Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Ha szerencséd van rollback, de gondolom a hcnál a döglést gyorsan menti, szóval ne reménykedj 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

A default rangerem 46nal parkol, a 41es hc rangerem meg most doglott meg pont a crash elott 1 masodpercel...
Szaruman
Egyébként ki hányas szinten van?

Szaruman
Na megint crash.

ToCsEk
köszi szépen

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Nyomj egy entert (avagy chat ablak legyen aktív) és vidd rá az egeret.
gcp= gemcutter's prism

ToCsEk
2newbie kérdés:
hogy nézem meg a chatre linkelt itemeket?
és a gcp minek a rövidítése?

setuh
Ok,csak remelem nem megint vaal kozbeni harcnal basz ki😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

attiGT
most restartoljak a realmet, meg dczett 2x az elmult 2 oraban kb, prime time van szal ugy 2 oraig ha nem fixelik most ezzel a restarttal akkor szamolhatsz dckkel. erdemes felnezned azert.

masreszt en hiszek bennuk hogy kitudjak ezeket kuszobolni, mellesleg nem veletlenul open BETA a neve a jelenlegi helyzetnek.

setuh
Milyen a helyzet?Erdemes nekikezdjek?

ToCsEk

Version 0.10.0e
Microtransaction Changes:
Disallowed overwriting one cosmetic effect with another. If applying a cosmetic effect would destroy a different one, then you must reclaim the existing effect first by using the Reclaim button in the microtransaction stash.
Disallowed deleting characters that have cosmetic effects on their items. You must reclaim the effects first.
Prevented /destroy from destroying items with cosmetic effects applied.
You should now not be able to lose microtransaction effects in any way.

Balance Changes:
Improved the Blood Magic support gem so that it now reserves slightly less life. This will also prevent players dying outright if using it with an aura that reserves 40% of their mana.
Reduced the rate of encountering rare monsters in the Solaris Temple in Normal difficulty.
Reduced the life of Small Statue enemies by 10%.

Bug Fixes:
Hotfixed several more realm problems that would cause players to be disconnected.
Fixed some problems where it was possible to miss out on passive skill point quest rewards by disconnecting at the wrong time. Those points will now be available to you. If you lost points due to this, you can get them back from Eramir or Bestel.
Fixed a problem where you could get disconnected from new areas with the message "Terrain generator is out of sync".
Fixed a crash that could occur if you closed the client while the Bandit quest voting box was open.
Fixed a client crash that could occur on the main menu.
Fixed a client crash related to totems, traps or mines summoning melee minions near monsters.
Fixed a bug where players could permanently stun monsters.
Fixed the gem quality bonuses for the Punishment skill.
Fixed some problems with text in various quests.

Az endgame az olyan, hogy ha nincs vedelmed surun meghalsz, es cruel-tol kezdve(normla utani nehezseg) minden hala xp-t von le toled, szoval surun nem akarsz majd meghalni, ezert kell a durva defense. Normalhoz kepest Cruel levon 20%ot az elemi vedelmi statjaidbol, az fajni fog, mert mint latni fogod bizonyos bossokhoz specifikus elemental resistance kell.
Legyen egy single target nuke spelled, es egy aoe, a tobbi a te fantaziadra van bizva. Dontsd el hogy elemi sebzo leszel vagy fizikai sebzo es aszerint keress build modelt. Altalaban 85pontos modellek vannak azon tul a te fantaziadra van bizva.
Sok sikert ha este akarsz játszani a tesóval, mindig akkor van gebasz.Engem most dobott ki.Kezdhetem is újra a pályát.A BM azért lehet mert egy idõ után irtó mannaigényes lesz a kari és abból fedezik.
Én most pihentetem a még mindig lévõ vizsgák miatt. Holnap este talán tudok játszani majd. Jó mert öcsémmel fogunk tudni party-ba ha minden jól alakul és ott nincs ninjázás amúgy még 28 körüli a rangerem. Pár kérdés: Mennyire életképes egy full AOE-s ranged kari?
Jelenleg amit legjobban használok a poison arrow+fork Ezzel hatalmas területet lehet lefedni akár egy lövésel. Rain of arrow. Valamint az osztódós (nem jut eszembe a neve) fork+ +2lövedékes support gemmel. (ami annyit tesz ,hogy egy lövésbõl 24 lövedék is lehet (jól számoltam? (alapjáraton hat+2 és még ezekbõl kettõ) És eddig nincsen gond. Single targetra meg Punchture (vagy mi, ami vérzés pakol). Mennyire életképes egy ilyen a késõbbiekben? A sebzésem jelenleg leginkább elementális, de olvasgatva fórumokat sokan elmennek pl blood magic felé critsebzéssel meg ilyen olyan sebzésekkel, de csak elementált alig láttam. Remélem nem lesz késõbb se használhatatlan a kari. Ahogy a passiv fámat is építettem eddig olyanokat láttam máshol is. De valamiért mindenki BM felé veszi az irányt meg a deffensiv dolgokat részesíti elõnyben. Azt hiszem nekem is váltani kellesz olyan irányba. védelmem eddig fõleg evason/evade szóval gondolom ha marad ez akkor az olyan skillek is kellenek majd. Ej ha látnám elõre milyen az endgame okosabb lennék, de félek ,hogy elsõ karim fail lesz késõbb
Laza
Én hanyagolom egyelõre a játékot, esténként szinte játszhatatlan.
Majd szóljatok ha már stabilabb a rendszer 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ToCsEk
jáááj, a picsába, act2õn sins lvl3on jártam erre kidob karbantartás<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

LaposElem
hi,
nektek nem szokott olyan lenni act3-ban, hogy a bogarak feketévé válnak ha megfekszenek, majd ha újra megyek, akkor a holttestük megint normál piros színû?

:)

setuh
Vaal harc kozbe,feleig levittem az eletet,es kibasz...ilyenkor reggel,hat mi ez mar!A megszebb az lenne,ha meg raadaskent halott is lennek.

Megoldas, ujrainditani a klienst
Ledob, nem lehet beloginolni: the specified account does not exists!
Laza
na, nekem most elsõ .. mák, mert esett egy sárga gyûrû, aztán még vettem fel pár dolgot meg átrendeztem az invem, de az elõtti állapot maradt ... a gyûrûvel .. éppen belefért 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szaruman
Crash, harmadjára.

Laza
Na, hogy megy ma?

Na kipróbáltam ismét "csapatban". Pro: mentünk mint a szél, nem ninjáskodott(igaz nem is volt mit) a srác Kontra: játékélmény nuku, õ szétvert a maruderrel mindenkit én meg nyomogattam a nyílesõt, így is futni kellett néha mert sok spark repkedett a levegõben(persze õ bírta, én nem), a küldi nem lett befejezve, mehetek vissza(most se tudom mikor jó, ki vezet, kit, mikor teljesített a feladat)Konklúzió:inkább szenvedek egyedül mint rohangáljak mások után, elõl, felvegyem a tárgyat vagy nem stb.
ToCsEk
13szint körüli rarek érdekelnek valakit?

van egy 2kezes axe
1kezes sword
1kezes wand
intes armor
stres armor

ranged rarekra csere, rakok képet ha érdekel valakit

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Szaruman
Igen, de most már 120, mert a3ban is van 9 (3*3).

attiGT
dafuq

111 skill pointot úgy kaphatod meg ha minden nehézségi szinten megölöd mind1k banditot, vagy amúgy is meg kapod azt a 3 skill pointot?
Köszönöm együttérzésedet 😊

öreg hiba 😄

Ha valakinek lenne trade-re lvl 30 körüli két kezes fegyvere az jelentkezzen priviben ugyanis act3 kicsit nehézkes lesz 100 DPS-el level 29.-en, és az ingame chatet meg minding tele spammelik és szinte semmit sem lehet belõle látni... A másik pedig hogy inkább magyarokkal kereskednék, bennetek jobban bízom ;-)
Köszönöm!

Francba, felkelek korán erre karbantartás, ilyen az én formám.
Szaruman
vki segítene a pókot szétkapni normálon?^^

http://imgur.com/GTL2J26

attiGT
53k sor van elõttem

Laza
én abbahagytam mára, elég volt ennyi szopás 😊

Pont elértem egy waypointot a Ledgen...pfff malac.Ki is vágott ahogy kell.
Fekszem azt hiszem, majd kelek az asszonnyal hajnalban.Õ mehet dolgozni én meg játszok.<#nevetes1>
Ez olyankor van, amikor berak a karakter választóra, de x ideig nem választasz karaktert, akkor vissza kirak, csak a képernyõ marad. Én is igy jártam, nem volt kedvem nézni a számlálot, aztán mire vissza taboltam már kezdhettem újra, következõ körben figyeltem, akkor simán berakott.
Szaruman
a faszom, kitalálta, h 2^32tõl kezd visszaszámolni. kezd elmenni a kedvem estére a dologtól.

Szaruman
belogolok, majd amikor kiválasztom a karaktert, kidob, h a mûvelethez be kell legyek logolva :S

setuh
Nah lassuk lemegy 15p alatt a 13ezres sor vagy kezdhetem elolrol a palyat...

Nem tom de nagyon fun kari nekem ez a ranger...csak lehetne normálisan játszani.
ha az összes evasion hozzá adódik az armorhoz, akkor hogy számol a módosítókkal a játék ?
van mondjuk +10% eva és +10% armor passzív

van az alap evasion, arra jön a +10% eva bónusz, ezután hozzá adja armorhoz és arra még jön az armor bónusz is ? vagy ilyenkor nem számol az evasion bónuszokkal ? vagy hogy ? 😊

Laza
Na, most a 8000-es sor után a kariválasztást követõen kivágott ... újabb 7000-es sor 😊

Nalam faszabb a szitu, mert en bent vagyok, jatszok, de nem enged viszaportolni a varosba...
Laza
Engem beenged, de végig kell várni mindig a 6-8000-es sort

Szaruman
engem be sem enged

Laza
Nagyon kellett az a szerver patch, most 10 percenként kivág 😊

Szaruman
4294967296 ennyien? ez 2^32en

setuh
Elottem most 500-an voltak be is engedett hamar.