Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
kapsz pár küldibõl respect pointot azzal, vagy van egy orb amivel 1sével vissza lehet szedni regret orb

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Maak
Jol sejtem hogy skilleket nem lehet ujra kiosztani ugye?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Avenger
Töltsd le a C-re és másold/helyezd át a D-re 😊 7Gb üres hely csak van ott.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Nekem is ez lesz a következõ, de most az MF witch a "side-projectem"😄
+ rájöttem, hogy a duelist "shredderem" még sem annyira halandó... elég neki valami csóró resistes cucc és/vagy farmolásnál a Merciless docks-ot úgy kell resetelgetnem, hogy ne/alig legyen rajta Voidbearer😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Próbáld meg a steames verziót... steamen minden játéknál ki lehet választani, hogy hova telepítse.

kemotox
Jajj csak most látom, mit írtál. Köszi! Pont egy ilyen karit kezdtem el egy órája 😄 Ismerem a csávót, láttam pár videóját, jól nyomja.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Nem tudom a játékot D meghajtóra telepíteni,hiába választom ki a D-t telepítésnél,a játékot mégis a C-re kezdi el letölteni. Valakinek volt hasonló problémája? Hogyan oldódott meg?
Itt rengeteg hasznos info van: http://pathofexile.gamepedia.com/

Magyarokat itt találsz. Megkérded a profilnevüket, és felveszed õket barátnak.

Alapvetõen én is kezdõ vagyok.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Új vagyok a játékban,van pár kérdésem. (nem vagyok nagy rpg-s)

Hol találok kezdõknek hasznos dolgokat? Pl buildeket
Miért van az,hogy a fele szót se értem itt a fórumon ?😊
Hol találok magyarokat a játékban?
Találtam még egy ilyet ma... eléggé friss, de a srác eléggé ért hozzá (van egy király youtube csatornája).
Nem tûnik rossznak😊

Két gyors kérdésem lenne:
1. Lehet valahogy egy már beazonosított tárgyból, beazonositatlant csinálni?
2. Armourer's screp-et lehet valahogy szerezni a találáson és a whetstone cserén kívül?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Köszönöm!😊

Zan
Tess!!
Ezt szokták mf-karikénk is hirdetni!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

61. szinten szembesülnöm kell azzal, hogy egyfolytában meghalok.:S Errõl leginkább a csóró cucc tehet, de egyszerûen nem tudok jobbat szerezni... így pedig csak felcsesz a játék.
Arra gondoltam, indítok egy új karaktert... egy magicfinder-t.
Tud valaki mutatni ilyenre egy jó buildet? (én csak elavultakat láttam)

Valaki el tudja röviden mondani, hogy miért jók ezek az Eventek? Szóval most is miért jó nekem pl, hogy Domination ligában vagyok (azon kívül, hogy minden drágább😄)
Meg most is látom, hogy hamarosan új season...stb és már megy rá a warmup... csak ennek így nem érzem a súlyát egyelõre, kezdõként😄

ToCsEk
talán a summoner a legolcsóbb, vagy még esetleg a dual spark totem magic find build

kemotox
Jajj tényleg ezt olvastam is nemrég... teljesen elszomorodtam hogy így mekkora fos már, nem is akartam többet azzal a karival tolni, csak elfelejtettem és nyomtam vele még, de akkor feleslegesen 😄

Tudtok ajánlani valami jobbféle, kezdõ buildeket? Még nincsenek nagyon cuccaim, csak pár gem kezdésnek és annyi. Persze majd szeretnék saját buildeket heggeszteni, vannak már ötleteim is, de elõbb jobb lenne szerintem valami táposabb (=nem elcseszett) kari, amivel esetleg tudok farmolni vagy ilyesmi.

ToCsEk
hát ele buildhez nagyok sok ele dmg kell itemeken hogy érjen is valamit, de lentebb írtam nemrég hogy nagyon gyengítették ele cleave-t
erre gondolok:
"Cleave: The dual wielding penalty for Cleave is now multiplicative and includes elemental damage."

ez nagyon betett 1.0 elõtt volt 12k dps-em most meg van aura nélkül 5.8k warth graceval pedig 7,8k jegeltem is :/

kemotox
Valaki ért az elemental cleave-es buildhez? Eddig tök jól megvoltam vele, de esett egy brutál rare kétkezes balta, gondoltam megnézem milyen. Kb dupla akkorát csapok vele, ha nem még többet, mint amúgy dual wieldezve..
Ennek a buildnek az a lényege, hogy ha van valami cuccodon +elemental sebzés, akkor a dual wieldes cleave miatt duplán számolja. Van +X% elemental damage kövem is, az is nagyon durván megdobja a sebzést. Szal értitek csak elemental damage, fizikai sebzéses node nincs is kirakva egyáltalán. És még is nagyobbat csak a nagy balta, úgy, hogy "nem is arra gyúrtam". Kicsit elkeserít 😞
(Mondjuk még hiányzik néhány dolog, ami rettenetesen megdobná a sebzésem, mégpedig valami elemental damage es aura - wrath vagy anger- illetve a concentrated effect support gem)

Zan
Egy haverommal egyetemben én is keresek guildet már lassan 2 hete, lehetõleg magyart! Ha esetleg tud valaki, szóljon.

Más:

A Spectral Blenderemnek sikerült tegnap végre venni egy Mightflay daggert 2 chaosért, ami tekintve hogy erõsen mines a cucc, nem tudom, hogy megérte-e. Erõsen palimadár-feelinget érzek egyenlõre önmagamon, miután semmit nem tudok, hogy körülbelül mennyit ér..kivéve a váltószámokat és a Multistrike, ill. a portálkõ árát, amibõl percenként 10-et linkelnek be a trade-topicba! Lehet kellene olvasgatni egy kicsit..😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

JethroHUN
Én még cruel-en vagyok. Szívtam is a chamber of sins-s boss ellen. A max 75% ligeting resi nem nagyon volt elég... de meglett a kis görény, kb 3-madjára, egyedül.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az lesz a következõ lépés, ha nem fogom tudni elpicsázni😊

Szaruman
Csapatban is lehet ölni a bosst 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Én Merciless Vaalnál szoptam be tegnap kétszer is😄 Kb one hit kill vagyok neki😛 Aztán ugrottam azóta egy szintet és este újra megpróbálom... vesztenivalóm nincs... legalábbis, ami az xp-t illeti😄

Vannak magyar nyelvû klánok vagy csoportosulások?
Csatlakoznék. Lehetõleg 20+ os társaságot keresnék
jönni fog a játékba nemsokára 4 új aura
én arra tippelek hogy az egyik chaos res aura lesz
ToCsEk
hun-ba még mindig full van :S

60-as szinten most elõször szivat igazán a játék: act2 merci köpködõs kígyók 3 lövëssel eltûntetik a 2700 hp-m... -60% chaos res suxx 😊
LocalPatriot
Nincs valamilyen guildba felv, ahol vannak aktív játékosok?
Hetek óta akarok belépni vhova...
😄DDD
Aztán most így 61. szintnél már lejjebb adtam: "Csak még egy szörny... nah még egy... még egy..."😊

kemotox
Jó látni, hogy nem csak én szoktam ilyen faszságokat álmodni 😄DD Mikor valami játékra nagyon ráfüggök, akkor még álmomban is azzal tolom.. Lol...
Amúgy tényleg nagyon durva ez a játék ilyen szempontból. Akkora függést okoz, hogy beszarsz. A "na még egy szint... na még egy utolsó szint.... na tényleg még egy szint és megyek aludni... bazzeg már hajnali 4 van" diabló-szindróma is megvan ezerrel 😄

ToCsEk
Hello, kezdõknek érdemes ezt elõször elolvasni, sokat segít.

Egyébként meg jól ki van találva ez a microtransaction rendszer is😊
Tegnap nagyon agyaltam rajta, hogy kéne venni Premium stash bundle-t... aztán ma reggel azt látom, hogy le van értékelve... így vettem is gyorsan egyet + a maradékból kettõ turqoise weapon effectet... maradt 5 pontom, de a legolcsóbb cucc a shopban 6-ba kerül (skin transfer)<#nezze>

Nah jó... ez már mondhatni tényleg kóros...
Az éjjel azt álmodtam, hogy véletlenül felfejlesztettem a Cast when damage taken gem-emet.<#banplz>

Sziasztok, nagyon tetszik a játék msot láttam h kijött steamre is. Régen nagyon nagy d2 fan voltam aztan d3, viszont most ez a jatek nekem nagyon uj... Nem értem az armorokat, a gemeket stb. Milyen karival érdemes elkdezni jatszani ? Milyen talenten, mi az ami nagyon pro ? Koszonom a hulye kerdeseimre a válaszokat !

Get a life!

kemotox
Szerintem arra gondolt, hogy akik mostanában kezdték, a nyitás után, azok majdnem mind Dominationba vannak, mert az az alap liga.

JethroHUN
Ezt nem értem, mi a dominationbe?

Zsoti90: ti hol tartotok? Nem rég kezdtem neki A Cruelnek de templárral rettenetesen lassan haladok. Brutust, pl 80% blokkolta a karakter.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zan
Szintén zenész..! 😊

Kb. pepitában ugyan ez. Este mint egy darab sz@r érek haza melóból, de azért még arra van energiám, hogy ~3 órát beletoljak a jó kis sepctral-daggeres Shadow-ba😊!

Sziasztok!
Én ezt a buildet követem és jelenleg itt tartok.

A játékról néhány szót: Már egy ideje félre volt téve a könyvjelzõim között, hogy ki kéne próbálni, mert sok jót hallottam róla... de erre nem került sor. Aztán kifejlõdött steamre a beta stádiumból... mondom nah most!😄
Eléggé tetszett már elsõ ránézésre is... pötyögtem egy párat, léptem 1-2 szintet, de mondom még nem rakosgatom szét a skillpontokat, mert elõbb ahhoz olvasgatni akarok majd. Aztán pár szint után ránéztem a passive skill tree-re -> log out -> uninstall.
Nekem még egy olyan függésre nincs szükségem, mint amit anno a Diablo II-vel megéltem... + most már nem is engedhetnék meg magamnak ilyesmit. <#zavart1>

Aztán csak nem hagyott nyugodni a téma... a játék nem volt fent, de folyamatosan olvasgattam róla + videókat néztem.
Majd felkerült és azóta kb 55 órát játszottam (2 hét alatt).:|
De... emellett a többi kötelezõ dolgaimat is végzem, ami a mindennapi életemet illeti, szóval ennyi függést megengedek magamnak😄

Tehát a játék fantasztikus, ez a build meg iszonyat élvezetes😄 Csak hát ez a fránya multistrike + folyamatosan sokasodó faster attack skillpontok eléggé igénylik az állandó /oos bepötyögést😄

Szia, a standard és a domi ugyanaz, csak a domi-ba vannak a headstart utániak, azt javaslom inkább.
Sziasztok, most raktuk fel haverral, melyik módban érdemes kezdeni standard, domi? úgy akarjuk hogy partyban vagy coopban együtt haladva nyomni a gémet 😄
ToCsEk
a picsa rip 😄
normal 1,2khp 43%light res 40%armor reduc 45% eva
spectra of good 2szint közép kis uniq traper ledobál földre vagy 5x3light trapot semmi arréb lagoltam aztán összes csapda kinyilt 1sec alatt behaltam semmire nem volt idõ reagálni XD

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
hehe
én is azt kezdtem el letettem pihenõre cureal act1 trapperem 😄
most értem át act2re nemesisen vele, lehet vele darálni rendesen 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zan
Amúgy szereztem egy Life Leach és egy Grace követ, ami azért nagy mértékben javított a helyzetemen. Most rámegyek a life node-okra kicsit meg a resistekre, aztán irány az Iron Reflex. Nem tudom mi lesz belõle, max kuka. Minden esetre mellette ki fogok próbálni egy buildet, amit az offical Shadow fórumon találtam, az a neve, hogy Spectral melter. A lényege a Spectral Throw (ki nem találnátok..) daggerrel, life leach-el és sok-sok critelt. A srac azt írta, hogy nem kell hozzá imba gear, szóval tetszetõs😊!

Zan
Még tudok rakni life-ra, sok life node van a közelben, amit majdhogynem egybõl el tudok érni.
Az Aceobatics sem vészes, még a -50% armorral sem, mert cserébe is kapsz azért egy csinos Dodge-chance-t.
Itt az a kérdés, hogy az Iron Reflex elég lesz-e Grace auraval. Most talán megpróbálok még egy kicsit a life-ra meg resistekre menni, hátha az segít amíg elérem az IR-t. Ha nem, akkor kuka és kezdem elõlrõl!

LaposElem
Igen, kevés a life. Iron reflexet hagynám, elég messze van az a Shadownak. Inkább fölfelé a CI -felé, és Energy Shieldet fejlesztgetni (van ott jóféle dagger crit node halom is). LA -t hanyagolnám, inkább dual strike. Itt van egy build leírás, valami hasonlóban gondolkodtam.

:)

nincs mit ezen boncolgatni nem raktál life-ra, jó hogy meghalsz😄
ebben a játékban ha nincs se life-od se armorod akkor meghalsz
az hogy nem haltál meg fél percenként az a sok evasionnek és dodge-nak köszönhetõ
Szaruman
Én dual claw buildet csináltam. Lvl70ig végig partyban mentem, gyakorlatilag leecheltem 😄 Szar cuccok miatt lowhp/lowresist van a karin, szóval az elemental mobok 1-2 ütéssel leraknak. Acrobatics sztem szart sem ér, fõleg ha armorra mész rá, felezi az armort ugyanis... Amúgy sem való semmire full eva karinál sem, ha van elég LL/LoH, akkor az öl meg csak, ami 1hitel. Az meg acroval is eltalál elõbb-utóbb.
Szóval az a javaslatom, hogy menj el 60-70es szintre, akkor már ki lesz rakva, amit akarsz (nagyjából). Ott majd meglátod, h mi a hiba/hiányosság, akkor ráérsz korrigálni.

Claws of pride meg sztem nem jó daggerhez.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szia, nem néztem meg a linkeket és olvastam végig, de...
Ha Duelist vagy, akkor az Iron Reflex elég közel van, nem tudom miért nem érted el még. Én is evasion-ra megyek, kitanultam, hatred buff helyett most Grace-t toltam be és van vagy 5k armorom, úgy, hogy csak a chestem az ami új és jó, meg a 2 fegyóm. Óvatosan kell így is olyan helyen, fõleg magic dmg-esek ellen, de azért act2 cruelen simán haladok egyedül.
Mondjuk látom te daggeres vagy, nekem az nem jön be, 2 1h-s swordel megyek, cruelre fókuszálva.
Buildem (most a Berserker buff felé megyegetek):
Buildem

A cuccaid is vizsgáld meg, lehet túl elavult, 1-2 új cucc is csodákra képes.
Zan
Szevasztok!

Nos a kevésbé jól kigondolt Dagger/Acrobatics/Dual Wield/(Iron Reflex->majd ha egyszer elérem) kezd befuccsolni..! Jelenleg itttart a dolog, de már normal végén sz*rrá vernének, ha nem figyelnék oda nagyon. Ennek az oka a gyakorlatilag 0 armor (70) és az ugyan csak alacsony, 40-50% között mozgó resistek. Direkt nem raktam armorra, mert gondoltam, hogy addig, amíg elevickélek az Iron reflexig nem lesz baj...aha..! Most jelen pill már megvan az Acrobatics meg a Phase Acrobatics is amint azt ti is látjátok. Az evasionom az már 1000 felett van jóval, a dodge-om meg olyan 40%. Nem azt mondom, hogy lehetetlen haladni, de szerintem Cruel-re átérve szét fognak tépni, ha így oda beállítok..! A life-al sem nagyon törõdtem, nem nagyon lett növelve passive-ból, mert csak arra mentem, hogy nagy legyen az accurancy meg az evasion.
Szóval, a kérdés:
Valahogyan ki lehet ebbõl még hozni értelmes buildet, vagy szarjam ezt le és kezdjek egy új karaktert?
Tudom, hogy nagyon összevisszának tûnik, fõleg a legeleje (olyan, mintha nem tudnám, hogy akkor most merre is..<#smile>), de aztán elkezdte irányba haladni, csak lehet, hogy már túl késõn..!
Ha esetleg valaki nagyon hozzáértõ csinálna nekem egy módosított skill tree-t ami marad a daggernél (Lightning strike+Lesser multi+Inc. Crit Dam-ot használok pakkokra, Dual strike+melee splash-t pedig single targetre) nagy chc-ra koncentrálva, de úgy, hogy ne csak essen keljen a kari, azt nagyon nagyon megköszönném..😊!