317
The Darkness 2
-
#77 A kivégzéssel, a csápokkal. aztán meg pluszba nyomkodni még az 1-est gombot :S
Meg ha valamit kiakarsz nyitni,a kkro vagy 3 gombbal kell azt végrehajtani :S
nem olyan hogy megnyomod E-t, aztán random módján kinyítja ahogy akarja. -
#76 Arra szokták mondani hogy konzolos mikor az egérlagg van vagy nehezen tudsz forgolódni.
Alien vs Predator.
De te érzed. Szerintem ez pont hogy most kivételessen kényelmes és pont fasza.
Melyik részével van bajod vagy úgy az egésszel összességében? -
#75 Nekem a PC-s irányítás nem jön be, qrvára konzolos vagy milyen :S :/ -
#74 Amúgy a fény-árnyékra visszatérve még annyit szubjektíven megjegyeznék hogy furcsa mert ugye a játék pont a sötétségről szól, az hogy a fényben elmegy az erőd.
Szóval én picit jobbnak tartottam a régi technológiát, ezzel a képregényes technológiával szerintem a fény-árnyék hatásoknál nem érték el azt amit sikerült az első részben.
Ez már nekem feltűnt az első pillanatban.
Ahogy te fogalmaztál ez picit "meseszerűbb" lett most. :) -
gosumofo #73 nézd én megértem ha vidéki vagy és ott esetleg rosszul tudnak az emberek dolgokat, és úgy hallottad, akár a kisiskolában is kinézném vidéki tanárokból, hogy képesek roszzul tanítani alap szavak kimondását is
de mintha itt lennél pár éve és láttál volna már pár bejegyzést az sg fórumban (ha csak napi 1 órát foglalkoznál vele az 2007 óta kb 2000 óra vagyis kb 80 nap az életedből amit az sg előtt töltöttél, és el tudom képzelni hogy a valóság ennek ötszöröse)
ennyi idő alatt nem felfogni hogy valami nem úgy van ahogy te gondolod már elégge arra utal hogy túl buta vagy és csak nézed meg töltöd magadba az adatokat, de nem vagy képes értelmezni
így viszont mi értelme van az egésznek? töröltethetnéd magad -
#72 Nem alreg mert az igazit már bannolták végleg így most ez az első számú neki míg ezzel is ki nem húzza a gyufát, bár ezzel valamennyire visszafogottabb éppen a léc alatt munkálkodik :) -
gosumofo #71 emiatt
(és a jövőbeli fail beírások elkerülése végett most tanuld meg, hogy azmiatt sincs) -
#70 Megkért valaki hogy te utánamgyere és belepofázz mindenbe kis csicska alreg, Fogd be inkább a pofád ha nem tudsz a játékhoz hozzászólni, akkor személyeskedni menj máshová.
Mindenhol azt látom hogy bemész és csak kifogásolsz mindenkit, trollkodsz minden topikban. Nem unod még? -
gosumofo #69 pontosan
de mi lenne ha bekapcsolnád a helyesírás ellenőrzöd a böngésződben és nem nekem kéne utánad járkálni és pelust cserélni? -
#68 A demo-ban random van 3 kivégzés de a full-ban több lesz majd. -
#67 Fajintos nagyon.
Kocsiajtót leszedni fedezéknek használni.Szíveket kitépni és enni az életerő regeneráláshoz.
Nekem 3 kivégzés jött elő.Gondolom random módon nyomatja a game: körbetekeredik elkapott emberen majd átszakítja a hasát, leszakítja a csávó fejét, megfogja az ellen két lábát és kettészakítja!
-
#66 Igen ez képregényes RAGE szerű grafikát használ, lehet már belefáradtak és ezt egyszerűbb megoldásnak találták.
Pedig nem emlékszem az első részben hogy a frame-el gond lett volna, sőtt iszonyat fizika is volt és ebből a szempontból én ezt visszafejlődésnek látom, de mivel ez egy amugyis képregény cucc, lehet ez miatt csináltak képregényes grafikát.
Persze nem csúnya, mert így is pofásan néz ki, de valóban az első rész fény-árnyékban odabasz ennek, meg az valósabb grafikát használ mint a FEAR vagy a RIDDICK -
#65 Hát igen videok alapján tényleg szebb vagy legalábbis másabb, mert annyira nekem sem jön be ez a rajzfilmszerű grafika, viszont legalább jól fut :) -
gosumofo #64 szóval lewarezolod -
#63 Hát az egyik csáppal egy bizonyos távolságig tudtál kúszni a földön vagy a falon és mondjuk kicnyit egy ajtót egy kapcsolóval vagy megtámadni egy embert lopakodva és kiharaptad a szívét.
Ilyenek.
Mondjuk az első rész szebb volt azt meg kell jegyeznem. -
#62 Hát remélem a teljessel már nem lesz ilyen gond :) -
#61 Mármint, hogy kúszni? -
#60 Pontossan az első részben is sok dolgot lehetett csinálni, de itt aztán pl a vásárlás az abilitik, meg a sok kivégzés tudtommal új, az első részben végülis volt kivégzés de nem így mondjuk azt a fajta közelharcot hiányolom meg hogy a cápokkal nem lehet a demoban kúúszni, vagyis előrelépés is van de visszalépés is egyben. :)
De lehet itt ezeket ability-be kell megvásárolni és csak a demo-ban nincs. -
Csokis #59 Hivatalos fórumon is van topik, ott olvastam! -
Csokis #58 Pontosan, de nálam elindult utána, ezért is a smiley. Lehet, ha felteszel egy új driver utána, akkor is jó lesz. -
#57 Mármint, hogy töröljem? De hát a játék elvileg használja. -
#56 Jó lett, szépen is fut!
-
Csokis #55 Sokaknál nem megy Win 7 alatt, de már van megoldás! Szedjétek le a PhysX-et, és máris indul a játék! -
#54 Hát nem rossz csak elég sok a lehetőség és ugye fps-es berögződés ,hogy megyünk azt lövünk itt meg van jó pár egyéb lehetőség is :D -
#53 Igen én is féltem az irányítástól de nekem baromi kényelmes lettt. 10/10 -
#52 Érdekes, hogy win 7 alatt továbbra sem indul el nekem. XP alatt meg simán ment. -
#51 Na nekem is elindult, valamit szarul szedett le a steam elsőre.
Hát elég brutális a játék meg azért bele is kell jönni ebbe a 4 fegyveres irányításba.
Kérdés, megvettem valami Lift nevű fejlesztést amivel elvileg a levegőbe dobná az ellent, na de ezt hogyan tudom használni?
Az a kis manó vagy micsoda az ki velünk? -
gosumofo #50 előrendelted vagy lewarezolod? -
#49 Nah végigvittem PC-n is.
Full olyan mint x360 demo.
Vélemény:
- optimalizált
- kurvajó az irányítás, max a kivégzés gomb kényelmetlen.
Várjuk szeretettel -
#48 Működik valakinek ez a nyamvadt demo? -
#47 Vanni van, csak nekem nem indul el. :( -
#46 Mondtam én. :) -
ratgab #45 Már van demó steamen is! -
#44 :)
x360-on megnéztem a demo-t fasza lesz. -
#43 Az nem lenne rossz, bár gondolom szerverbehalás megint bejátszik majd :) -
#42 Ma az szerintem 19:00-kor az időeltolódás végett. -
#41 Steamen mikorra várható a demo, azonkívül ,hogy valamikor ma? -
#40 Az is volt :),pc-sek sajnálhatják,hogy kimaradtak belőle -
mester1987 #39 biztos jó lehetett konzolon -