Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha további fejezetek lennének az is jó lenne.
Reméljük így lesz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Úgy tudom eredetileg ezt is tervezték, vagy ez már felejtõs?
Ti halottatok errõl valamit?
itt nézegettem,hogy mik vannak,ami használható és akkor találtam rá arra.
ja igen, az lemaradt az elõbb, hogy én is domination ligában vagyok
How much can you take,before you snap?
az kb. 50-es szintig jo is lesz neked
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
az elõbb kiesett egy superior ground slam,egy leap slam meg egy glacial hammer egy area-n belül. néztem is rendesen. ezen kívül volt sweep-em, meg heavy strike korábbról. most már csak valami jó kis weapon kellene. esetleg valakinek nem akad egy lvl31-es ként használható 2 handed mace,amit olcsón megvehetnék?
Telepítéskor azt írja, hogy nincs elég hely a gépemen.
A helyzet az az, hogy a d-n van 347gb szabad hely.
Találkozott valaki hasonlóval?
Esetleg sikerûlt megoldania?
en Templarral kezdtem, meg kezdo vagyok, sok nalam meg a homaly, tenyleg osszetett, komplex jatek, ezert ha tudnatok nemi segitseget adni a karakterhez, esetleg linket adni, hogyan jo elindulni, akkor nagyon meg koszonnem, egyebkent nagyon lekot a jatek!!! Ezer hala
Eléggé sistereg így a hang és az 5.1-es hörgésektõl is el kellett búcsúznom, de a kékhalálnál minden jobb. Szóval köszönöm még1x.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem ez segít neked... 😊
Egy 50-es Shadow karakternél járok. A Bulidet egy séma alapján készítem, így legalább kiismerem a játék mûködését.
Jelenleg azt tapasztalom Curel Act III-ban, hogy nagyon rá kell feküdnöm a gear összerakására. Tulajdonképpen az alapanyag szerzés szabályaira lennék kíváncsi.
Egy tárgyon lévõ 3 különbözõ színû összekapcsolt socket összetöréséért kapok egy színezõ kavicsot.
Egy 6 socketes mellvért összetörésébõl kapok ilyen socket készítõ követ.
Bocs a nyers magyarságért, de fejbõl nem megy az eredeti angol.
Szóval, az ilyen mibõl mit kapok összefüggésekre lennék kíváncsi. Sajnos magyar leírást nem találtam, vagy rosszul kerestem.
Nem is tudom ki irta, de igaza volt : nem az ember elsõ karaktere lesz level 100 as. Nagyon rápörögtem a jégmágusomra, hogy de majd én megmutatom...😄. Megöltük csapatban a Dominiont, aztán a 3 nehézségi szinten pikpakk lecsapnak a sárga mobok... szóval most egy Summoner witchel nyomom, 40 es szinten egyenlõre csak a Dominion okoz gondot...zavaró hogy folyton el kell futni a városba hogy ujratöltõdjenek a potik, majd vissza...:S
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egy kérdésem lenne: hogyan lehet elhárítani a totál random módon jelentkezõ kékhalált a játék alatt?
A hiba tuti nem nálam van, mivel tele a net hasonló kritikákkal és semmi más játéknál nincs ilyen jellegû problémám.
vagy a chance to hit annyira problémás lesz endgame-ben,hogy nem éri meg?
akkor gondolom azért mennek olyan sokan Resolute-ra,hogy ezt elkerüljék.
"2 handed és crit-re épít, mert, ahogy néztem általában mindegyik build Resolute-ot használ. plusz még egy: a Sweep mint main" ezt úgy igazából nem értem hisz resolute az kizárja a critet ?! amúgy késõbb is AoR lesz a mained csoportok ellen single targetra meg más (vagy single target spell splash-el)
Elég gyenge vagyok angolból, úgyhogy bocs ha nagyon lámát kérdezek.
De én azt sem tudom mi az a tradechatre.
és veszel 1 alchemy orbér
Akkor az aki ezt a build-ot készítette mégis hogyan jutott hozzá?
Dobhatom ki az egész karit?
Egyébként ezt a build-ot használnám: http://pathofexilebuilds.com/builds_show.php?id=250
De így hogyan???
Quest reward
This skill can be gained as a reward for finishing quest:
Lost in Love in Act 3 (Normal), by Templar, Marauder and Duelist
Enemy at the Gate in Act 1 (Cruel), by Shadow
The Caged Brute in Act 1 (Cruel), by Duelist
Lost in Love in Act 3 (Cruel), by Marauder
The Caged Brute in Act 1 (Merciless), by Templar
Rangerként nem kapsz cyclone gemet.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Elindítottam a rangeremet jelenleg lev. 20 vagyok.
Találtam egy jól felépített build-ot az alapján haladok.
Közelharcos ciklon rangert szeretnék két fegyverrel.
De eddig még senkitõl sem kaptam ciklon skillkövet.
Hogyan lehet ehhez hozzájutni, van olyan akitõl venni is lehet ilyesmit?
5Link: La-lmp-chain-bloodmagic-lifegainonhit
Lightning Arrowra van valakinek ötlete, mikkel lehetne supportolni? 4 illetve 5 linkes lehetõségeim vannak. Jelenleg LA-LMP-AddedColdD-ManaL van terítéken.
Cast-os support gemekhez kötött skillek mindegyike aktiválódik egyszerre, nem hiába használják sokan a Cast on Damage Taken (lvl 1)- Enduring Cry (lvl 5) - Molten Shell (lvl 7) - Temp Chains (lvl 5) kombót (beleértve engem is).
Immortal Callt én úgy használnám, hogy a fenti kombó mellé külön egy magas szintû Cast on Damage Taken-hez kötném, mivel így csak nagyobb sebzés után aktiválódna, mint az elõbbi kombó, ezáltal csak erõsebb bossoknál jönne elõ fõképp, amik jó nagyokat csapnak.
#2352 neked semmi biztosat nem tudok ,hogy-smint mükõdik így nem válaszolok inkább 😄
#2353 ahogy entert nyomsz ott látod ugye a chatet, a fenti csíkon a megnyitott chat csatornák nevei, na ha ott klikk a zöld gömbre és voala.
Nagyon zavaró alig látok tõle valamit és az enter-rel nem tudom.
Az Enduring Cry mûködését a számok viszonylatában el tudná valaki magyarázni, mert nem értem a szintenként növekvõ összeget, ha csak 3 charge lehet alapból. Elõre is köszi.
Illetve láttam egy ilyen kombót: Attack+CastonCritStrike+EnduringCry+ImmortalCall. Ez müködik így? Addig tiszta, hogy CritStrikera varázsolja, de mind a kettõt? Továbbá az Immortal Call hosszát befolyásolja az elõtte??? kisülõ Enduring Cry?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Evasion buildhez : Ha megvannak a dodge passiveok és tartod az 5-6 frenzy chargeot akkor szerintem nem lehet gond,ha ez nincsen meg akkor szerintem ne nagyon gondolkozz eva buildben.
Ami még fontos lehet az a reflect,ezt a játék a te Acc/Eva/Dodge statjaid alapján számolja,és ez ki is zárja a 100% hit ratet ado cuccokat.
Saját tapasztalat alapján,ha van ~60% eva + 6 frenzy charge jól lehet haladni. Persze bármikor becsúszhat 1 csúnya crit,esetleg visszajön reflectbõl 1-1 durva dmg és borulsz.
Softcore ligába élvezetes szerintem,HCba pedig eszembe se jutna 😊
Nálam a négy tab elosztás így néz ki:
Elsõ: currecy-k rendezve
Második: gyûrûk,nyakláncok
Harmadik: Gemek szintén szín alapján rendevze, valamint külön a ritka/+q-s darabok eladás céljából(ami gembõl van több és egyébként is könnyû szerezni mehet vendornak vagy fel se vedd hacsak nem +q-s)
Negyedik: Uniquek itemek / ritka flaskák.
Épp elférek, 2 karira elég. De számomra is esedékes egy beruházás.
Valoszinuleg a felretett rare cuccok ketharmada mehetne igazabol a vendornak, csak meg nem teljesen vagyok kepben a kivanatos item statokat illetoen. Meg valahogy megis csak jo erzes, ha egybol sargaban feszulhet az ember. 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
mint itt itram mar a Domi karik mennek a Standard ligaba cuccal egyutt
Nemreg kezdtem a jatekot, a fo karim 40 koruli, a domination ligaban inditottam. Most olvastam a jatek Wiki oldalan, hogy a domination csak februar valamenddig el. Ez a karaktereimre nezve mit fog pontosan jelenteni? Bukom az eddigi osszes karakteremet, a stash osszes tartalmaval egyutt?