3693
Wiki, minden is rajta van: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Path_of_Exile_Wiki
Build-ek, Árfolyamok: https://poe.ninja/
Kraftolás: https://www.craftofexile.com/
Kraftolás: https://poedb.tw/us/mod.php
Trade: https://www.pathofexile.com/trade
Napi labyrinth layout-ok, Syndicate, Delve, stb cheat sheet-ek: https://www.poelab.com/
Loot filter: https://www.filterblade.xyz/

Segédprogramok:
Path of Building: https://pathofbuilding.community/
Trade price checker: https://github.com/SnosMe/awakened-poe-trade/
Trade makró: https://github.com/C1rdec/Poe-Lurker/releases
  • Poszka
    Maimalisan egyetertek
  • Psychedelic #1408
    Azért az ilyen dumával nálam nagyon lehet rázni a pofonfát. Van egy játék, amiért semmit nem kell fizetni, ingyen letöltöd tolod, nem kell fizetni a tartalomért, minden tartalmat megkapsz ingyen. Semmi olyat nem tud venni az ember, amivel előnyt szerezhet, igy azzal se lehet gondunk, hogy mások milliókat költenek a karakterükre, és sokkal erősebbek. És akkor valakinek van pofája azt mondani, hogy hát ez se free to play lett, csak mert 4 fület kapott a ládába.
    Azért van bőr a képeden, gondolom a witcher 2-t is csak torrentezted.

Én boldogan fizettem ki nekik, azt a 15 dollárt, hogy kapjak még 6 slotot, sőt boldogan fizetek másért is, mert ennyi pénzért, lófaszt kapsz a seggedbe nem játékot. Más cégek elkérnek 10-15 ezret olyan játékokért, amiket 5-8 óra alatt végigtolsz, ezzel még az is többet játszott szerintem akinek nem is annyira tetszik.
    Minden más cégnél, az ilyen free to play rendszer ugy nézne ki, hogy csak 1 karit tudsz csinálni, a többiért fizess darabonként 15 dollárt, csak normal fokozat, a többiért fizess 15 dollárt, a passive fára, csak 40 pontot rakhatsz ki, a többiért fizess, a map contentért megint fizess, valamint nem 4 slotot kapnál a ládába, csak 1 felet, a többiért pedig fizess, és még sorolhatnám. Neked meg még a 4 slot is kevés, és fel vagy háborodva, hogy miért nem adtak 100 db-ot. És még csak azt se lehet mondani, hogy kötelező, új slotot venni, mert 4-el, is bőven megvan az ember, csak nem kell minden szemetet tárolni.

Remélem az életben a te munkádat is ennyire tartják majd, és pont így fognak kifizetni, mint ahogy te csinálod. És amikor fizetség gyanánt, egy marék semmit kapsz a kezedbe, még meg is jegyzik, hogy dolgozhattál volna jobban is.

Én pedig továbbra se fogok sajnálni, 2-3ezer forintot, egy olyan cégtől, akik elém raktak egy olyan játékot, amivel lazán több száz órát játszottam. Rohadtul megérdemlik, hogy a munkájukért, fizetséget is kapjanak. És szégyen, hogy még valaki azt is elvárja, hogy a játék mellé tök ingyen, a főnök is házhoz menjen, és kinyalja a valagát.
  • Andrews2007
    Hát én most 15-ös két pengés tolvajszerű dexterity+intellect karival vagyok jaj mi a neve vagyok. A Witcher 2 enhanced editiont fejezem be közben.

A játékban nem lehet szerezni ilyen pénznemet amiből vásárlunk? Ala Lord of the rings online?
  • attiGT
    Igaz én még CB-ben befizettem egy Supporter packra (2e forint volt talán..) és az ahhoz kapott pontokból vettem tabokat, így most van 10 premium tabom.

Viszont én ezt a következőképp látom: ingyen van a játék, viszont ha legalább napi 1-2 órát játszik vele valaki, akkor egy héten az tegyük fel 14 óra játékidő, egy hónapban 56 óra. Na most ennyi idő szórakozásért (mert jó a játék és élvezetes annak, aki szerette az ehhez hasonlókat) megéri 1-2 ezer forintot költeni a plusz tabokért. Ha pedig nem játszol vele napi szinten, akkor meg úgy se fog megtelni az a pár tab egyhamar, mert minek ha keveset játszol vele.
  • Andrews2007
    Hát ez se lett free to play igazából. Mert az idegesítően kicsi inventoryt pénzért lehet növelni ha láttátok. Szép.. :(
  • attiGT
    én most haltam meg desyncbe battlefronton cruelen DESYNCBE... elvártam volna, hogy így 3 hónap után kijavítják ezt...
  • ToCsEk
    mekkora láma vagyok, hc-n NORMALON 4karit öltem meg lvl30alatt xD
  • ToCsEk
    én most huzom karimat hcn xD act2 normal, sooon, hoyg vertek át annyi gcp-vel? előre adtad? a büdös gecije
  • attiGT
    mapozik HCn valaki amúgy vagy van csapat?
  • attiGT
    most volt egy cut throat race. solo 1 hour. kurvajó!! :D

amúgy visszajöttem játszani 2 hónap után, február 12 körül hagytam abba forum postból tudom pontosan, tegnap este 113 GCPt veszítettem egy scammer miatt de leszarom úgyis visszaverekszem magam a topba valahogy! :D
  • ToCsEk
    kösz
  • Poszka
    Nem az nem bug. Ha megnezed akkor a skill maga 256-384 fire damage, de a tool tip-ben each target. Erthetobben: 1,2 sec ameddig tart a skill hatasa. 0,15sec-enkent esik egy golyo. A teljes skill sebzese a 256-384. a 256-ot el kell osztanod 8-al, mivel 8 golyo esik le annyi ido alatt. az kiad 32 minimum sebzest, 51 a spell damage-ek, fire damage-ek es crit chancekkel lesz belole
  • ToCsEk
    erre valakinek ötlete? ez bug?
  • Szatesz
    Szevasztok én ma szedtem le , Verszomj a karakterem neve
  • ToCsEk
    miért nincs sehol se leírva hogy mennyi a zombik és csontvázak alap sebzése?:S
  • ToCsEk

szezon 2be lesz ilyen race?:D
  • Poszka
    Valamiert eszembe jutott, hogy ki kellene probalni egy Quill Rain Elemental hit/split arrow buildet. build egy az egyben elemental dmg-re epitve. 5 linkben split arrow-chain-weapon elemental dmg-life on hit-added cold vagy added lightning. Elemental hitnel: elemental hit-lmp-chain-weapon elemental dmg-life on hit

Szerintetek melyik lenne jobb?
  • Poszka
    legutobbi informaciom szerint 1 gcp/5%. 15% folott pedig nagyjabol 1gcp/1%. Bar mostanaban eleg nehez eladni barmit is. egy hete arulok 15% plusszos gemeket, ar kikotes nelkul es senki sem ir ram.
  • ToCsEk
    qualis gemek mennyibe mennek? már nem 1gcp 5%onként?
  • Morti666
    szia
    blood magic, reduced mana 1 chaos kb
    determination 1 alch
    fél perc alatt kapni fogsz
  • LaposElem
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném. Blood magic, Reduced mana, Determination skill gemekre lenne szükségem. Milyen "árfolyamon" mennek ezek mostanság, nem tudja valaki? Illetve nincs e valakinek "fölös", eladandó ezek közül?
  • MaRee
    Jó kis játéknak tűnt ahoz képest hogy free, kb 2 órát játszottam is vele, de most letöröltem.

Először is rohadt sokáig tartott felrakni, a telepítésnél kb háromnegyed óráig "allocating space" aztán majdnem 2 óráig töltötte le a játékot (5 GB). A játék maga jó volt, aztán kikapcsoltam a gépet, és utána nem indult el, hanem crashelt a loading screen-nél, hogy a 'Client.exe működése leállt". A fórumon azt írják, csak az újratelepítés oldja meg.

Fél óra allocating space után bezártam..

De hát ha jól tudom beta még csak ez, biztos jó lesz később. Diablo 3-nál még így is jobb
  • Poszka
    Mostantol online vagyok ejfelig nagyjabol
  • Poszka
    6-7 ora mulva fogok jatszani :D jelenleg oktatason vagyok, csak unom a fejem :D ign: Dupla_Totem
  • WhiteStar
    lehet, nem szeretnék más karit húzni odáig :DD

mi a nicked, és mikor fogsz kb játszani? majd rád pm-elek ingame.
  • Poszka
    duelist es templar quest rewardkent kapja normal act1 brutus megoleseert. de ha gondolod ha hazaerek adok egyet, ha az egyszerubb :D
  • WhiteStar
    érdekes skillnek tűnik. mostmár csak be kell szerezni :DD
  • Poszka
    talan ami nem lenne rossz neked ezzel a skill faval az a lightning strike. life node-ot ahogy nezem nem is vettel ki egy darabot sem.

Ez a fire ball karakterem passive faja, meg kis szintu. witch nezd meg mennyi hp-t vettem ki vele. Elosszor azokra hajtottam es utana minden masra.
  • WhiteStar
    link
  • Poszka
    Az a baj, hogy daggerrel nem sok AoE jut eszembe. Ami talan jo lehet vele az a freezing pulse, mert annak sokat szamit a crit. Minel tobbet critelsz annal tobbet fagyasztasz vele. shockwave totem egy kalap szar :D inkabb probalkozz meg egy summon skeleton-spell totem-minion life-faster casting comboval vagy decoy totem
    Be tudnad linkelni a jelenlegi buildedet?
  • WhiteStar
    aha tehát fogom és kikúrom a picsába.

helyette mit javasolnál ami aoe de tőrrel dualwieldben is lehet dobálni?
    shock totemen gondolkodtam még de azt olyan hamar szétkapják hogy... nem láttam sok értelmét O.o

+ akkor folytatom az evasionos mókát. tetszik amikor dodgelok sokat de már a 41+mobok is szinte mindig eltalálnak és az fáááj. asszem 38% dodge van alapból, kicsit kevés, mi? :D
  • Poszka
    ethereal knives nem rossz skill. csak par dolgot nem szabad elfelejteni rola. Spellnek szamit elso korben szoval pl life on hit nem mukodik vele csak life leech. Phisical damage szoval phisical reflect fajni fog :D Elegge kicsi a range vele ugyhogy nem art ra egy faster projectile. Es nagyon lassu castolni magyaran jobban jarsz wanddal amin van jo spell dmg es cast speed. En is hasznaltam 5L-ben. EK-added fire-faster projectile-life leech es blood magic gemekkel. Evasionben az a jo, hogy phisical es elemental damage-nel is evade-elni tudod. Ha nem sikerul akkor is meg az armour es resist szamitasba jon mielott az utest bekapod. Remelem ertheto amit akartam mondani :D
  • WhiteStar
    jah meg ethereal knivest próbálom lvluppolgatni ezek mellé még, és a gracet használom ami ad + evasiont amíg használom a buffot.

igen észrevettem... elég gáz.

szóval akkor maradhat az evasion? csak minél több +life% passivet lőjjek be?
  • Poszka
    elso karakternek ez eleg nehez lesz. talan megprobalkoznek a helyedben HP alapu karaktert csinalnek belole es eva-armour keverve. ES-el az a baj hogy nem tudod potionnel potolni ha lemegy. HP-ra meg vannak instant potik. Talan ugy egyszerubb lesz tulelned
  • WhiteStar
    hmmmm fejből leírva (lehet pontatlan lesz)
    dual strike, venom slash, fire trap, bear trap, crit weakness. ezek vannak bent jelenleg.

bármilyen építő jellegű kritikát szívesen fogadok =D
  • Poszka
    Whitestar es milyen skillekkel szeretned hasznalni?
  • WhiteStar
    hi.

shadownak critre pontozva és dual-daggerral használva mit javasolnátok inkább? pure evasion itemeket vagy eva + armor vagy energy shield + eva? első karim és most igy 47en elég sürün haldoklik O.o
  • ToCsEk
    Unlocking the Scepter of God seemed promising but the game just ended too suddenly after that. I take it there is going to be additional content for Act 3 or perhaps maybe a new Act 4. Can you tell if and when that’s due?
    Brian Weissman: Your assumption is correct, we’ve said as much a number of times. Act 3 will complete with a big boss battle high atop the Sceptre of God. We went to Open Beta in our current state because we felt the Piety fight was a good final challenge. However, Act 3 is not complete. We’re actually working on the content right now that will comprise “Act 3x”. It’s expected in approximately September. Work for Act 4 has already begun.

There have been rumors of a new class inbound around the time Path of Exile officially releases. Any truth to that?
    Brian Weissman: Sadly, these are just mere rumors. We have six classes in the game for a reason: there are six permutations of the three core attributes. It’s more likely that we’d work on alternate sex models for each class than we’d make a brand new one.

Can we expect the game to officially release this year?
    Brian Weissman: That’s definitely the goal, yes. Between now and the official release of the game, a tremendous amount of work needs to be done. We plan to add dozens more skills and supports. We have over 200 more Diamond Uniques to add.

How long after release can players expect a new expansion pack and will that be free as well?
    Brian Weissman: All expansions will be be free. We’re expecting to release them every 6-9 months, though of course there will be frequent content updates (currently, weekly) during that time.

Read more: http://segmentnext.com/2013/03/21/path-of-exile-interview/#ixzz2OHONZoNf

• Morti666
    hát nem vagyunk egyformák :)
    nekem egy darab 80-as rangerem van, amivel ha van időm keresgélek és egyáltalán nem unom, próbálom megtalálni a helyes rarity quantity arányt úgy hogy a dps és life is megmaradjon, folyamatosan tradelek, fejlesztem, gyűjtök a következő karakterem cuccaira, nem unom
    és most fogok vele először lvl 72 feletti mapokra merészkedni
  • Poszka
    Nem akarok en itt senkivel sem vitatkozni. Fokent Devil szokott linkelgetni buildeket, aki szinten hasonlo beallitottsagu mint en. En korulbelul 6 honapja jatszok a jatekkal, atlagban napi 8 orat.

@Morti: oszinten elobb-utobb megunod Te is a karakteredet szerintem. Nekem elegge sok idom jutott jatszani a jatekkal es ez okbol kifolyolag elegge gyorsan eljott az a pillanat :D Pl. van egy 85-os karakterem amivel nagyjabol 2 het alatt ertem el azt. Annyit sikerult vele jatszanom, hogy beleuntam. Melle az is hozzatartozik, hogy szeretek uj skilleket kiprobalni. Na mar most az ugyanazokkal a karikkal nem mindig jon ossze. Pl: van egy Dupla totemes karakterem. Azzal nem tudom kiprobalni a Ground Slam-es varazslot, ahhoz kell egy uj karakter.
    Summonerrel szerintem ajanlatos CI-ra menni.

Ma este pl. kezdeni fogok egy uj karaktert megint :D Maruder Summoner :D majd meglatjuk mennyire lesz eletkepes :D