Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és nem kell sokat kattintani, ha folyamatosan nyomod akkor is lõ. 😊
+15 perc után a kezem szét megy a sok kattintástól, nektek nem? xD
LaposElem: A játékon belüli nevedet oszd már meg velünk lecci! Este felveszlek téged is!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
az elsõ lvl 55 witchemet csörgött a telefon és ott felejtettem a wp-nél valahogy egy óra mulva láttam hogy halott
azóta már megint van egy 51-es scion, ha kell valami help vegyél fel : MillyVanilli
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
most kezdeném! Partíben nem lenne uncsi és könyebb is 😛 (19 éves vagyok)
a 4. rerollomnál tartok😄
cruel dominus eddig a max ameddig eljutottam
megpróbáltam lesolozni de szarrá baszott😄
V9ykn8_TZL0
Viszont most melózok, de kb 3 fele otthon vagyok. Ha gondolod, akkor mehet majd.
//Mikor lesz már hely a magyar guildbe?😊
@Avenger: na shrine-ket nem tudtam 😊
:)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Közben visszaolvastam, nálatok lenne még hely a guild-ba? Belépnék ha lehetséges.
@Sztiviel: A Domination league annyit jelent, hogy relese napján (2013.10.23)indítottak egy ilyen ligát. Lényegében egy standard liga, semmi extra nincs benne. 4 hónapig lesz elérhetõ utána automatikusn átkerülnek a karakterek, cuccok a standard ligába. Szerintem azért lett, hogy a játékosok ne érezzék azt, hogy vannak akiknek jóval több/jobb cuccaik, gemjeik vannak, mert már a béta óta játszanak. Szerintem fölös, mert így nem lehet segíteni egymásnak, nem lehet partizni. Ligák között nincs átjárás.
Nemesis liga: ez hardcore (meghalsz átkerülsz a standard ligába), lényege, hogy a ritka ellenfelek a képességeik mellé még választanak egyet a nemesis affix poolból. Itt vannak elég combos képességek is. A szörnyeket erõsítõ, a játékost gyengítõ skilleket használnak, és van halálkor aktiválódó képességük is.
@LocalPatriot: Scionnak (és úgy bármely karakternek) tökmindegy, hogy evasion, armor energy shield-et használ e, ahhoz kell igazítani a buildet. Mivel eléggé lent található, én felvenném vele az Iron Reflex skill nodet, és így az evasion a cuccokon átszámítódik armorbe, és nugodtan lehet akkor hordani armor+evasion cuccokat.
@Zan: Support gemekkel lesz majd gyorsabb, mana is onnan, skillbõl és tárgyakból jön majd. Csak ne tegyél sok supportot bele egyszerre, mert felemészti a mana tartalékodat. Blood magic kétélû fegyver. Sok élet kell és life gain on hit, késõbb pedig life leach, meg jó kis life regen nodeok.
Alap gemek ha kellenek pár van fölös, kérdezzetek, standard ligában tudok adni.
Na jó hosszú lett (és kevertem az angol kifejezéseket a magyarral, de már nem írom át, bocsánat érte).
:)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Domination az általános, ahol meghalhatsz, és sztem a legtöbb kari ott is van.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Fejlõdni sztem mindegyik karival lehet.
Mivel nincs pénz a játékban, az orbokkal lehet fizetni. Amit az elején kapsz az itemekért, azokat asszem 5 után át tudod alakítani wisdom scroll-á, amivel tudod az itemeket azonosítani.
Milyen karival lehet könnyen fejlõdni? Aminek vannak jó területsebzõ képességei? + nem értem amikor városban eladok egy cuccot ad érte vmit.. mi az? és mire jó?
Gyorsan a waypointokkal tudsz utazni, persze meg kell találni az adott mappon is.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
szóval fullon van
3leehtõség van 10dollárért 10férõhely vétele, belépés a másik magyar guildbe valaki írta már nemrég abban tuti van hely, vagy mard a várakozás mert aki inaktív azt leader rúgja kifele...
😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?