Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
elõfordul hogy más leirtja ja 😄 ha rámész a newra akkor full új generálódik

igen az /oos parancs azt tudja 😄 de az esc relog gyorsabb 😄 vagy esetleg ezt bebindelni 1 gombra életet menthet 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zan
Akkor az is azért volt tegnap nekem, hogy bárhova mentem kb. norm act 3-ban, mindenütt szét volt nyírva az összes mob, mert abban a realmben valaki már járt arra? Ilyenkor ha realmet váltok, akkor újraéled mind? Vagy akkor is kell várnom 15 percet?
Amúgy van ez az /oos parancs, ez nem a forced-resync parancs?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ToCsEk
mert több map realm van egszerû 😄
rámész waypointre ctr+blak klikk és kikeresed hol van és belépsz oda

Mitõl van az,hogy standard league-n nem látom az ismerõsöm(városban),pedig online. Más karaktereket lát õ,és én is.
kemotox
Megyek én is lassan, csak le kell sajnos töltenem újra a játékot, mert elkureltam a winfost egy témával 😄 Mi lett a klán neve?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ToCsEk
nah jöhetnek ingame a pm-ek van 29hely 😄

Eletkeptelengumicukor

LocalPatriot
majd vegyél akkor fel: ign: localka
ToCsEk
mindjárt megcsinálom akkor 10dollárt 100pontért a férõhely 200tagig a guild stash meg passz talán arra is van mikrós pénzes cucc

Snowpaws
Sziasztok. Engem is érdekelne egy aktív guild, lehetõleg ahol tapasztaltabb játékosok (is) vannak. Jelenleg Nemesisen játszok többet, de ha van jó társaság, akkor szívesen visszatérek a Domination-os karakteremhez. 😊 IGN: SuicideCat

kemotox
Guild ládához meg a férõhelyek növeléséhez (ha egyáltalán van ilyen) mi kell? Igazi pénzes?

LocalPatriot
Nekem is 2 hely kellene!
Ezek a charge-ok, mik egész pontosan? Olvastam róluk itt, de nemigen értem.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

kemotox
Én is mennék oda, mostani klán ahol vagyok eléggé inaktív 😞

Utánanéztem kicsit jobban... azért annyira engem nem vág földhöz mégsem... Totem eddig sem élt sokáig, a plusz idõ és a -16% élet nem fog jelentõs változást okozni. Enduring Cry meg úgyis a folyamatos recastból adta a charge-okat + Warlord's Mark-kal szedtem én össze.
Ami kicsit problémás, hogy jelenleg 5-ös szintû CwDT gemem van, 700 dmg-nél proccol. Ehhez most kell szereznem és szinteznem egy 7-es EC gemet, és egy 10-es Decoy-t.
És persze ott a nagy veszteség: byebye Molten Shell.
R.I.P Cast when damage taken 😞
Pedig már elterveztem, hogy milyen jó lesz fejlõdni a karaktereimmel, ha mindegyikhez beteszem az Enduring Cry-t és a Decoy Totem-et. Nem haltam volna százszor.
Persze, ez elfogadható, hogy nerfelték, mivel így gyakorlatilag a mace marauderem nem sebzõdött (folyamatosan fenn volt a totem, azt ütötte mindenki, 7 endu charge-al meg volt 6 másodperc phys immunom). Csak olyan jóóóó volt 😞
Ha átgondoltad akkor 2 helyet lefoglalnék! 😊
+
ToCsEk
gondolkozok kilépek hunbol és csinálok egy sg guildet, ugye 29hely lenne mennyire lenne igény?

Sziasztok!
Egy kis szakmai segítséget kérnék tõletek. Összeraktam egy bowos passzív skill-fát.
(Nem tudom hogy belinkelhetem-e ide de megpróbálnom, legfeljebb törlitek ha nem szabad.)
Ranger passzív skills

Továbbá:
Lightning Arrow(z)+Life Gain on Hit(p)+Faster Attacks(z)+Mana Leech(z). Ez lenne az alap felállás 4 slotos bowba. 5-6 slotosnál esetleg Added Chaos Damage(k)/Added Lightning Damage(k)/Increased Critical Strikes/Fork(z)/Blind(z) amit el tudok még képzelni hatásos kombóként.
Armorba pedig: Poison Arrow(z)+Increased Duration(p)/Weapon Elemental Damage(p)+Lesser Multiple Projectiles(z)/Fork(z)+esetleg Mana Leech(z) de ez már szerintem nem szükséges Split Arrow/Rain of Arrows ezekkel is élet-manaszívás + Increased Critical Damage.
Felszerelés pedig vagy armor+evasion de inkább evasion+shield lenne. Ezekben többnyire resistre figyelnék meg accuracyra, ékszerekben szintén. Gyorsaság meg azért kellene hogy körberohangáljam a bossoakat minál kevesebb sebzést begyûjtve. Meg persze 1-2 chaos flaskát az egész mellé.
Most Lv51-s a kari, van 11 skillt tudok módosítani jelen pillanatban. Merci fokozatin csak a chaos resit -60% meg a ligth -13, fire+71%, cold+31%. Viszont HP skillekre egy dekát nem nyomtam még. Így meg a MAP-ozáshoz édes kevés leszek.
Ezért kérném segítségeteket. Merre hogyan tovább skillek, ruci és gemek terén?
Ezen kívül van e olyan lista ami mutatja mely bossok/minibossok vagy mobok dobhatnak barna cuccokat? Vagy ezek droppolása is teljesen random?

Végezetül idéznék egy korábbi hozzászólásomból 😊
"Domination League-ban keresnénk az unokaöcsémmel egy aktív klánt/guild-et csoportos grouppen miatt...öööööö..... 😊 Szóval szeretnénk csatlakozni egy aktív csapathoz ahol van még hely. Fõkarakterek 50+-sok és napi 2 órát(hétköznap) átlagban bent vagyunk. Diszkréciót elõnyben részesítõk pm-ben jöhet kit kell keresni ingame.
Hmm, ez így elég furára sikeredett de nem baj."

Üdv Seri
LocalPatriot
Na de most a cast when dmg, ugyan az mint a cast on dmg?
És amit linkeltél az mit jelent? Nekem magas...
Az idején már változtattak (növelték) nemrég egy "minipatchben"

Most ezt írják a holnapi update-ben:
"Cast On Damage Taken: The level requirement of gems augmented by Cast on Damage Taken may not exceed the level requirement of the Cast on Damage Taken gem. Edit: Many people seem to be reading this wrong."

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

LocalPatriot
Ugyan ez.
Nekem is olyan árakat írnak, hogy ihaj. Összesen van 12 chaos-om...

Ám Morti, holnap jön a peccs. Most akkor mi van ezzel a cast when dmg-vel?
Állítólag megy a levesbe, mert durván nerfelik. Peccs notes-t olvastam, de nem értem. Az idejét redukálják?
Igen, egyelõre a Grace aurára használom a reduced manát😄 Köszi az infót, blood magic-em van, mana leechet meg majd keresek akkor és majd megnézem melyik jön be... de mindenek elõtt egy 5L chestet kell szerválnom😊

Tegnap valaki rakott be a chatbe egy kellemes kis 6L chestet... megkérdezem mennyibe kerül, megszólal 4ex.... hááááát kb az összvagyonom van 20-25 chaos max, szóval ehhez úgy érzem még "fiatal vagyok".<#banplz>

a reduced manát az aurák mellé rakjad😊

két megoldásod is van, az egyik blood magic gem ezt már akkor érdemes berakni ha elõtte switchbe felxp-zted legalább lvl 10-ig, másik a mana leech gem ami nemcsak phys damra vonatkozik hanem mindenre és már lvl 1-en is brutal
persze nyilván lvl 50 felett már vadászni kell a tradecheten az olcsóbb 5linkes vérteket
Csak én tökre örültem, hogy nem kell manapotit használnom... van egy kesztyûm, aminek az egyik attribútuma ez: "2% of physical attack damage leeched as mana"... csak ez 480% mana multiplier-el már nem tud mit kezdeni😄 Be kéne rakni rakni egy reduced manát a már említett skillek mellé, de ahhoz meg már egy 5linked chest kéne...
Szóval még mindig gonosz ez a játék, de pont ezek miatt a zsákutcák miatt (is) zseniális😊

LocalPatriot
Én is szenvedek a mana miatt. De már nem is érdekel. nyomkodom sûrûn a mana potit aztán kész.
Ám nem hiszem el, hogy nincs egy magyar guild, ahol lenne hely...
Maak
Ja, neked lehet, en meg max egy orat jatszom ha epp idom engedi.

Talaltam egy buildet ami total mas iranyba megy el a skilltree-n, (gondolom meglepo hiszen ez a jatekban nem lehetseges)viszont nekem tetszik es kiprobalnam anelkul, hogy uj karaktert kelljen ehhez inditanom az elejetol, viszont a jatek ezt nem teszi lehetove es ez nekem nem tetszik akkor bizony a diablo3-as k.va anyamat mi? Hat ocsem gratulalok 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ez a játék gonosz!
Sikerült végre a duelistemnek elfogadható resistet szerezni egy kellemes 4 linked chest-tel... ha pedig már 4 linked, beleraktam a dualstrike + multistrike + splash damage mellé egy melee physical damage gem-et... ezáltal most már 6.5K a DPS-em.
Csak, hát ilyenkor jön a necc, hogy nem elég a mana leechem... mindegy ezt próbáltam úgy kompenzálni, hogy az aurámra rádobtam egy Reduced manát, de ez a játék akkor is gonosz😄

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kemotox
Nincs ezzel semmi baj, pont az a jó ha van balance, és nincs OP darálós+halhatatlan kari.

Az én tévedésem abból a szempontból, hogy nem mûködik, DE damage nem elsz sok, mert már megszûnt hogy több aurát futtatsz egyszerre. 40 % ele dmg van kirakva, hp van bõven szóval életben maradsz, csak sokáig tart majd mindent megölni.
kemotox
1.0-ra updateelt, úgyhogy valószínûtlen, hogy már nem mûködik.

Azért óvatosan... én is kezdõ vagyok még és lehet szuecsg-nek van igaza😊
De ott a fórumban elég pozitívak a visszajelzések amúgy.

Köszönöm,akkor megpróbálom ezzel.
Elvileg tegnap update-elte a srác.

Ez a ranger build már nem mûködik, nagyon át lett rendezve a passive tree és már egyszerûen nem éri meg.
Ha Ranger-t kezdenék, akkor én ezt használnám😊

Találtam egy ilyet,ez jónak tûnik. 😊

http://pathofpoe.com/builds/view/budget-physical-life-lightning-arrow-ranger/

(Megoldottam a meghajtó problémát,kicsit bonyolultabban,mint azt gondoltam.)

Hanyagolom a Marauderem,nem szimpatikus a kaszt,az íjász jobban fekszik nekem. Kezdõknek van ajánlott build,kinek mi a tapasztalata?

Heavy Strike / Ground Slam Marauder build kezdõknek
... és ahogy ígértem a link még egyszer.
Pár hozzászólással ez elõtt linkeltem egy buildet, ami kezdõknek tökéletes (telóról nem tudom, mert újraindítja a Wave-et PoE oldala). A lényege, hogy sok hp-d lesz, maxos resistance, és vendor itemekkel is elfogadható dps. Pár óra ráfordítással simán mercilessbe lehet vele jutni. Én iszonyat tré cuccal már mapot is csináltam, de cast when damage taken lvl1+enduring cry+decoy totem nagyon kellett. Néztem fórumon sok buildet, de ahol must have item van, az elsõ karinak szvsz felejtõs. Gondolok itt arra, hogy tök szép a 2mp Piety kill, de négy olyan cucc is van a Flickering Strike-os srácnál, ami nekem elérhetetlen. A lényeg, hogy sok build a hivatalos fórumon kezdõknek esélytelen... pl. merci act2-ben egyszerûen nem tudsz tovább menni, mert chaos damage kígyók egy lövéssel ölnek (persze partizzhatsz is, úgy lehet, csak ne menj közel). Otthonról megint linkelem a buildet 😊
Szakadok<#taps>

Szaruman
Mert egyébként 3 nap fölhúzni 60-70re egy karit...
És questekbõl kb 15-20 pont visszaosztható, finomhangolni lehet a buildet.
Persze ha ész nélkül pakoltál minden fost mindenhova, akkor jobb is ha letörlöd, és mész diablo3azni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sziasztok!
A Domination League-ban keresnénk az unokaöcsémmel egy aktív klánt/guild-et csoportos grouppen miatt...öööööö..... 😊 Szóval szeretnénk csatlakozni egy aktív csapathoz ahol van még hely. Fõkarakterek 50+-sok és napi 2 órát(hétköznap) átlagban bent vagyunk. Diszkréciót elõnyben részesítõk pm-ben jöhet kit kell keresni ingame.
Hmm, ez így elég furára sikeredett de nem baj.
Üdv Seri
Maak
Koszonjuk emese. <#integet2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

attiGT
te vagy a lol

Maak
Na azt kosz de nem, akkor aszem torlodik a jatek, pedig majdnem rakaptam mar. Miazmar, hogy nem tudok masfele skilltreet kirakni, lol.

Szaruman
Reroll=új karit kezdeni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Maak
Az mivel jar es mikortol/hol elerheto?

Egyszerubb a reroll. 😄