Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaposElem
Piety of Theopolis de megszopatott. Bakker, eg castra elintézte a totemeimet 😞

:)

Közben én is haladok a Newbie builddel 😊 Cruel Vaal olyan simán ment le, egyszer tudott megsebezni, amikor nablet módon nem álltam ki a kalapács alól. Egyetlen problémát vettem csak észre: chaos damage-nek hívják. Mivel -20% a resistem ellene, ha nem ütök folyamatosan valamit, pikk-pakk eltûnik az életem...
LaposElem
Igaz, csak egy fül alatt vannak, az Item Effects fülön.

ToCsEk
nah jah de nem is a skin trasnfer volt a kérdés hanem a wepaon/helm effectek 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Avenger
Jó build. 😄 Bár nem tudom mennyire lehet izgalmas, mert nem kell csinálnia semmit, csak ráállni az ellenségre. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

LaposElem
Ez nem teljesen igaz.
A skin transfer pl 1x használatos. Ezért lehet pakkban kapni.

A többi viszont megmarad ja.

LocalPatriot
A nap híre!
Akkor be is ruházok egy maszkra, meg egy weapon effektre😊
Ja, meg azt a vérfröccsenõs effektet még alap, hogy megveszem.
Ennyivel legalább támogatom a készítõket, ha már ingyenes ez a game, és amivel lehet jó pár hónapig elleszek.
ToCsEk
bármennyiszer le és felvehetõ az effect

ToCsEk
variáció a témára 😄

LocalPatriot
Egyébként vett már itt valaki mondjuk effektet a fegyóhoz? Azt íja jobb egérrel nyomjam rá a fegyverre. Na de azt akkor már nem lehet áttenni másikra? Tehát egyszer megveszem, rányomom az aktuális fegyverre, aztán, ha fegyót cserélek, vehetem meg újra?
Vagy esetleg le lehet venni, és áttehetem másikra?
LocalPatriot
És azt hol találom a fán?
Egyébként a tegnap linkelt 5 socketes fegyót, megvették 13 chaos-ba. Sztem korrekt ár volt érte. Vettem is egy jó kétkezes mace-et.
LaposElem
Csak Mana Leech van mana szerzésre. Vagy a node-ok a skill treen.

LocalPatriot
A 67-es Scionomnak ez a buildje: Link

Igazából két nagy gondom van. Baromi kevés a hp-ja (1980), és a mana reg valami röhejes. Asszem a max mana 550, és a reg 38...

Kéne vennem valamit, ami a sebzesek utan ad manat. Bllod magic gem meg nem jó, mert nincs slotom.
LaposElem
Én 47-es Witch-el megyek. Ez a buildem.

Dual spark totemes. Mivel ilyenkor saját magam nem okozhatok sebzést, ezért átkokat dobálok, és lightning trap-eket. Pár szinten belülfelveszem a Chaos Inoculation-t, a Templar elemental sebzés nodjait, és rázuhanok a ranger critical nodjaira. Eddig nem volt gondom sehol, bár még csak cruel akt3.

Avenger
Most, hogy standard-be került a marauderem neki mertem menni dominusnak is mercilessen. Mintha szándékosan nehezítenék desync-el ezt a harcot. 😊 Sosem láttam még ennyit mióta játszok. HC-ben egyedül nem tudom, hogy lehetne halál nélkül megcsinálni. Viszont az egyik imperátorból esett egy egész jó unique csizma->Blood dance. Majd jó lesz az íjászomnak.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

kemotox
Én ezt a buildet követem. Most 31-es vagyok, legnagyobb karim eddig, még baromi kezdõ vagyok. Nemtom, hogy mennyire jó ez a build, biztos vannak gyenge pontjai meg hibái, de mindenesetre biztos, hogy jobb, mint ha magamtól rakosgatnám össze vissza a pontokat 😄
Eddig jó, csak arra kell figyelni, hogy legyen valami normálisabb elemental dmg-ed cuccokból, aztán az jól felszorzódik hála a ~45% elemental dmg gemnek, meg a cleavenek. Nagyon durva, ha van mondjuk a mittomén cipõdön 5-10 fire dam, akkor az cleave-vel kapásból 10-20, mert két fegyverrel üt egyszerre (dual wield), és mindkét fegyver sebzéséhez hozzáadja. Én eddig teljesen meg vagyok elégedve a builddel, bátran tudom ajánlani a hozzám hasonló kezdõknek😛

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

LaposElem
Ki milyen builddel, megy? Skill tree?

kemotox
Csináltam gyorsan egy logót meg egy hátteret a topicban, ha többeknek tetszik akkor be lehet rakatni, modi topicba kell írni. Nemtom, hogy témaindítónak kell-e írnia ez ügyben, de szerintem/ahogy láttam más is berakathatja a képeket.
Logo
Háttér

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

LocalPatriot
Van esetleg valakinek eladó beltje, amin van valamilyen manareg?
+mana, resist is jó lenne.
ToCsEk
bannerba vele 😄 jah banner se ártana esetleg hg 😄

Domination Currency Rates 11/4/2013

Nah, gyorsan elfutottam cruel szinten Mervilig. 39-es szinten tök simán feküdt el. Ez a build tényleg nagyon kezdõ barát (sok hp, sok leech és maxos resistek - persze, majd ha jön a chaos sebzés, akkor lesz gáz).
Avenger
Valami hasonlóval nyomtam én is. Merciless act 2ben vigyázni kell már a kobrákkal, meg vaal is leütheti könnyen egy ütéssel. Act 3-ban meg Kole veszélyes, bár egy gránittal megoldható. Dominus is gondolom egy ütéssel leütheti, de ott még nem járok. 😊

Nekem valami ilyen szinten halhatatlan, de ranged karakter kéne most. Mert már unom a melee-t. 😊

Ahham, tényleg érdekes build és ha valóban életképes akkor jóságvan kezdõknek. Nekem annyiban szerencsém van, hogy nagy kariról ládában maradt jó pár itemem a mostani kicsire amivel azért gyorsabb a haladás (két tápos barna item egy fejes meg egy kard) ami nincs szinthez kötve így az elején gyors haladást biztosít. Asszem kb 40 perc alatt jutottunk el act 1 elsõ bossáig -úgy hogy személyem még másnapos is volt és csak félig voltam ébren egyáltalán 😄 - csak sajna hétvégén tudunk csak játszani -és akkor se mindig
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73072
Itt az elmaradt link... sajnos telefonról sehogy nem tudtam belinkelni, de most pótlom az elmaradást. Nagyon jó guide, mindenre kitér, és a legjobb, hogy tényleg mûködik is. Kipróbáltam, ranger buildet és két freezing pulse buildet is, de ezzel messze a legkönnyebb haladni. Cuccok szépen gyûlnek közben a többihez is 😊
Ergo egy witch is mehet buzogánnyal (ami full erõ alapú), ha megvan hozzá a minimum erõ követelménye, és semmi elõnye nem származik, ha a saját kasztjának a fegyverét (wand) használja?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szaruman
Nem, az erõ az összes melee fegyver sebzését növeli, még a 100% dex alapúakét is, mint a rapierek (vagy mi a bánat).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Talán erre gondolt.

Lenne nekem is egy kérdésem: mindegy, hogy az adott kaszton belül milyen fegyvert használok? Úgy értem pl a Marauder fõ tulajdonsága az erõ. Az egy és kétkezes buzogányok csak erõt igényelnek. Szenvedek bármilyen hátrányt, ha buzogányok helyett, mondjuk baltát használok (ami erõ és ügyesség alapú ugyebár)?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Amit amúgy be is linkelhettél volna, bár már nem vagyok kezdõ érdekelne, de magamtól nem találtam meg 😄
Új játékosoknak javasolnám, hogy Marauder fórumban nézzék meg a Newbie buildet. Tanulásnak, ismerkedésnek tökéletes, nem kell hozzá imba gear, és act 3-tól már mana sincs 😊 szerintem kezdéshez ennél jobb nem kell. Ja, és nem halsz kék cuccban sem, endbossok is simán halnak 😊
LaposElem
Egyébként a trade része a játéknak, hogy is mondjam finoman: nem a legjobb.

Zárt béta óta játszom, de nem tudom megszokni az orbokkal való kereskedést. Idiótaság. Pláne, mondom, hogy kinek mi felel meg, illetve mire van szüksége.

ToCsEk
miröl is beszéltek?😄
irja radk fel forumra 3-4exalt b/o-ra arre írod hogy 9chaos érte jo ár?😄
1ex 24chaosért megy szoval ennek a 3x nem 9 xD
amúgy meg 9chaosnál elsõ offernál többet kapsz spamold trade1et esetleg rakd fel fórumra és bumpold 1óránként

Köszi a választ!
Az én szintemen sajnos még nincs annyi orb, hogy "ne szarozzak". 😊

A slotokkal már megszívtam egyszer. Volt 2 chromatic orbom. Mondom átszínezem az egyetlen erõ alapú foglalatot a fegyverben IQ alapúra (egy IQ alapú staffról van szó). Na pirosból lett zöld....mondom bazz, másodjára tuti sikerül...erre visszaszínezte pirosra. 😊
Ez csak azért érdekes, mert a gamepedia szerint 90%-ban olyan színû lesz a slot, amilyen a tárgy besorolása. Jelen esetben kék.
Hát nem. 😊

LaposElem
azért nézegesd elõtte a chanelt 😊

LocalPatriot
Rendben, köszönöm. Akkor bepróbálom 15 chaosba. Remélem elmegy, vagy legalább írnak, mert több napja árulok, és még egy pm se jött...
LaposElem
Persze, hogy elírtam, hülye vagyok 😊
Dobd fel 15 -ért, azt a ligát nem ismerem. Standardba kb 5-öt adnának érte, bár most friss a játékosmag 😊

LocalPatriot
Na de várj. Nem írtad el? Az exalted orb ér a legtöbbet nem?
Itt azt írja egy exalted 25 chaos. nyilván kevesebb, domiba. Nekem chaos kellene, mert abból tudok venni gemeket, meg cuccokat. Hány chaos-t kérjek??
LaposElem
Ezt neked kell eldönteni. Én szeretek szarakodni az itmeekkel, én inkább charmatic orbot, meg orb of fusiont orb of alchemyt szoktam kérni nagy mennyiségben. Én nem adnék érte többet, de rakd be trade chanelbe, és várd meg mit ajánlanak érte, max nem adod el ha kevesled.

LocalPatriot
Domination ligába vagyok. 4-5 exalted orb, akkor kb 9 chaos-t ha kapok érte már nem vagyok átverve? Nyilván, ha tudok kérek többet, de akkor az említett mennyiség már jónak számít érte?
LaposElem
4-5 exalted orb max (kb 10-ért dobd fel párszor, hátha). Ezen a szinten már sokkal jobb dps-es fegyverek vannak. Pl.. Kaom's Primacy -t szokták használni azok, akik nem 2g mace-t használnak. A 2h balták nem annyira keresettek sajnos (standardba legalábbis, más ligába esetleg, ahol nincs még item dömping). Meg azért nézegesd a trade chanelt, hátha belinkel valaki hasonlót.

LocalPatriot
Talán most:
LaposElem
Elsõre a quantity-t told fel 20% -ra (4 darab kavics), ha rare cuccot tolsz fel, akkor kövenként 1%-ot javít csak.

Én nem szoktam szarozni, rare-t gybõl. Ha nem tetszik, akkor leszedem a tulajdonságait, és elõröl. A lényeg, hogy a likak meg a kapcsolatok jók legyenek benne.

LocalPatriot
LocalPatriot
Üdv!

Tegnap map-on esett egy jó fegyó. A partytársak is írták, hogy mázlista vagyok. Szerintetek mit ér, mit kérjek érte, hogy ne legyek átverve?
Köszi én is valami hasonlóra gondoltam fejlesztési iránynak akkor nem lõttem mellé. amúgy mint mondtam öcsémmel játszunk standarban, és fõleg csak hétvégén 😊 én akkor érek rá 😊
Találtam egy egész jó normal tárgyat. Hogy érdemes elkezdeni orbokkal alakítani?
Elõszór csináljak belõle varázstárgyat, kovácsoljam újra, amíg nem tetszik, majd csináljak belõle rare-t; vagy rögtön csináljak belõle ritka tárgyat?

Azért kérdem, mert a rare cuccokra sok orb nem hat már.

Azt kihagytam hogy akár tõled is, akár más duelist-el is, szívesen értekezek a buildekrõl, játékstílusról, gemekrõl, akármirõl. Mert nekem is nagyon bejön a játék.
Dominion ligába vagyok, IGN: Savalas
Hétvégén nem szoktam fent lenni, de azért viszonylag sokat vagyok online.
Szia, én duelist vagyok és csak 43-as mondjuk, de blender buildet csinálok.
A buildem ez ill. ezt követem:
Blender build skill tree

Én õt tartom jó játékosnak, aki duelist és õt követem, remélem neked is megtetszik és meggyõz téged is a srác. Több lehetõséget is felajánl a buildedre.
Meggyõzõ video 😊

3: nem, az csak act2-be visz 😄 cruel majd akkor lesz ha végigviszed az összes actot és kezded újra act1-tõl.

más:

Dualistnek valaki linkel egy skill tree-t ami jó? dual wieldes rapier/kardos-t gondoltam .van egy hardcore módban õ 17 körüli és aprít, de elkezdtünk öcsémmel megint együtt játszani és standarban is ilyen karit szeretnék.csak a kérdés ,hogy merre fejlesszem.
Köszi a válaszokat!

2. Valahol mintha olvastam volna, hogy ha egy kereskedõnél bizonyos tárgyakat rakok be eladásra, akkor lehet az alap váltóeszközök helyett közvetlenül orb-okat kapni.
3. Az Act2-be való lépés egyenlõ a Cruel-lel?

Egyébként nincs magyarítás, csak nem tudtam, hogy Cemetery vagy Graveyard volt a játékban, így gondoltam magyarosítok.

Köszi a válaszokat!

2. Valahol mintha olvastam volna, hogy ha egy kereskedõnél bizonyos tárgyakat rakok be eladásra, akkor lehet az alap váltóeszközök helyett közvetlenül orb-okat kapni.
3. Az Act2-be való lépés egyenlõ a Cruel-lel?

Egyébként nincs magyarítás, csak nem tudtam, hogy Cemetery vagy Graveyard volt a játékban, így gondoltam magyarosítok.