Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devil_Gy
Igen ez jó, de nem hiszem el hogy a shadow 10 buildjébõl 9-et csak LS-el lehet megcsinálni. Kicsit mást szerettem volna.
De mint mondottam ez egy jó build, elképzelés.

Én egy igazi jó kis pattogós, crites, nyiszálós melee buildet akartam 😊

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Shadow melee-re nekem ez a build volt a tervem.
Dagger + shield, magas crit rate, eldritch battery, igy a sok manaból, sok aurat fent lehet tartani, haste, grace, determination mindenképp, nagy defes hybrid gear kell, iron reflex + aurak miatt nagy armor.
Lightning strike-al, mondjuk iron gripben nem vagyok biztos, hogy van e értelme hozzá, számít e.
De nem egyszerü, nem kezdõ build az biztos, mindenképp kell rá a jó gear, jó daggert nehéz összehozni, mivel rengeteg statot procolhat rá, caster és melee stat is. Armorból is kell magas szintre 1-2 olyan ami sok energy shieldet ad, hogy EB-nek legyen értelme, és aura használatra legyen elég manánk. Arról nem is beszélve, hogy chestnek kell a sok link, LS mellé, HP és mana leech support gem, weapon elemental dmg, chain, máris 5 link, de 6 is simán elférne.
Devil_Gy
Azzal most megy a progress 😊
A shadow buildet már régóta tervezgettem és most volt egy kis szabadidõm megcsinálni.

ha nagy lesz a crit% es crit dmg akkor lehet elgondolkozhatsz egy life leech-en a LoH helyett. 2000 dps-nel mar jobban megeri. Nagy szintu life leech ad 6% az 120. LoH sosem fog adni annyit. Es mi lesz az EA kariddal?
Devil_Gy
Igen, és ezért gondoltam az FS re sok crittel, bossoknál meg frenzyvel (ez az elöbb kimaradt) kiegészítve. Lehetne CI nélkül is de akkor a Blood Rage megeszi a HP-t nagyon. Nem bizti hogy elég a LOH.

Gondolom azert amikor mar a jatek heveben lettel volna csak feltunik 😄 amugy nem egy rossz elgondolas, csak en valahogy annyira nem bizok a CI kozelharcos karakterekben. Az a baja mindegyiknek, hogy ha ertelmes ES-t akarsz epiteni fel kell adnod sok armourt es evasiont. Es ez miatt sebezhetobb vagy, hacsak nem tudsz 1 hit-elni mindent ami szembe jon. Unique boss-ok lesznek nehezek neked szerintem.
Batyam megprobalkozott egy CI ijasszal. Most alkotja a kovetkezo karakteret, mert nem lett olyan jo, mint szerette volna. Neki is az a baja, hogy az uteseket nem birja.
Devil_Gy
A power charge balhé az sztem csak véletlen volt... a builder ezt adta és nem figyeltem.

ha mar CI-ra mesz akkor mindenfelekeppen kell neked a Ghost Reaver. Annyi ES recovery cooldown nem kell, mert ugyis fogsz utest kapni, es meg tobb crit chance, vol 60% 2 pontbol amit nem vettel ki. Ja es melle a power charge neked felesleges, a masik iranybol raadasul csak 1 pont, igy megsporolsz 1-et.
build
Devil_Gy
Még jó! Azért tettem közzé 😊

Kicsit belerondithatok? 😄
Devil_Gy
Kicsit unatkoztam és összedobtam 1 ilyet. Lehet ki is próbálom 😊
Shadow HighCrit FS

1 v 2 nagy crites bökõ - Blood Rage, Flicker Strike, Double Strike, Whirling Blades

Valami ilyesmi. Véleményt kérnék.

Devil_Gy
Obelyx

mi a neved jatekban? elmagyarazom ott
Devil_Gy
Lv30 és 17 a dps 😄 mintha valamit kihagytam volna! Vagy ez normális?

Single targetre nem éppen ideális :S

Gearben mindegy, mivel kiveszem az Iron Reflexes-t. Accuracy nem kell, mert arra meg kiveszem az RT-t
Egeszen addig, mig ne mtalalok egy ijat +2 bow gem es ertelmes attack speedel. Ertelmes alatt 1.6 folott ertem
Devil_Gy
Végig ezzel a bow-al tolod? Illetve gearbe dexest vagy stres cuccokat inkább?

csak azokat a gemeket amikre kesobb szukseged lesz es nincs hely a main handben. En lagalabbis azt szoktam. Amit meg lattam hogy beraknak egy lightning warpot es gyorsan lehet kozlekedni helyenkent.
én elsõ karinak nagyon jónak találtam a LA rangert, tudok rá bõven pakolni rarityt meg quantytit és van egy 1.74 attack speedes 5L thicket bow onnantól már nem nehéz

a kérdésem csupán annyi lenne, sztetek van értelme bármi skillt vagy fegyot rakni switchbe? vagy mit szoktak általában switcben hordani?
en 2 gcp-ert vettem, szoval nem draga. Sokan nem tudjak, hogy ehhez a buildhez mennyire jo. Semmi massal sem tudnam elkepzelni, max szintezesnel.
Devil_Gy
mennyiért vesztegetnek most egy olyan bow-t?

a lenyege roviden. Nagy attack speed, nagy radius, nagy burning damage es sok elet, resist, armour. Nagyobb sebzest nem sok esely van ra, hogy ebbol kihozni, mivel nincs mas passive a kozelben ami hatna ra. Szoval inkabb vedelem-vedelem-vedelem 😄
Devil_Gy
Jópofának tûnik... este átnézegetem. Ty.

build2 remelem most jo lesz a link
Konkretan igen. Kilvom az 5-ot, neha 6-ra sikeredik az AS miatt 😄 es utana csak setalok egyet amig felrobban.
most esett le, hogy mire erted a marhaburgert. Van eleg attack speedem az ij miatt. Alapbol 3,11 az attack speedje. Szerintem csak azzal van ertelme neki allni. Unique Bows itt a listaban megtalalod Quill Rain. Ezen a szinten jelenleg azt irja, hogy 60 a dps-em, de minden egyes charge 200 sebzest ad, magyaran nem a becsapodas adja a sebzest. Azzal nem is foglalkozok egyaltalan. Ami statocra figyelek az HP-Armour-resist 😄
Devil_Gy
Build2 nél valami lemaradt...

Akkor csak 5-t kilõsz és várod a bummot?

non-weapon elemental. Elirtam 😄
ja es 5 a maximum charge ami sebzest ad. Onnantol kezdve, hogy az utolso eleri 1 mp es robban az osszes egyszerre
a lenyege az hogy csak non-elemental damage hat ra es burning damage semmi mas. Abbol meg nem sok van a faban. melle nagy attack speed kell hogy minel elobb a tolteteket bejuttasd. Nekem egyelore 4 linkben van: EA-LMP-Chance to ignite-LOH. 5 linkesnel berakom az elemental proliferationt is. build ez a jelenlegi es ez lesz: build2
Devil_Gy
Az expo arrow miként is mûködik? Valahogy nem értem teljesen a mechanikáját.

A marhaburgerrel van elég atkspeed a bow-hoz? Egy buildet tudnál linkelni? Csak mert szemezgettem én is már a bowburgerrel 😊

itt egy masik build duelistbol. Bar nem tudom mekkora ertelme van elmenni frenzy charge-okert. Ekkora attack speedel talan felesleges build
kicsit atalakitva es nincs benne charge build2
nekem van egy maruderem(85) ami EK-t hasznal, konkretan egy fadarab, de tanknak tokeletes. Cold witch(74) amit valahogy nem elvezek. Jelenleg egy explosive arrow-s maruderen dolgozom(43). Eddig ezt elvezem a legjobban. Vettem ra egy Quill Rain ijat. Tokeletesen elvagyok vele. Az tetszik, hogy nagyreszt csak defensive passivokat kell kivennem es igy is ertelmes sebzest tolok ki vele.
Egyenlõre pihen, jobb gear kellene rá, fõleg egy 5-6 linkes chest, csak 4 linkes van értelmes, az meg nem elég arra, hogy értelmesen megcsinálja az ember és berakjon minden jó skillt. Illetve egy fasza dagger se ártana, vmi embertelen dmg-el. Majd egyszer folytatom ha találok hozzá megfelelõ itemeket, költeni nincs kedvem rá. Van egy jó öreg ground slam marauderem, az egyszerü mint a faék, ha meleezni van kedvem tolom azt. 😊
Azt a stregth nood-ot en is lattam de a kesobbiek miatt hagytam meg. Onnan tud bemenni egy keves sword dmage-ert 😄 a vegen te is ujat kezdesz? Miert nem hasznalsz blood magic gemet ra? en azt csinaltam eddig 2 karakternel is. Nem volt kedvem szorakozni a mana gondokkal ezert athidaltam 😄
Str-en is lehetett még sporolni, 1 pontot, szóval 100-nal tartunk, szerintem egészen vállalható, HP is türhetõ, dmg-el se lenne gond szerintem, managond se lenne mint a hülye shadow melee karimnál. 😊
igen pont azert raktam be, meg abbol az iranybol 1 ponttal rovidebb, mint ahogy te csinaltad build 2 dex feleslegbe volt kiszedve, de amugy valami ilyen jo lenne neki. Kesobb meg mar raer eljatszani a dmg es elet passiveokkal
ToCsEk
amelyik OPÉBB 😄 estleg mind2?😮

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Nah igen, de merjünk nagyot álmodni. 😊
Pár helyen le kell spórolni 1-2 gyengébb dmg skill, meg 1-2 8% hp-t, és kész a dolog.
103 pontos Build.
Mondjuk nem tudom mennyire kell a resolute technique, magas dex, meg acc passive miatt, lehet meglenne 80-90% körüli hit, az mar chaines LS mellé nem olyan rosz, igaz crit passive nem nagyon van, szoval magas crit% amúgy se lenne.
melyikkel? 😄
ToCsEk
nah jah én is azt néztem 😄 80szint körülire letudnátok butítani hogy mi kellene?😄 bandit kill vagy reward?

mondjuk az is igaz, hogy migre a 120 pontot osszehozza megoregszik 😄 nekem a 85-os karakteremmel van 103 pontom.
buildkicsit atalakitva a tied, nekem igy szimpatikusabb
120 pontból, amúgy simán ki lehet hozni, static blowsra, mégtöbb hp-vel, catalyse-al. Nem lehetetlen megcsinálni nagyon erõsre, max változtatni a sorrenden, és elöbb static blowshoz menni akkor, és késöbb sword passiveokat pakolni.

Build
En nem mondom, hogy rossz. Hasznos tud lenni. Abban a buildben amit linkeltem nagy attack speed van es sok phisical dmg. Abban az esetben nagyon gyorsan lehet ugralni es mivel life leech phisicalra mukodik nagyreszt, igy talan azzal is lenne eselye tulelni a dolgokat. Ha meg gond van pillanatok alatt kiugrik onnan.
Cleavenel, meg leap slamnel még igy is erõsebbnek érzem, fõleg mivel ha erõs mobok vannak nem kell közel menni. LS shadow karim van, dagger shieldel, a dmgel nincs gond ott se, ennek meg mégtöbb van. Tény, azt már nem hozod ki ami bétában volt, ahol kripp 2-3 hitelte mercilesen vaal-t, de azért nem rosz.
a LS builddel az az egyetlen baj, hogy open betara butitottak az egeszet. Mar nem tol ki akkora sebzest. Ha a LS mellett akarsz donetni akkor szerintem mindenfelekeppen el kellene menned a static blows passivert
2H sword-re szerintem, a kripp féle LS ranger a legjobb.
Build

Single target
LS + Melee Phys + Weapon Ele + Crit Dmg (+Faster Attack @5Link)
Több targetre
LS + Weapon Ele + Chain + Faster Attack + Life Leach

Leap Slam + Faster Attack
ToCsEk
hm, kösz, kipróbálom