Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésedre a válasz angol verzióban:
- increased physical damage / with one handed melee weapons, with two handed melee weapons, with swords (karddal esetedben), while dual wielding /
- increased attack speed / mint fent / ez állhat magában is, akkor mindenre vonatkozik
- increased accuracy rating / mint fent / ez is mint attack speed
- increased critical strike chance / mint fent /
- increased critical strike multiplier / mint fent /
- egyéb különleges bónuszok / mint fent / ezek nagyon változóak, de általában csoportosan vannak a a jellemzõ tulajdonságokkal
Ha valami tkihagytam, akkor meg majd a többiek kiegészítik
De ha nagyon zavar, amit kérdezek, nyugodtan hagyd figyelmen kívül.
Ha magyarul lenne a játék nekem is egyértelmû lenne így viszont egy kicsit nehéz.
Amiket leírtál azzal alapvetõen én is tisztában vagyok, csak arra lettem volna kíváncsi milyen néven futnak ezek a skillfában miután angolul nem tudom.
De azért köszi a segítséget és a kioktatást is.
Tudod amúgy a google-t és a wikit használom, de miután ez egy fórum arra van, hogy az ember kérdezzen. Ez nem bûn, ha nem szeretnél, ne válaszolj.
Alapvetõen türelmes embernek vallom magam, de a hozzászólásaidtól az arcomat kaparom. Téged otthon etetnek, vagy azért az megy egyedül?
És hogy ne legyen off: a fegyvert és az ahhoz kapcsolódó bónuszok közül az alábbiakra tudsz pakolni, de hogy melyikre mennyit az a buildtõl függ:
- bónusz fizikai sebzés / egykezes fegyverrel, kétkezes fegyverrel, külön fegyvertípusokkal, két egykezes fegyverrel egyszerre /
- bónusz támadási sebesség / mint fent /
- bónusz ügyességi faktor (találati pontosság) / mint fent /
- bónusz kritikus támadás esély / mint fent /
- bónusz kritikus sebzés / mint fent /
- egyéb különleges bónuszok / mint fent /
Használd a google-t és a http://pathofexile.gamepedia.com/Path_of_Exile_Wiki-t. Hasznos mindkettõ!
Az számít, hogy egy vagy kétkezes vagy arra külön nincs?
#2436 > a passziv ponokat osztja ujra
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Mit csináltam rosszul?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
én ezeket tudom ajánlani
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
kezdõ buildnek semmiképp sem ajánlom, a conduit meg annyit jelent hogy akikkel partiba vagy azok is megkapják a charge-aidat, tehát az nekik jó
a játék jelenlegi állása szerint pedig CI karit csak az csináljon sztem akinek van kellõ tapasztalata és érti hogy az mikkel jár és ami legfontosabb vesz hozzá cuccot vagy esik neki (600ES+chest, 300ES+shield)
mellesleg a CI csak level 50 felett jön szóba, tehát life-osan kezdik, aztán késõbb respecelnek
ezenkivül erõsen ajánlott vmilyen úton rakni a karira cannot be frozent és cannot be stunned-ot, mivel ezek elõfordulási esélye a life nagyságából számolódik, tehát 1 life-al állandóal lefagysz és stunnolódsz = meghalsz
Elsõ karinak ez a build megfelel, vagy késõbb a gear miatt szopni fogok ezzel?
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Number of Sockets Minimum Item Level
1 1
2 1
3 15
4 28
5 35
6 50
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Köszönöm szépen mindenkinek az infót.
Csak egy kicsit tudok angolul, ami ehhez sajnos nem elég, de azért így is éveszem a játékot.
Azért azt még elírná nekem valaki, hogy hogyan lehet nehézségi szintet váltani.
Mert valóban nem tudtam, hogy ez lehetséges, azt hittem csak elõre lehet ebben haladni.
Mire eljut dominushoz a szint is meglesz, ahoz hogy megölje illetve hogy elkezdje cruelt, ha a gear nem elég, vagy szar a build, dominust ugyse tudja majd megölni, ha dominust megtudja cruel act1-el is elbír.
Nem ismeri a játékot, nem tud angolul, minek bonyolítjátok még ti is neki, és pörgetitek ezen a témán.
Játszon nyugodtan, ha eljut cruelre, meglátja bírja e, ha valamiért túl durva lenne, bár nem lesz, mert cruel act1, kb könnyebb mint normal act3, akkor majd visszamegy normálra játszogatni meg farmolni, vagy amit akar.
Én viszont nagyon szeretnék hozzá kötõdni, miután ezzel szeretnék sokáig játszani.
Ezért már eleve build szerint fejlesztem, remélem sikerül is úgy ahogy szeretném.
És Dominus-hoz hová kell menni?
Csak azért kérdem, hogy tudjam hová ne menjek.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://pathofexile.gamepedia.com/Quest_Rewards
Amugy ha ezen az oldalon körbenézel akkor itt szinte mindent megtalálsz...
Amugy elsõ körben szerintem ne tervezgess semmit...és ne is kötõdj az elsõ karidhoz, csak játsz és hozz ki belõle a legtöbbet... gyüjts be minnél több tapasztalatot, és tartalékolj mindenfélét arra a karira amivel majd úgy érzed hogy sokáig akarsz játszani(és ehhez nem árt ha buildet is nézel hogy életképes legyen a 3 nehézségi fokon is... :-) ).
A 3 Act ban a Dominust kell majd a legvégén megölni, ne menj oda, vatgy ha igen akkor ne egyedül és kész... :-)
Amikor a waypointot használod, amikor a célpont fölé huzod az egeret akkor kiirja hogy milyen szintü szörnyek vannak ott...
Mégvalami? 😊
Meló után ismét kipróbálom ezt a passzívot.
Hogy érted, hogy nem ölöm meg végsõ bosst?
Van választási lehetõségem, nem támad meg azonnal, ha odaérek vagy hogy gondoltad?
Nem menjek addig oda?
Ha ez a helyzet leírnád hová ne menjek és mi a küldi neve?
A map szintét hol tudom megnézni?
És az megvan valahol hogy különbözõ karik milyen gemekbõl választhatnak a küldetések végén?
A tervezhetõség miatt jó lenne.
Meg olod a fogonoszt nyilik egy portal atmesz rajta es maris a Cruel ACT-1 ben talalod magad a tengerparton
szoval ha gyengenek talalod a karid akkor nem olod meg a fogonoszt es farmolgatsz kicsit elotte amig par szintet nem lepsz ennyi
nem fog a jatek nehezebb mapra kenyszeriteni a szinted miatt
Itt pedig meg tudod nezni milyen modositokat kapsz a szinted meg az adott map szintje miatt amit farmolsz
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Illetve hányas szinten érdemes normál nehézségrõl a következõre lépni?
Ha eljutok az Act. III. végére automatikusan megváltozik a nehézség, vagy én döntök, mikor induljon elõröl, nehezebben a játék?
Csak azért kérdezem, mert lev. 29 vagyok, és most vagyok az Act. II-ben az õsi piramisban.
De amikor rám rontanak a csonti tömegek érzem, hogy még gyenge vagyok.
How much can you take,before you snap?
jo csapat TS-en megy az okorkodes es fognak tudni segiteni is 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
How much can you take,before you snap?
ketkezes de mi Mace vagy Axe vagy Staff ?
haat lehet itt sem nagyon fogsz talalni fegyvert mert inkabb end game cuccok vannak nem kezdo
azt tobbnyire megoljak az emberek selfmade vagy guild mate
Felszerelésben tudnál segíteni? igazából 2 kezes kellene de nagyon gagyikat dobnak a mobok (bossok meg 100ból 1x az se jobb mint az enyém) a kereskedõnél is pocsék a választék. Hogy lehet jobb cuccokra szert tenni? ha becserélem a sárga cuccaimat akkor is csak tekercsfoszlányokat kapok, ilyen "azonosító tekercseket" ami nem túl hasznos fegyver..
elso karinak nem art ha az ember valami alap olcso buildet vesz mintaul a forumrol.
en most Mercy act 3 Dock-ot farmolom es kb. 1-2 Chaos erteku loot(nehezen ertekesitheto)/ 4-5 ora ami esik + 0.5 map ha szerencsed van
kellene ~100 Chaos es akkor neki tudnek alni epiteni az MF summonerem Piety farmolashoz vagy megyek tovabb terkepekre
kene turbozni a mostani karim is mert eleg gyenge a gearje lekellene nyomnom Pietit meg Dominust igy lvl 66 tajekan lassan es kitalalni mit akarok majd a jovoben
act3 cruel vége sokkal nehezebb
egyszerûen elsétagaloppozol ledge-ig és addig farmolod amig nem esnek jo cuccok, az xp is sokkal jobban jön mint cruelen és csak béna csontik vannak
farmolás alatt azt értem hogy átmész a ledge végén a kapun és ctrl click katt vissza a kapura new instance és ujra
és a játékban ne nagyon használjátok a legendary szót mert senki se szereti különösebben ugyanis itt unique itemek vannak
Remélem a jó build sokat számít és elég ez meg a tapasztalat, és nem kell legendary-kat vásárolgatni hogy az utolsó fokozaton is haladni tudjunk...
Amugy igen, ha ilyen pet lenne akkor én is tuti támogatnám a játékot! 😊
Mellesleg nagyon bejött a játék jelen formájában. Szinte késztetést érzek, hogy támogassam is a fejlesztõit. Van valamilyen pet ami összeszedi a cuccot és elviszi eladni? 😊
lesz meg ket fokozat Cruel es Merciless kb. Merciless-en kezdodik a jatek igazan, egyre kevesebb resisted lesz egyre tobb sebzest fogsz beszedni e miatt. Merciless-en mar epiteni kell a karit ami nagyon fun 😊 csak lassu
Teljesen új játékos vagyok eddig kimaradtak az ilyen játékok de ez nagyon tetszik act 2-ben vagyok 23. szintû mennyire fog még nehezedni a játék? semmilyen sémát nem követtem, csak raktam amit gondoltam a tank karakteremre, "receptekkel" sem foglalkozom
Igazából nem is akarok ráfüggni a játékra csak egyszer kiakarom vinni, eszem ágában sincs hogy minden tárgyam legendaryban pompázzon (ha van ilyen a játékban, nekem csak sárga cuccaim vannak)