Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A superior fehérek szerintem értékesebbek, mint a kék tárgyak nagy része, mert superior fehérbõl érdemes sárgát csinálni.
Érdemes-e felszedni??? Ez a játékstílusodtól függ. Érdemes, mert ezekért kapod azokat a darabokat, amivel saját tárgyakat tudsz gyártani, javítani. Nem érdemes, mert iszonyú unalmas a folyamatos kereskedés, hazarohangálás. Én már az act 2-ben meguntam a kékek gyüjtögetését, és már csak a gyûrûket, medálokat, köveket és sárgákat szedtem össze, meg pár superior fehéret.
De a lényeg, hogy te mit szeretsz.
1. alacsony szintu magic itemeket erdemes felszedni es eladni? nagyon gyorsan megtelik az inventorym, es nincs eleg portal scrollom mindig visszaugralni " uriteni".
2. Mennyire eri meg eladas elott beazonositani az unidentified magic itemeket? Lattam, hogy ezekert igy tobb anyagot kapok, viszont alig van scroll of wisdomom, igy ezeket inkabb az olyan itemekre tartogatnam, amiket esetleg a karakter tud hasznalni.
koszi
tehát ha már ugy döntessz hogy nem lesz armourod = physical resist akkor legalább hajolj el kerülj ki annyi támadást amennyit lehet
magyarul nyilván rakni kell jobbszélen az arcobatic passive keystone és társaira
ezzel majd lvl 75-80felett lesz probléma amikor ha véletlen nem hajolsz el akkor halsz
ettõl függetlenül még lehet nagyon masszív karid ha lemész alulra az iron reflexes keystone-ig ami minden evasionod átrakja armorra és grace aurával együtt ez már annyi armor ami elég lvl 80 felett is
crit shadow-hoz amugy a daggert ajánlom, single targetre double strike+multistrike+meleephys+lifeleech, packok ellen lightnin strike+lessermulti+multistrike+power charge+inc crit dam
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Más:
Egy fõként dodge/evasion-ra épített karakternek mennyire fontos a resist? Tudom, hogy elsõre hülye kérdés, mert persze, fontos. De mégis mennyit kellene összeszedni, amennyi mindenképpen kelleni fog? Armor-ról már lemondtam, mert minden cuccommal az evasion ratinget tolom inkább fel. Amúgy egy dual wield, CL Shadow-ról van szó. Flicker Strike-et szeretnék majd main-nak valamikor, amikor már meglesz az elég dps/as hozzá. Az FS mellé még melee splash/double attack support + frenzie tuti fog menni.
Nem tudom mennyire lesz életképes (mana management problémáim már most is vannak)..de egy próbát megér, mert nagyon tetszik ez a fajta játékstílus.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
dominussal majd nagyon vigyázz, mármint az utolsó elõttire aki ilyen taknyot szór, 75light resi sem elég neki, mindig shockol, és shock stack-enként 30%-al több damot kapsz
ajánlatos dispels shock-os flaskát rollozni😊
én tegnap értem át mercilessre Brutusig sétagalopp lesz😊
Avenger - épp most tartok hozzá én is cruel-en. Már a harmadik szinten vagyok😊 sztem még portált se fogok nyitni😛
itt találsz még statisztikát de dps szerinti lista nincs
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
szólok ha újra lesz hely
Gépem azért nem szar egyáltalán, nem is annyira jó, de ha egy BF4 megy medium-high grafon faszán, akkor egy ilyen PoE miatt ne szarja már össze magát... 😄
Na mindegy újratelepítem akkor, köszi a válaszokat.
UI: tényleg hasznos az SSD, én anno 15 ért vettem egy 60 gigásat, ennyit bõven megér😛
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
rare itemen statokat pörget jó cumó az
Áruljátok már el, hogy miért olyan értékes ez a chaos orb? Azért, mert arra nincs recept, vagy mihez kell ez pontosan? Csak mert amit, az nem egy nagy dolog, amit ad (vagy legalább is nekem nem tûnik annak..)!
A lassulás részemrõl passz, lehet gépfüggõ, lehet pont a szerver is fullon van, nekem jól betölti, néha kicsit laggolok, fõleg amikor full a szerver, néha kidob újra a login oldalra. De elégedett vagyok azért.
az elindítástól számított betöltési idõ tényleg kicsit hosszú de nálam a leghosszabb max egy perc volt, átlagban fél perc alatt jön be
emailt pedig még soha nem kaptam, semmilyen account tiltásról február óta
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
+ Milyen cuccokra kéne gyúrnom amik adnak qualityt meg intet? Nem nagyon vágom 😄 köszi elõre is
Én a domination ligába vagyok, ha ott egy kicsit kevesebbet kérek értük, mint ahogy itt vannak, már nem vagyok átverve??
http://www.poeex.info/
http://exilestats.com/ex/?s=1
e körül mozognak softcore a legdrágább hc kicsit olcsóbb, nemesis és dominationba jóval alacsonyabbak kb a 3hónapban érik el az sc és hc árakat
de azátn nyilván van egy min és max valaki olcsóbban és valaki drágábban adja az orbokat
Tudna valaki írni valami rövid listát, melyik orb mennyi másikat ír, avgy hasonló?😊
van jele karakter infónál írja a crit esélyt és ha critelsz akkor hangefektet is hallasz 😊 ilyen csattamás féle
itt meg birod hallgatni 😄 ez egy régebbi verzió aurák is másak votlak de hang az maradt
:)
Ice Pierce Crit Ranger kresgéltem hogy a bánatba kéne talent pontokat elosztani semmit nem találtam a fórumon. Csak a sok angol leírást, de semmi talent oldal amin megtudnám nézni, hogyan osszam el a pontokat.... Vki ötlet? hol találom? ha egyáltalán van ilyen?
:)
Köszönöm.
Savalas a karakterem neve, még kicsi, rám is lehet akár pmezni, csak annyira nehéz észrevenni amikor grind van 😊 mert pm-nél ahogy láttam csak a kari nevét írja más színnel, maga a chat rész ugyanaz a színû :S
Jó játékot mindenkinek.
lentebb linekelték ranger buildokat ott szétbírsz nézni linkelik a passzív statokat is meg itemeket ott meg bírod nézi melyik skill gemeket használják, mivel kötik össze õket és igen keményen el lehet rontani ha csak vakvilágba pakolgatsz 😄
jah és van 6szabad hely hun guildbe ha valakit érdekel most online vagyok PINAlover karimmal xD
Szintenkénti pontokat meg fogalmam sincs hogyan osszam el. El lehet cseszni a pontozást? 😄
itt van passzív pont amit talent fádra tudsz költeni szintlépésenként egyet és vannak a skill kövek amiket itemekbe tudsz rakni
jahh ha folyamatosan nyomom jó tudni lol köszi