Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
pl ha van belõle 100% akkor 2x annyi drop esik ergo több orb is esik.
az increased quantity of item founds affix az orbok droppját növeli?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szerintem te a whirling blades skillt keresed, az is hasonlóan teleportol, és menet közben sebzi a célpontokat akik felett elhalad, azon nincs cd.
Ha guide-ot nézel érdemes azt is, hogy updatelve van e a jelenlegi patchez, closed betaban mindenki decoy totemet használt, szerintem hogy mire jó elég egyértelmû. agrózza a mobokat, és nem téged fognak ütni hanem a totemet, viszont open betara lenerfelték, mert túl erõs volt, igy jelenleg nem nagyon használja senki, mert gyorsan meghal, helyette spell totem skeletonokkal az amit érdemes használni arra, hogy ne téged csapkodjanak a mobok.
Enguring cry pedig védelmet ad, rangernek nem látom értelmét nagyon használni. Resistet és és physical reducet ad 5-5%-ot minden charge után.
ahol javasol még a ligtning arrow buildhez mellé bear trap, enduring cry, decoy totem
a bear trap-et még értem culling strike supgemmel, bár nemsokat damol és a unik mobok nem maradnak benne
de az enduring cry, decoy totem az teljes homály nekem vki ki tudna segíteni hogy ezek miért lesznek jók nekem?
sajna mikor elkezdtem játszani nem ismertem az árakat meg hogy melyik orb mennyit ér, volt egy divine orbom erre én rányomtam a lvl 10-es cuccomra 😊 azóta sincs
ezt érdemes nézegetni http://www.poeex.info/
a crit, ha nincs kiírva hogy mire ad, akkor az global, így növel minden kritikus esélyt, spell-t is, ha ki van írva hogy spell crit, az csak spell crit.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Lehet hogy hülyeséget mondok de a skilleket nem lehet resetelni?
Mert még az elején amikor elkezdtem játszani nyomkodtam össze vissza mindenbõl és most már tudom hogy mi kellene pontosan.
hát van egy haver ranger akivel szoktam de sír hogy ha vele megyek nekem esik minden meg lassú 😄 1maga darál 😄 multkor is kiesett regal orb nevemre nézi nézi és lecsapták a mobok 😄
másik haver 44es maraduerjét failolta be curelen 4hitböl csuklik, nem követett semmi buildot aztán ez lett a vége :S de most húzza summoner templarját már cruel act2õn jár 😄
szóval mostanában random külföldi ninjákkal partyzok, map2re értem át mercillesen 59esrangeremmel úú
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Átmentem haverokhoz, utána meg boltba aztán egyik haver ideült gépemhez, közbe ment a POE, de kiléptem mert zavarta a vízcsobogás, meg elõtte mondta, hogy kattingatott vele...Most meg lépnék be Default League......
Jobb halált érdemelt volna 😄
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMA37BXK4IQB2MHpeaBc1MC48BUEVBJsrvWLJw74VZK4vdtGZUEpyvB8448r5uLeqKjF1SeoX_GIoEfAsHFHNwnqX5ZNsUsv-wYkyfYJI_6N2anCNvnLKaPRriTRwam69DQ6-4MfV9qN4OboYRIEH_qume9PI7Gnu5vAW9XyTQKna4abOQiKU-CmzCXEGk5irUEXcZG1-0g4XOLjB0U-tJmnnFNms9DY7cxWPWdxOw4OthN2Ix2njyBb8NtT78d2UNUwuy0xSsKwQDbGhB79Uu-OhVQ2t0=
Vélemény?😄
A masik dolog, a csapdak iszonyat OP-k. Bear trap single targetre(pl boss) elbont 6 csapdan belul mindent. Ugyanigy aoeba fire trap.
Esszel ember, nem mindig erovel 😊
egyedül lenyomtam halál nélkül act 1-et cruelen
annyi történt hogy burning arrowt flammibility-vel toltam
most már lightning strike van life gain on hit-el és forkal kombózva
így kisebb dam de legalább ahogy lövök tölti az életem nagyon durván
ezzel már tudok haladni, wrath meg anger aurát majd szereznem kell
Azóta már nekem sincs <#nyes>#nyes>
"Úgy hívják hogy kihívás.Szerinted mi értelme lenne ha 1 hitelnél mindent és egy helybe kéne állnod csak, mert mindent kitankolsz?"
Hol írtam én , hogy ez a vágyam? Csupán a játékban töltött idõ nem arányos se a loottal, se az orbokkal és ez egy nem hardcore de a stílust kedvelõ emberkének egy idõ után flusztráló.. Ennyi volt a negatív véleményem, bocs , hogy nem 12 órát játszok naponta.Ja, és egy percre sem lankad a figyelmem, mivel nincs macskám.<#nevetes1>#nevetes1>