Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint mondottam ez egy jó build, elképzelés.
Én egy igazi jó kis pattogós, crites, nyiszálós melee buildet akartam 😊
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Dagger + shield, magas crit rate, eldritch battery, igy a sok manaból, sok aurat fent lehet tartani, haste, grace, determination mindenképp, nagy defes hybrid gear kell, iron reflex + aurak miatt nagy armor.
Lightning strike-al, mondjuk iron gripben nem vagyok biztos, hogy van e értelme hozzá, számít e.
De nem egyszerü, nem kezdõ build az biztos, mindenképp kell rá a jó gear, jó daggert nehéz összehozni, mivel rengeteg statot procolhat rá, caster és melee stat is. Armorból is kell magas szintre 1-2 olyan ami sok energy shieldet ad, hogy EB-nek legyen értelme, és aura használatra legyen elég manánk. Arról nem is beszélve, hogy chestnek kell a sok link, LS mellé, HP és mana leech support gem, weapon elemental dmg, chain, máris 5 link, de 6 is simán elférne.
A shadow buildet már régóta tervezgettem és most volt egy kis szabadidõm megcsinálni.
Batyam megprobalkozott egy CI ijasszal. Most alkotja a kovetkezo karakteret, mert nem lett olyan jo, mint szerette volna. Neki is az a baja, hogy az uteseket nem birja.
build
Shadow HighCrit FS
1 v 2 nagy crites bökõ - Blood Rage, Flicker Strike, Double Strike, Whirling Blades
Valami ilyesmi. Véleményt kérnék.
Single targetre nem éppen ideális :S
a kérdésem csupán annyi lenne, sztetek van értelme bármi skillt vagy fegyot rakni switchbe? vagy mit szoktak általában switcben hordani?
Akkor csak 5-t kilõsz és várod a bummot?
A marhaburgerrel van elég atkspeed a bow-hoz? Egy buildet tudnál linkelni? Csak mert szemezgettem én is már a bowburgerrel 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Pár helyen le kell spórolni 1-2 gyengébb dmg skill, meg 1-2 8% hp-t, és kész a dolog.
103 pontos Build.
Mondjuk nem tudom mennyire kell a resolute technique, magas dex, meg acc passive miatt, lehet meglenne 80-90% körüli hit, az mar chaines LS mellé nem olyan rosz, igaz crit passive nem nagyon van, szoval magas crit% amúgy se lenne.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Build
Build
Single target
LS + Melee Phys + Weapon Ele + Crit Dmg (+Faster Attack @5Link)
Több targetre
LS + Weapon Ele + Chain + Faster Attack + Life Leach
Leap Slam + Faster Attack