Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Azokon meg tradelsz itemet. Illetve van egy vendor recept, itt minden itemslotra való NEM identifyolt 60+ itemlevel raret kell eladni. Tehát kell 2 gyürü 1 amulett, öv, fegyver, chest, csuka, sapka, kesztyü. Ha ezeket egyben eladod vendornak kapsz 2 chaos orbot. Szóval érdemes rámenni item rarityre és item quantityre ha sok raret szeretnénk. Boss farm meg a legjobb, Piety mercilesen leginkább. Illetve ha uniq itemeket akarsz megint csak boss farm.
Currency önmagában nem nagyon fog esni, erre kár építeni, illetve arra is necces, hogy esik olyan item ami jó, persze ha sokat farmolsz elöbb utóbb lesz már egy jobb geared, de ha meg akarja szedni magát az ember, akkor a vendor receptekkel kell szarakodni. 6 socket itemeket is összeszedni eladni vendornak, orb of alchemy shardokat is gyakran adnak a rarek, ha nagyon nincs gear, azokat el lehet lõni itemekre hátha ad vmi használhatót, vagy tradelni azokon is itemet.
Elég olcsón össze lehet hozni egy olyan geart, amivel már nem gond merciles, trade + vendor receptek a gear titka.
Hasznos linkek tradehez:
Poe wiki
Currency árak
Item keresõ
Valaki csinálhatná egy bannert és berakhatná ezeket a linkeket, hogy mindig szem elõtt legyen, ha valaki idetéved.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha igen, akkor mi? Valami Org of Regretröl már hallottam, de azt nem tudom, hogy tudnék hozzájutni. Vagy hogy hányas szinttöl dobják a mobok, ha dobják egyáltalán.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nézem ex...k bro.
de ezekért az orbokért kapsz a vendortol ha eladod neki
transmutation orbér 4-et
portal scrollér 1
armourer scrap 2
blacksmith whetstone 4
elsore nem rossz a ranger, probalj meg valami alap buildet osszerakni innen:
Ranger buildek
valami olcso es finomat 😊
en ground slam maraudert kezdtem most 53-on vagyok es kene kicsit optimalizalnom
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Tegnap kezdtem a játékot, most olyan 9es szint környékén lehetek, az elsö városban. A kérdésem a következö:
van lehetöség identify-ra a Scroll of Wisdom-on kívül? Mint pl. Diabloban Deckard Cain?
Ha igen, akkor hol? Azért kérdem, mert jelenleg nincs egyetlen egy darab Scroll-om se, viszont a tatyóm meg tele van kék cuccokkal. 😊
Köszi
Amúgy tetszik a játék nagyon, egy ranger-t indítottam, viszont ez a Skillfa még egy kicsit átláthatatlan nekem.
Kipróbáltam másik lvl1-es átokkal és azzal mûködik a (lvl5ös) cwdt gem, de a lvl8-as enfeeble-vel meg nem.
Meghagyom a következõt szintén elsõ szinten (ha találok) 😉
Azt hittem a gem szintje maga az, hogy 5, vmit nem értek itt 😄
olyan helyeken játszol ahol nem kapsz 700-as damokat
Tudom a jelentésést, csak egyszerûen nem akarja csinálni. Elsõre össze raktam egy lvl1es curse gemmel (a másik is lvl 1) és ment simán. Aztán pár szint növekedõs óta meg nem megy sehogy. Pedig azt írja lvl31 alatti gemekhez való.
62es karakterem van jelenleg. Enfeeble lvl5 és a castos gem is lvl5.
Vkinek vmi ötlete pls?
a crit-kor bekövetkezõ shockolást, burninget, freeze-t terjeszti szét az egyik monsterrõl a másikra
ennek segítségével pl freeze mine-hoz csatolva lehet lefagyasztani az egész képernyõt
a burning dischargernél pedig emiatt a gem miatt olvad el az összes mob
Az elemental poliferationt ti hogy kombóznátok?ér ez valamit vagy kuka?Nem teljesen értem a hatását...😞
Thx!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ElysiumGate Path of Exile Klán: http://www.pathofexile.com/guild/profile/91153 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/684715
vane gy build,ami nem linkeli a pontjait,hanem manuális copy+pastet igényel,viszont a 100-ból csak 20 pontot ad be, annak ellenére,hogy maga a link kilométer hosszú,tehát vmi nem stimmel vagy a linkkel v a netes passziv térképpel,mert itt ott elszórva vannak bedobálva a pontok.
link
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1 chaosért lehet venni 4L-est belõle. Sajnos ahogy látom, unique cuccok általában vagy nagyon olcsók (1c) vagy rohadt drágák, mert csak mapokon esnek... Nekem eddig a legjobb drop egy Rat's Nest volt, de egyelõre még azt sem tudtam eladni.
Meg poe.xyz.is
Beállítod a statokat,az alján van olyan h buyout only,és csak olyanokat ír ki,aminek van ára,így be tudod átlagolni,ha van pár találat,h kb mennyit ér.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ha más nem, majd egyszer jó lesz a lightning call-os templaromnak, úgyis van rajta még 12% lightning damage.
Kérnék egy kis segítséget summoner build ügyben. Itt a jelenlegi buildem. Nemesis ligában játszom, 59-es szinten, merciless fokozaton.
A problémám az, hogy a minionok boss fightokon (Piety és Dominus) vagy minibossokon használhatatlanok. Az elsõ aoe sebzésben eltûnnek és nem tudom resummonolni õket (nincs mibõl vagy nincs rá idõ). Viszont a szintezéssel nincs probléma. Rendesen megtartanak minden mobot és ritkán kerülök olyan helyzetbe, mint amit fentebb írtam. Ezt szeretném megoldani a bossokra is.
A zombiknak kb. 1.8k hpjuk lehet, a sceptre-nek valamivel kevesebb.
Ezeket használom:
Aurák: Purity és Clarity/Vitality
Curse: Enfeeble, Vulnerability
Tabula Rasa: RSceptre-RZ-Minion Dmg-Minion Life-Multistrike-Melee Splash
Helmet: +1 minion level - Skeleton-Totem
Quality Gemek eladók Domination Ligában, baráti áron.
Reduced Mana +5%
Storm Call +16%
Lightning Warp +14%
Enduring Cry +16%
Arctic Breath +13%
Heavy Strike +12%
Arc +9%
PM HellforgeHUN -nak ha valami megtetszett.
U.I.: Bocsánat ha ez nem idevaló, de nem találtam magyar Trade fórumot,
az ingame Trade chat spammeléshez meg már nincs kedvem. Sokszor vagy egy órát állok egy városban és spammelem, hogy mit adnék el de nem jön válasz. Senki nem vesz semmit, mindeki csak eladni akar. Az alatt az óra alatt pedig léptem volna 2 szintet.
ha online van írsz neki
a @ jel csak a whispet jelenti, tehát az ingameneve utána kezdõdik
ha pedig nincs online két dolgot tehetsz
felveszed barátnak, bemásolod a nevét a friends invite ablakba alul és egybõl látod mikor belép
vagy pedig rákattintassz a forum nevére és írsz neki pm-et
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]