Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skill gemmek amiket hasznalok, poison arrow added lightning dmg-el, split arrow+faster projectiles aoe, grace aura, vulnerability, projectile weakness. A ket utobbit az alkalomszeruen hasznalom, mert 300 manaval nem nagyon birom. Esett meg az este egy piros suport totem gem rapakoltam a rain of arrowst, nagyon fun, csak instant leagrozza a mobokat azok meg leverik 1-2 utesbol. Itt tartok most.
Valami otlet hogy merre tovabb? Skill/support/gem es passzivok? Buildem
amúgy ok, sok a dc, túlterheltek a szerverek, rendben van
de azt mondjátok meg nekem, hogy miért mindíg akkor dob le, mikor 10% hp-n van az adott boss....
Ha mindenkinek saját lootja lenne, akkor az idegenekkel is játszhatóvá tenné a multit és a barátokkal való játék is ugyanúgy megmaradna, hiszen akkor osztod meg amikor akarod.
A barátokkal való játék is olyan dolog, hogy ahhoz mindig mindenkinek közel azonos szinten és közel azonos területen kéne járnia. Márpedig a szabad csoportosulásnak és az MMO feelingnek pont az a lényege, hogy mindig találj olyan embereket, akikkel a saját szinteden együtt tudsz játszani.
Én pár óra játék után arra jutottam, hogy nem fogok másokkal menni, csak kizárólag egyedül, vagy ha lesz a haverom, akkor vele.
Max akkor megyek másokkal, ha nem érdekelnek a cuccok csak az XP grind ... bár a cuccok mindig mindenkit érdekelnek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
rangedkent tobbnyire mig odaerek a loothoz elszedi vmelyik pöcsfej. sztem változtatniuk kellene ezen.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
https://twitter.com/pathofexile
gondolom 1 hitelsz vele mindent
és nem raktál semmit offens-re?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én még az elõzõ bétába elhatároztam, hogy egy ilyet fogok csinálni majd, a bétába, viszont csak 20 akárhanyas szintig jutottam.
Akkor mondjuk eltoltam a buildet is.
A lényege az lenne, hogy az összes zombi és skeleton skillet elérjem.
a többi meg csak ráadás
azt nem tudom, hogy lehet pajzsot tartani a wand mellett?
mert akkor lehetne varázsló karakterem😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Wikin 4-et ir de egyre tobb helyen csak a cruel es a merciless nehezseget emlitik.
Neked ugy kell majd epitened a karaktered, hogy cruel es merciless fokozaton ha meghalsz xp-t veszitel, tehat ugy haladj a passzivokkal meg a geareddel, hogy ez minnel kevesebbszer forduljon elo. Nem azt mondom hogy menjel full defensre eloszor, hanem hogy ugy egyensulyozz, hogy ne felejtsd el a vedelmet se.
Valaki elmagyarazna,h az endurance charge mit takar?
Ezek csak még a kezdetek, mivel nemtudok dönteni hogy mi is legyen, lvl 20-ason így vannak elosztva a pontjaim : build
Valószínû hogy kétkezes fegyvert fogok használni, de még nemtudom eldönteni.
Ezért is gondoltam arra hogy elkezdem a meele damaget és a two hand-re jobban ráállni, vagy esetleg elõször resist + erõ irányába elindulni, hátha esik egy nagyon jó egykezes fegyver 😊
Ti mit tanácsoltok?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hogy tudok skill buildet linkelni? Azt írja hogy lesz egy link és azt tudom megosztani, de az istenért sem találom...
Elõre is köszönöm!