Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, nem lesz fizetõs...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Inkább legyenek valami kihívások, amiket ha teljesít a csapat, akkor növelik a lvl-t, és így a tagok számát.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tocsek: csak éjjel érek ma haza, szóval csak holnap reggel csatlakoznék a guildetekhez, ha lehet!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Terveim szerint egyedül végigjátszom Normalon az Act 1-2-3-at.
Utána viszont jöhet a Hardcore, de nem egyedül.
//Engem is ledobál - eddig azt hittem, csak a xaros net miatt, de akkor nem vagyok egyedül a dologgal 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
aki szeretne csatlakozni írjon rám online vagyok most
CsokitoRONDAesfinom
7hely van még
Marauderrel lehet durvulni amúgy, most heavy strike+meele splash+added phys dmg+life steal van a bal egér gombon. Ground slam+stun+Endurance charge on stun van a jobb egér gombon. Igazából a manám a bossokon és a regenes álcázott mobokon elfogyik, de mivel a HP-m meg sem mozdul, ezért valószínûleg átcserélek egy Hp potit manára. Cruel merveilnél pl odaálltam elé és lecsaptam. 😊 Kíváncsi leszek, hogy át kell e váltanom majd késõbbiekben 2h mace-rõl 1h mace-re és pajzsra.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Mind1 melyik karival van bent a haverod, jelezni fogja. Nem a karaktert veszed fel, hanem a felhasználót, ergó mind1 kivel játszik éppen.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Néha ledob igen.
Én a normált kitoltam egyedül, act3 final boss-t csináltam csak partyban, több tapasztalattal nem rendelkezem. 😊
Szerintem lassan összejön egy kis magyar társaság is, szóval lesz kivel partyzni.
Úgy hallottam elég nehéz a játék egyedül lehet vele játszani vagy mindenképp partyba kell nyomni?
Elkezdtem a játékot, k*rva jó lett!!! 😊
Jelen pill. a shadowkámmal jelen pill. dual wieldben megyek. Valami olyasmi kezd körvonalazódni a fejemben, hogy claw+dagger lesz a nyerõ számomra, emellett durván rá szeretnék menni az evasionra és a life leach-re. Plussz az attack speedet is fogom tolni. Ez így magasabb szinteken mûködhet majd? Kell nekem energy shield? A critre is rá kellene mennem majd, ha már daggert szeretnék másodlagosra, nem? Mire érdemes ügyelni még?
// Én vettelek fel friend-be egyébként.
Ha a ranger build alatt a nyilas témát érted, akkora abban sajna nem tudok segíteni. Talán az exile ranger fórumain akad valami jóféle build.
:)
Haverral csináltunk egy guildet. A célja, hogy összefogja a magyar játékosokat, kapcsolatban legyünk játék alatt is. Versenyeken ne kelljen idegenekkel partizni, inkább akkor magyarokkal. A guild neve: Critical Miss.
Ha van kedvetek kipróbálni a guildes dolgokat (osztott stash, eventek késõbb, segítség buildbe, tágyakba, etc), akkor vegyetek fel barátkánt, és írjatok rám. Játékos nevem: Davina_Stormborn.
Esténként tudok játszani leginkább, de a következõkét hétben bent leszek sokat.
:)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
majd megfogod látni hogy is megy ha kiírják a 5.szezont
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
2hét múlva jön az 5.szezon
Valaki roviden irna par sort az eventekrol, mire kaphatom meg azokat a targyakat amik season4 alatt vannak felsorolva?
Stamina a neve, és azt írja: +1 maximum endurance charge. Ez mit jelent?
Ám tegnap akkora mákom lett. Találtam egy sima kétkezes mace-et, aminek elég magas volt a dps-e. Felturbóztam rare itemmé, és adott vagy 80 attack-ot. Mondom reroll-ozom a statokat. Adott +50% dmg-t😄 + resistet is, str-t is. Plusszba adott még 100 attackot.
Na meg kaptam olyan gem-et, ami, ha aktív ad vagy 300 def-et, igaz a mana fele nem elérhetõ. Így elég gyorsan elfogy a mana. Viszont, valamelyik itememen van manareg, minden ütés után. Most úgy állok, hogy azt a fél mana-t, kb lehetetlen leütni nullára. Tehát mana poti nem is kell.
Bár, alapból célom a blood magic skill, ami ma meglesz sztem.
Ám végigvittem normalon. LVL 37. Nagyon nagy game.