The Darkness 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Szerintem akkor is az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Na de errõl beszélek, neked a stílus nem tetszik és ezért csúnyább szerinted ami nem igaz. Ez persze nem a te hibád, nekem sem jön be ez a mese stílus.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
2.Tudtommal a Startbreeze PC-n kezdte, és a legtöbb játékuk kiadták Pc-re is: Enclave, Riddick stb.
A mostani fejlesztõknek meg pl ott a DarkSector. Az sem rajtuk múlt, hogy kijött PC-re.
Meg ezeket szerintem inkább a kiadók döntik el, mintsem a fejlesztõk, hogy mire adják ki a játékot.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
Hiába a részletesség, ha alapból nem jön be a kép. Teljesen olyan mint valami rajzfilm. Rossz ránézni.
Persze ettõl még lehet, hogy kipróbálom, de ha választani lehetne, akkor mindenképp az elsõét választanám.

Shep
Hát azért ez túlzás szerintem, másabb a stílus szerintem azért tûnik neked szebbnek de a 2 részletesebb, jobban kidolgozott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Nekem nem tetszik a d2 képi világa, fõleg, hogy tudom, hogy nézett ki az elsõ részé... Nagy visszalépés.

Fpocok
Csak én szerintem néz ki ezerszer jobban ez, mint a 2?

Shep
A Homefront jó játék szerintem csak rövid.

Shep
Szerintem ez az lesz.

DarkSector
Még így is szerintem kellemes játék lesz csak ne legyen annyira csõ fps mert az elsõ rész nem volt az.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Hát ja. Ehhez a stílushoz jobban is passzol ez a látványvilág:
http://www.youtube.com/v/ErFpSL3Ab9E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Csak ugye most mások a fejlesztõk..
1. Ez rossz azért mert ennek a motornak a továbbfejlesztett verziójával jobban jártunk volna.
2. Viszont jó azért mert így legalább megjelenik PC-re is. Ha a Starbreeze vitte volna tovább a projectet, nagy rá az esély hogy ismét kimaradt volna az elõbbi platform.

Majd kiderül mit sikerül összehozni az Extreme Digitalos arcoknak. Azért õk sem ma kezdték a szakmát. :) (bár az elõzõ próbálkozásuk a Homefront nos.. ehhhh..)

köszi Evin
igen szerintem is, most egyetlenegyszer nem tudok velük egyetérteni ebben a csicsás kivitellel, pedig maga a játékstílus még ritka is keresett is fõleg PC-n. Na de várjuk meg azt a februári megjelenést.
Srácok, ezt el kell újságoljam!:D Megnyertem a PCGURU nyereményjátékán a The Darkness 2 pulcsit! Annyira örülök, hogy az elmondhatatlan!:D

Maxtreme
Ehh.
Részemrõl asszem annak jobban örültem volna. A Starbreeze mindig is igényes munkát adott ki a kezei közül.

Evin
Nem. Az elsõ úgy nézett ki, mint a Riddick, mivel ugyanazok fejlesztették, és ugyanaz a motor hajtotta.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

(csak konzolosnak ill. azoknak akik normális stílusban tudnak rá válaszolni kötekedés nélkül)
Az elsõ rész is ilyen Borderlands féle képregényszerû volt?
Elõzetes a GameTeve jóvoltából (akinek meg fikázhatnékja van az inkább fújjak ki az orrát):
http://www.youtube.com/v/_TdKVkZrc-s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Shep
Hát igen, az elején remélhetõleg lesz egy rövid összefoglaló arról mi is történt eddig.

Én is kipróbáltam a játékot, bár én úgy voltam vele, hogy számomra teljesen érdektelen ez az egész Darkness téma, de a demonak adok egy próbát. Megérte. Bár az elsõ résszel nem játszottam, remélem a második rész érthetõ lesz az olyanoknak, mint én, tehát azoknak akik nem tudták kipróbálni az elsõ epizódot. Egyébként nem annyira rossz a játékmenet, nekem eddig olyan 6-7/10, de majd a teljes játék után megmondom :D

<#eljen>
Most leoltottál ám. <#banplz>
Leszedtem a demót. Már a menüben ugrál a kép ha elkezdõdik játék meg sárga csíkok mennek vízszintesen a képernyõn. 12.1 driver van fent. Tapasztalt bárki ilyet?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Inkább brutálisnak vagy véresnek mondanám a széttépet holttestekkel meg szíveket eszegetõ szörnyekkel, mintsem ijesztõnek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sok szörny van ebben a játékban? Vagy inkább úgy kérdezem hogy parás nagyon?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Jó játék lenne, de ez a képregénygrafika vicc, amire rátesz egy lapáttal hogy ott az elsõ rész ami évekkel ezelõtt marha jól nézett ki, most meg jönnek ezzel. Kár érte részemrõl...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Tegnap egész este errõl beszéltünk még képeket is raktuk le.
Most ébredtél?<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Gyakorlatilag is :D 23 perces kb

Van már demo STEAM-en, elvileg...
DarkSector
"Darkling" a neve a kis szarosnak. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ez a kis segítõnk hatalmas.Fingik , hugyál :D
Overlordból a minionokra emlékeztet azok ökörködtek még nagyokat<#taps>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hát sajnos nem tudok jobbat akkor. :(

A FOV baromi alacsony. <#shakehead> Amúgy egész jó. Én még az elsõ résszel is játszottam, mikor megvolt a PS3, de az nem tetszett ennyire. <#smile>

Egyébként nálam az irányítással nem volt gond, lévén Xbox 360 Controller-t használtam. <#vigyor>

wedge31
I dunno. Minden komolyabb gamer egérhez jár program.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
És mondjuk ha nincs segéd progi hozzá, akkor a játék kiossza "hasraütés" szerûen? :S

wedge31
Nekem van az egeremhez segédprogram amivel lehet konfingolni a bill kiosztást azzal bármit meg tudok oldani.

Prince23
És arra automatikusan beállítódik az irányítás? vagy te kell szétosztanod a billeket az egéren?

wedge31
Erre való az 5-6 gombos egér, már évek óta nincs ilyen gondom max ha elcseszik a portot és nincs key bindings.

Prince23
Dettó <#taps>

Így értettem ezt as "konzolos" irányítást PC-n. Kontrollerrel valóban könnyû lehet ez a forgatás, mint az egért összevissza mozgatni. nekem ez tré így.

DarkSector
Figy ezt írtam már nagyon sok játékkal kapcsolatban régebben hogy a kontrolleren igaz hogy kevesebb gomb van de sokkal kényelmesebb mert ha több mozdulatot kell kombinálva végrehajtani akkor az sokkal kézenfekvõbb.

Igen tudom mikre gondolsz.

A kivégzés, és pl a jobb oldali csáp mozgatása, ezt sajnos én se tudtam volna jobban kitalálni, szerintem így is tûrhetõ megoldást használtak.
Mert ugye kontrolleren a jobb csáp mozgatása úgy történik hogy lenyomsz egy elülsõ ravaszt és a jobb karral hadonálszol, míg itt a középsõ egér gomb majd az egérrel kell vacakolni, de mivel a jobb kezed az egéren van másképp szerintem nem tudták volna megoldani.

Valamint a kivégrés megint csak a kontrolleren a bal karral kalibrálod mígy az elülsõ ravasszal meg a csápot kezeled.
Ha gondolod rakd át a gombokat máshová de az e és q mivel le van foglalva nemtudom hová tehetnéd ahol jobban kézre állna.

Ha mást nem tudsz kitalálni használj kontrollert.
Én megoldottam nem használom sûrûn ezeket a funkciókat. :) mert ugye ezek nem fontossak a gyilkolásban csak extra mozgások.

Prince23
A kivégzéssel, a csápokkal. aztán meg pluszba nyomkodni még az 1-est gombot :S
Meg ha valamit kiakarsz nyitni,a kkro vagy 3 gombbal kell azt végrehajtani :S

nem olyan hogy megnyomod E-t, aztán random módján kinyítja ahogy akarja.

DarkSector
Arra szokták mondani hogy konzolos mikor az egérlagg van vagy nehezen tudsz forgolódni.
Alien vs Predator.
De te érzed. Szerintem ez pont hogy most kivételessen kényelmes és pont fasza.

Melyik részével van bajod vagy úgy az egésszel összességében?

Prince23
Nekem a PC-s irányítás nem jön be, qrvára konzolos vagy milyen :S :/

DarkSector
Amúgy a fény-árnyékra visszatérve még annyit szubjektíven megjegyeznék hogy furcsa mert ugye a játék pont a sötétségrõl szól, az hogy a fényben elmegy az erõd.
Szóval én picit jobbnak tartottam a régi technológiát, ezzel a képregényes technológiával szerintem a fény-árnyék hatásoknál nem érték el azt amit sikerült az elsõ részben.

Ez már nekem feltûnt az elsõ pillanatban.
Ahogy te fogalmaztál ez picit "meseszerûbb" lett most. :)

nézd én megértem ha vidéki vagy és ott esetleg rosszul tudnak az emberek dolgokat, és úgy hallottad, akár a kisiskolában is kinézném vidéki tanárokból, hogy képesek roszzul tanítani alap szavak kimondását is

de mintha itt lennél pár éve és láttál volna már pár bejegyzést az sg fórumban (ha csak napi 1 órát foglalkoznál vele az 2007 óta kb 2000 óra vagyis kb 80 nap az életedbõl amit az sg elõtt töltöttél, és el tudom képzelni hogy a valóság ennek ötszöröse)

ennyi idõ alatt nem felfogni hogy valami nem úgy van ahogy te gondolod már elégge arra utal hogy túl buta vagy és csak nézed meg töltöd magadba az adatokat, de nem vagy képes értelmezni
így viszont mi értelme van az egésznek? töröltethetnéd magad

Shep
Nem alreg mert az igazit már bannolták végleg így most ez az elsõ számú neki míg ezzel is ki nem húzza a gyufát, bár ezzel valamennyire visszafogottabb éppen a léc alatt munkálkodik :)

emiatt
(és a jövõbeli fail beírások elkerülése végett most tanuld meg, hogy azmiatt sincs)

DarkSector
Megkért valaki hogy te utánamgyere és belepofázz mindenbe kis csicska alreg, Fogd be inkább a pofád ha nem tudsz a játékhoz hozzászólni, akkor személyeskedni menj máshová.

Mindenhol azt látom hogy bemész és csak kifogásolsz mindenkit, trollkodsz minden topikban. Nem unod még?

pontosan
de mi lenne ha bekapcsolnád a helyesírás ellenõrzöd a böngészõdben és nem nekem kéne utánad járkálni és pelust cserélni?

DarkSector
A demo-ban random van 3 kivégzés de a full-ban több lesz majd.