Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem mi ez a ha nincs über tápolós geared alacsony szintre dolog amit beszélsz.
Eventnél mindenki egy külön event szerveren indul 0-ról.
Karakter választón karakterek alatt ott vannak az indulo eventek, ha indulni fog, rányomsz a joinra, kreálsz egy karit, aztán vársz, ha elindul, mehet a szintezés.
Nem csak a helyezésért jár pont. Szint alapján is sok pontot lehet kapni. Ha megvan a pontod egy rewardra megkapod automatikusan.
Az event mod-ok meg itt vannak felsorolva mi mit jelet.
Az Ancestral Immolation pl azt jelenti, hogy mindenhol lesznek ellenséges totemek, illetve minden mobnak és playernek a physical dmg-e fire dmg lesz, meg ha meghal a mob a föld égni fog utána stb.
Party azt jelenti, mehetsz partyban, ha solo van akkor nem fogsz tudni partyzni.
Még egy gyors kérdés:
Ancestral Immolation Party -ból a party annyit tesz ,hogy itt lehet ezt party-ba is tolni vagy nincs jelentõsége?
ÁÁáá hogy ott 😄 én meg a fórum részen kerestem ,de ott már csak a lezártak vannak. köszi szépen, ránézek. Tegnap néztem streamen egy órás végtelen egde-t az nagyon tetszett. Gondolom a többi is funfunfun 😄
kemotox
Itt a jobb oldalon vannak az eventes cuccok a hivatalos, pathofexile.com honlapon. Jófélék amúgy, de gyorsnak, ügyesnek, táposnak kell lenni 😄 (Magyarul ha még nincs über tápolós felszerelésed - alacsony szintre jó cuccok -, akkor lehet esélytelen. Top20-ban kell lenned, hogy kapj pontot meg ilyenek vannak.)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Emberek ezek az eventek, hogy vannak? írja ,hogy nézzek utána a fórumon ,de nem találom a megfelelõ thread-et hozzá. a 20 perc múlva kezdõdõ solo-ra nem tudok menni, de az az utáni érdekelne. csak tudni kéne mi is az 😄, meg hogy mûködik az egész.
ToCsEk
én templarbol csináltam 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Witchbõl szoktak a legtöbben.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hali. Melyik kasztból lehet a legkönnyebben nekromantát csinálni?
gvarga12
remek nem mukodik a szerveruk se a forum 😞

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

kemotox
Na baszki én meg pont nem játszottam tegnap 😄 Gratula! Linket tudnál dobni ahhoz a buildhez?

Zan
Én nem tudom, hogy tegnap mi volt a szerverekkel, de nagyon vidám lettem a loot-tól!😊 Kb 2-3 óra alatt esett egy Chaos, egy Blessed, 2 legend (Goldrim, The Gull -ez 16%os qualityvel ), meg még egy Multistrike is....!!

Jelen pill Cruelen mint kés a vajon megyünk át haverral! Ezt a Spectral Melter buildet mindenkinek, aki kezdõ (de azoknak id, akik nem) melegen ajánlom! 😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ohh, sorry, azt hittem account névvel mûködik ez a fícsör😄
Akkor a név: Csubadara
Köszi😊

kemotox
Írj rá "Eletkeptelengumicukor" nevû egyénre, oszt majd bevesz.

fuss neki mégegyszer😊
írd le a karaktered nevét és küldök egy invet
ilyen karakter nem létezik
Ha van még hely az újonnan alakult guildben, akkor én is jelentkeznék, ha lehet. A nickem:
xxxpaulxxx

Köszönöm.
Így mûködik,az lehetett a gond,hogy én a városból próbáltam 😊
ToCsEk
menj pl ledge waypointhoz ráállsz elõjön térkép város pöttyre ctrl és bal egér gomb klick és woáláá

Lehet én vagyok amatõr,de nincs a waypointnál semmi amire lehetne nyomni.
Jah hát igen... jobb lenne megint egyel több slot😄

LocalPatriot
Sztem molten shell+immo call+enduring cry. És a CWDT
Hmmm akkor most már én sem tudok dönteni😄
Mit rakjak a (jelenlegi) cast when damage taken mellé?
1, Molten shell + devouring totem (eddig rejuv-ot használtam... de igazából lehet egyik sem jó döntés)
2, Molten shell + enduring cry (immortal call manuális alkalmazása)
3, enduring cry + immortal call

Megpróbálom én is az utolsót ideiglenesen... ti melyikre szavaztok?😄 (dual wield duelist)

LocalPatriot
Nem, mert úgy lassú.
A manuális casttal nekem komoly bajom volt. Mire eltolta volna, már halott voltam. Sok ellenfél ellen még most is simán megéri betenni, folyamat immun lesz az ember a fizikai sebzésre.
Immortal call-t nem manuálisan castolod?😊

LocalPatriot
Na ez az amit nem értettem eddig. Tehát így nerfelték.
Akkor kell most vennem molten shell-t, enduring cry-t, meg immortal call-t.
Remek.
Mert a Cast when damage taken mostantól csak azokat a gem-eket támogatja, ami nem haladja meg az õ level requirement-jét.

Tehát pl: van egy level 1-es Cast when damage taken-ed = requires level 31.
Ekkor tehát maximum egy level 7-es Molten shell-t tudsz vele támogatni, mert annál ez áll: requires level 28.
Ha tovább fejlesztenéd level 8-ra ezt a Molten shell-t, akkor ott már a level requirement 32 lenne... ez pedig meghaladja a level 1-es cast when damage taken-ed ugyanezen értékét, tehát nem fogja becastolni neked a Molten shell-t.😄

LocalPatriot
Az miért jó?
De jó, hogy tegnap beszereztem az Enduring Cry - Decoy Totem - Molten Shell lvl1 gemeket még tegnap 😊
LocalPatriot
Na, az szuper.
Akkor gyors kondi és game. Remélem ma már elérem a 77-et. Tegnap két kis csík kellett volna, és úgy léptem ki, kb 1 óra játék után h kell 3...
Olyan reggel 5 körül patchelték és pár perc alatt már mûködött minden. Aztán pedig a trade chatben elszaporodtak a WTS lvl1 enduring cry/molten shell sorok😄

Ettõl függetlenül érdemes rendszergazda módban futtatni. A runtime error meg akkor jöhet fel ha "anettel" baj van. Ez lehet szolgáltató felõli vagy nálad éppen bekrepált a rooter és egy kihúzás 10mp szünet bedugás helyrevágja. Elvileg.
kemotox
Már peccselték.

LocalPatriot
Magyar idõ szerint mikor várható a szerverleállás? Kb mennyi idõt vesz igénybe, míg patch-elik?
kemotox
Már nem aktuális, megjavult 😄

kemotox

Ezzel találkozott már valaki? Ezeket a hibaüziket dobja ki, szépen sorban a számozás szerint, ha leokézom az egyiket egybõl kidobja a következõt. Szóval értitek. Gondolom egy reinstall megoldaná, de elõbb megkérdezem, hogy hátha találkozott már valaki ezzel, és hogy van-e rá valami megoldás.
Köszi

Szerk.: Ja és ez az egész úgy jelentkezik, hogy bejelentkezek szépen, rányomok, hogy melyik karival akarom zúzni, és a töltõképernyõn nem megy tovább, és akkor alt+tabolok, és akkor látom hogy jajj dikk kiírt egy csomó mindent.

ToCsEk
igen és?😄 nálam dobják is a cromaticot meg altert meg scrapot mintha muszáj lenne 😄

Közben utánanéztem kicsit jobban... 2 szint különbség után csökken az esély az orbok dobására. Pontosan most nem tudom leírni, hány százalékkal, de a lényeg, hogy pl. én most 66-osként 62-es szintû Docks térképet farmolok, akkor már kevesebb az esély. Ha igaz, amit olvastam, akkor ez viszont a mapokra (amiket dobnak a mobok) nem vonatkozik.
kemotox
1% az nagyon sok, statisztikailag azt jelenti, hogy minden ~100. mob dob egyet. 100 mob az pár perc.

2h mace hs/gs build: én késõbb tuti ledobom a blood magic-et, használok helyette gemet hs-re és gs-re (vagy cyclone-ra, majd eldõl), aztán akkor reduced mana gemmel jöhetnek az aurák. Szerintem ez szépen megtolja majd a dps-t.

Más: orbok tényleg mindenhol ugyanolyan százalékban esnek? Tehát akkor érdemesebb visszamenni normal Ledge-t farmolni (igaz, akkor xp nincs)?
ToCsEk
orb eshet bárhol bármi, esett már normal ledgen exalt nekem,
elvileg mindenre 1% és ezt lehet növelni rarityvel és quantityvel

kemotox
Mostmár szerintem maradom vérmágiás genyó, nagyon király, hogy lehet spammelni ezerrel, így már Heavy Strike a basic attackom 😛

Zan
Grat!

De akkor már egy kérdés:

Bármelyik orb bárhol eshet? Csak mert pl. kb 3. szinten már találtam Chaost, tehát nekem nem tûnik szinthez kötöttnek. Vagy pl. Ex csak mercilessen pottyanhat? Van valami százalékos droprate ezekre a csodás fizetõeszközökre?😊

Ma éjszaka nem tudtam aludni... így gondoltam függök egy kicsit...
Meg lett az eredménye-> Merciless Imperial gardensben egy Ex drop:>

Lehet, hogy másik buildekkel sokkal több a dps, nagyobb a darálás, de ezzel a karival legalább nem halunk meg. Egyébként, késõbb viszonylag könnyen átalakítható (blood magic-et helyettesíthetjük gemmel, critre is át lehet állítani, sõt, még a blinder duelist builre is viszonylag elég kevés pontátrakással át lehet térni).
Szaruman
Tervezés. Elõre kell(ene) kitalálni, h milyen builddel mész. Ha ez nem megy, akkor még lehet orb or regretet használni (persze abból 60-70et összeszedni több idõ, mint fölhúzni egy új karit...).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kemotox
Tényleg kurta jó ez a build 😊 Hiába nem darál úgy, mint más, baromi élvezetes, ugrálgatok vele össze vissza, rányomom tömegre a Warlord's Markot, aztán mehet a hepaj... És Blood Magic tényleg nagyon über. Féltem tõle, hogy amíg nincs túl sok regenem, csak megöl, de 16.8as regennel már meg sem érzem a skillezést. Warlord's Mark meg ad HP lopást, meg Endurance Charge-ot, amibõl megint csak jön a regen az egyik passzív node miatt. Tényleg szinte halhatatlan. Köszi a build linket, és köszi a segítséget is amit ingame nyújtottál. Bejövõs build😛

dante3
köszi, claw nem is lenne rossz a duelistemre... 😊<#worship>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ToCsEk
fegyverre van
life gained on kill
mana gained on kill
roll
de van ütésenként is hp mana töltõ gem, clawokon van élet töltõ roll

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

dante3
Nemrég kezdtem a gamet, és nagyon megtetszett, lenne egy kérdésem.
Van olyan ékszer ami sebzés, vagy kill után tölti a hp-t? Köszi elõre is

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!