Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen az /oos parancs azt tudja 😄 de az esc relog gyorsabb 😄 vagy esetleg ezt bebindelni 1 gombra életet menthet 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amúgy van ez az /oos parancs, ez nem a forced-resync parancs?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
rámész waypointre ctr+blak klikk és kikeresed hol van és belépsz oda
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Eletkeptelengumicukor
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ami kicsit problémás, hogy jelenleg 5-ös szintû CwDT gemem van, 700 dmg-nél proccol. Ehhez most kell szereznem és szinteznem egy 7-es EC gemet, és egy 10-es Decoy-t.
És persze ott a nagy veszteség: byebye Molten Shell.
Pedig már elterveztem, hogy milyen jó lesz fejlõdni a karaktereimmel, ha mindegyikhez beteszem az Enduring Cry-t és a Decoy Totem-et. Nem haltam volna százszor.
Persze, ez elfogadható, hogy nerfelték, mivel így gyakorlatilag a mace marauderem nem sebzõdött (folyamatosan fenn volt a totem, azt ütötte mindenki, 7 endu charge-al meg volt 6 másodperc phys immunom). Csak olyan jóóóó volt 😞
Egy kis szakmai segítséget kérnék tõletek. Összeraktam egy bowos passzív skill-fát.
(Nem tudom hogy belinkelhetem-e ide de megpróbálnom, legfeljebb törlitek ha nem szabad.)
Ranger passzív skills
Továbbá:
Lightning Arrow(z)+Life Gain on Hit(p)+Faster Attacks(z)+Mana Leech(z). Ez lenne az alap felállás 4 slotos bowba. 5-6 slotosnál esetleg Added Chaos Damage(k)/Added Lightning Damage(k)/Increased Critical Strikes/Fork(z)/Blind(z) amit el tudok még képzelni hatásos kombóként.
Armorba pedig: Poison Arrow(z)+Increased Duration(p)/Weapon Elemental Damage(p)+Lesser Multiple Projectiles(z)/Fork(z)+esetleg Mana Leech(z) de ez már szerintem nem szükséges Split Arrow/Rain of Arrows ezekkel is élet-manaszívás + Increased Critical Damage.
Felszerelés pedig vagy armor+evasion de inkább evasion+shield lenne. Ezekben többnyire resistre figyelnék meg accuracyra, ékszerekben szintén. Gyorsaság meg azért kellene hogy körberohangáljam a bossoakat minál kevesebb sebzést begyûjtve. Meg persze 1-2 chaos flaskát az egész mellé.
Most Lv51-s a kari, van 11 skillt tudok módosítani jelen pillanatban. Merci fokozatin csak a chaos resit -60% meg a ligth -13, fire+71%, cold+31%. Viszont HP skillekre egy dekát nem nyomtam még. Így meg a MAP-ozáshoz édes kevés leszek.
Ezért kérném segítségeteket. Merre hogyan tovább skillek, ruci és gemek terén?
Ezen kívül van e olyan lista ami mutatja mely bossok/minibossok vagy mobok dobhatnak barna cuccokat? Vagy ezek droppolása is teljesen random?
Végezetül idéznék egy korábbi hozzászólásomból 😊
"Domination League-ban keresnénk az unokaöcsémmel egy aktív klánt/guild-et csoportos grouppen miatt...öööööö..... 😊 Szóval szeretnénk csatlakozni egy aktív csapathoz ahol van még hely. Fõkarakterek 50+-sok és napi 2 órát(hétköznap) átlagban bent vagyunk. Diszkréciót elõnyben részesítõk pm-ben jöhet kit kell keresni ingame.
Hmm, ez így elég furára sikeredett de nem baj."
Üdv Seri
És amit linkeltél az mit jelent? Nekem magas...
Most ezt írják a holnapi update-ben:
"Cast On Damage Taken: The level requirement of gems augmented by Cast on Damage Taken may not exceed the level requirement of the Cast on Damage Taken gem. Edit: Many people seem to be reading this wrong."
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem is olyan árakat írnak, hogy ihaj. Összesen van 12 chaos-om...
Ám Morti, holnap jön a peccs. Most akkor mi van ezzel a cast when dmg-vel?
Állítólag megy a levesbe, mert durván nerfelik. Peccs notes-t olvastam, de nem értem. Az idejét redukálják?
Tegnap valaki rakott be a chatbe egy kellemes kis 6L chestet... megkérdezem mennyibe kerül, megszólal 4ex.... hááááát kb az összvagyonom van 20-25 chaos max, szóval ehhez úgy érzem még "fiatal vagyok".<#banplz>#banplz>
két megoldásod is van, az egyik blood magic gem ezt már akkor érdemes berakni ha elõtte switchbe felxp-zted legalább lvl 10-ig, másik a mana leech gem ami nemcsak phys damra vonatkozik hanem mindenre és már lvl 1-en is brutal
persze nyilván lvl 50 felett már vadászni kell a tradecheten az olcsóbb 5linkes vérteket
Szóval még mindig gonosz ez a játék, de pont ezek miatt a zsákutcák miatt (is) zseniális😊
Ám nem hiszem el, hogy nincs egy magyar guild, ahol lenne hely...
Talaltam egy buildet ami total mas iranyba megy el a skilltree-n, (gondolom meglepo hiszen ez a jatekban nem lehetseges)viszont nekem tetszik es kiprobalnam anelkul, hogy uj karaktert kelljen ehhez inditanom az elejetol, viszont a jatek ezt nem teszi lehetove es ez nekem nem tetszik akkor bizony a diablo3-as k.va anyamat mi? Hat ocsem gratulalok 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Sikerült végre a duelistemnek elfogadható resistet szerezni egy kellemes 4 linked chest-tel... ha pedig már 4 linked, beleraktam a dualstrike + multistrike + splash damage mellé egy melee physical damage gem-et... ezáltal most már 6.5K a DPS-em.
Csak, hát ilyenkor jön a necc, hogy nem elég a mana leechem... mindegy ezt próbáltam úgy kompenzálni, hogy az aurámra rádobtam egy Reduced manát, de ez a játék akkor is gonosz😄
De ott a fórumban elég pozitívak a visszajelzések amúgy.
http://pathofpoe.com/builds/view/budget-physical-life-lightning-arrow-ranger/
Hanyagolom a Marauderem,nem szimpatikus a kaszt,az íjász jobban fekszik nekem. Kezdõknek van ajánlott build,kinek mi a tapasztalata?
... és ahogy ígértem a link még egyszer.
És questekbõl kb 15-20 pont visszaosztható, finomhangolni lehet a buildet.
Persze ha ész nélkül pakoltál minden fost mindenhova, akkor jobb is ha letörlöd, és mész diablo3azni.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A Domination League-ban keresnénk az unokaöcsémmel egy aktív klánt/guild-et csoportos grouppen miatt...öööööö..... 😊 Szóval szeretnénk csatlakozni egy aktív csapathoz ahol van még hely. Fõkarakterek 50+-sok és napi 2 órát(hétköznap) átlagban bent vagyunk. Diszkréciót elõnyben részesítõk pm-ben jöhet kit kell keresni ingame.
Hmm, ez így elég furára sikeredett de nem baj.
Üdv Seri
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774