Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ign: Hokuszpok
Hátha valakit érdekelnek eladó cuccok 😊
softcore, jönne valaki esetleg?
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/108634
a játékról meg annyit hogy imádom röviden, függõ lettem
a magyar szó néha hiányzik meg haverokkal partizás😊
ha vkinek kedve támad engem is felvehet sc-n ZuzuPetals lvl66 ranger
egyszerûen nem tudom megcsinálni cruel act3-mat, már két napja tökölök a végével... tegnap lunaris wp elött fagyott ki a játék, persze kérni hiába kérek akárkit meg hogy legyen szíves adja már meg a tp-t, mert le se szarják
ma, eljutottam a wp-ig, aztán eljutottam pietyhez, 5% hp-n volt, de fel kellett mennem mert kifogytak a potik... már rossz érzésem volt... de vissza tudtam menni, és abban a pillanatban amikor meghalt crash...
mondom no para, a quest megvan, igen, csak kell tõle az a köcsög kulcs is...
most ölhetem meg megint...
annyi jó történt, hogy legalább esett menet közben egy chain 😊
Ha igénybe vennéd ezt a szolgáltatást keress fel in game: BUKSi
Megbízhatóságomról Psy vagy SunRider tudna tanúbizonyságot adni, nem kívánok senkit sem lehúzni.
Az egyik potimnak volt olyan képessége hogy levont 15% az életembõl és mana lett belõle vagy mi....
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
a chaos resist be van kapcsolva és amikor meg halok a energy shield nem megy le csak az 1 életem ami van 😊
Egy csomószor ezt irta amikor meghaltam has commited suicide.....
eléggé idegesítõ. Miért van ez? Hogy tudom kikerülni hogy ne legyen ez??
Top 1000 - Shadows : 353 Rangers : 211 Marauder : 115 Templar : 126 Duelist : 124 Witches : 71
amit mondani akarok, meg lehet nézni nugi hatására mennyi shadow van a top listán... poison arrow fire trap. amig nem csinalnak vele valamit mindenki ezt fogja hasznalni versenyeken, mert ez a leghatasosabb, es csak akkor fogsz bekerulni a top10 shadowok koze, ha az RNG God veled van es kidobja a +1 bow gem bow-t es talalsz movement speed cipot
kar hogy az amcsiknak mindket idobeli versenyek kedveznek, nekik ez most 12kor volt, a kovetkezo nyilvan tudnak jatszani, nekunk meg hajnali 4kor vagy mikor... fair play
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
az lenne még a kérdésem hogy a witch-nek mi jó ha 2db wand van a kezében vagy ha 1 spirit shield és egy wand
Utana olvastam kozben a mapp-okrol szolo cikknek es be kell lassam hogy mazlim van, 2bol 2szer dobott masik mappot. Az xp fixen megint 19% lett, ez erdekes.
Kovetkeztetes, kell grp mert ennek igy sok ertelme nincs, az a 19% xp az lof@sz, akkor mar docks, az meg gyorsabb is.
Az Item raity gem-et mivel kell össze kötni hogy "müködjön" ? Lehet hülyeséget kérdezek 😊
" so 2 levels above the highest tier of prize for leveling. Don't think GGG expected people to get this high"
Na en tuti nem fogok ebbe a versenybe benevezni, nincs tudok ilyen szinten jatszani <#rinya>#rinya>
Am nem lenne a party gond, ha meglenne az a 4-5 ember, akikkel mehetek akarmikor/akarhova es nem nyuljak le a lootomat. A public sajna az nem errol szol, vegig lehet leechelni az egesz jatekot elejetol a vegeig minden nehezsegen, ha esik loot azt tuti lenyuljak(sokkal tobbszor igen mint nem) es van egy ilyen hozzaallas publicban, hogy akit lehet azt atbaszunk. Konkret pelda, mappozas, egy mapert egyik ajanlat 2 alchemy orb vs 1 alchemy orb 2 mapp-ert...
Lvl 80-ig csak soloban mentem, elég könnyedén és gyorsan, innnentõl viszont tény, ha az ember haladni akar, szüksége van csapatra.
Az mondjuk meglep, hogy ezt problémának éli meg valaki, diablo 3-ban mindenkinek az volt a gondja, hogy a játék nem jutalmazza a partyzást, solozni kell stb. Itt meg most az a gond, hogy a coop-ot jutalmazza, soloban meg nehézségekbe ütközik az ember magas szinten. 😊
mi kivittük act3at, toltunk 1 labor mapot, dungeon map, mekkora fos map az 😄 bementünk 2en, telivolt mud flatsos charogols kisgecikkal volt egy sárga 30secig lõttük hpja nem mozdult, ide oda laggolt 😄 aztán köv pillanatban fekszünk mind2en 😄 visszementünk lagg off kinyirtuk 5sec alatt, mentünk tovább, terem 3 idézõ geci, teli ilyen kis csontváz chargolos 2lábu fossal nekedmegy 20%hp off, persze megöltünk 1et 2lett helyette, folyamatos idézés halál rage quit<#idiota>#idiota>