Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyes voltam? Okorkodok az orbokkal.
Mi nem teccik itt neked?
Na, brutus leverve, kár , hogy nem nagyon potyog semmi.Sokat játszóktól kérdeném, hogy a magic find érték növelése valóban megdobja az esélyt vagy nem igazán érzékelhetõ?
attiGT
wtf are you doing here

kéken 2, sárgán 6 azt hiszem a barnát nem tudom , nem nagyon van hozzájuk szerencsém.
Oksa, koszi
ToCsEk
jaaaaaaa 😄 ás vam különbség a lvl20as "ritkaság" kesztyû és a lvl60as "ritkaság" kesztyû közötti statokon? mármint azt is lehet forgatni mint a rare itemnél vagy nem?😄
nah és ha már itt járunk, hány sornyi stat lehet egy rare vagy magic itemen?
btw faqot a népnek😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Rangernek bõven elég a full evás gear, nekem legalábbis az volt és kb. 60. szintig nem sok gondom volt.A sárga meg a ritkaság item.<#nevetes1>
Lenne nekem is egy kerdesem, leendo BM rangerkent van ertelme vacakolni az energy shield-el vagy jo/eleg lesz nekem az Iron reflexes keystone? Vacakolni ugy ertem, hogy allandoan nezni olyan cumot, hogy adjon az energy shieldhez. Eddig az a tapasztalatom, hogy seperc alatt leverik rolam, ezert gondoltam hogy eleve felesleges is lehet talan eleg az evasion.
ToCsEk
értem köszi
és ha a kék a magic, citromsárga a rare akkor narancs sárga itemnek mi a neve?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Respecelni, vissza tudsz venni vele már kiosztott pontokat, ha esetleg máshova szeretnéd rakni.
ToCsEk
hali, passzív skilleknél ez a respec point micsoda? van 2 de hogy osztom szét? vagy mire jó?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Jee, megvan az elso chaos orb dropp.
Na bejött boszi build indul
Jaja, azota meg 2x, vicces, mert tobbnyire relog utan imba jokat dob de igy nem jutok el soha ahoz a nyamvadt waypointhoz 😊
Nekem meg 0 százalékkal tölti a 7 megás frissítést.Vagyis sehogy.
Mindenkit ledob, volt is vmi szöveg, hogy sry, igyekeznek javítani.
Masnak is sok a dc? nekem kb 4 volt 10 percen belul, az elso az realm crash volt aztan meg jott 3 egymasutan (pedig eppen aktivaltam volna a waypointot)
Sikerült megcsinálni közbe frissitetem a drivert csak. 😊

5-6an mennek egyszerre és rusholnak elõre. Nézz rá Kripp streamjére.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Milyen hibaüzit?

Ati HD4350-em van. De most már kapok mellé még valami hiba üzit. Win 8 lehet a hiba?

Az elején szerintem nem érdemes HC-zni fõleg lag halálok miatt. De ez csak az én véleményem 😊

Milyen videókártyád van? Nem lehet hogy azzal van a gond?

Üdv! Tudna valaki segiteni?
"bad header version for shadercache" ez a hiba üzenet fogad mikor indul a játék. Nem nagyon találok róla irást hogy mi is lehet a hiba.

sikeresen megöltem az elsõ hc karimat 😄 lvl 14-en a hajós részen, belaggoltam, majd beszaladtam picit több flicker strike-os enemy közé mint amit elõl elbírtam volna futni.... 😄

amúgy durva defaulton már lvl60 az elsõ, hc-ban meg 51....
nagyon érdekelne hogy mennek ennyire

attiGT
dsyncbe belehaltam hcban még hajnalban. azt hittem javítják... ez lehangoló kissé

Törölt felhasználó
Ohh, resetelték a karikat😞 most veszem észre, hogy OB van. 54es witchem lvl1-es lett, de legalább jobban lehet szocializálódni😊 ha valakit érdekel, vegyen fel majd friendnek: Borsoo
setuh
Most latom,hogy az csak opcionalis,h folyton latszodjanak a socketek.
Csak most reggel tudtam belepni,eddig amennyit lattam belole nagyon bejott,a grafika,a zene,a szornyek,a palya hangulata eddig minden tetszik.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
Ranezesre ami a legjobban nem tetszik a jatekban az a slotok az itemekben,sok esetben alig latni toluk az itemet,csak sok lyukat helyette.

altf4 müködik 😄 elvileg

umm, értem
és ha mondjuk szarul állok valahol és látom hogy meg fogok halni, és kihúzom a kábelt akkor is visszarak és nem halok meg ? 😄

Global dc van. Nem haltál meg. DC-nél visszarak a városba.

hát ez szuper, végre beenged, elkezdek játszani, minden faja, lvl 7, ölök egy namedet és kivág a játék, remélem meg is haltam és oda a hc, ráadásul most nem is enged vissza

setuh
Nah beindult,10p mulva sztem jatek 😄

setuh
+1, hihetetlen nagy fasz az a gyerek es ekkora kocka: Vid

http://www.twitch.tv/nl_kripp

csak ne ezt a gyökeret. inkább nézem krippet ahogy akanakeresõzik

Aki sorban áll , vagy tölt , vagy kíváncsi ,addig élõben :

PoE live
Szaruman
shadow imho, a crit nagyrésze arrafelé van.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha én azt a tipikus assassin karaktert szeretném létrehozni ami nagy kritet és attackspeedet produkál két tõrrel akkor melyik karaktert kéne választanom? Youtubeon látok duelistet, shadowot de még rangert is ebbõl a fajtából és lövésem sincs melyik kaszt lenne erre a legalkalmasabb akkor most erre? Illetve a skill fát / dzsungelt mennyire lehet elbaszarintani és van e lehetõség rezetelni vagy vissza-vissza lépegetni?

Igen van. Tudsz privát és publikus groupot is létrehozni.

Mire felkelek lejön, ha jól látom.<#nevetes1>Azért ti is aludjatok kicsit, jó éjt.
Sziasztok, én is elkezdtem tölteni de a játék teljesen új számomra. Ugye van lehetõség multiba tolni? Gondolok itt egy diablo 2 féle szoba kreálás megoldásra és csoportban végigtolni az egész játékot.

setuh
Bent vagy?

attiGT
Elkezdõdött.

Én is csak most keltem 😄 Meglátjuk

Szaruman
Na mondjuk ez nem baj, legalább tudok tanulni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Jobb késõbb, mint soha.Reggelre majd csak jó lesz.Aztán irány az orvos.Már megy is a hasam.<#nevetes1>
attiGT
Már lassan 2 órája töltheted az OB patchet, lehet így ma már nem is fogsz tudni játszani. Ráadásul loginnál berak egy queuebe, és már több ezernél tart a sor perpill.