Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ranger build kerdes: Bloodmagic+Iron Reflex-es build fele indultam es egy botlasnal kenytelen voltam bevaltani 5 respecc pontot. Most siman Blood magic fele megyek. Jon majd Unwavering stance is kozben. Es onnan merre tovabb? Nezegettem forumon pl Nugiyen buildjet azt mondja Iron grip, haaat nem is tudom. Teny hogy a dps-em az cruel act1 elejen 200-300 kozott van, nem tudom a str-es dmg konverzio mennyit dobna rajta.

Skill gemmek amiket hasznalok, poison arrow added lightning dmg-el, split arrow+faster projectiles aoe, grace aura, vulnerability, projectile weakness. A ket utobbit az alkalomszeruen hasznalom, mert 300 manaval nem nagyon birom. Esett meg az este egy piros suport totem gem rapakoltam a rain of arrowst, nagyon fun, csak instant leagrozza a mobokat azok meg leverik 1-2 utesbol. Itt tartok most.
Valami otlet hogy merre tovabb? Skill/support/gem es passzivok? Buildem
Majd amikor az end contentben összejön 1 party, és pistike felszed mindent amit csak lát, és 2 perc mulva már nem lesz a partynak a tagja, akkor elgondolkodik, hogy érdemes e ezt csinálni, és kifizetödõ e a ninja.
diablo 2-ben még ennyi se volt mint itt 😊 mégse zavart senkit 😊

amúgy ok, sok a dc, túlterheltek a szerverek, rendben van
de azt mondjátok meg nekem, hogy miért mindíg akkor dob le, mikor 10% hp-n van az adott boss....

Laza
A helyzet ettõl még nem változik. Régen rossz az az MMO rendszer, ahol rákényszerít, hogy egyedül vagy barátokkal játssz, különben ninjázás van ... fõleg a ranged classoknál.
Ha mindenkinek saját lootja lenne, akkor az idegenekkel is játszhatóvá tenné a multit és a barátokkal való játék is ugyanúgy megmaradna, hiszen akkor osztod meg amikor akarod.

A barátokkal való játék is olyan dolog, hogy ahhoz mindig mindenkinek közel azonos szinten és közel azonos területen kéne járnia. Márpedig a szabad csoportosulásnak és az MMO feelingnek pont az a lényege, hogy mindig találj olyan embereket, akikkel a saját szinteden együtt tudsz játszani.

Én pár óra játék után arra jutottam, hogy nem fogok másokkal menni, csak kizárólag egyedül, vagy ha lesz a haverom, akkor vele.

Max akkor megyek másokkal, ha nem érdekelnek a cuccok csak az XP grind ... bár a cuccok mindig mindenkit érdekelnek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szaruman
megint lehalt, és a honlap sem jön be.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

attiGT
kettõt és könnyebbet, pedig defaulton mar lenne lvl 50ig fixen cuccaim

setuh
Miert nem folytattad/folytatod most a karid defaultban es majd ha normalizalodott a helyzet kezdtel volna uj hc-et?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

attiGT
Pont ezen basztam fel magam nemrég. Párszor az elmúlt 2 napban újrakezdtem lag halál miatt és mivel nem mindenki olyan szerencsés mint én, hogy újrakezdi, ezért random emberkékkel kell grpoljak, mert double totem double curse CI witch-t akarom kiprobalni end game es ugy lvl 50ig loszart sem erek, viszont utana eleg durca.

rangedkent tobbnyire mig odaerek a loothoz elszedi vmelyik pöcsfej. sztem változtatniuk kellene ezen.

Nme menni hulye idegenekkel, keress baratokat akik nem basznak ki veled.
Laza
És az a 'szabad' loot rendszer nem zavar titeket? D3 után kicsit zavaró, hogy konkrétan ha bemegyek egy 4-6 fõs csapatba akkor szabad rablás van, mindenki rohan a ládákhoz, kapkodja fel a színeseket amit csak lát ... a névre szóló dropokról a timer meg 1-2mp alatt elszalad, sokszor oda sem érek a cucchoz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na akkor gyömöszölhetjük az asszony mármeg...
We have turned the game servers off until the current problems are resolved. We are very sorry about this and will have them up again soon.
https://twitter.com/pathofexile
az korrekt...
gondolom 1 hitelsz vele mindent

és nem raktál semmit offens-re?

Szaruman
Rendszeresen lebasz, 30-60 percenként. Elég zavaró.

setuh
Most baszott ki csata kozbe,remelem nem doglok meg...

PiszkosFred
Azert van 30-40ezres sor 😊 Nem inkabb azert, amit tegnap irtak (aztan vagy igaz, vagy nem), hogy DDOSoltak oket, es beszart a technika a serverek egy resze alatt, es esetleg ma is szorakozik veluk valaki? Ertem en, hogy a vasarnap este az heti csucsido minden mmo-ban, de most inkabb technikai es egyeb gondok lesznek a dck forrasai, szerintem. Meg hat, beta idoszak van, ha ez nem lenne eleg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DasIsFuck
Egy Necro templart hogy lehet életképesre kihozni?
Én még az elõzõ bétába elhatároztam, hogy egy ilyet fogok csinálni majd, a bétába, viszont csak 20 akárhanyas szintig jutottam.
Akkor mondjuk eltoltam a buildet is.

A lényege az lenne, hogy az összes zombi és skeleton skillet elérjem.
a többi meg csak ráadás
azt nem tudom, hogy lehet pajzsot tartani a wand mellett?
mert akkor lehetne varázsló karakterem😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerencsed, hogy oregapadnak szolitottal...
Megszokod, elso 2 nap nekem is ez volt, aztan valahogy elmult.
attiGT
jol van fater

Laza
Nem lehet a kamerát valahogy még távolabb tolni, mint a max? Mert még így is túl közelinek érzem egy ilyen nézetû játékhoz ... valahogy a térérzetem kicsinek tûnik.

Egyszer te is befejezed az egyetemet, meg elkapja a tokodet egy jo csaj es akkor megnezzuk hogy neked milyen ized lesz, varjal, real lifenak hivjak <#beka3>
attiGT
vasárnap van mondjuk, mindenki most szabadult rá a hétvégén aki hétközbe nem tudott mert ilyen izéje van... hogyis hivjak, real life tudod...

Nyolc után nem lehet játszani úgy látszik, engem is fél perce.
attiGT
kibaszott DCvel, ha most még 1 ilyen halálom lesz .... fuck

Az örök klasszikussal élve:ha lenne már nem lenne
Szaruman
Spell totem gem van vkinek, aki megválna tõle?

Oks, kosz.
Crit
Gyors kerdes, leendo BM rangernek mit valasszak a 3 support gembol: chance to flee, pierce vagy increased critical damage? Jomagam az utobbi keto kozul valasztanek, de nem vagyok biztos.
Értem hogy mit írsz. Ezért is gondolkoztam azon, hogy elõször a resist, HP regen, +HP node-okra gyúrok, és utána ah eldöntöttem hogy miylen fegyvert fogok használni rakok a dmg-re is...

HC-ban vagy normál?

attiGT
Van valakinek lvl 25 környéki rare cuccai witchnek? spell dmg wand, spell dmg shield, eva/es, vagy sima es gear kellene.

Csak 3 nehézségi fokozat van. Closed betaban volt 4, de ott nem volt act3.
Momentan en csak 3rol tudok.
setuh
Most akkor 3 nehezsegi fokozat van,vagy 4?
Wikin 4-et ir de egyre tobb helyen csak a cruel es a merciless nehezseget emlitik.

Altalanos dolog tudom, de egy jotanacs amit kaptam: a mobok akkor is megdoglenek ha egyneltobb utes kell hozzajuk, ellenben nem mindegy hogy te egynel tobb utest kibirsz vagy sem, szoval a defense(hp, resistanceok) az fontos, talan a dps-nel is fontosabb.
Neked ugy kell majd epitened a karaktered, hogy cruel es merciless fokozaton ha meghalsz xp-t veszitel, tehat ugy haladj a passzivokkal meg a geareddel, hogy ez minnel kevesebbszer forduljon elo. Nem azt mondom hogy menjel full defensre eloszor, hanem hogy ugy egyensulyozz, hogy ne felejtsd el a vedelmet se.
setuh
Nekem is hasonolno a 2h marauderem,azt hiszem most elmegyek blood magic iranyba,utalom a folytonos mana hianyt.

Valaki elmagyarazna,h az endurance charge mit takar?

Elkezdtem egy maraudert, közben megtanultam hogy kell skill treet linkelni (😊) úgyhogy be is raknám hogy mit szóltok hozzá.
Ezek csak még a kezdetek, mivel nemtudok dönteni hogy mi is legyen, lvl 20-ason így vannak elosztva a pontjaim : build
Valószínû hogy kétkezes fegyvert fogok használni, de még nemtudom eldönteni.
Ezért is gondoltam arra hogy elkezdem a meele damaget és a two hand-re jobban ráállni, vagy esetleg elõször resist + erõ irányába elindulni, hátha esik egy nagyon jó egykezes fegyver 😊
Ti mit tanácsoltok?

Csak nekik valószínûleg több hp-jük van, de attól függetlenül csak erre megyek az egy hp nem vonz.Tudom , hogy nekem kéne dönteni, de vacilálok, hogy a nimblenest felvegyem-e?Még nem akartam de kellene 10 dex egy jó energia shieldes csizmára és ha arra megyek csak egy pont kellene az agilityhez.Így viszont most elmenne a 6 tartalékolt pontom.
Miért ne lehetne életképes, a többi classt is sebzi a chaos dmg, ha azok nem halnak meg, akkor a witch is kibirja CI nélkül. Persz nem fog ártani valamennyi chaos resist, hogy azért ne -60% legyen mercilesen. Én is HP-ra építem a witchem.
Érdekes...IE nem mûködik, de Chrome-al kipróbáltam és megy...

PiszkosFred
Mukodott, bar fel kell szintezni ujra gemet, de hat valamit valamiert. Thx.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egy elég láma kérdés következik...

Hogy tudok skill buildet linkelni? Azt írja hogy lesz egy link és azt tudom megosztani, de az istenért sem találom...

Elõre is köszönöm!

Életképes lehet egy which CI nélkül?Úgy értem, hogy már most sokat sebeznek rajtam a chaos damages lények, mi lesz késõbb?Pro ugye az immunitás de itt az elején még nem oly nagy az ES, hogy ne vernék le gyorsan és akkor egy ütés.Másik esetben viszont muszáj lifes skileket felvenni ami elveszi a pontot a sebzésnöveléstõl.De nehéz ez.....de jól kitalálták a készítõk.<#fejvakaras>
De csak neked 😛
az oké, de muti már mi az a fegyó amivel 700-as dps-ed van normal végén 😊

Jó fegyver, és megfelelõ support skillek. 😊
Ejnye ejnye kedves blizzard van egy kis konkourencia rögtön ilyeneket kell csinálni? 😄

700-as dps? az meg hogy a viharba ?