Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali.
noob kérdés: van egy karim domi ligában, ezzel mi történik egész pontosan ha véget ér a liga? átkerül standardbe az addig oké, de tudok feljebb menni utána a standard tabellán vagy ameddig eljutottam domin az marad? tervezek új karaktert is, azt viszont lehet alapból standardben tenném. remélem azért érthetõ a kérdés, köszönöm. 😊
Zan
Hát, CI-hez nem nagyon értek, mert én a Lifosat csinálom. De amit Tocsek mond, az jónak tûnik! Szerintem minden cuccra próbálj 40-50 life-ot rakni, meg egy-két life node-ot is rakj (vannak olyanok, amik mellé dagger critet/dmg-t is ad.)

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ToCsEk
6-7et kirakhatsz hpra, az küldikbõl visszajön, de ha full partyzol akkor még azt sem kell

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

kemotox
Óóóó, ja hogy ezt így szokás?.. Hú akkor mi a francot csinálok addig. HP csak itemekbõl elég? Nem nagyon akarok refundolni, jó lesz az majd másra.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ToCsEk
ci-t a2 megcillesre kell kirakni addig fölös mehet minden itemre a hp, aztán mire odaérsz tudsz összevásárolni 2-3k es geart 😊

kemotox
Elkezdtem ezt a spectral melter cuccost még egy pár napja, elég jóféle. Te lifeosat vagy CI-sat építesz? Én CI-re mentem rá, csak sajnos a guideban amit linkeltél, ott nincs a CI-snél leveling guide, csak a végleges skill pont elosztás. Így nekem kell rájönnöm, hogy milyen sorrendben érdemes rakosgatni a dolgot, hát ezzel van gond 😄
Eddig így néz ki a cuccos. IC-t már kirakhattam volna, de rájöttem, hogy amíg nincs elég shieldem, addig öngyilkosság. Így most se HP, se ES.. érdekes 😄 Banditáknál meg dilemmázok, hogy skill pont, vagy 8% allres. Amúgy jóféle ez a build. Spectral nem sebez olyan nagyot, de jó nagy tömegre lehet dobálni, jó gyorsan. Meg visszafele is sebez ugye. Kattintok 3-4-szer és ledarál mindenkit.

LocalPatriot
Nekem L2-be voltak hasonlók😊
Nem egyszer halt miattam mindenki.😄
Hehe, sörözni én is szoktam, bár mostanában max. kettõt, mert a beépített riasztó szól (azassssszony 😄). Emlékszem még régi wowos idõkben, szegény raid mit szívott, mikor péntek este behívtak tankolni, én be voltam állva 😄
LocalPatriot
Még insta potival is milyen reflex kellett volna😄
Én speciel amikor játszok sörözök is. Nekem a kettõ az alap. Ezért sem kezdek sose olyan karikat ami nem halhat. Bár lehet a skill hiánya miatt is..😄
Snowpaws
Ki tudja, lehet -rezis map volt, vagy vmi egyéb fincsi mod...amúgy jah ott már eléggé figyelni kell. 😄 Ami a potikat illeti, lehet csinálni olyat, amelyik instant tölt vissza hp-t (seething) és jó is ha van nálad legalább egy belõle. 😊

LocalPatriot
Hát érdekes volt, mert valljuk be, ebbe a játékba 5k feletti HP már jónak számít. És, hogy így lenyomja ezt egy rare mob, hát, eléggé nem fair. Kicsit túlzás ez szerintem. Pláne ilyen lassú hp-reges potik miatt is.
Snowpaws
Elemental reflect lehetett, mert akkor tûnt el a hp-ja mikor robbant a molten shell 😛

ToCsEk
nem hiszem hogy bug, build hiba, talán phis reflect map lehetett, kritelt egy nagyot éss vissza sebzõdött, vagy a mob kritlet egy 7k-t amibe insta behalt 😄 egy szimpla mob is képes ennyit critelni ez meg rare volt 😄

LocalPatriot
Na ez az... az nem az a mob volt. A tüske az valóban k sokat sebez, de ez nem az volt. Nem lehet valami bug? Mert ilyen esetben kb semmit nem lehet csinálni...
ToCsEk
hopp fail az nem is az 😄 jó kérdés 😄 lehet tüske ölte meg vagy csak szimpla durva dmg node map roll 😄 esetleg reflect még

ToCsEk
az speciális nemesis rare mod, durvább mint a sima bleeding, olyasmi mint ami Dominus 2.formályában a véresõ, corrupted blood, a te ütéseid után jön rád a stack, hasonló mint a posion csak itt nem 3nál áll meg hanem 24nél és ha nem nyomsz reemoving bleeding potit akkor elpárologsz hipphopp 😄

#2026 fuck 😄 fááááááááák xd

kemotox
Én azt nem értem milyen fákat emlegetnek ezek állandóan?... 😄

LocalPatriot
01:32-nél az a halál érdekes volt. 5335 hp-t hogy vitt le ilyen kiba gyorsan? Alig volt ott pár mob... érdekes
ToCsEk

Reeeeep<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hiba az tényleg nincsen vele... pár mapot is toltam az enyémmel (lvl69), ahhoz képest, hogy tényleg tré cuccai vannak, egész szépen letoltam mindent. Dpsem is szerintem elfogadható (single targetben kijön olyan 7500-8000 körülire, GS pedig 4k körül volt), legalább is haladni lehet vele.
gvarga12
akkor jo, en meg egyenlore az act2-ot tolom ismerkedem a jatekkal
azt hittem lesz vele valami bibi, majd en is ki akarok probalni masik karikat / buildeket egyszer valamikor 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Amikor elkezdtem még bétában játszani onnan van egy 47-es rangeremmeg egy 37-es marauder. Mos ,hogy öcsémmel elkezdtü ka játékot megint van egy 27-es duelistem meg egyedül elkezdtem egy spectral throw scion-t ami. Ezek közül amúgy a scion jön be leginkább. de partyba öcsémmel a duelistet tolom ami szintén tetszik. Bár most, hogy rákaptam az eventekre így ugye fejlõdés alig-alig van. Meg ,hogy csak hétvégén tudok játszani ugye 😊
LocalPatriot
Semmi gond, csak nekünk nem jött volna be hosszú távon. Én pl merci act3-ig mentem vele. Ott lett elég belõle. Asszem lvl 51. Scion jobban bejött, de lvl 78 után elég volt abból is. Elég szar volt látni, hogy a játékosok 99%-a azzal nyomja. Szóval POE-t most pihentetem kicsit😄
gvarga12
en is maraudert tolok elso karinak, de ket kezest sweep-el eddig bejovos(lvl 24)
kifejtene valaki mi a gond a Ground Slam-mal?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

LocalPatriot
Ugyan így voltam én is. Ground Slam marauder volt nekem is az elsõ karim, de hosszú távon én sem bírtam volna. Shadow karit én is kipróbáltam volna, de most felejtõs. Talán pár hónap múlva.
Itemekbõl, dupla 30+ res minden itemre legalább, és nem lesz gond. Pajzs használónak könyebb, mert az tud olyat ami alapból ad 24 rest, esetleg ha nagyon kell még akkor aura.
Én meg rájöttem, hogy nem igazán jön be a ground slam marauder... tényleg jó volt arra, hogy eljussak merciless Dominusig, de ez nem az a karakter, amivel játszani akarok hosszú távon. Hétvégén kezdtem egy discharge buildet, de gyorsan fel is adtam, már az elején elég szenvedõs a haladás vele. Aztán jött egy summoner, az egész tûrhetõ volt, de ott meg nem éreztem, hogy túl sok befolyásom lenne a történésekre. Aztán úgy döntöttem, hogy minden nehézség ellenér, ráállok a flicker strike shadow-ra, amit már az elején kinéztem. Azt tudom, hogy szenvedni fogok vele, mint az állat. Lassú lesz a fejlõdés, az tuti.
Viszont valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mercilessben resist node-ok nélkül hogy a francban vannak meg a resistek? Ahogy én néztem, nekem negatív lesz az összes, mire odaérek... cuccot fel tudok rakni, hogy egy meglegyen rendesen, de akkor meg minden más szar lesz. Ti hogyan szoktátok ezt megoldani?
tessék ez egy egész jo rain of arrows build
Végül ma kihagyttam a race-t kezdtem inkább dominationba egy scion-t. Elég gyorsan haladtam, 25-ös, act 2 legvégén járok. Csak sehol a közelben nem volt waypont erre megfõtt a játék. Szenvedtem hiába tudtam kiszedni questbõl a multiple projectile gemet, nem volt két zöld gem helyem úgy ,hogy link is legyen köztük. 4 festõs orbot is elcsesztem rá és úgy se. végül esett egy cipõ 3 zöld linkelt socekttel, csináltam belõle rare-t szerencsére jobb lett mint amim volt. Esett két uniqe is egy cipõ ami low lvl-en kib* jó statod ad (+ cannot be frozent!!) meg egy íj szintén low levelre. Péntekig most pihi, aztán folyt köv.
sziasztok én még kezdõ vagyok, és szeretném kérni segítségeteket, egy eléggé "bad ass" ranger build megtalálásában, mivel még nem tudom melyik életképes így minden egyes skill-pontot félve teszek fel a fára :S
ugyanakkor ha van hely valamilyen magyar guildben szívesen belépnék, ha van rá lehetõség.
És ha van aktív ts ami a játékkal kapcsolatban üzemel, arra is szívesen mennék!
Elõre is köszönöm a választ üdv.: Gabi
Igen-igen közben olvastam a fórumon, hogy kb ezek amiket le is írtál elengedhetetlenek egy "jó" race-hez. nem gondoltam volna. a "blutty" flaska -nevét nem tudom öcsémmel így hívjuk ami movement speedet ad- például úgy voltam vele ,hogy kell hisz csak gyorsaság, de ezek szerint nem. Streamek eddig nem vonzottak, de így ,hogy megtetszett az egész race-esdi megfogok nézni jó párat.
Medicines csókát ki kell hagyni, mint ahogy minden olyan dolgot zonat stb. ami nem szükséges ahhoz hogy tovább haladj. Leállni farmolni grindolni pedig max ott szabad, ahonnan már nem fogsz tovább menni, és az event vegeig, ott megfelelõen tudsz szintezni. Act1 bosshoz, csak cold res kell, imserni kell vendor recepteket, igy könyen és olcson lehet pl cold res itemeket szerezni. Zonakban nem állsz meg mobokkal szorakozni, csak rohansz elõre, nagyobb packokat lecsapod futás tovább, persze ehhez olyan build kell amivel meg is lehet csinálni.
Érdemes stream-et nézni, ott láthatod hogyan csinálják. De azt kár is várni, hogy olyan eredményt érjünk el mint a legjobbak, ök már több száz eventet letoltak, már csukott szemmel és vigigmennek a mapokon halál nélkül.
Na végül csak indultam az esti 2 órás solon is. Hát ez már jobban ment. act kettõ városában lett vége lvl 15-ön. Úgy, hogy 10 percnél az elsõ karim megint megmurdált és szintén a medicines csókánál...mindig benézem ,hogy fagyaszt. szal 1:45 percet élt a kari. Fetid poolnál farmoltam kicsit négyszer végig mentem rajta kb 30 perc alatt az lehet nem volt túl jó ötlet. De valahogy nem tudok rájönni ,hogy tudnak az emberek elszaladni act2 erdõig. Act1 boss így is nagyon neccesen lett meg (pontosabban az elsõ formja a macera másodikkal már nem volt gond) szal ennek még utána kell járjak. Mindenesetre élveztem ezt is. Holnap talán a 90 perces belefér aztán péntekig megint offos sajnos 😞 pedig endless ledge érdekelne legjobban az meg holnap ilyenkor lesz 😞
Nem bírja a géped. Megnézted egyáltalán a gépigényét? Áháááá...
Csak neked.
TheGrinder
Csak nekem laggol a játék idõközönként és lép ki a fõmenübe? Sokszor olyankor laggol, amikor éppen harcolok és szinte mindig meghalok ilyenkor. Már vagy 20x így jártam. Valami patchel orvosolhatnák, mert így elég sok idõmet elbassza.

egyébként csak mondom hátha segít valakinek hogy ha str-re van szükséged pl vagy bármire, odamész a hivatalos oldalra, game menupont, passive tree F-el kinagyítod
és ott a keresõbe beírod pl hogy strength, megmutatja az összes olyan cuccot a fán ami str-t ad
ez ne ábrándítson ki, vannak figurák akik 24orába tolják 1 éve és kb ebbõl élnek hogy streamen nézik õket ahogy játszanak
Igen ezt nem tudtuk eddig mi se ,hogy az hogy mint csinálják ,hogy ilyen gyorsan fejlõdnek. Azt viszont vicces volt látni ,hogy valaki 25+ elhullott rosszmájúság na 😄. majd nézek streamet attól okosabb leszek. Én se a rewardok miatt inkább az "adrenalin" amit biztosít pörgõsebb/izgalmasabb mint sokadjára "tét" nélkül végigszaladni az act-okon ...aztán fejlõdni is lehet belõle powerlevelinghez. jó volt ez na
Én is végigvittem, és 1 pontot kaptam, mert egy 12-es Ranger-t sikerült összehoznom a végére, bár kb fél-háromnegyed órára el kellett mennem. Jó volt, bár kicsit kiábrándított, hogy mikor elértem a 6-os szintet, már volt 20-as karakter is.
ToCsEk
2óra alatt már act3ban kell lenni esetleg act1cruel 😄
én lazán elérem act3at de az már lassú 😄
amúgy ha szintre mész azt úgy a legtöbb xp ha act2õn egybõl western forestbe mész farmolni, ahol van a csaj bandit 😄 végigfuttok úton aztán reset 😊 1órás runokon ezt csinálják, meg is van a lvl20-23 😊
ez nem kioktatás csak kis segítség 😊
én rájöttem nem érdemes rewardok miatt ezzel foglalkozni 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Senki más nem tolta az eventet? piszkosul hangulatos/izgalmas volt 😄 öcsémmel elsõ neki futásra 10 perc után ott maradtunk, de indítottunk egy másik karikat ami már végig kibírta (fél óra szünet volt mert el kellett menni) így kb 2 óra alatt act1 dockig jutottunk ami elsõre nem is rossz asszem 😄 1-1 reward pont járt a végén mert csak 13-as szintet értük el (én cold-os witch öcsém mara) ajánlom mindenkinek izgalmasak nagyon 😄
Köszöntem
gvarga12
pontosan ha inventory-ba rakod akkor menni fog
(biztos fajna ha atalakitas kozben rajtad lenne a ruci<#nevetes1>)

kemotox
Asszem ha rajtad van akkor nem engedi, vedd ki az inventoryba.

És orb of alchemy-vel meg orb of transmutation-el miért nem tudok tárgyat átalakítani? Rámegyek egy fehér meg szürke tárgyra és kiírja h nem sikerült, ellenõrizzem, hogy megfelelõ e, nincs e benne gem stb. Se normalt magicre se magicet vagy normalt rare-re nem tudok átalakítani. 15-ös vagyok és SZÜRKE fegyvereim vannak. Egy kék kést nem dobtak még pedig arra raktam a legtöbb pontot. Késsel akarok menni de mióta játszom dobott két szürkét. Azokat akarom felhúzni de így...
ToCsEk
pedig nõ a hpjuk
érdemes még hp gemet berakni ugye 😊
str-re meg ott vannak a str-es nyakláncok

ÖÖÖ shadowwal hogy gyúrhatok strenght-re? Kell a viper strike-hoz de nem lehet strenght ágon elindulni a skill fán ugye... Illetve van egy olyan skillem (gem) amivel 3 zombit tudok idézni hullából. Átfejlõdött egy csomószor de nem ír különbséget. WTF? Ugyanúgy 3 zombit tudok éleszteni, nem írja, hogy több lenne a hp-jük stb.
Sziasztok

Van magyar stream a játékról ha tud valaki linkelje pls

Köszi
kemotox
Jah ezt nem tudtam, hogy külön megy a dolog. Akkor fasza.