílus.
  • Evin
    2.Tudtommal a Startbreeze PC-n kezdte, és a legtöbb játékuk kiadták Pc-re is: Enclave, Riddick stb.
    A mostani fejlesztőknek meg pl ott a DarkSector. Az sem rajtuk múlt, hogy kijött PC-re.
    Meg ezeket szerintem inkább a kiadók döntik el, mintsem a fejlesztők, hogy mire adják ki a játékot.
  • Fpocok
    Hiába a részletesség, ha alapból nem jön be a kép. Teljesen olyan mint valami rajzfilm. Rossz ránézni.
    Persze ettől még lehet, hogy kipróbálom, de ha választani lehetne, akkor mindenképp az elsőét választanám.
  • Shep
    Hát azért ez túlzás szerintem, másabb a stílus szerintem azért tűnik neked szebbnek de a 2 részletesebb, jobban kidolgozott.
  • Fpocok
    Nekem nem tetszik a d2 képi világa, főleg, hogy tudom, hogy nézett ki az első részé... Nagy visszalépés.
  • Fpocok
    Csak én szerintem néz ki ezerszer jobban ez, mint a 2?
  • Shep
    A Homefront jó játék szerintem csak rövid.
  • Shep
    Szerintem ez az lesz.
  • DarkSector
    Még így is szerintem kellemes játék lesz csak ne legyen annyira cső fps mert az első rész nem volt az.
  • Maxtreme
    Hát ja. Ehhez a stílushoz jobban is passzol ez a látványvilág:

Csak ugye most mások a fejlesztők..
    1. Ez rossz azért mert ennek a motornak a továbbfejlesztett verziójával jobban jártunk volna.
    2. Viszont jó azért mert így legalább megjelenik PC-re is. Ha a Starbreeze vitte volna tovább a projectet, nagy rá az esély hogy ismét kimaradt volna az előbbi platform.

Majd kiderül mit sikerül összehozni az Extreme Digitalos arcoknak. Azért ők sem ma kezdték a szakmát. :) (bár az előző próbálkozásuk a Homefront nos.. ehhhh..)
  • mester1987
    köszi Evin
  • mester1987
    igen szerintem is, most egyetlenegyszer nem tudok velük egyetérteni ebben a csicsás kivitellel, pedig maga a játékstílus még ritka is keresett is főleg PC-n. Na de várjuk meg azt a februári megjelenést.
  • norbee95
    Srácok, ezt el kell újságoljam!:D Megnyertem a PCGURU nyereményjátékán a The Darkness 2 pulcsit! Annyira örülök, hogy az elmondhatatlan!:D
  • Maxtreme
    Ehh.
    Részemről asszem annak jobban örültem volna. A Starbreeze mindig is igényes munkát adott ki a kezei közül.
  • Evin
    Nem. Az első úgy nézett ki, mint a Riddick, mivel ugyanazok fejlesztették, és ugyanaz a motor hajtotta.
  • mester1987
    (csak konzolosnak ill. azoknak akik normális stílusban tudnak rá válaszolni kötekedés nélkül)
    Az első rész is ilyen Borderlands féle képregényszerű volt?
  • GTV
    Előzetes a GameTeve jóvoltából (akinek meg fikázhatnékja van az inkább fújjak ki az orrát):
  • Shep
    Hát igen, az elején remélhetőleg lesz egy rövid összefoglaló arról mi is történt eddig.
  • norbee95
    Én is kipróbáltam a játékot, bár én úgy voltam vele, hogy számomra teljesen érdektelen ez az egész Darkness téma, de a demonak adok egy próbát. Megérte. Bár az első résszel nem játszottam, remélem a második rész érthető lesz az olyanoknak, mint én, tehát azoknak akik nem tudták kipróbálni az első epizódot. Egyébként nem annyira rossz a játékmenet, nekem eddig olyan 6-7/10, de majd a teljes játék után megmondom :D
  • mester1987
  • mester1987
    Most leoltottál ám.
  • janihunk
    Leszedtem a demót. Már a menüben ugrál a kép ha elkezdődik játék meg sárga csíkok mennek vízszintesen a képernyőn. 12.1 driver van fent. Tapasztalt bárki ilyet?
  • Gabe18
    Inkább brutálisnak vagy véresnek mondanám a széttépet holttestekkel meg szíveket eszegető szörnyekkel, mintsem ijesztőnek.
  • janihunk
    Sok szörny van ebben a játékban? Vagy inkább úgy kérdezem hogy parás nagyon?
  • Gabe18
    Jó játék lenne, de ez a képregénygrafika vicc, amire rátesz egy lapáttal hogy ott az első rész ami évekkel ezelőtt marha jól nézett ki, most meg jönnek ezzel. Kár érte részemről...
  • grebber
    Tegnap egész este erről beszéltünk még képeket is raktuk le.
    Most ébredtél?
  • Prince23
    Gyakorlatilag is :D 23 perces kb
  • mester1987
    Van már demo STEAM-en, elvileg...
  • DarkSector
    "Darkling" a neve a kis szarosnak. :)
  • grebber
    Ez a kis segítőnk hatalmas.Fingik , hugyál :D
    Overlordból a minionokra emlékeztet azok ökörködtek még nagyokat
  • DarkSector
    Hát sajnos nem tudok jobbat akkor. :(
  • Csokis
    A FOV baromi alacsony. Amúgy egész jó. Én még az első résszel is játszottam, mikor megvolt a PS3, de az nem tetszett ennyire.

Egyébként nálam az irányítással nem volt gond, lévén Xbox 360 Controller-t használtam.
  • wedge31
    I dunno. Minden komolyabb gamer egérhez jár program.
  • Prince23
    És mondjuk ha nincs segéd progi hozzá, akkor a játék kiossza "hasraütés" szerűen? :S
  • wedge31
    Nekem van az egeremhez segédprogram amivel lehet konfingolni a bill kiosztást azzal bármit meg tudok oldani.
  • Prince23
    És arra automatikusan beállítódik az irányítás? vagy te kell szétosztanod a billeket az egéren?
  • wedge31
    Erre való az 5-6 gombos egér, már évek óta nincs ilyen gondom max ha elcseszik a portot és nincs key bindings.
  • Prince23
    Dettó

Így értettem ezt as "konzolos" irányítást PC-n. Kontrollerrel valóban könnyű lehet ez a forgatás, mint az egért összevissza mozgatni. nekem ez tré így.
  • DarkSector
    Figy ezt írtam már nagyon sok játékkal kapcsolatban régebben hogy a kontrolleren igaz hogy kevesebb gomb van de sokkal kényelmesebb mert ha több mozdulatot kell kombinálva végrehajtani akkor az sokkal kézenfekvőbb.

Igen tudom mikre gondolsz.

A kivégzés, és pl a jobb oldali csáp mozgatása, ezt sajnos én se tudtam volna jobban kitalálni, szerintem így is tűrhető megoldást használtak.
    Mert ugye kontrolleren a jobb csáp mozgatása úgy történik hogy lenyomsz egy elülső ravaszt és a jobb karral hadonálszol, míg itt a középső egér gomb majd az egérrel kell vacakolni, de mivel a jobb kezed az egéren van másképp szerintem nem tudták volna megoldani.

Valamint a kivégrés megint csak a kontrolleren a bal karral kalibrálod mígy az elülső ravasszal meg a csápot kezeled.
    Ha gondolod rakd át a gombokat máshová de az e és q mivel le van foglalva nemtudom hová tehetnéd ahol jobban kézre állna.

Ha mást nem tudsz kitalálni használj kontrollert.
    Én megoldottam nem használom sűrűn ezeket a funkciókat. :) mert ugye ezek nem fontossak a gyilkolásban csak extra mozgások.