3624
Wiki, minden is rajta van: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Path_of_Exile_Wiki
Build-ek, Árfolyamok: https://poe.ninja/
Kraftolás: https://www.craftofexile.com/
Kraftolás: https://poedb.tw/us/mod.php
Trade: https://www.pathofexile.com/trade
Napi labyrinth layout-ok, Syndicate, Delve, stb cheat sheet-ek: https://www.poelab.com/
Loot filter: https://www.filterblade.xyz/

Segédprogramok:
Path of Building: https://pathofbuilding.community/
Trade price checker: https://github.com/SnosMe/awakened-poe-trade/
Trade makró: https://github.com/C1rdec/Poe-Lurker/releases
  • Devil_Gy
    Nem sokáig.... A héten belehúzok :)
  • Sunrider924
    Ihaj csuhaj, Nugi viszaesett masodiknak a lvl 88as hc rangerjen, Dominion lvl 88as hc witch a numero uno.
  • ToCsEk
    valaki esetleg árul lvl40-50közötti jófélse bowot?
  • ZsebTigriske
    Na, hosszas vacilálás, furmula keresés, számolgatás után megszületett a leendő witch buildem :D

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMA37BXK4IQB2MHpeaBc1MC48BUEVBJsrvWLJw74VZK4vdtGZUEpyvB8448r5uLeqKjF1SeoX_GIoEfAsHFHNwnqX5ZNsUsv-wYkyfYJI_6N2anCNvnLKaPRriTRwam69DQ6-4MfV9qN4OboYRIEH_qume9PI7Gnu5vAW9XyTQKna4abOQiKU-CmzCXEGk5irUEXcZG1-0g4XOLjB0U-tJmnnFNms9DY7cxWPWdxOw4OthN2Ix2njyBb8NtT78d2UNUwuy0xSsKwQDbGhB79Uu-OhVQ2t0=

Vélemény?:D
  • Sunrider924
    A nagy titok, ami folott elsiklottak a neked valaszolok, hogy hasznalj egy summon skeleton+spelltotem kombot, vagy mivel most megvarialtak a decoy totemet, hogy mukodjon kapcsolod aoe support gemmel akar azt is probalhatod, de a summon skeletonos megoldas jobb, marha sok skeletont summonol rovid idon belul akik mindent feltartanak, neked csak lovoldozni kell.
    A masik dolog, a csapdak iszonyat OP-k. Bear trap single targetre(pl boss) elbont 6 csapdan belul mindent. Ugyanigy aoeba fire trap.
    Esszel ember, nem mindig erovel :)
  • Morti666
    nekem azóta sokat fejlődött a karim
    egyedül lenyomtam halál nélkül act 1-et cruelen

annyi történt hogy burning arrowt flammibility-vel toltam
    most már lightning strike van life gain on hit-el és forkal kombózva
    így kisebb dam de legalább ahogy lövök tölti az életem nagyon durván
    ezzel már tudok haladni, wrath meg anger aurát majd szereznem kell
  • ZsebTigriske
    "Ja, és egy percre sem lankad a figyelmem, mivel nincs macskám."

Azóta már nekem sincs
  • farferi
    Annyira tudtam, hogy az első néhány hozzászólás ilyen lesz.
    "Úgy hívják hogy kihívás.Szerinted mi értelme lenne ha 1 hitelnél mindent és egy helybe kéne állnod csak, mert mindent kitankolsz?"
    Hol írtam én , hogy ez a vágyam? Csupán a játékban töltött idő nem arányos se a loottal, se az orbokkal és ez egy nem hardcore de a stílust kedvelő emberkének egy idő után flusztráló.. Ennyi volt a negatív véleményem, bocs , hogy nem 12 órát játszok naponta.Ja, és egy percre sem lankad a figyelmem, mivel nincs macskám.
  • attiGT
    /harap
  • ZsebTigriske
    Éppenséggel amit te leírtál az nem negatívum.
    Úgy hívják hogy kihívás.Szerinted mi értelme lenne ha 1 hitelnél mindent és egy helybe kéne állnod csak, mert mindent kitankolsz?
    Ez a játék a kihívást kedvelő embereknek készült akik nem rettennek meg semmitől.Inkább a hardcore játék közönséget célozták meg és nem azokat akik szeretnek mindenen könnyen túljutni.
    Láthatod, 80+ felett is hullik a nép, így 1 percre se lankadhat a figyelmed és nem lesz unalmas a játék mert csak állsz és kattingast és közbe össze vissza bámulsz. Nyilván többnyire állsz és kattingatsz, de ésszel ha élni akarsz.
    Jó példa erre kungen marauder-je aki pár órája elhalálozott mert éppen zenét keresett vagy mit csinált.
  • farferi
    Nem most kezdtem a játékot, closed bétában is benne voltam, azt kell, hogy mondjam , hogy minden felrakott build szép és jó, csak aki felrakta, az fanatikus(a jó értelemben) ergo a gearja, olyan hogy jaj.Nugien féle ranger pl . kínszenvedés, cruelen a "lángoló dög nagy farkas"(bocs, fene tudja mi a neve de így biztos mindenki vágja)elől szinte az egész pályán vissza kellett szaladnom, közel maxos fire resivel.Tudom, tudom ne menjen solo az ember, csak azt akartam az egésszel mondani , hogy a gear k,,,ra számít.Amivel még nem is lenne baj, de ha a loot ilyen rossz, akkor legalább több orb esne mert ez így nagyon kevés.Csinálj a mágikusból vagy a simából rarét, rakj rá ezt meg azt, stb...miből?Napi 3-6 órát biztos nyomom, van 6 alchemym meg vagy 6-ot már elköltöttem mert muszáj volt rendes cuccot csinálni.
    Nem kell leharapni a fejem, továbbra is kedvenc a játék, de azért nem árt a negatívumait is leírni.(vagy azt amibe én ütköztem, ha így van harapjatok)
  • Hoakon
    Esetlegesen játszó partnert keresek, inkább délután vagyok online, közös fejlődés céljából HC-ra. Kissebb karakterszint
  • attiGT
  • attiGT
    Figy, BM-hez nem való hatred aura, vagy bármi másik, ami %osan használ manát/életet BM esetében. Rangerként ha BM-t használod, akkor wrath, anger, grace aura a szokásos. Gearen minél több evasionre gyúrj, mindig a legnagyobb szintu itemet hasznald amin a legtobb evasion van, emellett probalj meg HP-t rollolni ra, transmutation meg augmentation orbokat nem nehez szerezni, ha nincsen, kezd el felszedni az osszes keket es vendorozd el. DMG alacsony es kozep szinten leginkabb a fegyvereden mulik, probalj meg egy nagy phys dmg-el rendelkezot, vagy/es 1-2 vagy akar 3 ele dmg-el rendelkezot szerezni, ha lvl 40ig eljutottal par chaos vagy alchemy orbot tuti van, trade chatre fel es vegyel egy jot. amig nem jutsz el mercilessig, igazabol igy kell haladni, legnagyobb tieru itemet hasznald armor/eva/es miatt (kinek mi kell..), leheto legtobb HP rajta, es egy jo fegyver. Nem egy nagy dolog osszehozni ilyen geart. Ja igen resistrol ne feledkezz meg azert... Ha van a leheto legtobb itemeden HP, akkor siman tudnod kell hasznalni grace/wrath/anger aurakat, max nem szintezed fel oket, mert akkor minel tobb manat/HPt foglalnak. Amig nincs kozepesen jo fegyvered, annyira sok dpst nem fognak adni, de amint szerzel egyet, kis szinten is megdobjak a dpsed pont annyira, hogy ne szenvedj a mobokkal sokaig. Elit meg champion packokba nyilvan tobb kell..
  • Braikingboss
    AH várható majd a játékban valamikor???
  • Sunrider924
    BM kulcsa hogy tonnanyi a hp-d, nagy hp regen, hasznalsz reduce mana gemet, vagy azokat a nodeokat is szamitasba veheted amik csokkentik a skillek mana koltseget, sot, BM skillgemet rakod ki nem a passivot, tobbfelekeppen lehet varialni.
  • mukika
    többen leírták már, de tényleg érdemes a hivatalos fórumon nézelődni. minden class-hoz találhatók buildek. szerintem teljesen mindegy hogy hc/sc, ha szeretnél magasabb nehézségi fokozaton is haladni, akkor a hc buildek jók az sc-hez, hiszen minél kevesebbszer halsz annál kevesebb xp-t vesztesz. Nugiyen/MartinCreek féle buildet ajánlom.
  • Sunrider924
    Public game Cruel Vaal, fps a beka segge alatt, resurrect felirat, gg, RIP lvl 51 hc Templar...
  • mukika
    900 hp az édes kevés... talán normal act2 vége felé volt annyim (most 53 a HC ranger 2200+ hp-val).

3 aura kell bm mellett: wrath - anger - grace. ez a 3 nem %-t foglal le, hanem adott (kevés) mennyiséget.
  • ZsebTigriske
    Nem kínszenvedés az.Első HC karakterem Ranger volt és 3-4 nap alatt lvl54 cruel act 3.
    Aztán meghaltam vele mikor öltem, mert pár másodpercre félrenéztem az idióta macskám miatt.
    Elég jó aoe dmg van LA val és single target dps frenzyvel.
    A kínszenvedés az mikor witchel arra kell figyelned, hogy meg ne halj ha belefutsz egy kisebb csoportba :D
  • farferi
    Ua. rangerrel, manna nuku ha elmegyek BM fele hp nem lesz, ha hp lenne sebzés nincs, egy pálya x sok óra,ez igazi support class , egyedül kínszenvedés.Persze biztos megcáfol valaki.
  • Morti666
    hát cruelen jól elbénázok
    nincs jó íjam lvl 40-en, de már van végre blood magic
    viszont igy semmilyen aurát nem tudok használni mert 900-ról leveszi a lif-om 500-ra, hatred már nem is érdekel, de purity-val is annyi

iron reflexel 1300 az armourom kb, de rámleapelnek a mobok egyszerre vagy 4-5 és potizhatok fejetlenül :)

vkinek van elado cucca lvl 40 rangerre szoljon, tudok adni érte orbokat vagy ami van
  • farferi
    Mindjárt elveszed a kedvem a további játéktól.
  • attiGT
    az az igazsag, hogy sosem lehet facerollolni mindent ebben a jatekban. ha 90 felett haladni akarsz akkor a legnagyobb szintu mapok kellenek neked, a legtobb quantity bonusszal, hogy essenek ujabb mapok, illetve + monster pack size illetve + rare monsters bonusok sem ártanak xp vegett, igazán magasra (100+) quantitys mapokat pedig csak rare valtozatukban lehet elerni, ami azt jelenti, hogy minimum van rajtuk 3-4-5 pre/suffix, es mivel nem ismerem meg az uj mapokat amik open betaban jottek ki, ezert mondok egy alacsonyabb mapra peldat. lvl 66os dungeon map, brutus a boss, ha mar eleg jo gearben vagy es jol mentek a korabbi 66os mapok, tolhatsz egy alchemyt a dungeon mapra, es pl ha brutus kap egy + 1 frenzy charge every 30 second emelle unqiue boss deals + x dmg and + x attack speed, ez konkretan azt jelenti, hogy masodpercenkent fog magahoz rantani, es vagni rad egy akkorat, hogy lehet 1 utesbe meghalsz ha nem eleg jo a reflexed es eltolsz egy granitot. ha nem tudsz vmilyen oszlop vagy fal moge bebujni gyorsan 100% halott vagy. mondjuk hcban nyilvan senki nem fog egy ilyen mapot bevallalni, kiveve ha nincs egy stunlockolos ground slam marauder a csapatban. ezt mondjuk remelem nerfelik, mert ez tul OP, tegnap igy oltem pietyt mercilessen HCban, meg sem mozdult..

• sanyiiiii
    90 felett meg lehet halni? Azt hittem ez olyan mint a diablo 2 :D
  • attiGT
    Ja amúgy defaulton se érdemes túlságosan offensivere menni, ott viszonylag kevesebb a büntetés úgy 60ig, ha egyszer-egyszer meghalsz, de úgy 70-80+ már akár fél/1 órás farmolást is veszíthetsz halállal, nem beszélve arról, ha mondjuk 90 felett vagy, akár 1 heti munkád is kárba veszhet.
  • Sunrider924
    Ertheto, mivel halalonkent 15% xp-t buksz, minel magasabb szintu a karid ez annal jobban faj. Szerintem a vedelem defaultba is fontos, mar irtak korabban is, hogy a szornyek akkor is meghalnak, ha 2vel tobbet kell bele utni, az nem mindegy hogy te kibirod ha radneznek a szornyek-neadjisten megutnek, vagy sem.
  • farferi
    akkor 100-120 százalék elég lesz, hc engem abszolut nem vonz mert úgy beleélem magam egy játékba, hogy defaultba is úgy szitkozódok egy halálnál, hogy a szomszédok is hallják.
  • Since
    16%-os dual strike mennyiért adható el? 3 regalt adnának érte, de nemtudom hogy valójában mennyibe kerül
  • ZsebTigriske
    Attól függ, ha HC-s vagy akkor sokat úgy 200% körül.
    Később átmehetsz ES-re CI-vel és life gain on hit support gem párosítva a ES-t lopsz HP helyet skillel.
    De ezt már előttem említették és én is látok benne okosságot.
  • farferi
    Khm..nekem 46-on feleannyi a hp, lehet fel kellene venni némi passivot.Tényleg mennyi százaléknyit érdes passivból kirakni egy nem CI-s wichnek?(csak úgy általánoságban)
  • Eftörsokk
    én most egy totemes withc-el próbálkozgatok, flame totem, esetleg spell totem firestortmal, vagy nem tudom, majd alakulnak még a skillek.

egyelőre így állok lvl 32-esen

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAnEC4wSzB6UUTRmFGmwfAiSqKU8snDbFNuk62EkbSbJN2FcrgW-CEIdljHacLZ2unjyiAKcIr7fYJN-w42rkIuw48B8=

1300 hp kb, meg 150-200-as dps

ha van eladó %spell dmg wandja vagy shieldje valakinek ilyen szint körül, az érdekelne :)
    meg persze minden javaslatot szívesen várok
  • ZsebTigriske
    Nem olvastad végig, nincs is kirakva a +1 totem.
    Csak a cold és crit részt koppintottam, a totemet nem :D

R.I.P. Witch, úgy látszik nem tudom megkerülni a hp nodes regretet, ki kell húzni őket xD

• Sunrider924
    Lehet rosszul ertem de a dupla totem melett nem tudsz mar FB=t, csak curse es csapdakat.
  • Eftörsokk
    na faja, ezt jó tudni :)
  • ZsebTigriske
    Igen, tökmind1, hova helyezed a skill vagy support gemet, a lényeg hogy a szín stimmeljen :D
  • Eftörsokk
    jó, és ha van egy 6 linkes cucc, és bele raksz a két szélső, tehát az 1-es meg a 6-os slotba 1-1 skill-t, a többibe pedig supportot, akkor mind2 skillre hatni fog a 4 support?
  • ZsebTigriske
    Ne nézd az elhelyezést.Ha van pl 6 linkes cuccod bárhova rakod a skilledet és az 5 support gemet, ugyan úgy megadja a skillednek a + tulajdonságokat.
  • Eftörsokk
    néztem a cuccait ebben a leirásban, lehet úgy supportolni egy skill-t hogy a supportra kötöt a másik supportot?
  • ZsebTigriske
    Összedobtam egy buildet különböző buildek ötletei alapján.
    Szerintem életképes lehet és mindössze 88 pont kell, tehát nem high end build, lehet csiszolni még rajta.
    Fogtam Dominion defensive totemes witch buildejét, double spear totemes crit buildet és ezt ötvöztem FB-vel.
    Sajnos linkelni nemtudok, ezért a statokat másoltam be :D
    Természetessen elején hp-ra megyünk és ezt késöbb cseréljük ES-re

+74 to Strength
    +74 to Dexterity
    +340 to Intelligence
    +230 to maximum Mana
    +87 to maximum Life
    Evasion Rating: 53
    +3 Maximum Endurance Charge
    +3 Maximum Frenzy Charge
    +4 Maximum Power Charge
    5% Additional Elemental Resistance per Endurance Charge