Ismét egy trópusi szigeten játszódik a Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Nyelvtanilag helyes mind." - nos, akkor nekem semmi keresnivalóm az oldaladon sem... csak kitépném a hajam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoyalPredator
Nyelvtanilag helyes mind.
Idegen szavakat nem fordítom le, mert kavarodás lenne belõle.

COD alapjain. Úgy van. Az ott megismert rendszer-t kéne alapul venni, mivel elég jól kivitelezték. Nem az engine, hanem a menük.

A ritka fegyverek mind balancolva lennének, és elérhetõek lesznek ingame pontokért is, amikért meg kell dolgozni. Mint Guild Wars 2 Item Store.

Kommentelj az oldalon legközelebb, köszi. 😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Rühellem az on-line multi játékokat. És idegesítõ az oldal háttere, zavarja a szemem. A stílushoz nem fûznék hozzû semmit, elõttem leírták.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

IMYke2.0.0.0
Véleményt akartál, parancsolj:

Jó lenne, ha magyarul írnál cikket. Egy "újságírónak" nem kellene játék szleng, helyesírási hibás és lezser cikket közölnie.
Csak egy rettenetesen idegesítõ példa: Tereptõl és Leveltõl függõen

A cikk tartalmához:
Rosszul kezdõdik. "COD alapjain". Bukta. Egyes.

"A lehetõ legtöbb fegyver. Ritkaságok DLC-ben." --- jaj

Battlefield 3-nál ebbõl volt flame.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az a fegyver beakadás nagy baromság volt. Meg az autó totálkárosra lõve is egy racsniskulcs tekergetésével újra üzemképessé vált. A FC2 az egyik legszarabb játék, 3x ugrottam neki, hogy majd most, de aztán még sem.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

"A második részben viszonylag gyorsan elhasználódtak a kedvenc gyilkoló eszközeink" <- rendbe szedik azt hogy mi mennyire kopik (AKM majdhogy a legmegbízhatatlanabb fegyver volt), megszorozzák a FC2-es élettartamot hárommal és máris jóság van. Nem kéne visszaesni a ló elsõ oldalára...

RoyalPredator
Van egy FPS-es álmom...
Nem írom ide, inkább most elkezdek egy cikket írni róla.

iRevolution.eu -n lesz, holnap reggel publikálom szerintem.
Plz nézzétek meg, és kommenteljetek. Érdekel a vélemény.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Pedig nem az...

berczely
Csak nekem tûnik Cryengine-nek a grafika?

Manapság alap, hogy minden game konzolfos. Pistike szintjén van mind. Inkább negatívan állok ehhez is, hogy remélhetõleg pozitívan csalódjak.
A grafó valóban érdekes elvileg jó, de mégse, viszont tényleg van a mozgásokban valami plussz, ami sokat dob az egészen.
XP rendszer egy túlélõs gameben úgy, hogy az elsõ 3 kill egy elit kommandóst megszégyenítõ technikával történik. Hova fejlõdünk? A végén repülni fog? Ha egy csenevész tudósként vetõdött volna oda, aki a végére level 80 Ranmbo warrior lesz, akkor még oké.
IMYke2.0.0.0
A játékmenet egysíkúságától én is erõsen tartok - fõképp, hogy vezérlõvel is 'jól lehessen' játszani. Mert ugye, multi platform lesz...
A Quick Time Eventes ökörködések pedig kifejezetten irritálnak.

érdekes, szerintem elég gyermeteg lett a grafikája... -nem a részletességet nézem mielõtt még beszólna valamelyik okosarcú..-
lwb
FC2 után kicsit szkeptikus vagyok. Az is nagyon jól nézett ki és nagyon jó is lett volna, ha nem b.sszák el a gyakorlatilag instant ellenség respawn-nal. Ami még nem is lett volna akkora katasztrófa, ha az elmúlt 2-3 év során vették volna a fáradságot és valamelyik patchben javítják ezt, ahogy kb minden vásárló kérte a fórumokon.
De ubi konkrétan leszarta, mit akarnak az emberek és minden maradt ugyanolyan.

Ezek után az FC3-tól sem várok sokat. Sajnos.

RoyalPredator
Azért vicces, hogy ezek a szívós négerek több lövéstõl halnak meg, veséjüket átlövöd csak megbotlanak...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Jópofának néz ki, engem csak a pontok zavarnak a gyilkolásnál, +15 meg ilyenek, remélem kikapcsolható lesz...a fögenya elég örültnek néz ki <#vigyor2>

vk90
Trópusi szigeten játszódik. Az már egy hasonlóság.

Capcom is the best!

Gondolom Far Cry 1-hez ennek is a címében lesz köze...
jóóóóóóó