Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen állapotban / fázisban van most a játék? én utoljára mikor toltam (~fél éve kb), _nagyon_ béta szaga volt
most mizu? egyáltalán mi van most? closed béta még mindig?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ahhoz hogy a ligthning arrow egyszerre 3-at lõjön mi kell neki? Vagy az csak split arrow lenne lightning damage-el?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
valakinek esetleg van hozzá forditása az új eventrõl?😊
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
lvl57 vagyok, 2100 hp, dupla lmp-s fire totemmel megyek, 50% körüli armor, 60-70% res, magic find 30% quantit 30+28 gembõl asszem
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
@devil- konkretan nem tudom, ledge farmolas kozben akadt be a csoka, whirling blades-el ugrandozott mindenfele, 1h + shield, fp, ez amit lattam, de meglepett hogy olvadtak a mobok tole.
mennyi rarity meg quantity-vel nyomod ?
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
És ez fordítva is igaz, semmit nem jelent az, hogy valaki HC-t tol, nem lesz ettõl se jobb se semmi, nem leszel HC jatekos csak mert HC karit inditasz, se pro, se különb és stb.
Nem kéne behozni ide is ezt a mentalitást, hogy aki HC-t tol az jobb.
Nincs annál rosszabb mint amikor HC-ban csinál valaki egy karaktert és cruelen nem tud továbbjutni, megölt 10 karaktert, de büszkén hirdeti, hogy ö HC-ban játszik mert szereti a kihívásokat. Nagy streamerek is ezt toltak, kungen meg kongor, ök HC-t tolnak, mert õk HC-k, meg ez az igazi kihívás meg a többi baromság, és most hol vannak? Meghaltak 5x és abbahagyták, ezért nem volt értelme nyomni magukat. És most õk bármivel is különbek lettek volna bárkinél csak mert HC-t toltak 2 hétig?
Az én szememben többet ér az, aki felhúz SC-ban egy karit mondjuk 90 fölé, egy fasza buildel, durva gearrel, és szétcsap mindent ami szembejön, mint az aki hc-ban bohockódik valahol csak mert ez hc, közben pedig nem jut semmire, lövése nincs a játékról stb.
Nekem elvi kérdés volt, hogy HC-ban játszak, évekig HC-ban toltam diablo 2-t is, meghalt több száz karakterem, én ezt megszoktam már, ezt szeretem. 2011 augusztusa óta closed béta teszter voltam, megöltem pár karaktert, elég jól kiismertem a játékot ahhoz, hogy HC-ban kezdjek, most 79-es a witchem, de nem gondolom, hogy emiatt több lennék annál aki SC-ban húz fel egy karit magas szintre stb.
Ha valaki most kezd el csak poe-ni, én nem is tanácsolnám neki, hogy HC-t kezdjen, huzzon fel sc karikat, ismerje ki a játékot, tanuljon meg mindent, és ha úgy érzi kezdjen el hc-ni, lehet 1-2 hónap mulva, sokkal jobb, nagyobb HC karaktere lesz mint azoknak akik most jönnek a HC-t azok tolják akik szeretik a kihívást dumával.
Legjobb példa erre pont Kripparian a diablo 3-al, mig a sok nagy arc, az ilyen kungen félék elkezdtek játszani Hc-ban kapásból, ö SC-ban kezdett, rongyosra játszotta a játékot, kiismert mindent, rájött minden hülyeségre, aztán amikor megvolt a kellõ tapasztalat megcsinálta a HC karit, és elsõnek ölte le inferno diablot, még a nerf elött, miközben az ilyen kungenek kiégtek 1-2 hónap goblinfarm és 10 halál után, úgy, hogy még act3-at se látták rendesen.
Nem az a mérce, hogy mit jelölsz be karakter kreálásnál, hanem hogy mire jutsz vele azután.
Defaultba az van aki HC-ba meghal illetve akik nem szeretik a kihívást.
Nagyon szívesen játszanék ezzel a játékkal, de van egy kis problémám.
Letöltöttem, felraktam stb és ezt a hibát írja ki: The D3D device has a non zero reference count, meaning some objects were not released.
Ha valaki tudna rá megoldást kérem segitsen.
gemekenél is valahogy így, passz
de itt elolvashatod
told ki 400% fölé aztán nézd meg wikin a zóna bossokat és azokat farmold 😊
narancssárga nevõekre (olyan a szinûk mint unique cuccoknak) gondolok nem sárga rarekra, azook héba hóba dobnak, nálam legalábbis