Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Aztán ha eladsz olyan itemet, amin van 3 socket, különbözö szinü a 3 socket, tehát kék zöld piros, és mind a 3 össze van kötve, akkor a vendor chromatic orbot ad, socket szinét lehet változtatni vele. Meg késöbb amikor lesznek 6 socketes itemek azért jewellers orbot ad 7 db-ot, socket szamot tudsz valtoztatni, illetve merchantnal be tudod cserélni 4 db-ot socket link változtató itemre.
A vendornál minden szint lépés után változnak az itemek, érdemes mindig végignézni, mert gyakran vannak jó itemek, simán lehet találni jó potikat, jó resistes gyürüket, nagy dps-es fegyvereket, stb, és nem kerül szinte semmibe, csak ami jön a sok item eladásából.
Amit az elöbb linkeltem wiki oldalt, ott fentvannak a receptek. Miért mit ad a vendor.
A zónát tudod resetelni, ha ctrl-t lenyomva tartva kattintasz a portolásra, wp-vel is müködik, akkor látod a futó zónákat, meg tudsz újat inditani.
A lényeg hogy minél értékesebbe a tárgy annál kevesebbet növel 1 orba quality-n.
Normal itemnél 5% magic 2% rare pedig 1%.
Szóval ha találsz egy megefelelõ socketes normal tárgyat akkor, elõször quality növelést utána magic vagy rare konvertálás.
Btw ne essetek ki 17ezres sor van, nem tudom mit ügyködnek.
Overgear és szintezés pedig, az hogy pl vaal-ra mindig max-os resekkel megyek már rá, 28+on, és act3-ban is az elsõ zónában grindoltam 34-ig, ott szintet lépnek ujra a gemek, és 26-27-es zonakot ugy kezdi az ember hogy jóval magasabb, és 2x akkorat sebeznek a spelljei pl.
Több karakterem is azért van, hogy mindenféle gemet be tudjak gyüjteni, rangert azért huztam 20+ra, mert ott kap act2-ban küldibõl, multi projectile gemet, amitõl sokat erõsödik a witch freesing pulsa. Illetve ha több karaktert huzol, több item esik, több currency, jobb esélyek jó gearre.
Marauderel ugy fejeztem be normalt, hogy volt 1400 hp-ja, 700 dps, maxos resek, witch szinten 1100 hp + 500 energy shield maxos resek, igy viszonylag biztonságosabb az egész.
HC errõl szól, túlbiztosítod magad, persze ez se garancia semmire, az esély igy is bõven megvan a halálra, és csak egyre nehezebb lesz.
Amugy egy hasznos link fentvan szinte minden, mikor melyik class milyen gemet kap, vendor receptek stb, bár az open beta miatta frissités még nincs teljesen kész, de csak idõ kérdése.
Koszi az otletet, kiprobalom, azt hittem rewardkent kaptam, de ezek szerint akkor a hulla melletti mob adta a tutorialban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A mana leech az,hogy mukodik,minden szorny tud manat szopni vagy csak az ilyen tulajdonsagu?
nincs értelme hczni most...
említhetnék pár nagy céget, akik a fizetõs játékaik, normál megjelenése sokkal de sokkal roszabb volt mint PoE OB start.... 😊
khmm... blizzard... khm... 😊
barki mas is felvehet amúgy, in game nevem: FATEFULbuks vagy Buks simán