Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyan annyi a dps nefoss csak ugye:
"Some skills now display average damage per skill use instead of DPS, as DPS would not make sense for them."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kezdõként pedig nem feltétlen érdemes nekiugrani egy olyan buildnek karakternek, ami mondjuk rohadtul gear és gem igényes. Kezdetnek valami egyszerüvel érdemes kezdeni, mert az hogy kripparian összerak egy discharger karaktert, amit lazán megtehet olyan háttérrel, ismerettel stb. egy dolog, de csupasz seggel 0 ról elkezdve, nem ismerve a játékot, nem biztos hogy érdemes erõltetni, mert késöbb amikor gear stb hiányában szenved vele az ember, már nem biztos, hogy olyan érdekes lesz az a build.
Nem egy ember láttam azért kiégni a játékból, mert ment a vágyai után, hogy ö is olyan karaktert akart mint xy, meg neki unalmas lenne a basic egyszerü build, de mivel nem volt mibõl x db exalted orbot belenyomni a gearbe, csak szenvedett, majd abbahagyta hogy ez a játék egy szar.
Én mindig valami egyszerüvel kezdek neki a játéknak, open bétakor spark totem witchel toltam, mert totál gear igénytelen és könnyen lehet vele haladni. Most meg egy spectral throw karakterrel tolom. Aztán az ilyesmikkel, könnyen eljut az ember mercilesre és ott farmolgathat, haladhat, aztán amikor már van egy háttér, valamennyi játék ismeret, a ládában sokféle gear, currency, akkor neki lehet ugrani esetleg egy érdekesebb karakternek.
Elsõre lehet idõpocsékolásnak tûnhet nem azzal a buildel kezdeni, amivel leginkább akarunk játszani, de hamar rájön az ember, hogy egy karaktert felhuzni 70 fölé, fõleg ha már tele vagyunk gemmel gearrel, nem tart semeddig.
Én most lvl65-ön farmolok, de egyedül meg sem próbálok továbbmenni. Elõször legyen ES gear, aztán jó gemek, meg megfelelõ socketek. 65-ig pár nap alatt eljutottam, hogy alig játszottam, de innét már sok idõ lesz, amíg tovább tudok lépni.
Low lvl-en nem érdemes a dmg-re menni, critet növelni stb, mert megfelelõ gear hiányában nem ér sokat.
Coldnál én is inkább a freezing pulset ajánlanám, lesser multi projectile és faster projectile gemekkel. Ez a legjobb szerintem.
A gemeket ranger már normal act2 küldibõl megkapja, ha más nem érdemes felhuzni 1-et oda, legalább kipróbálsz más karaktert is. De nem egy értékes gem, sztem biztos tudni adni is valaki.
Amúgy CI-tol nem kell félni, elég erõs, csak gear igényes, mert nem mind1, hogy 2k energy shieldel futkosol, vagy 8k-val. HP-ra vagy hybridre egyszerübb gearezni.
Talentfát nagyot át kéne alakítani, lehet egyszerûbb lenne kezdeni egy új karaktert, én valami ilyesmit raknék össze. Build
Igy lenne valamennyi HP pont is, kis dmg növelés, és ami fontos, az aurák mana csökkentése. Ugyanis legalább egy clarity elég fontos lenne pl. na meg mellé egy discipline, illetve késöbb egy purity aura se árthat.
Lesser multit kéne szereznem,esik az monstból vagy jol olvastam hogy az csak a rangernek esik az act 2 be valahol?
Ha van 10 pontom amit vissza tudok vonni, akkor azt honnan vonjam és hova tegyem szerintetek? Mindenki a energi shieldre esküszik, de nekem para az 1 hpra csökkenés...vagy az annyira nem gáz? Most 500-600közt van a ES-em.
egyik legnépszerûbb és legjobb fejlõdésre
az ice nova lvl 10 felett gagyi, ice spear pedig másra való
ezen kivül cuccokon life res, passive treen life és akkor még halni se fogsz ennyi
Egy kis segítséget kérnék...
Van egy cold witch-en standardon, csak épp nem tul életképes( aztán persze lehet én vagyok noob :S )
Nem tudom hogy tudom megmutatni milyen tárgyaim és spelljeim vannak...de talán a tree segit.
Az act3 végén levõ fõmonstot sacc a 30adik halál után vertem le...(kapu a lépcsõ elõtt - felmegy -lõttem bele párat - agyonütött - resurect townba-go to 1... sok idõ volt de meghallt...😊 ).
Taktika hogy amit lehet ice spear, ha meg tömeg jön közel, akkor cold nova. Mégis nemegyszer meghalok, és a minusz xp miatt nehéz igy fejlõdni...( egy aura van rajtam ami gyorsabb manaregent ad, aztán ennyi-nem bonyolitom)
Tudtok tanácsot adni,mit kellene csinálnom és hogyan? (azt amit a LoL ba adtak pár halál után, hogy töröljem le azt inkább hagyjuk,szeretek játszani vele nagyon... 😄)
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAP0FQhFQFLAXVCKBLJwtHzeBO-E9X0GWRKtMs066UDBSU1WuVkpe-l8qbRl0VXzOfll_xoIQgh6IQot6jjyPpo_6lQSeoZ8BpyusmK6zr5u71sHFwfPDbdte37Di9-NW5Ovr5OwY8h38qw==
Köszi mindenkitõl elõre is!
GGG 7. szüilnapi buli
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

nah meg vaal pact és mehet a durvulás
újabb kérdés, witch. melyik a jobb/élvezetesebb szerintetek e közül a 2 közül:
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/547356/page/1
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/564774
vagy ha tudtok vmi jó kis buildet, linkeket is szívesen fogadok, köszönöm elõre is!😊
Nem értem mi lehet.
Ezt szokták ajánlani, tényleg elég jónak tûnik, plusz ez a csávó ért hozzá aki írta, szokott streamelni is meg jutubon is vannak videói.
Pénzért csak sminket lehet venni, úgy értem mindenféle csilivili szép dolgot, meg persze néhány hasznos account feature-t amik elég hasznosak de igazából csak kényelmi dolog a legtöbb, szóval nélküle is meg lehet lenni. (több kari slot, nagyobb láda /ami megoldható plusz accounttal is/, ilyesmik).
Van valami dolog, hogy ezer dollárért tervezhetsz egy itemet (~220ezer forint!! 😄), de azt nemtom, hogy csak kinézetre vonatkozik-e, vagy te adhatod meg a statjait is. Meg az is kérdés, hogy megkapod-e, vagy csak bekerül a játékba lootnak.
Wot: Totti93
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Wot: Totti93
Végjáték meglepett, mármint a nehézsége. Bétában ugye még leöltük luxot (Piety) átmentünk az ajtón és jött cruel. És mióta újra kezdtünk játszani most értem ide elsõnek. Vicc, hogy az utolsó két helyszín után cruel act1 gyalog galopp. 30 perc alatt Brutusnál voltam. Karakterem is elég tápos sebzésben, de már most érzõdik ,hogy kell az iron reflex (két node-ra vagyok tõle) onnantól már nem fog annyira fájni egy-egy knockback után bekapott ütés.
Viszont stabil és gyors netem van, a gépem is erõs, és a rendszer sincs elszarva.
Sztem nem a játékra kell haragudni, amikor ilyen gondok vannak, hanem összerakni azt a gépet rendesen.
nálad akkor nagyon szar valami ha mindenért kidobál vga driver és hangkártya driver-el kezdj valamit vagy új winfos se ártana 😄
érdekes engem nem dobott ki csak descy van de az ûberül 😄
/sry a tripláért
Ja a quest meglett ,de lootlni semmit nem tudtam +1 halál ugye. /rageoff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondanom se kell ,hogy hibaüzenettel kib*szott. most lépek vissza kíváncsi vagyok mi lett a karival.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx