The Darkness 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A mostani fejlesztõknek meg pl ott a DarkSector. Az sem rajtuk múlt, hogy kijött PC-re.
Meg ezeket szerintem inkább a kiadók döntik el, mintsem a fejlesztõk, hogy mire adják ki a játékot.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Persze ettõl még lehet, hogy kipróbálom, de ha választani lehetne, akkor mindenképp az elsõét választanám.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak ugye most mások a fejlesztõk..
1. Ez rossz azért mert ennek a motornak a továbbfejlesztett verziójával jobban jártunk volna.
2. Viszont jó azért mert így legalább megjelenik PC-re is. Ha a Starbreeze vitte volna tovább a projectet, nagy rá az esély hogy ismét kimaradt volna az elõbbi platform.
Majd kiderül mit sikerül összehozni az Extreme Digitalos arcoknak. Azért õk sem ma kezdték a szakmát. :) (bár az elõzõ próbálkozásuk a Homefront nos.. ehhhh..)
Részemrõl asszem annak jobban örültem volna. A Starbreeze mindig is igényes munkát adott ki a kezei közül.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az elsõ rész is ilyen Borderlands féle képregényszerû volt?
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most ébredtél?<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Overlordból a minionokra emlékeztet azok ökörködtek még nagyokat<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Egyébként nálam az irányítással nem volt gond, lévén Xbox 360 Controller-t használtam. <#vigyor>#vigyor>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Így értettem ezt as "konzolos" irányítást PC-n. Kontrollerrel valóban könnyû lehet ez a forgatás, mint az egért összevissza mozgatni. nekem ez tré így.
Igen tudom mikre gondolsz.
A kivégzés, és pl a jobb oldali csáp mozgatása, ezt sajnos én se tudtam volna jobban kitalálni, szerintem így is tûrhetõ megoldást használtak.
Mert ugye kontrolleren a jobb csáp mozgatása úgy történik hogy lenyomsz egy elülsõ ravaszt és a jobb karral hadonálszol, míg itt a középsõ egér gomb majd az egérrel kell vacakolni, de mivel a jobb kezed az egéren van másképp szerintem nem tudták volna megoldani.
Valamint a kivégrés megint csak a kontrolleren a bal karral kalibrálod mígy az elülsõ ravasszal meg a csápot kezeled.
Ha gondolod rakd át a gombokat máshová de az e és q mivel le van foglalva nemtudom hová tehetnéd ahol jobban kézre állna.
Ha mást nem tudsz kitalálni használj kontrollert.
Én megoldottam nem használom sûrûn ezeket a funkciókat. :) mert ugye ezek nem fontossak a gyilkolásban csak extra mozgások.
Meg ha valamit kiakarsz nyitni,a kkro vagy 3 gombbal kell azt végrehajtani :S
nem olyan hogy megnyomod E-t, aztán random módján kinyítja ahogy akarja.
Alien vs Predator.
De te érzed. Szerintem ez pont hogy most kivételessen kényelmes és pont fasza.
Melyik részével van bajod vagy úgy az egésszel összességében?
Szóval én picit jobbnak tartottam a régi technológiát, ezzel a képregényes technológiával szerintem a fény-árnyék hatásoknál nem érték el azt amit sikerült az elsõ részben.
Ez már nekem feltûnt az elsõ pillanatban.
Ahogy te fogalmaztál ez picit "meseszerûbb" lett most. :)
de mintha itt lennél pár éve és láttál volna már pár bejegyzést az sg fórumban (ha csak napi 1 órát foglalkoznál vele az 2007 óta kb 2000 óra vagyis kb 80 nap az életedbõl amit az sg elõtt töltöttél, és el tudom képzelni hogy a valóság ennek ötszöröse)
ennyi idõ alatt nem felfogni hogy valami nem úgy van ahogy te gondolod már elégge arra utal hogy túl buta vagy és csak nézed meg töltöd magadba az adatokat, de nem vagy képes értelmezni
így viszont mi értelme van az egésznek? töröltethetnéd magad
(és a jövõbeli fail beírások elkerülése végett most tanuld meg, hogy azmiatt sincs)
Mindenhol azt látom hogy bemész és csak kifogásolsz mindenkit, trollkodsz minden topikban. Nem unod még?
de mi lenne ha bekapcsolnád a helyesírás ellenõrzöd a böngészõdben és nem nekem kéne utánad járkálni és pelust cserélni?