Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sokat nézegettem a fórumot mire végre regisztráltam, az open beta kezdete óta tolom a játékot, de csak egy hete komolyabban. Azon csodálkoztam fõleg, hogy mennyien rá vannak kattanva az extra magas hp-re, olyen hozzászólásokat láttam, h 40 körül nagyon kevés a 900, de még az 1500 hp is.
Na most nekem eszembe nem jutna hc-n játszani a brutál desyncek miatt, de egyelõre cruel act 2-õn elég jól megvagyok a dw duelistemmel szûk 500 hp-val és elég alacsony armor/eva-val, a bossok persze parák, de sztem sokkal élvezetesebb így haladni. Van még valaki, aki hasonló kamikaze felfogásban játszik? 😊
De a free to playé válással lett 3 milliós bázisa. Ami azóta lecsökkent 1 millióra, ha jól tudom. Bár a legújabb kiegészítõje (Riders of Rohan lovas harccal Mines of Moria kiegnél is nagyobb területtel) , amit még nem próbáltam ki de meg tudom venni pontokból most is éppen, elég nagy siker lett a kritikusoknál.
és teljesen elfogadott hogy a f2p játékot ilyen módon tartják fenn. fölösleges ezen tovább pörögni.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Egyébként egész jól ment 1,5 millón is tolták olykor összesen. Csak ez kevés a WOW 10 millájához képest. A többi nagyobb MMO-hoz képest annyira nem volt kevés. A free to play-el 3 millióra nõtt annó a játékos szám. Ennek nagyon is örültek a fejlesztõk és a kiadó.
A nagy kiegészítõk nagy részét ingyen szereztem meg a többit meg akciósan.
Nem mondtam, hogy nem free to play ha észrevetted volna, csak hogy az ígéretüket nem tartották be mert szerintem ez nem kozmetika, a kozmetika a ruha, petre való küllemi dolgok, tûzijátékok stb egyéb dolgok.
A kevés hely nagyon sok tesztelõt és újságírót is mindig idegesít a legtöbb RPG-ben, engem miért ne idegesíthetne. Itt fõleg fontos, mivel a tárgyak eladásával kapsz alkatrészeket, fejlesztõ elemeket és csere-bere cuccokat, de ha kidobod akkor nem kapsz semmit, dobni meg alig dobnak a lények mindenféle váltó cuccot az 1. actban legalábbis.
De én meg látom úgy se akarod érteni mi a lényeg.
Nem mondtam én okosnak magam csak egy egyszerûen megérthetõ dologról meséltem, hogy nem tartották be az ígéretüket a kozmetika gyanánt ennyi.
Neverwinterbe, LOTRO-ba a kis zsákhely nem jellemzõ a helyet nem kozmetikának tekintették.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
A plusz hely, meg ugyanúgy kozmetikai, mint bármilyen ruha stb. Nem juttat elõnyhöz a többiekkel szemben.
Játszani tudsz vele anélkül hogy fizetnél érte? Igen. Elõnye van valakinek mással szemben a plusz hely miatt? Nincs. Akkor miért is nem free to play? (Ingyen játszható)???
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
LOTRO-nál pl nem kell helyet venni mert 5 zsák is van. Igen az MMO de a lényeg az hogy free to play és online végig mit a Path of Exile. A nagy játék új kiegészítõkért (területi, küldetésbeli) viszont kell fizetni. Vagy a nehezen megszerzett Turbine pontokból veszi meg az ember szinte ingyen.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Na szerintem fejezzük ezt be a lényeg az hogy az ACT 2 és ACT 3 legyen még jobb mint az Act 1.! ) Igazán egyedi hangulat, világ jellemzi ezt a játékot. Csak még sok mindent kell rajta polírozni.
Tudom hogy lehet csereberélni karakter közt, de nekem nincs idõm ma már minden játékban 10 különféle karakterre. Mert akkor csak 2-3 játékkal tudnék kb játszani. A stashbe a ládába szoktam pakolni most is.
A legnagyobb gond hogy teljesen free to playnek hirdették és átverték ezzel az embereket, mikor alapvetõ dolgokért kell fizetni s õk csak kozmetikai dolgokat említettek!!! Most akkor döntsék el. De ha fizetni kell akkor minõségi legyen a support is mindenképp!
ben születtem. 😄 Hanem majdnem már 27 éve. Bítrpom ezt a biztso 207-es vagy. 😄 1993 óta a Doom 1 és a Wofenstein 3D, Warlock Heroesra hasonlító stratégia óta játszok PC-n..... Diablo 1-2 egyik kedvenc de azért a 3. részével is sokat játszottunk multiban nagy fun volt úgy is hogy azért nehézségben elmaradt az utolsó 2 szintig a Di2-túl sokkal könnyebb volt. Infernoig vittük már ott tényleg csak a pénzzel lehet nyerni AH-val, de hát az már egy plusz extra erõs fokozat volt. Ott abba is hagytuk.
A megjelenésekor nagyszerû s zseniális Baldur's Gate 1-2-vel, Icewind Dale-1-2-vel játszottál már ugye? Hát azt ha berakod ma egy MMO-ba teljesen átültetve, 400-an, ha megveszik/fellépnek rá még ha free is. Leányálomban éltél ha azt vártad esetleg. Eleve nekem bejön ez az akciódúsabb harc rendszer egy jó kis vérfrissítés úgy, hogy azért rpg alapok is bõven megvannak. A világ szerintem maga mûvészetileg hozza a rendes DnD hangulatot és a lények jó része is. A harc változott igazán. De ugyanúgy van kockadobás karakter generáláskor mint régen pl. S nagyon szép MMORPG ami manapság is elég ritka.
De az nem free to play játéknak volt hirdetve, s volt egy múltja!!!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
amíg kiismered a játékot megérted az egészet kb egy hét
vki ha azt szereti ha magától találja ki mi merre hogy
ha guideot szeretnél követni akkor exilepro.com
kiválasztod a buildet és ott a skillfa gemek leírás stb
bár ha most kezdtél játszani nyilván csak szimpátia alapján választhatsz
egyébként alul van a skilltab ahova beállítod a skilleket amiket használsz qwer betûkön, ha ráviszed a kurzort látszanak a dps-ed stb stb
sok sikert
Most kezdtem ezt játszani. Elsõre nagyon jó, másodikra nekem nagyon bonyolultnak tûnik a skillrendszer. Van valami leírás róla, hogy merre érdemes fejleszteni? Angol is jó.
Másik ami engem kicsit idegesít az az, hogy ha találok valami új tárgyat, honnan tudom, hogy ha felrakom jobb-e vagy nem. Most mindig fel kell rakni és a skill adatlapon bogarászni, hogy jobb lett-e vagy nem.
Vagy csak én vagyok béna?
Elõre is kösz.
SC-n játszok, és daggert használok, nem claw-kat (azt olvastam, hogy daggerrel nehezebb és gear igényesebb, mivel nincs lifesteal).
Grafikával amúgy nekem sincs bajom, nem rosszabb csak más, poe-ban, például ami sötét az sötét, én szeretem amikor az ember nem tudja, hogy a következõ sarkon mi jön, pl egy mapon, ha bemegyek az ajtón vajon rhoa-k fognák rám chargeolni és meghalok, vagy vmi más jön. Diablo 3-ban pl pont ez nem tetszett, hogy mindig mindent belátsz. Szerintem ez hozzá tartozik az ilyen játékokhoz, ez kell bele.
Én se látom értelmét ennek a vitának, már az elején se volt értelme, de nem tudok szó nélkül elmenni amellett, ha valaki szarrágóskodik ilyen stash dolgokon. Ez kiveri a biztosítékot, pláne mert szerintem, nagyon is korrekt módon kezelnek mindent, folyamatos updatek, eventek, uj skillek stb.
egy dolgot kivéve nekem egyáltalán nem tetszik jobban a diablo3 grafikája
ha pedig valaki nem akar fizetni ládahelyért az csináljon magának egy másik pakolós accountot(nyilván te is ezt akartad írni karakter helyett) ennyi, ez már igy 8 tab, ami bõven elég, kivéve ha szemetet tárolsz
Hihetetlen, hogy diablo 3-ban több hely volt, mennyit is fizettél a játékért a boltban, hogy több helyed legyen? Itt mennyit is fizettél hogy játszass? Mellesleg, ott sincs annyival több hely, a ládában mint itt alapból, ha a diablo 3 árát ráköltöd a ládádra poe-ban, 30x annyi helyed lesz.
Az megint hihetetlen, hogy a blizzard, több száz emberrel, és jó pár ezerszer nagyobb költségvetéssel, jobb animációkat, cgi-ket, látványt tudott eléd rakni, mint egy garázs cég, akik pár emberrel, kiadó nélkül, eléd raktak egy játékot tök ingyen, és akiktõl 2k forintot sajnálsz, láda slotra. Azt talán meg se kéne emlitenem, hogy a diablo 3, maga a pay to win, ahol soha a büdös életben, nem fogod tudni megközelítani gearben a legjobbakat, hacsak nem rmah-ban veszed az itemeket/goldot te is.
A lotros, neverwinteres hasonlatokat meg se említem, de ugy tudod, hogy a poe, nem mmo, és elég nehéz, egy olyan játékba ami nem mmo, behozni egy mmo rendszert. Neverwintert külön ajánlani tudom mondjuk, DnD-hez köze nem sok van, és szerintem az elmúlt 10 év legunalmasabb mmo-ja, de legalább a ládádat ki tudod majd farmolni.
Külön örülök annak, hogy ennyi játékot megvettél, azt még mindig nem értem, hogy akkor miért ekkora szenvedés ezért a játékért is fizetni. Ha azokért tudtál, ez miért nem ér meg 2500 ft-ot?
Azt látom, hogy nem értesz a játékhoz, elég sok dolog van amiért scrollokat kapsz, ha eladod, csak ismerni kéne, utánanézni, nem pedig kijelenteni, hogy nem lehet venni, meg ilyet mondani, hogy a unid tárgyakért nem ad semmit, mivel elég fontos itemet ad. A vendor receptek a játék egyik legfontosabb része. A láda dologgal is segítek, ha normal act2-t kezded csak most, sétálj oda a ládádhoz, fogj meg minden itemet ami nem currency, és add el õket vendornak, mert kb csak szemét, és fölösleges tárolni. De ha minden lomot meg akarsz õrizni az utókornak, és még mindig sajnálod a pénzt nagyobb ládára, használd a diablo 2 módszert, kreálj, 20 karaktert, és add át azoknak.
Na a beváltható orbokról nem is tudtam. De slot helyet nem lehet velük venni nem?
Ja azt tudom, hogy sokféle build van.
Portál scrollsból sincs sok mivel nincs sok helyem az inventoryban ezért gyakrabban megyek a városba vissza. Tárgyakat viszont szeretném szétszedni hogy minél több identify s ezzel együtt portél tekercs legye Nekem ugyanis sokat nem dobtak. Portál még akadt Act1-ben de identify alig alig ahhoz képest mennyi felderítetlen tárgyat dobtak a bossok. Ja ha unidentified tárgyat adsz el azért jól vetem észre szinte semmit se ad a boltos?
A Neverwinter, ahogy láttam a LOTRO (Lord of the Rings Online) féle utat követi. Lesz sokféle vásárlási lehetõség és nyersanyag. A játékon belül is szedhetõ lesz amolyan összesítõ fizetõeszköz amivel kiválthatsz dolgokat.
Fizetõeszköz
Itt találod a játékban fellelhetõ orbokat, amik fizetõeszközként szolgálnak: Fizetõeszközök
Tudsz velük az NPC-nél vásárolni, illetve más játékosoktól különbözõ dolgokat (tárgy, gem) venni.
Ajánlom ezt az oldalt és a fórumot is, hogy ne legyen probléma a karakterfejlesztésnél, mert lehet normalt végigtolod halál nélkül, de a többi nehézségi szinten dögledezni fogsz, bár lehet elõbb feladod a játékot, minthogy eljutnál odáig. 😊
Azért van bõr a képeden, gondolom a witcher 2-t is csak torrentezted.
Én boldogan fizettem ki nekik, azt a 15 dollárt, hogy kapjak még 6 slotot, sõt boldogan fizetek másért is, mert ennyi pénzért, lófaszt kapsz a seggedbe nem játékot. Más cégek elkérnek 10-15 ezret olyan játékokért, amiket 5-8 óra alatt végigtolsz, ezzel még az is többet játszott szerintem akinek nem is annyira tetszik.
Minden más cégnél, az ilyen free to play rendszer ugy nézne ki, hogy csak 1 karit tudsz csinálni, a többiért fizess darabonként 15 dollárt, csak normal fokozat, a többiért fizess 15 dollárt, a passive fára, csak 40 pontot rakhatsz ki, a többiért fizess, a map contentért megint fizess, valamint nem 4 slotot kapnál a ládába, csak 1 felet, a többiért pedig fizess, és még sorolhatnám. Neked meg még a 4 slot is kevés, és fel vagy háborodva, hogy miért nem adtak 100 db-ot. És még csak azt se lehet mondani, hogy kötelezõ, új slotot venni, mert 4-el, is bõven megvan az ember, csak nem kell minden szemetet tárolni.
Remélem az életben a te munkádat is ennyire tartják majd, és pont így fognak kifizetni, mint ahogy te csinálod. És amikor fizetség gyanánt, egy marék semmit kapsz a kezedbe, még meg is jegyzik, hogy dolgozhattál volna jobban is.
Én pedig továbbra se fogok sajnálni, 2-3ezer forintot, egy olyan cégtõl, akik elém raktak egy olyan játékot, amivel lazán több száz órát játszottam. Rohadtul megérdemlik, hogy a munkájukért, fizetséget is kapjanak. És szégyen, hogy még valaki azt is elvárja, hogy a játék mellé tök ingyen, a fõnök is házhoz menjen, és kinyalja a valagát.
A játékban nem lehet szerezni ilyen pénznemet amibõl vásárlunk? Ala Lord of the rings online?
Viszont én ezt a következõképp látom: ingyen van a játék, viszont ha legalább napi 1-2 órát játszik vele valaki, akkor egy héten az tegyük fel 14 óra játékidõ, egy hónapban 56 óra. Na most ennyi idõ szórakozásért (mert jó a játék és élvezetes annak, aki szerette az ehhez hasonlókat) megéri 1-2 ezer forintot költeni a plusz tabokért. Ha pedig nem játszol vele napi szinten, akkor meg úgy se fog megtelni az a pár tab egyhamar, mert minek ha keveset játszol vele.
amúgy visszajöttem játszani 2 hónap után, február 12 körül hagytam abba forum postból tudom pontosan, tegnap este 113 GCPt veszítettem egy scammer miatt de leszarom úgyis visszaverekszem magam a topba valahogy! 😄
szezon 2be lesz ilyen race?😄
Szerintetek melyik lenne jobb?