Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
noob kérdés: van egy karim domi ligában, ezzel mi történik egész pontosan ha véget ér a liga? átkerül standardbe az addig oké, de tudok feljebb menni utána a standard tabellán vagy ameddig eljutottam domin az marad? tervezek új karaktert is, azt viszont lehet alapból standardben tenném. remélem azért érthetõ a kérdés, köszönöm. 😊
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Eddig így néz ki a cuccos. IC-t már kirakhattam volna, de rájöttem, hogy amíg nincs elég shieldem, addig öngyilkosság. Így most se HP, se ES.. érdekes 😄 Banditáknál meg dilemmázok, hogy skill pont, vagy 8% allres. Amúgy jóféle ez a build. Spectral nem sebez olyan nagyot, de jó nagy tömegre lehet dobálni, jó gyorsan. Meg visszafele is sebez ugye. Kattintok 3-4-szer és ledarál mindenkit.
Én speciel amikor játszok sörözök is. Nekem a kettõ az alap. Ezért sem kezdek sose olyan karikat ami nem halhat. Bár lehet a skill hiánya miatt is..😄
#2026 fuck 😄 fááááááááák xd
Reeeeep<#idiota>#idiota>
azt hittem lesz vele valami bibi, majd en is ki akarok probalni masik karikat / buildeket egyszer valamikor 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
kifejtene valaki mi a gond a Ground Slam-mal?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Viszont valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mercilessben resist node-ok nélkül hogy a francban vannak meg a resistek? Ahogy én néztem, nekem negatív lesz az összes, mire odaérek... cuccot fel tudok rakni, hogy egy meglegyen rendesen, de akkor meg minden más szar lesz. Ti hogyan szoktátok ezt megoldani?
ugyanakkor ha van hely valamilyen magyar guildben szívesen belépnék, ha van rá lehetõség.
És ha van aktív ts ami a játékkal kapcsolatban üzemel, arra is szívesen mennék!
Elõre is köszönöm a választ üdv.: Gabi
Érdemes stream-et nézni, ott láthatod hogyan csinálják. De azt kár is várni, hogy olyan eredményt érjünk el mint a legjobbak, ök már több száz eventet letoltak, már csukott szemmel és vigigmennek a mapokon halál nélkül.
és ott a keresõbe beírod pl hogy strength, megmutatja az összes olyan cuccot a fán ami str-t ad
én lazán elérem act3at de az már lassú 😄
amúgy ha szintre mész azt úgy a legtöbb xp ha act2õn egybõl western forestbe mész farmolni, ahol van a csaj bandit 😄 végigfuttok úton aztán reset 😊 1órás runokon ezt csinálják, meg is van a lvl20-23 😊
ez nem kioktatás csak kis segítség 😊
én rájöttem nem érdemes rewardok miatt ezzel foglalkozni 😄
(biztos fajna ha atalakitas kozben rajtad lenne a ruci<#nevetes1>#nevetes1>)
Van magyar stream a játékról ha tud valaki linkelje pls
Köszi