The Darkness 2

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Gépigény:

Minimum:
Windows XP/Vista/7
Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon# 64 X2 4200+
1.5GB RAM
HDD 10GB
256MB NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600

Ajánlott:
Windows XP/Vista/7
2.4 GHz Quad Core processor
2GB RAM
HDD 10GB
512+ MB NVIDIA GeForce 9800 GTX

Next PC upgrade: 2022

grebber
grebber

grebber

grebber

grebber
grebber
grebber

grebber

grebber
Jövõ évre csúszott a The Darkness 2!

A 2K Games kiadó bejelentette, hogy a The Darkness második részének PC és konzolos verziói egyaránt késlekednek a megjelenéssel. Jackie Estacado sötét kalandjait október elején folytathattuk volna eredetileg, ehelyett a megjelenés idõpontja 2012. február 7-re módosult Észak-Amerikában és február 10-re Európában. A készítõk semmilyen indoklással nem szolgáltak a csúszáshoz, de gyanús, hogy a két nagyágyú, a Battlefield 3 és a Gears of War 3 október környéki megjelenése kavart be.

info: Gamechannel

Bil Ur Sag
Ha a játékmenettõl azt kapom amit az elsõ részben kaptam akkor egy rossz szavam sem lehet. Viszont olyan katartikus élményhez fogható pillanatot mint amikor SPOILER! SPOILER! " Amikor a Don lelövi Jackie szeme láttára a saját barátnõjét" kötve hiszem hogy tudnak még egyszer kreálni". Amilyen hatásosra sikerült percekig a padlón kerestem az államat. SPOILER VÉGE!
Remélem egyszer az elsõ részt is megkapják a PC-sek mert szerintem, és hiszem hogy nem vagyok a véleményemmel egyedül, egy nagyszerû, minden ízében egyedi játéknak lehetnek majd a részesei.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Shep
Csak most láttam ,hogy ez is jön PC-re októberben, sûrû lesz az õsz még PC-n is. Mondjuk a video alapján grafikailag elég gyengén fest de ezt a hiányosságot a játékmenet remélhetõleg majd kárpótolja!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bil Ur Sag
Bátran elmondhatom hogy életem egyik legmeghatározóbb játékélményével ajándékozott meg az elsõ rész. Nagyon jó hangulat, óriási sztori, szó szerint döbbenetes pillanatokkal megspékelve, és a látványvilág is egyedi volt. A sötétség adta bónusz lehetõségekrõl már nem is beszélve. Párom aki mellesleg nem egy játékos alkat, is elégedetten csettintett a játékot tekintve. Látva az új screenshotokat, és az új trailert viszont kicsit felemás a szájízem. A túlzottan szín telített, kissé mûanyag világ eddig nem igazán nyerte el a tetszésemet. Szerintem a The Darkness sava borsát pont a hangulata adta, aminek kialakításában jelentõs szerepe volt az egyedi grafikának. Természetesen, ettõl az új rész romba döntheti minden kezdeti fanyalgásomat, és egy olyan folytatással ajándékozhat meg minket, amirõl álmodni sem mertünk. Én bízom benne hogy ez így lesz! Ez a világ egyik legjobb játéka.

Am I dreaming?

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

grebber
grebber
Vegyél xboxot ennyi az egész! Pedig hatalmas az elsõ rész most játszogatok vele!

Nagyon tetszene a játék, ha az elsõ része megjelent volna PC-re. Így, anélkül én még csak híreket se fogok olvasni a 2-rõl, nemhogy játsszak vele.
Még ha nem kapcsolódna sehogy sem az elõzõ részhez, akkor sem érdekelne, amíg az 1 nem jön PC-re.

grebber
A sötétség erõinek parancsoló Jackie Estacado visszatér, mégpedig a Digital Extremes gondozásában idén õsszel Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra.
A The Darkness 2 leginkább véresen sötét körítésével emelkedik ki a többi FPS közül, no meg azzal a nem elhanyagolható fegyverténnyel, hogy Jackie mindkét kezében fegyvert cipelhet, miközben a sötétség borotvaéles fogakban végzõdõ négy démoni karjával megragadhatja, cafatokra tépheti, elhajíthatja ellenfeleit.
A 2K Games Top Cow eredeti képregényfolyamának ábrázolásvilágát idézõ grafikát, valamint izgalmas történetet ígér, amiben a sötétség birokra kel a fénnyel.

info: Gamestar

The Darkness II WP Preview

Debut Teaser

Gameplay + képek

← ElőzőOldal 7 / 7