Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy csukát,de hogy vegyem meg? Csávókám ezt írja:
" pm @xy if u like anything"
a @ az a whisper jele. Az lenne a PM? Megkapja egyáltalán ha offline? Vissza tudja nézni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ár meg akkor lesz ha az eladó megadja mit szeretne kapni.
Az itemek értékére nem hiszem hogy van guide, amúgy is folyamat változik mi mennyit ér, csak úgy fogod tudni ha sokat kereskedsz, megkérdezed az itemekre van e buy out stb.
Btw a summoner map soloról, sampudrinker most is pörgeti summonerrel mapokat soloban, bár még csak 70-71 mapokat, de mivel még a boss is összeesik 3 mp alatt, a mobok meg instant ezért szerintem kicsit magasabb mapon is meg fogja oldani. Bár ez már egy kicsit drágább geares summoner.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
lényegesebb statok:
+2minion level
73life
98% evasion+armor (300,300)
14rarity
2X% fire res
helm
106ES
99% increased ES (500)
dupla res
meg vmi armor növelõ (800)
chest
És még vmi,ha választani kellene,h alpha howl v Prism guardian melyiket vennétek meg elõbb?Asszem a drága,sok support buildet választom,ha nem tudtok jobbat.
chest
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A bow-os build meg megint, ha mf gearben vagy culling strikeozni, semmi dmg-et nem oszt, ha meg felveszel rendes geart, sima ranger leszel kb.
78 mapot úgy mondod, mintha tök természetes lenne hogy azt tolja az ember, azért ahoz egy kicsit komoly csapat kell, és elég nagy mennyiségü currencyt pörgetni, hogy ti 78 mapokon haladjatok. Ha megnézed a streamereket, ök se 78 mapokon pörögnek non stop. Azt meg se említem, hogy oda, szerintem inkább durva dmg kari kell egy csapatba, hogy haladni lehessen nem MF karakter, akik már high mapot pörgetnek leszarjak az mf-et, full gearben vannak, tele currencyvel és exaltedet pakolnak mapra is.
Aztán nem tudom, lehet SC-ban ennyire más az élet, HC-ban nem pörögnek a public 70+ mapok, és nincsenek olyanok akik csak aurat osztanak, meg culling strikeoznak. Mivel véleményt kérdeztél, én tuti nem ilyen buildekben gondolkodnék, ha high lvl mapokat akarok tolni és a csapat számára hasznos és szerethetõ buildel játszani.
Drága,sok support
Olcsó,csak cull, alacsony túlélési esélyek (legalábbis ránézésre,Kaom nélkül)
Esetleg vkinek vmi más?Menni akarnék high level mapokra,de summonerrel olyat nem lehet. Egy videót se találtam,ahol lvl78 mapot tolna solo summoner,meg kell egy olyan build,amit nem utál senki partyban(flame totem,minionok...)
a kérdést meg is válaszoltad amugy kb 2 exet ér most
ahogy a vége felé közeledik a 4hónapos liga folyamatosan fog felmenni az ára
az utsó hónapban már 3-3.5 ex, legalábbis elõzõ ligákban ez volt a trend
Esett egy eternal orb! Úgy tudom, hogy ez a legértékesebb, de nem tudom mennyi az annyi! Igen, tudom, hogy vannak currency oldalak, ahol nagyjából be lehet lõni, hogy mennyit ér, de nem akarom elkapkodni. Így gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, vagy valakit itt, aki azért már elég tapasztalt e téren! 😊
U.i.:
Az elõbb ajánlottak érte 2 ex-et amúgy.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Hogy kell azt a gyorsabbat csinálni?
ha az ember 5-öt szeretne akkor külön erre specifikus build kell.
a skilltree-rõl kell az összes fontos mana reserved node, ezen kivül Eldritch Battery keystone ami az összes energy shieldedet manára alakítja
+jó evasion/es hybrid cuccok és végezetül ez a unik sityak
a skilled mana supportját 4 féleképpen lehet megoldani akár low level akár high
- mana leech gem
- blood magic gem
- ha phys damaged van akkor % phys mana leech különbözõ cuccokról
- vagy magas mana regen, clarity-vel
Válaszokat elõre is kösz.
Minionok sose halnak meg ha fent van BM-ek auraja, illetve kapják tõlem az aurákat, még Kolet és lazán letankolják. Pietyt is lazán birják, ha végigállják a frost lövéseket is max ilyen 10% hp-t vesztenek, de azt is aura vissza regeneli. De fontos hogy a 4 aura-hoz is meglegyen minden effect növelõ talent, sokat számit az is.
Minion HP flaskot sztem senki nem árul, értéktelen, lazán csinálhatsz te is magadnak ilyent.
Socketekkel nem érdemes szarakodni, egy 5 link nem nyomja fel az árat, azt nem olyan nehéz összehozni, a 6 link már sokat nyom a latban, de ott meg nagyobb az esély arra, hogy többe fog neked a 6 link kerülni, mint amennyit az egész item ér. Ha eladásra szánod, akkor nem érti meg foglalkozni sockettel.
Ha neked kell, akkor érdemes költeni rá. De 6 linket, ott is csak tényleg a legjobb itemre érdemes ráeröltetni. Amúgy simán legyen 6 socket, és egy 5 linket összehozni, az nem olyan nehéz, azt rá lehet dobni, nem top itemre is. De a 6 socket fontos, 5 socketet 5 linkre megcsinálni rohadt nehéz, 6 socketböl 5 linket jóval hamarabb beadja.
Biztos segítene a spellek ellen,meg determination,aztán nem tudom. Mikor halt meg utoljára zombid?
--------------------------------
És ha már itt vagyok.
Olyan life flask,ami instant regenel és minionnak is ad hp-t kb mennyibe kerül?Semi infót nem találtam róla (seething .... of animation)
És ha találok egy kurva jó itemet,ami olyan jó hogy ihaj,de szarok a socektjei meg linkjei, az mennyivel ér kevesebbet,mint egy több socketes? Tehát megéri-e szarakodni a socketekkel,meg linkekkel, hogy olyan legyen amilyet akarok, v nem ér annyit az egész,akármilyen istendurva statjai vannak az itemnek?
ha meggondolod magad vannak jo kezdõ cuccaim direkt elraktam ha majd meghalok de csak nem haltam meg😊
de amugy nagyon frankók a nemesis only rare monsták
a corrupting blood a legdurvább akárhányzor megütöd annyival nagyobb bleed stack lesz rajtad
meg van inner treasuer rare mob aki garantált unikot dob
jó ritka 😊
5 aurás buildem van úgy hogy erõs zombik lennének 😊
na ha van kedved írj
Itt item rarity, meg item quantity stat van, itt az a magic find gear amin sok van ezekbõl.
Statok, lvl 80, 3200 hp, 14k armor, max all res, -25 chaos res. Hp armor kicsit low, de most már kb csak azokat fogom növelni szint lépések után.
Btw HC kari, szóval még nem estem össze vele.
Zombiknak 7k+ hp, 19-es gemekkel, 20-as qualityssel ez még böven nõne, spectreknek nemtom statjait, de max res megvan nekik.
4 aura pörög, grace, determination, vitality, purity.
189 rarity 61 quantity.
Kb csupasz seggel kezdtem a karit, a uniq cuccokat abbol vettem, amit kb vele farmoltam, illetve estek.
Ezt a buildet tolom.
Most 61 quantity, 131 rarity-vel tolom, nem olyan sok, de ezzel is jó pénzt ki lehet szedni. Most lehet veszek majd még egy andvariust, meg a rarity flaskot, igy már lenne kb 240 rarity, 90 quantity.
Én summonerrel tolom, rohadt gyors, rohadt easy, és mehetek full MF gearben.
Arra viszont kár számolni, hogy majd mf-elsz és esnek a rohadt értékes lootok, elég ritka az ami sokat ér. Viszont a sok raret eladod vendornak, az alteration shardot meg bevaltod chaosra vagy Ex-re, illetve tolni kell a chaos orb receptet.
Múlt héten pietyn felhuztam a summonert 72-röl 80-ra, pillanatok alatt, és 15 exalted simán összejött ezalatt.
Summonernél egyszerübb farmolás nincs, petek sose halnak, csak jól kell összerakni a karit. És minden mob instant összeesik, pietyvel eggyütt.
Ahhoz, hogy bírják, meg kellene egy csomó kurva drága cucc.
Pl seething+animationös life flask. Honnan? Azt se tom mennyiért adják.
Montregul,chober,sidhebreath,egy normális chest,6L,de egy 5-ös is jó lenne,esetleg egy tabula is.
Nézegettem mf guideokat,de nem találtam egyet se, ami bejött volna.
hát culler, van a spark totemes de ez nerfelve lett
van a zombis build ezt meg nem nagyon szeretik sokak szerint de ha te kreálod mapkat és kírod a raritd meg quantitid 1perc alatt teli a parti 😊
lehet akkor vanderbõl is, meg igazábol bármibõl csak kell 6link pár item aztán ggwp, láttam már dischargebõé, trapperbõl, crti ijjászból is..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ezeket a feeket egyébként 1x szedik vagy /map?
@Nicco: Szerintem az a plusz lightning damage opcionális, gondolom olyan gearje volt, hogy az dobott a sebzésén. A shieldre/defensere meg szerintem megéri rakni, mert ha megdöglesz akkor nem sebzel túl sokat. <#idiota>#idiota>
Ahogy néztem a shieldre csak a CI buildnél rakott. Ahhoz meg nem értek. Lehetséges, hogy kell az a plusz védelem az ES mellé. Nekem jobban bejött a life build. Majd a cold banyával rakok arra.
Nincs erre valami általános leírás?Nemrég lezdtem poe-t szóval passz 😊
"it is a projectile rather than a melee attack and benefits from x% increased Projectile Damage and x% increased (Weapon) Physical Damage but not x% increased Melee (Physical) Damage"
Ezt a Spectral Throwról írták. Ha ez így van, akkor rögtön az elején a buildnek, nem jobb a One Handed Damage node-okat felvenni +12% sebzésért (increased physical damage), mint a +8% projectile sebzést?
Nekem eddig amiben különbözik (a fentieken kívül), az, hogy nem a 3x8% projectile damage van kirakva. Azért, mivel szeretnék még pár távolsági skillt kipróbálni, lehet megpróbálom Spectral Throw-t én is.
Akit érdekel itt a build.
- Free for all: semmi nem lesz szürke, aki elõször kapja fel, azé a cucc
- Short allocation: egy rövid ideig csak az tudja felvenni, akinek dobta a mob, de pár másodperc múlva már mindenki
- Permanent allocation: csak az az egy ember tudja felvenni, akinek dobta, egészen addig, amíg el nem hagyja a mapot.
Én a Permanent allocation-t szeretem a legjobban, a ranged karakterek sem kerülnek hátrányba, másrészt meg jobban szeretem, ha elõbb leverünk minden mobot, aztán lootolunk. Az ilyen partik nevében általában benne van, hogy "PA".
Arra még érdemes figyelni, ha fullon van a tatyó, és felvennél valamit, akkor egybõl el is dobod, aztán már mindenki fel tudja venni.
A màsik,h a linked orb mindig random müködik?tegnap sikeresen lerontottam vele a pàncèlom..a quality nullàzàsról màr szòt sem ejtek :@