Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A skin transfer pl 1x használatos. Ezért lehet pakkban kapni.
A többi viszont megmarad ja.
:)
Akkor be is ruházok egy maszkra, meg egy weapon effektre😊
Ja, meg azt a vérfröccsenõs effektet még alap, hogy megveszem.
Ennyivel legalább támogatom a készítõket, ha már ingyenes ez a game, és amivel lehet jó pár hónapig elleszek.
Vagy esetleg le lehet venni, és áttehetem másikra?
Egyébként a tegnap linkelt 5 socketes fegyót, megvették 13 chaos-ba. Sztem korrekt ár volt érte. Vettem is egy jó kétkezes mace-et.
Igazából két nagy gondom van. Baromi kevés a hp-ja (1980), és a mana reg valami röhejes. Asszem a max mana 550, és a reg 38...
Kéne vennem valamit, ami a sebzesek utan ad manat. Bllod magic gem meg nem jó, mert nincs slotom.
Dual spark totemes. Mivel ilyenkor saját magam nem okozhatok sebzést, ezért átkokat dobálok, és lightning trap-eket. Pár szinten belülfelveszem a Chaos Inoculation-t, a Templar elemental sebzés nodjait, és rázuhanok a ranger critical nodjaira. Eddig nem volt gondom sehol, bár még csak cruel akt3.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Eddig jó, csak arra kell figyelni, hogy legyen valami normálisabb elemental dmg-ed cuccokból, aztán az jól felszorzódik hála a ~45% elemental dmg gemnek, meg a cleavenek. Nagyon durva, ha van mondjuk a mittomén cipõdön 5-10 fire dam, akkor az cleave-vel kapásból 10-20, mert két fegyverrel üt egyszerre (dual wield), és mindkét fegyver sebzéséhez hozzáadja. Én eddig teljesen meg vagyok elégedve a builddel, bátran tudom ajánlani a hozzám hasonló kezdõknek😛
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Logo
Háttér
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Nekem valami ilyen szinten halhatatlan, de ranged karakter kéne most. Mert már unom a melee-t. 😊
Itt az elmaradt link... sajnos telefonról sehogy nem tudtam belinkelni, de most pótlom az elmaradást. Nagyon jó guide, mindenre kitér, és a legjobb, hogy tényleg mûködik is. Kipróbáltam, ranger buildet és két freezing pulse buildet is, de ezzel messze a legkönnyebb haladni. Cuccok szépen gyûlnek közben a többihez is 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lenne nekem is egy kérdésem: mindegy, hogy az adott kaszton belül milyen fegyvert használok? Úgy értem pl a Marauder fõ tulajdonsága az erõ. Az egy és kétkezes buzogányok csak erõt igényelnek. Szenvedek bármilyen hátrányt, ha buzogányok helyett, mondjuk baltát használok (ami erõ és ügyesség alapú ugyebár)?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zárt béta óta játszom, de nem tudom megszokni az orbokkal való kereskedést. Idiótaság. Pláne, mondom, hogy kinek mi felel meg, illetve mire van szüksége.
irja radk fel forumra 3-4exalt b/o-ra arre írod hogy 9chaos érte jo ár?😄
1ex 24chaosért megy szoval ennek a 3x nem 9 xD
amúgy meg 9chaosnál elsõ offernál többet kapsz spamold trade1et esetleg rakd fel fórumra és bumpold 1óránként
Az én szintemen sajnos még nincs annyi orb, hogy "ne szarozzak". 😊
A slotokkal már megszívtam egyszer. Volt 2 chromatic orbom. Mondom átszínezem az egyetlen erõ alapú foglalatot a fegyverben IQ alapúra (egy IQ alapú staffról van szó). Na pirosból lett zöld....mondom bazz, másodjára tuti sikerül...erre visszaszínezte pirosra. 😊
Ez csak azért érdekes, mert a gamepedia szerint 90%-ban olyan színû lesz a slot, amilyen a tárgy besorolása. Jelen esetben kék.
Hát nem. 😊
Dobd fel 15 -ért, azt a ligát nem ismerem. Standardba kb 5-öt adnának érte, bár most friss a játékosmag 😊
Itt azt írja egy exalted 25 chaos. nyilván kevesebb, domiba. Nekem chaos kellene, mert abból tudok venni gemeket, meg cuccokat. Hány chaos-t kérjek??
Én nem szoktam szarozni, rare-t gybõl. Ha nem tetszik, akkor leszedem a tulajdonságait, és elõröl. A lényeg, hogy a likak meg a kapcsolatok jók legyenek benne.
Tegnap map-on esett egy jó fegyó. A partytársak is írták, hogy mázlista vagyok. Szerintetek mit ér, mit kérjek érte, hogy ne legyek átverve?
Elõszór csináljak belõle varázstárgyat, kovácsoljam újra, amíg nem tetszik, majd csináljak belõle rare-t; vagy rögtön csináljak belõle ritka tárgyat?
Azért kérdem, mert a rare cuccokra sok orb nem hat már.
Dominion ligába vagyok, IGN: Savalas
Hétvégén nem szoktam fent lenni, de azért viszonylag sokat vagyok online.
A buildem ez ill. ezt követem:
Blender build skill tree
Én õt tartom jó játékosnak, aki duelist és õt követem, remélem neked is megtetszik és meggyõz téged is a srác. Több lehetõséget is felajánl a buildedre.
Meggyõzõ video 😊
más:
Dualistnek valaki linkel egy skill tree-t ami jó? dual wieldes rapier/kardos-t gondoltam .van egy hardcore módban õ 17 körüli és aprít, de elkezdtünk öcsémmel megint együtt játszani és standarban is ilyen karit szeretnék.csak a kérdés ,hogy merre fejlesszem.
2. Valahol mintha olvastam volna, hogy ha egy kereskedõnél bizonyos tárgyakat rakok be eladásra, akkor lehet az alap váltóeszközök helyett közvetlenül orb-okat kapni.
3. Az Act2-be való lépés egyenlõ a Cruel-lel?
Egyébként nincs magyarítás, csak nem tudtam, hogy Cemetery vagy Graveyard volt a játékban, így gondoltam magyarosítok.
2. Valahol mintha olvastam volna, hogy ha egy kereskedõnél bizonyos tárgyakat rakok be eladásra, akkor lehet az alap váltóeszközök helyett közvetlenül orb-okat kapni.
3. Az Act2-be való lépés egyenlõ a Cruel-lel?
Egyébként nincs magyarítás, csak nem tudtam, hogy Cemetery vagy Graveyard volt a játékban, így gondoltam magyarosítok.