Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egesz jonak tunik Duelistbol http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/198027 csak kerdes, hogy nem lesz-e keves az elet. A srac azt irja hogy cleave hasznalataval, en azt lehet elvetnem es inkabb leap slam-et hasznalnek. Ekkora attack speeddel pillanatok alatt ugralnal es nagy dmg-et tolnal ki. A Frenzy meg maradhat single target vagy kicserelheted heavy strike-ra
ToCsEk
tudtok ajánlani 2h sword buildot? forumon nézegttem, de nem találtam semmi jót, vagy coret, azt már sejtem hogy vagy marauderbõl vagy duelistbõl kellene próbálkozni...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Hetvegere keresek embert akit erdekelne egy kis end game mapozas. Tudok tankot, freezing pulse-os karaktert is hozni. Jelenleg egy harmadik karaktert alakitgatok, amivel remelem a hetvegere elerem a terkepezest. Ez egy EA karakter lesz. Pentek delutan 4-tol vasarnap estig raerek, teamspeak van.

Ign: Hokuszpok
pandemonium
Bazár
Hátha valakit érdekelnek eladó cuccok 😊

ToCsEk
maprunra kellene 1-2 ember
softcore, jönne valaki esetleg?

valaki most verseny? 😊
66on meg en is imadtam, de 70 folott kezd agyzsibbaszto lenni ha meghalsz desync/laggban vagy dc-ben, marpedig meg fogsz joparszor. Ha emelle szar affixes mappot is bevallalsz(rare map, 50%al lassub hp/mana regen) akkor 1-2 napon belul megutalod. Foleg hogy szintlepessel egyre kisebb az accuracy meg az armor adta vedelem ugyanabbol a gearbol es 67es mapon elit Roak amikor lechargeolnak akkor sokat nem tudsz a dologhoz hozzatenni.
egyébként akinek helyszínváltoztatások közben néha mapchunk error van, meg client.exe stb hibák annak ez megoldás

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/108634

a játékról meg annyit hogy imádom röviden, függõ lettem
a magyar szó néha hiányzik meg haverokkal partizás😊
ha vkinek kedve támad engem is felvehet sc-n ZuzuPetals lvl66 ranger
kezd elegem lenni ebbõl a játékból... nem igaz, hogy nem képesek kezdeni valamit ezzel a kedves memória kezelési problémával 32 bites rendszereken.

egyszerûen nem tudom megcsinálni cruel act3-mat, már két napja tökölök a végével... tegnap lunaris wp elött fagyott ki a játék, persze kérni hiába kérek akárkit meg hogy legyen szíves adja már meg a tp-t, mert le se szarják

ma, eljutottam a wp-ig, aztán eljutottam pietyhez, 5% hp-n volt, de fel kellett mennem mert kifogytak a potik... már rossz érzésem volt... de vissza tudtam menni, és abban a pillanatban amikor meghalt crash...

mondom no para, a quest megvan, igen, csak kell tõle az a köcsög kulcs is...
most ölhetem meg megint...

annyi jó történt, hogy legalább esett menet közben egy chain 😊

ToCsEk
jönnék endmapolni esetleg doc farm, van 4mapom nem vagyok ninja, 72es ranger jelenleg, zsakbamacska néven softcore ofc, aki akar felvehet és tolahtjuk

attiGT
Ha valaki akar HC Orbokat szerezni SC orbokért, annak fel tudom ajánlani hogy 1:3as arányban beváltom õket. Ez annak éri meg, aki neki akar kezdeni HCnak és szerezni egy kis currencyt az SCben megszerzettekért. 1:3as ratiot nem én találtam ki, páran már becserélik, akik hasonlóképp jártak mint én (másodjára halnak meg HCn magasabb szinten hülyeségbe, pl: alt+tab, dc)

Ha igénybe vennéd ezt a szolgáltatást keress fel in game: BUKSi

Megbízhatóságomról Psy vagy SunRider tudna tanúbizonyságot adni, nem kívánok senkit sem lehúzni.

jo sok xp-m ment el ettõl.....
Megvan miért lettem mindig öngyi..... nem hiszem el...
Az egyik potimnak volt olyan képessége hogy levont 15% az életembõl és mana lett belõle vagy mi....
Valaki tud egy jó fajta Shadow build-et mutatni, látom sokan tolják vele. 😄

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

minion life+damage van rajta csak
attiGT
eskü nem tudom mi lehet. ha summon skeleton hasznalatanal halsz meg, nincs supportolva blood magic gemmel?

cruel act2-ön vagyok frost witch
a chaos resist be van kapcsolva és amikor meg halok a energy shield nem megy le csak az 1 életem ami van 😊
attiGT
most hirtelen nem tudok mire gondolni, milyen skilleket es itemeket hasznalsz? build?

általában akkor szokott ez lenni amikor a csontikat summolok
attiGT
vagy blood rage skillt

attiGT
blood magicet nem hasznalsz veletlen?

Hogyan tudom ebben a játékban öngyilkos lenni??
Egy csomószor ezt irta amikor meghaltam has commited suicide.....
eléggé idegesítõ. Miért van ez? Hogy tudom kikerülni hogy ne legyen ez??
attiGT
Top 100 - Shadows : 46 Duelist : 20 Templar : 15 Rangers : 10 Marauder : 5 Witches : 4 -

Top 1000 - Shadows : 353 Rangers : 211 Marauder : 115 Templar : 126 Duelist : 124 Witches : 71

attiGT
#226. lettem ~4800ból. legelsõ racem, semmilyen taktikát nem követtem.

amit mondani akarok, meg lehet nézni nugi hatására mennyi shadow van a top listán... poison arrow fire trap. amig nem csinalnak vele valamit mindenki ezt fogja hasznalni versenyeken, mert ez a leghatasosabb, es csak akkor fogsz bekerulni a top10 shadowok koze, ha az RNG God veled van es kidobja a +1 bow gem bow-t es talalsz movement speed cipot

attiGT
gec mekkora mákom volt 😄 velvet slippers unique cipõ esett 15 movement speeddel, rare bow, rare gyuruk.

kar hogy az amcsiknak mindket idobeli versenyek kedveznek, nekik ez most 12kor volt, a kovetkezo nyilvan tudnak jatszani, nekunk meg hajnali 4kor vagy mikor... fair play

Mondjuk most is a TP scrollon megy el a dolog, végig minden ládát kinyitom, ölöm a mobokat, és 2 scrollal érek oda merveilhez, nugiyent most nezem vissza van neki 7+, ha 1-2-vel több lett volna siman leölöm, mert fel tudom tölteni potikat. Mondjuk az idõ igy se volt vmi jó.
Merveil megint erõsebb volt nálam, majd talán legközelebb 😊
Devil_Gy
Már lv51 duelistem. Ha este belehúzunk még lehet mapot is tudunk tolni 😊 csak ne lustálkodj annyit 😊😊

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

ToCsEk
passz, statoktól függ szerintem

köszi 😊
az lenne még a kérdésem hogy a witch-nek mi jó ha 2db wand van a kezében vagy ha 1 spirit shield és egy wand
Mondjam vagy mutassam?
attiGT
Nem is tucc olvasni

Futottam meg egy kort, ezutal nem alchemyztem a mappot csak magicet porgettem amig ki nem jott egy dupla unique boss/chaos dmg taken-es. Meglepo modon 4x tobb rare boss volt odabent legalabb es a loot is sokkal jobban jott, gondolom ez a veletlenszeruseg szamlajara irhato. Kicsi csalodas hogy a 2x unique boss az annyit jelentett, hogy az eredetit megduplazta, en azt hittem ket kulonbozo lesz, na mindegy.
Utana olvastam kozben a mapp-okrol szolo cikknek es be kell lassam hogy mazlim van, 2bol 2szer dobott masik mappot. Az xp fixen megint 19% lett, ez erdekes.
Na elso mapp full clear solo. 1 unique roa boss, 2-3 rare boss- pokok es csontik, nehany elit pakk es nulla ertekelheto loot. Pedig meg fel is nyomtam kicsit a map qualityt es bevallaltam a nem tul frienly affixeket is rajta...
Kovetkeztetes, kell grp mert ennek igy sok ertelme nincs, az a 19% xp az lof@sz, akkor mar docks, az meg gyorsabb is.
ToCsEk
Amelyik skillel ölsz, csak azzal mûködik, ha más skillel ölsz amihez nincs hozzá kötve akkor nem növeli a droppot

Sziasztok!
Az Item raity gem-et mivel kell össze kötni hogy "müködjön" ? Lehet hülyeséget kérdezek 😊
Most is berezgett a lec lvl 18nal, western forest vegen a nagyot cleavelo rare boss bemutatkozott <#idiota>
Nem is kell, nem csak az elsõ helyért jár jutalom, ok, demigodunk sose lesz, de nekem nem is hiányzik. Neki is ma ez a sokadik próbája volt, 2x legalább meghalt mire sikerült ez most. Nagy skill nem kell ehez, csak begyakarolni, meg egy kis szerencse.
Lvl 21 a vege az 1 oras probafutamnak. Idezet a chatrol:

" so 2 levels above the highest tier of prize for leveling. Don't think GGG expected people to get this high"

Na en tuti nem fogok ebbe a versenybe benevezni, nincs tudok ilyen szinten jatszani <#rinya>
lvl 17 ranger 40 perc alatt
Bakker, Nugi gyakorol a Season versenyre, hat durva, ugyanolyan tempoval tolja 2 skillel(PA es Fire Trap) mint a D3ban a DHval.
Mar gondoltam ra hogy hirdetek <#zavart1>
Publicba én se megyek, de biztos lehet társaságot találni azért magyarok között is. Legalábbis remélem lehet találni értelmes embereket. 😊
Jah ez egy masik jatek itt pont forditva van 😊
Am nem lenne a party gond, ha meglenne az a 4-5 ember, akikkel mehetek akarmikor/akarhova es nem nyuljak le a lootomat. A public sajna az nem errol szol, vegig lehet leechelni az egesz jatekot elejetol a vegeig minden nehezsegen, ha esik loot azt tuti lenyuljak(sokkal tobbszor igen mint nem) es van egy ilyen hozzaallas publicban, hogy akit lehet azt atbaszunk. Konkret pelda, mappozas, egy mapert egyik ajanlat 2 alchemy orb vs 1 alchemy orb 2 mapp-ert...
Nekem akkor szerencsém van a nettel, vagy nem tudom, de se dc, se lag nincsen, az elsö pár nap szarakodás óta tökéletesen fut.
Lvl 80-ig csak soloban mentem, elég könnyedén és gyorsan, innnentõl viszont tény, ha az ember haladni akar, szüksége van csapatra.
Az mondjuk meglep, hogy ezt problémának éli meg valaki, diablo 3-ban mindenkinek az volt a gondja, hogy a játék nem jutalmazza a partyzást, solozni kell stb. Itt meg most az a gond, hogy a coop-ot jutalmazza, soloban meg nehézségekbe ütközik az ember magas szinten. 😊
ToCsEk
ma elég sok minden esett gcp alchemi chaos sok gem pár qualis, meg egy 62es evas unique cipõ

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

En is kivittem merciless act3at soloba, hat nem egy elmeny, ez a jatek csak a coopot jutalmazza, ez igy nem az igazi...
ToCsEk
sad stroy 😄

mi kivittük act3at, toltunk 1 labor mapot, dungeon map, mekkora fos map az 😄 bementünk 2en, telivolt mud flatsos charogols kisgecikkal volt egy sárga 30secig lõttük hpja nem mozdult, ide oda laggolt 😄 aztán köv pillanatban fekszünk mind2en 😄 visszementünk lagg off kinyirtuk 5sec alatt, mentünk tovább, terem 3 idézõ geci, teli ilyen kis csontváz chargolos 2lábu fossal nekedmegy 20%hp off, persze megöltünk 1et 2lett helyette, folyamatos idézés halál rage quit<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Az meg hagyjan lenne, de a kicseszett dc-ket automatikusan halalnak konyveli el, pedig az utobbi 5 esetben nem is voltam kombatba de azert levonta a 15% xp-t...
ToCsEk
open béta giga sok laggal