Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
76os rangerem 3,6k hp, else tudom képzelni honnan szedjek össze 45ös szinten 2.5kt 😮
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Saska mar egy ideje at lehet allitani, hogy melyik gombokon legyenek a skillek. Nekem pl az E beture allitott skill a D-re van allitva es az item show pedig az E-re.
matiaszg vegyen fel aki jönne funolni 😊
Biztos, hogy nem a skillel van a gond, mert ha ugyanazt a skillt az eger bal vagy jobb gombjara teszem, akkor mukodik.
viszont a Lightning arrow új grafikája nagyon el lett találva, hátborzongatóan élethû lett ahogy a villám után fekete foltok maradnak a földön
és mellesleg mostmár nem laggol be az effekt
sok hely szebb lett pl a crossroads környéke, meg a vér
a lényeg hogy a fejlesztõk kb24 órában tolják, jövõhéten pl jön egy mégújabb patch, ilyen pl D3 esetében szinte nonszensz
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Néha nekem is van hogy nem akarja a középsõ gomb a skillt, de nem állandó jelleggel. Vagy olyan support gemet tettél hozzá amivel nem mûködik... bár ez lehet hülyeség.
a kozepso egergombra bindelt spell nalam nem mukodik; nem talaltam megoldast ra, valakinek van tippje, mi lehet a gond? Setpoint eger software alap beallitasokon van, minden gomb alapertelmezett (logitech G9).
thx elore is!
mennyi lehet az a cucc? van egyátalán aki eladja ? 😄
@Eftorsokk 9k hp-ja ugy van, hogy a buildjeben felvett szinte minden hp node-ot es melle olyan cuccai vannak amirol mindenki mas csak almodik 😄 Egyik videojaban elo is adja, hogy elosszor az volt neki a lenyeg, hogy minden a kozelben levo hp-t felvegyen es csak utana kezdett el kicsit a sebzesre gyurni. Szinte fogadni merek ra, hogy minden cuccan van +hp es valoszinuleg max kornyeki.
Az LS nekem nem jön be talán azért van hogy nem szívesen foglalkozok vele.
Viszont ezek közül csak a lightning strike olyan, amit multi targetre lehet használni, esetleg whirling blades, de nemtudom, én HC-t tolok, nem igazán részesítem elönyben azokat a spelleket, amikkel mobok között pattogok ide oda, egy hiba, egy desync, vmi durva pack, és viszlát HC, és szerintem a dmg is messze jobb LS-al mint WB-el.
Str melee skillek közül, csak LS használható daggerrel, a sok dex melee skill 90% meg single target dmg.
Bár nincs kizárva, hogy a jövõben érkeznek, új melee skillek.