Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CI build mellé egyértelmûen pajzs is kell, mert a belõle jövõ tiszta ES nélkülözhetetlen a túléléshez, és a dual wield nem ad annyi pluszt, hogy emiatt lemondj róla. Fõleg, ha daggert választasz, ahol simán belehalhatsz a saját critedbe a reflect miatt.
whirling blades-et nem sebzés miatt választják, hanem a gyors helyváltoztatás miatt(=jó menekülõ skill), arra meg tökéletes, max annyi a hátránya, hogy nem tudsz átugrani a tereptárgyakat, mint a leap slammel.
2 kérdésem lenne: Van-e "élet" armor, chaos inoculation és iron reflexes nélkül lvl70-en túl? Szóval csak simán evasion-nel esetleg azt megbolondítva egy kis ES-sel életképes lehet-e a kari?
Másik, hogy ha CI-t használok crit dagger shadowval, akkor a végjátékra le kell-e cserélnem az egyik dagger shield-re vagy van esély a túlélésre 2 dagger-rel is? Main skill-ként a dual strike-ot illetve a whirling blades-et szeretném használni. Tudom, hogy LS-t mondanak anagytudásúak végjátékra, de nekem nagyon feelinges a WB.
Köszi a válaszokat elõre is.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Nekem nagyon tetszik a Ranger cyclone, találtam is egy elég jót, két tõrrel.
De én két kardos verziót szeretnék, azt viszont sehol sem találtam.
Esetleg tud valaki ilyet?
Hát ez nem hangzik túl biztatóan.
Ilyen build-eket a hivatalos honlap fórumában keressek?
Viszont a játék, egy hardcore game, elég összetett rendszerrel. Nem gyér angol tudással rendelkezõ emberek nagyrésze is elrontja a karakter fejlesztést, nagyon érteni kell a játékhoz ahoz, hogy te önállóan, egy használható karaktert fejlesz. A játék elején nem lesz gond, késõbb annál inkább.
De egyszerûbb ha végre elkezdesz játszani, és magad tapasztalod meg, hogy fekszik e ez a játék vagy sem.
Az elején mindenesetre egyszerübb ha kinézel valami buildet fórumról, amit könnyü összehozni és azt másolod.
Köszi szépen, a hivatalos honlapot már nézegetem egy ideje és itt ismerkedtem a fával is.
Sajnos a fordítók csak a fõszöveget fordítják le, a fában lévõ dolgokat már nem.
Psychedelic!
Köszi, most már legalább a mentéssel is tisztában vagyok.
De mi történik akkor, ha felveszek egy küldit és még mielõtt befejeztem ki kell lépnem?
Elbukom a küldit vagy kezdhetem elõröl?
Én nem igazán játszottam még ilyen játékkal ezért ez az egész eléggé új nekem.
Az alt+tab varázslatot sajnos messze nem minden játék támogatja, nekem van olyan aminél a kézikönyvbe is beleírták, hogy nehogy használjam mert akkor kifagy, de örülök hogy itt mûködik.
Igen, láttam már a skill fát, ezért is vagyok eléggé megszeppenve, totál elveszetem az egészben. :-(
Azt gondoltam talán a skill gemek már egyszerûbbek, de úgy látom tévedtem.
Csak attól félek, hogy a gyér angoltudásom miatt majd elrontom a fejlesztést, de hát akkor az majd az én bajom lesz.
Alt + tab nevü varázslat a világon minden programnál mûködik. Poe kifejezetten szereti, használd nyugodtan. Windows gomb is mûködik. 😊
Lefordítom én is pillanatok alatt, de nem tudom láttad e már a passive fát, akad többszáz passive, nem 2 perc lenne ezt le is írni neked, felsorolni minden passive skillt, mi mit jelent stb. Ráadásul a játék elég összetett, ezután jöhetnének, a skill gemek lefordításai, azokból is van több száz, majd a support gemek lefordítása, azokból szintén több száz, aztan nemtom az itemek statjainak lefordítása, az is elég sok akad. Még még ki tudja mit kéne akkor lefordítani ha elindulunk ezen a vonalon.
Megtudod te ezt oldani magadnak is.
http://www.pathofexile.com/
game menupont passive tree
és nincs semmiféle manuális mentés
instance-ek vannak amik bizonyos idõ után megszûnnek
pl ha elmész mud flats-re és mindent megölsz és kedved támad 5 perc múlva ujra megcsinálni akkor ctrl+click a mapon mud flatsre és new
Egyébként a mentés hogy mûködik a játékban?
Van gyorsmentés, bármikor lehet menteni, vagy ha ki kell lépnem egy küldi közben akkor minden elõröl kezdõdik?
Gondolom ment automatikusan a játék, de manuális mentési lehetõség van egyáltalán vagy csak amit a játék csinál?
Psychedlic! Itt szó sincs kényelmi kérdésrõl, hiszen van aki ezt pillanatok alatt lefordítaná.
Én is szoktam online szótárt használni, de ahhoz a játéknak támogatnia kell az alt+tab varázslatot amit nem tudom hogy szeret-e a POE.
Ennyire már ne legyünk kényelmesek, hogy a passive talentfát is másnak kelljen lefordítani nekünk. Azért nem a háború és békét kell angolul elolvasni, 8% increased maximum life, meg hasonlókat, nem nehéz megfejteni.
Most lesz egy merész kérdésem.
Valakinek lenne kedve lefordítani a passzív skillfát az olyan nyelvileg kissé korlátozott egyének számára, mint én?
Gondolom, sokaknak lenne rá igénye és nagyon hálásak lennénk!
szal napi 2 ora jatekkal siman
De aki csak most kezdi el, mint én, annak már alig van ideje.
Mi lesz febr. 23. után, nem lesznek újabb ligák?
Utána örökre mindenki standard lesz, vagy aki ligás volt még késõbb visszaléphet.
Vagy errõl még nem lehet semmit tudni?
Standard > orok liga sima jatek, modosito nelkul ha meghalsz XP-t vesztesz ennyi
Hardcore > ez eleg kemeny itt ha meghalsz akkor veged, kitorlodsz a HC ligabol es mesz a standard ligaba
most ami megy meg plusszban:
Domination > a standard megfeleloje +Unique itemek es uj tartalom, miutan lejar a liga 4 honapos hossza (febr. 23.) minden kari standard lesz es a liga megszunik letezni
Nemesis > harcore liga +Unique itemek es uj tartalom, ha meghalsz akkor mesz a standard ligaba ennek is febr. 23. lesz vege ha a liga vegeztevel meg el a karid akkor HC kari lesz belole
Javaslom a Dominationt 😊 mindenkeppen ligaban jatszol...
Tudnál mondani némi infót a ligákról (tudod, gyér vagyok angolból).
Az tudom, hogy van a normál meg a HC, és hogy ha nem léptem be sehová akkor késõbb már nem is lehet.
De milyen a két liga, mi a különbség köztük, egyik a jó másik rossz talán?
Illetve mi a jelentõsége, ha belépek valamelyikbe, más lesz a játék ha nem liga nélkül játszom?
az elso vegigjatszas utan kapod meg a Sciont miutan kiszabaditottad kb. 35-40-es szinten
Igen utana a scionnal kezdheted normalon elorol, nyilvan gyorsabban haladsz majd, mert mar ismered a jatekot es lesznek jobb felszereleseid.
A Scion a passziv skill fa kozepen van mind a 3 STR/DEX/INT- re epithet.
Arról beszéltünk, hogy Scion-t egy végigjátszás után lehet megszerezni.
De egy végigjátszás alatt hányas szintig lehet eljutni, illetve ezután automatikusan növekszik a nehézség?
Illetve Scion-al kezdhetem megint normálon elõröl?
És neki mik a vonatkozó tulajdonságai amikre figyelni kell vagy nála ilyen nincs mint a többinél?
sok szerencst hozza majd ird meg hogy hogy haladsz vele <#hawaii>#hawaii>
Marauder viszont biztos nem leszek, tudom, hogy jó induló karakter, de nekem ezek a tankszerûségek sosem tetszettek.
De lehet, hogy a ranger dualist verziót majd megpróbálom, hátha kisül belõle valami jó.
Én úgy tudom a hetedik (harmadik nõi) karakter csak akkor válik elérhetõvé ha már egyszer végigvittem a játékot, vagy tévedek?
Hogyan lehet másként elérhetõvé tenni, talán pénzért?
Rangerbõl viszont könnyen lehet. Illetve még az a különbség, hogy egy witch caster gameket fog kapni, igy melee gemeket tradelni vagy találni kell hozzá.
Illetve nem 2 nõi karakter van a játékban, hanem három. De a harmadikat unlockolni kell. Az pl. tök középrõl indul, és bármit könnyen lehet belõle fejleszteni.
http://www.poepro.net/shredder/ < ez egy ketkezes build nem eppen olcsosag meg talan nem is a legoptimalisabb de azert jonak tunik
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/670024 < ez meg egy ketkezes build ez talan olcso is meg jo is
mivel nem toltam meg egyiket se nem tudok nyilatkozni roluk
+1 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/503727 < egy kezes pajzsos
Ezt azt jelenti, hogy az íjász kiscsajból is csinálhatok dualistát vagy azért ennyire nem?
Csak azért kérdem mert szerettem volna nõi karit indítani, de az a kettõ ami alapból benne van a játékban nekem annyira nem szimpi.
Egy nõi dualistát vagy templart nagyon elviseltem volna.
Szóval ennyire át lehet õket szabni vagy inkább menjek pasival?
Most már csak egy kérdésem lenne.
A klienshez hogy lehet hozzájutni?
Vagy ha megcsinálom az acc-ot az oldalon akkor tölthetem le?
Bocs, de nem nagyon csináltam még ilyet, úgyhogy nem tudom.
Igaz hogy egyeseknek unalmasnak tunhet meg sokan toljak, de egy biztos nekem LVL 60-ig nem kellett itemet vennem azzal tolom ami esett es ez fontos elso karakternel. Nem igazan fogod tudni kifarmolni kezdokent a cuccokat amik kellenek esetleg egy komolyabb buildhez se az arat ezeknek az itemeknek, foleg hogy meg azt se tudod mit akarsz pontosan. Ez a build szamomra fun, mar gyujtottem vele ~20 chaost vagy tobbet is Unique itemeket amivel mar gyorsan lehet huzni kezdo karikat, csak ajanlani tudom.
Es miutan kitanultad kicsit a jatekot kezdhetsz sajat kutfobol egy karit.
Ja meg valami a Domination/Nemezis ligak Febr. 23.-ig mennek utana a karik esnek a Standard-HC ligakba.
igazabaol ketkezes olcso buildet nem tudom fogsz-e talalni
amik vannak a forumon mind eleg durva itemeket igenyelnek
Pár napja kezdtem el a játékot, és a véleményeteket szeretném kikérni,hogy jól építem-e a karakterem.
Skillfa
2 karddal szeretnék ölni,remélem jó hozzá ez a skillbuild. Itemeket azért nem linkelem,mert még összevissza pakoltam fel,és örülnék,ha le tudnátok írni,hogy mit érdemes rá farmolnom,és milyen gemek lennének hasznosak.
Elõre is köszönöm!
igen a jatek teljesen ingyenes, mikrotranzakcio van benne > ruha skinnt, fegyver effekteket es stash tab-ot lehet penzert venni semmi olyasmit ami elonyhoz juttatna a harcban
ezt a jatekot telepiteni kell kliense van minta Dio-nak
igen lehet single playerkent jatszani nem vagy a tarsakra utalva
nem kell hozza atfogo angol tudas
barki hasznalhat ket fegyot vagy amit akar csak a statoknak kell meglennie mas kotottseg nincs
nem a karakter nemet nem lehet valtoztatni az adott az elejen
Ha nagyon lámák lesznek elõre is bocsánatot kérek.
Úgy tudom a játék teljesen ingyenes, valóban így van?
Telepíteni kell mint a Dio-t vagy csak acc-ot kell készíteni és simán megy böngészõben?
Lehet egyedül, simán single player-ként játszani?
Nekem elég gyenge az angoltudásom, de a Dio 3-mat gond nélkül végigvittem, akkor gondolom ezzel sem lesz különösebb bajom?
Illetve a végére két karakterrel kapcsolatos kérdés, csak a dualist harcolhat két fegyverrel vagy más is?
A karakterek nemét meglehet változtatni vagy csak az elõre generáltakból lehet válogatni?
a stack attol rakodik rád ahányszor megütöd
tehát ha nekiesel multistrike-al 3 mp alatt lesz rajtad 20 stack
ha hozzá sem érsz a mobhoz akkor nem is sebez a cb
Amúgy van egy uniqe monster crosroadsról ahogy felfele megyünk a templom másidok szintjén a zombi. õ nem tudom ,hogy hogyan sebez, de nála is elég volt csak a közelébe állni és folyt le a jp-m.
sajnos nem én találtam ki, olvastam a forumon ahol életben maradni akaró playerek beszélgettek😊
jó lesz ha majd a wikiben is részletezik mert ha jól sejtem ezek a nemesis modok is maradni fognak
Corrupting Blood (Requires monster level 40)
Attacker receives one charge of Corrupted Blood per hit, which is a bleeding effect (physical damage over time).
Még linkelve is van az effect, de aztán lehet.
nemesisen lévõ corrupting blood-ra nem hat az armor és a futás se
mindig észnél kell lenni hogy milyen mobon van a cb, mert a damja a mob onehand damage-tol függ
tehát ha egy nagy medvén vagy egy ilyen óriás kõemberen van akkor inkább skippeld
egyébként pedig azonnal enfeeble nagyon lecsökkenti a bleedet
egyfolytában figyelni kell hanyas stack van rajtad, ha 15 feletti azonnal flask, közben egyfolytában leechelni
mindig legyen nálad egy instant remove bleed hallowed life flask
ezt 3szor lehet ellõni
De a bleed remove a legjobb. Illetve nem szabad elbambulni mint ahogy etup tette nemesis ladder elsõ helyen. 😊