Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Ilyen ez a hardcore. Ha fent lett volna mind a 6 endurance, meg iszok egy gránitot, akkor röhögve kibírom az ütését, nem beszélve arról, hogy az immortal call is bevolt készítve. A probléma inkább a desync volt(halál után egybõl néztem 40-50es pingem volt végig). Másodjára nekimentem standard-ban, esélye sem volt, sõt még csak használni sem tudta a nagy ütését, mivel tartottam a távolságot mindig.

Jó tanács: vissza portolás a városba a bossok elõtt és/vagy /oos. 😊

Lehet kezdek egy új nemesist, csak valami ranged/íjász kéne, de félek, hogy azok esnek kelnek. 😊 Ha van valakinek egy jó halhatatlan build-je ranged shadowhoz, akkor szóljon.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

1.partyban mindenki kap xp-t nem csak aki öl és mindenki többet mint soloban részletesebben http://pathofexile.gamepedia.com/Experience#Party_Play
2.orb of chancet ugyanugy lehet szerezni mint bármi más orbot, találsz vagy veszel a tradechaten másfajta orbbal. a ratio-k kb ilyesmik http://exilestats.com/ex/
3. cruelre kb lvl 35-40között szoktak átérni a playerek. fogalmam sincs honnan szereztétek erre a játékra a magyarítást de engem pl nagyon zavar sosem értem hogy mirõl van szó, mint pl régen mikor diablo 2-ben jött egy gyerek hogy adjak neki egy magasisten átka amulettet, ami fél óra után esett le hogy a highlord wrath amu😊
hát nekem egyáltalán nem lett laggos sõt 1.0 óta desynchem is 2x vagy 3x volt
nemesist pedig ugy kell tolni hogy ne one shotoljon senki, vaalnál a rengeteg armour +erre még rá min 4 endurance charge az alap hogy kibírd a vaal smasht-t

ezt pedig éppen a mai hírben írták
"Please note that these improvements only affect the disconnections that people were experiencing. They don't address other areas like combat sync (which we're still working on)."
Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és lenne pár kérdésem.

1. Ha partiban megyek valakivel, akkor hogy oszlik meg az xp? Gondolom nem csak az kap, aki a végsõ csapást viszi be.
2. Orb of Chance szerzésére van valami biztos módszer? Sajna lv13-on meg nem potyogott ki senkibõl sem.
3. Egész a végén vagyok már az Act1-nek (a Hajótemetõben). Mekkora az a szint, amivel általában az emberek befejezik az elsõ részt?
4. Régebben kérdeztem már: van rá mód, hogy kikapcsoljam a HUD-ot?

Köszi elõre is!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

ToCsEk
régen nem volt ennyire durva, 1.0óta nagyon durván laggos lett
azt nyilatkozták régebben hogy nem tudják megoldani...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Ugyan ez jutott eszembe nekem is hogy a jelenlegi lag és desync mellett a HC kari sztem felesleges.
Tudja valaki hogy ez fog e változni?
Avenger
Pont ez a lényege. Minél késõbb meghalni. 😊 Tekintve, hogy a legnagyobb standard karakterem eddig 61-es volt. A 65-ös HC halál egész jó eredmény.
Egyedül azt sajnálom, hogy nem domination-be rak át a nemesis halál.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

LocalPatriot
RIP😞(
Egyébként pont ezért nem értem, miért kezdenek nemesis karit az emberek.
Nincs meg hozzá a technikai feltétel. És kb mindneki tudja ezt, aki ott kezd. Lényegében tudja, hogy meghal, csak nem tudja mikor.
Avenger
Na fasza. Levertem vaal-t félig minden gond nélkül. Idéz addokat, majd feljön a földbõl alattam. Szaladok arrébb, majd meghalok, miközben emeli fel a csápját nagy ütésre. 😄 Jó kis 3 másodperces desync, csak tudnám mitõl... Abban a teremben nem nagyon lehet beakadni semmibe.
Na mindegy, folytatom standardban, vagy kezdek egy rangedet domination-ben.

Szaruman
1: a legtöbb kígyószerû szar chaos damázst nyom. Ellenük jó, illetve a poison skillek ellen (viper strike, poison arrow, alchemist a3ban).

2:dodge, evasion
itt jól le van írva, h melyik pontosan hogy mûködik

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

LaposElem
1., Chaos Inoculation - Életed 1 lesz, de immunis leszel a chaos sebzésre. Tipikusan alacsony élettel rendelkezõ buildeknél jó használni. Chaos sebzés átüt a védelmen, lehet akárhány energy shielded, és a resistes cuccok sem túl gyakorik. Az, hogy mivel kombinálod, már csak rajtad múlik, viszont 1-2 dologra érdemes odafigyelni, pl vannak olyan tárgyak amik low life esetén adnak plusz képességeket, na azokat bukod, és a lifeból castolás is felejtõs lesz.

2., dodge és evasion - hatása ugyanaz, csak más támadási fázisban vannak (ezért nem adódnak össze, tehát elsõre evasion utána dodge). A lényege, hogy kikerülöd/elkerülöd a fizikai támadásokat.

:)

Zan
Sziasztok! Összegyûlt pár kérdés:
1. A Chaos Inoculation pontosan mire jó? Mármint értem, hogy mit csinál, csak azt nem tudom, hogy mi sebez chaos dmg-el? Gondolom ez csak úgy jó, ha sok az energy shield-ed és még mellé a Ghost Reaver-t is használod.

2. Mi a különbség a dodge és az evasion között? Most rányomtam az Acrobatics-ra, és lett 30% dodge-om +ba még az evasion rating mellett. Én meg azt hittem nagy naivan, hogy majd +30% evasion-t fogok belõle kapni...aha..!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Azeriel
Standarton van valami magyar guild?

LocalPatriot
Jah, akkor elnézést. Ott tényleg más a helyzet😊
Avenger
Csak 3500 körüli hp-m van még, az a baj és cruelen is beütött 1-2szer, elég nagy területre robban az az ütése, bár ki lehet mozdulni valóban.

LocalPatriot: Nemesis-en nem játszik egy halál sem az a baj. 😊

Egy faster projectiles-t szerzek szerintem, az megnöveli a throw hatótávolságát elvileg, és akkor a lézertõl kell csak félni, de az nem vészes.

LocalPatriot
Nehogy azt hidd hogy kemény. 1-szer ölt le ma. Annyi a trükk, hogy amikor mobokat idéz, gyorsba öld õket le, és amikor villámot vagy mit lõ fuss. Ennyi a taktik.
setuh
En se talaltam meg olyat amibe lenne hely is.Tamogatnam,hogy valaki innen aki kicsit tapasztaltabb,csinalna egyet.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ToCsEk
minek távolsági? simán ki lehet alóla állni, futni ugorni csúszni 😄
tempolar chaon aztán hadszokja a slowot 😄, mérgezd le aztán csak néha kell oda futni ha annyira félsz 😄 vagy spamold rá bear trapot vagy lightning strike ground slam
amúgy kb 4,2k-t ver 😄 krippnek van egy ilyen videója ráver de épp hogy túléli 350phval 😄

Avenger
Valaki nem tudja véletlenül, a spectral throw hatótávolsága nagyobb e, mint vaal nagy ütésének a hatóköre? Úgy hallottam merciless-en egy ütéssel lenyom egy olyan ütés, szóval próbálok valami távolsági támadást ellene. Ez a skill jött be a képbe, mert nem kell hozzá sok dex, raktam rá egy iron grip gemet, így már 700 dps körül üt is.
Vagy ha tud valaki valami jó ranged támadást amit egy full str marauder jól tud használni, akkor szóljon. 😊
Legkönnyebb fokozaton tesztelve nem ütött olyan nagy ütést, amikor a dobás max távolságára álltam, de nem is nagyon mozgolódott, szóval lehet csak valami véletlen miatt nem ütött abban az egy percben.

Szaruman
Van magyar guild, ami dominationre koncentrál?

ToCsEk
nekem van vagy 7karim oda de passzívot kéne osztani de nagyon nincs kedvem 😄 volt egy 12k-es ele cleave templarom tudom nem sok de nekem az volt aztán aura nerf után megsemerem nézni mennyi lenne xD

Valaki játszik standard leaguen, vagy mindenki a 2 újon van?
Avenger
*Weaver

Avenger
Merciless weawer nem semmi, még szerencse, hogy spawnol vagy ezer add, amik nem engedik, hogy közel jöjjön túlságosan. Meg persze a chaos res palack is jól szolgál. 😊

http://index.hu/tech/2013/11/02/fennakadas_a_upc_internetben/
chilios
igen
Avenger
Kincses térképek 60as szint feletti területeken eshetnek?

LocalPatriot
A hivatalos fórumról:

Structure of the upcoming 1.0.1 content update

We're planning to deploy the first post-release Path of Exile update (1.0.1) on Tuesday November 12 (US time). We have a total of approximately seven such content updates queued up before the significant expansion release (1.1.0) early next year (plus dozens of smaller patches as needed). This news post addresses the structure of one of these two-weekly updates. Also, please remember that sales of the Halloween Microtransactions end soon!

The structure of a two-weekly content patch is as follows:

Approximately five new Unique items: Ideally most of these will be supporter-designed Uniques, but we will insert a few GGG-designed ones here and there. 1.0.1 contains five new Unique items.
At least one new gem: We're trying to add a new skill or support gem per content update. Some updates may contain more than one gem if they're ready in time (especially if they're easy ones to add). The plan for 1.0.1 currently has Enhance and potentially up to three new aura gems, but they may make their way into another patch if they're not ready.
Approximately two new achievements: We're planning to bolster the set of achievements over time. There are some pretty cool things you can do in Path of Exile that we haven't added achievements for yet. Unlike our challenges, most of the achievements are designed to be somewhat obtainable so that it's a reasonable goal to have all of them and continue to collect the new ones as they're released.
New vendor recipes: These are really fun for the community to find, so we'll add some with each patch. We may not say what they are, though.
Several new microtransaction effects: I'm not entirely sure which ones are in 1.0.1 but I am pretty sure that at least one of them applies to Spectral Throw.
Piles of other content and fixes: The two-weekly patches also contain whatever bug fixes, new features and content are ready at the time. We create them by tagging the state of our internal servers around 10 days before the patch is released and then fix up any remaining issues with that version of the game. 1.0.1 for example contains dozens of fixes and improvements to the core game including Bandit Respecs and support for PvP tournaments (used in PvP Season One). It also has the race event codenamed Descent 2.

I hope you guys have a great weekend! Over the weekend, I'll be working on server stability updates with Jonathan, the new Build of the Week episode (ready early next week?) and leveling up my (currently level 47) Nemesis Marauder.
nekem sincs se honlap se játék
valami globális probléma nyugi
chilios
Psychedelic által linkelt oldalon tudsz keresni cuccokra, de egyébként a fórumban van kereskedelem, ill. ingame trade csatornákon. AH nincs a játékban!
Hasznos linkek
PoE wiki itt minden megtalálható.
Currencry értékek.
Trade keresõ oldal, beirod mit szeretnél, ki keresi a fórumon az összeset amit árul valaki. Aztán csak írsz neki ott vagy gameben.
Szaruman
Ja. Egyébként pár másik weblap is szarakodik.
Akkor az upc kurvaanyját.

Hm, lehet újra kell raknotok, mert másnak és nekem is megy.

Ahm ebbe a játékba van AH vagy valami? Az általában cucckeresõnek is jó, most van rajtam valami, azt se tudom az jónak számít e, van e jobb, tudnék e venni simán, vagy kifarmolni, mondjuk annak még nem néztem utána rendesen, de eddig nem is találtam, van ennek a játéknak valami fasza database? Ahol láthatnám milyen cuccok vannak a játékba, lenne viszonyítási alapom, netán mit mibõl farmolhatnék ki, ilyesmik.
Elõre is köszönöm a segítséget.
BoneDragon
Ha upc-s vagy akkor ne csodálkozz, éjfél óta alig jön be valami.

Szaruman
Mi a bánat van a játékkal? Tegnap este óta sem a honlap, se a játék nem érhetõ el.

Sziasztok!

Arra van mód, hogy a HUD-ot kikapcsoljam? Ne legyen semmi állandó elem a képernyõn.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

chilios
Nekem megy, hajnalba is ment.
Szaruman
Kb éjfél óta, és a honlap sem jön be igazán.

Zan
Bocsánat, pontosítok: hajnali 1 óta!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Nálam tegnap olyan 1 óra óta nem megy a játék...! Másnál is van probléma?

LocalPatriot
Remek... Pont a legdragabb:-)
Köszi szépen!
chilios
exalted orb
LocalPatriot
Melyik orb ad + statot rare itemre?
Tehát nem új statokat ad, hanem a meglévõ 4-hez ad még 1-et, vagy 2-õt.
LocalPatriot
Nos, lenyomtam merciless-en Merveil-t. Halál nélkül... kb egyhelybe álltam, és double strike.
Avenger
Az új fegyveremmel már-már kiábrándító volt cruel dominus, ahhoz képest, ahogy rákészültem. 😄 A fõ ütésemmel 2800 dps-t osztok vele, csápos phase-ben a második vér esõ alatt meg is halt. 😊

LocalPatriot
Igyekszem😊
Zan
Nagyon köszi a részemrõl igen hasznosnak tartott válaszodat!😊 A dagger mellett sokat morfondíroztam, de egyenlõre a claw-ra esett a választás, mert ezzel talán a sok leach miatt stabilabb lesz a kari, bár ugyan ezt daggerrel is el lehet érni, mert a sok crit biztos szépen tolt vissza LS-el. Na meg hát az a baj, hogy már elkezdtem a claw-ot tápolni és akkor most indíthatnék új karit. Vagy lesz majd késõbb a játékban lehetõség teljes re-rollra?

ToCsEk
meh sokat?😄 most valami 7 vagy 8at vesztesz régebben 15volt nah az volt ám az imbaság 😄 ne halj meg annyi 😄

Sáska
koszi!

LocalPatriot
Merciless-en valami irgalmatlan sok xp-t veszít az ember halálnál. Kétszer kinyírt Brutus, persze lagg miatt, késõbb kapom be a sebzést.
Nehéz lesz így fejlõdni😄