3693
Wiki, minden is rajta van: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Path_of_Exile_Wiki
Build-ek, Árfolyamok: https://poe.ninja/
Kraftolás: https://www.craftofexile.com/
Kraftolás: https://poedb.tw/us/mod.php
Trade: https://www.pathofexile.com/trade
Napi labyrinth layout-ok, Syndicate, Delve, stb cheat sheet-ek: https://www.poelab.com/
Loot filter: https://www.filterblade.xyz/

Segédprogramok:
Path of Building: https://pathofbuilding.community/
Trade price checker: https://github.com/SnosMe/awakened-poe-trade/
Trade makró: https://github.com/C1rdec/Poe-Lurker/releases
  • RABBY7
    Következő kérdés : a robbanó élőholtjaimat mi támogatja és hogyan a következők közül :
    fire penetration, chance to ignite, Inciase burning damage. (vagy mi más ami ezt a combot(9 csonti körbeveszi az ellent, és mire leveri őket, bele is hal) tápolja?:) )
    Thx előre is
  • RABBY7
    Köszönöm Psychedelic!
    Valaki rég azt mondta hogy az iron reflex kell mindenképp, mert az mekkora táp(és a túlélés szempontjából elengedhetetlen)...vélemény?
  • Psychedelic #2727
    Mondjuk HP-ra pakolj, mert anélkül nehéz életben maradni. Meg további minion passive-ra.
    LINK
  • RABBY7
    Sziasztok!
    Tudtok tanácsot adni hogy az eddgi necro withc-emmel merre tovább?:)
    http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAEJcRDx0UKphEBEjnTLNNuVAwVytr220ZfRiPRpuhpwismL2CzLzZC9rd217fiukC7Ir31_qA_rM=
    Van sacc 17 pontom...mire rakjam hogy életképes legyen 2.-3. nehézségi szinten?
    Köszi a tanácsokat előre is...
  • xxxpaulxxx
    De, az options-ben nézz szét.a UI menüben.
    Utoljára szerkesztette: xxxpaulxxx, 2014.10.13. 12:23:06
  • TomStorm
    Üdv.
    Jobb oldalról a quest helper-t nem lehet eltüntetni?Notebook-on játszom most és zavarnak a kiírások
  • LaposElem
    Hi.
    Keresek aktív játékost, játékosokat napi esti játékra.
    LV46 körül vagyok, ligában játszok jelenleg.

Esti órákban 8:30 - tól általában fent vagyok játszani olyan 23-24 óráig.

Szoktam néha idétlen buildeket építeni, de jelenleg egy komoly (legalábbis annak szánom) ice spear witchem van. Nem ligában egy physica crit rangerrel tudnám felvenni a fonalat szintén lv43 körül.

Aktív játékosokhoz szívesen csatlakoznék. Írjatok rám. (6 éves lányom is játszik, ha nem válaszolok, akkor ő tolja éppen a Molten Shell Marudert :D )

Ingame name: VenomWendigo
  • Terawatt
    Hali. Hermike-re írj rá h guildet keresel és tera hozzád küldött :)
  • Nefu1949
    Üdv!
    24 éves játékosként szeretnék egy magyar PoE klánhoz csatlakozni, ha van ilyen a játékban. Karakterem neve: Nifrindil
    Teljesen kezdő játékos vagyok, D3-al játszottam régebben de 100-as paragon után már nem volt kedvem tovább hozzá.
  • DasIsFuck
    Hali.
    Ez a build életképes erre a szintre vagy nincs is értelme próbálkoznom vele.

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.09.06. 17:41:48
  • kisokka
    Nem rossz egyébként, hogy messzebbre dobál, csak pont azt nem érem el vele, amit szeretnék. A Spectral Throw akkor sebez igazán, amikor már jönnek visszafelé az eldobott projectile-ok, csak ugye ezen szerettem volna gyorsítani, hogy jobban iparkodjanak vissza.
    Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.27. 16:07:27
  • Avenger
    Azért lehet így, mivel útja során folyamatosan sebez/tickel(talán az attack speed függvényében vagy fix időközönként), ezért ha gyorsabban bejárná az útját, akkor konkrétan kevesebb lehetséges sebzést okozna, mint ha lassabban. Így, hogy legyen értelme rárakni azt a supportot, inkább a hatótávolságát növeli.
  • kisokka
    Egy érdekes dolgot véltem felfedezni. A Faster Projectiles gem-et Spectral Throw-al kombinálva nem mondanám, hogy gyorsabb lesz, hanem messzebbre dobálja a projectile-okat. Amíg FP nélkül 7 P-t dobok el, mire az első visszajön, addig FP-al 8-at a távolság miatt. Ez meg ugyan mi a bánatért lehet? Külföldi fórumokon böngészgetve rájöttem, hogy ezt már más is észrevette, de nem igazán értem miért van ez így. Ötlet?
  • Szaruman
    Azért mondjuk arra kíváncsi lennék, h januárban hova tűntél pik-pak egyik napról a másikra.
  • ToCsEk
    "egyben legnagyobb klánja"

nem is!
  • sandor555
    Magyarország legelső és egyben legnagyobb klánja, a ElysiumGate várja újra az aktív játékosokat! Guild stash, TS természetesen van.
    Ingame:
    RedMFindBaby
    Meroldys
  • silencemonthy
    Köszönöm a gyors választ, találtam egy kardot 50 körüli all element resistel, igaz low dmg de talán életképesebb leszek vele.
  • kisokka
    Nekem EZ elég sokat segít(na meg unokaöcsém), ha tudsz valamennyire angolul, akkor neked is fog. Benne van, hogy a vendorok mit adnak a cuccokért, az orbok mire valók...stb.

Egyébként érdekes, hogy nincs magyar közössége a játéknak, holott elég sok magyart látok(és ismerek is), aki zúzza vele.
  • Psychedelic #2711
    Találsz sima fehér 4 link itemet, és craftolod magic-re, amig be nem adja a HP + resist statot. Ez a 2 stat a legfontosabb. Full kék gearben is bőven jó az ember, ha megfelelő az item.
    Amúgy megfelszedsz mindent, és eladod vendornak, abból meg jön a craft mati.
  • silencemonthy
    A gear kevés egyértelmű, de első karakter és kb 10 szintel kisebb cuccok esnek. minden cuccom sárga meg kék, maxx 3-4 hellyel, de kapcsolva 3 van csak. Honnan lehet jobb cuccokat szerezni a fejlődéshez ? Vagy csak futkossak amerre már voltam és hátha esik ?
  • Psychedelic #2709
    Mennyi HP-d van? Resistek maxosak?
    Látatlanban szerintem a geared gyenge.
    A magas block másodlagos teljesen. Semmit nem ér, ha nincs elég hp-d, ha alacsonyak a resistek főleg, mert 48-on nem lesz még spellblock is mellé. Illetve az armor is fontosabb.
    A dmg szinten gear függö többnyire. 0 db dmg talentel is lehet jól haladni, ha erős fegyvert, és megfelelő support gemeket használsz.

Többet is irhatnál a buildről, mert igy nehéz tippeket adni.
  • kisokka
    Lehet, hogy nem jó irányban haladsz a build szerint. Értem ezalatt, hogy hiába jó a block, vagy az armour/evasion(amik inkább fizikai sérülés ellen védenek), ha az elemental, vagy a chaos resistance kevés. Gondolom, mivel sokat haltál, ezért még jobban rámentél a védelemre ahelyett, hogy a sebzést toltad volna.
    Nézd meg a Defence panelen, hogy mi lehet a gond.
  • silencemonthy
    Üdv.kb 3 hete kezdtem a játékot, tetszik meg minden, de megmondaná valaki hogy miért halok állandóan ? Templart build szerint fejlesztem maxx blockos lesz. Jelenleg lvl 48 vagyok de eddig minimum 200x meghaltam az eleje óta. A dmg se valami jó. Amig a tűzes totemet le nem rakom, addig maximum karcolgatom az 4-5 szintel kisebb ellenfeleket...
  • kisokka
    Értem. Kicsit nehézkes lesz a dolog, de ez van, kösz.
  • Psychedelic #2705
    Lesz 8 zsákod, viszont az a 4 ami ambush ligás volt, az csak remove only lesz, vagyis csak kivenni tudod majd belőle a cuccokat, berakni nem enged semmit.
  • kisokka
    Oké, ez kiderült, áttesznek Standard ligába. Viszont olyankor mi van, ha itt is és ott is van 4 zsáknyi cuccom?
  • kisokka
    Üdv! Egy érdekes helyzet állt elő, sokan írogatják Ambush liga chaten, hogy 2-3 napon belül zárják a ligát. Ilyenkor mi van? Amennyire tudom, a karaktereket nem törlik, csak átteszik máshová, de javítsatok ki, ha tévedek.

Előre is kösz.
  • Djuree
    vkinek 500 pontos kód? 50 dollárt ér.
    2000Ft-ért vihető.
  • RABBY7
    Sziasztok!
    Tud valaki segiteni abban hogy ha van egy spell totemem, ami aktiválja a summon skeletont, akkor mik tpolják még azon skillt hogy ha leverik a csontit akkor robban egy nagyot és az ezt okozott sebzést növeli? Pl fire penetration? (Értelemszerüen(legalábbis szerintem) ha van egy minion life akkor az igen...de a tüzsebzős skillek?)
    Köszi a tanácsokat előre is...
    Illetve ha van egy magyar guild ahova fér még egy játékos akkor szóljatok...köszi előre is.. :)
  • ToCsEk
    ott a link jó olvasgatást szerintem ha írsz Trolynak forumon aztán játékban dumáltok utána szerintem be is tud venni mert van hely
  • SweeneyTodd
    Hellósziasztok,
    Érdeklődnék mennyi magyar aktív játékos van, esetleg guild ? :) Akihez mondjuk lehetne csatlakozni, pár napja kezdtem a játékot , esetleg valami tipp, hogy újjaknap szóló tippeket merre találok, a fórumot lekezdtem vissza olvasni.
  • kisokka
    Üdv! Az miért lehet, hogy resetelve lett a skillekre a standard ligás Marauderem?
    Kb. 2-3 hónapja nem játszottam a játékkal, és most meglepve láttam, hogy van vagy 40 pontom, amit el kellene osztani.
    Kösz előre is.
  • kubistar
    Hello, valaki irna par sort, aki Ranger-ral akar jatszani. Koszi!
  • Psychedelic #2696
    Ez az eloszlás is inkább tipp, a HC 1% kb reális, invasion meg sztem már a töredéke mivel elég keményre sikerült, viszont még így is simán tudsz HC-ban is tradelni, currencyket is mindig instant tudtam váltani, sőt ott a legnyugtatóbb tradelni mert nem szarakodnak az emberek, nem próbálnak lehúzni. Ambushban nekem a tradek fele úgy néz ki, hogyha eladni akarok, jönnek a nah add ide az ár feléért mert nekem csak annyim van plz, vagy a másik, amikor fix áron hirdet fórumon, de miután írsz neki már többért akarja adni.
    SC-ben senki nem játszik azért közel sincs így, a legtöbb ember aki lvl 100-ra hajt, de nem napi 18 órát játszik pl ott tolja, nem véletlen van ott a legtöbb lvl 100-as. Aki pvp-ni akar szintén ott játszik, stb.

Amúgy ha végigtolod a 4 hónapos ligát 1 karival, a végére már szerintem éppen annyira fogod unni azt a karit, vagy éppen már annyira szeretnél valamilyen másfajta karakterrel játszani, hogy simán gond nélkül belekezdesz egy új karakterbe az új ligában. Ha a régivel akarod tolni azt meg gond nélkül tudod.

Ezek olyan problémák, amik csak addig problémák, mig nem ismered a helyzetet.
    Ha pl. a legbetegebb, legdurvább karaktert akarod összehozni, SC-ban a helyed, mert ott olyan itemeket tudsz megvenni, igaz csillagászati áron, amit a többi ligában még látni se fogsz.

Nekem is van karim több ligában is, HC-ban is sok, most meg éppen ambushban tolom, mert épp nem volt hangulatom nemesisen kezdeni, meg régi haverok visszajöttek játszani kicsit, és ott kezdtek.

SC liga nem egyenlő pl a diablo 2-es non ladder karakterekkel, azokat tényleg kukázhattad mivel 1-2 év is eltelt akár 2 ladder reset között, itt más a rendszer, ezért sokan vannak, akik nem akarnak mindig új ligában indulni, ezért sc-ban toljak.

Bár ahogy én láttam, a legtöbb ember nem azért hagyta abba a játékot mert kukaznia kellett a liga végén a karit, hanem mert nem tudta felvenni a játék ritmusát, és nulla gearben hülyére verték a mobok mercilesen és elege lett. :)
    Szóval ha 3 hónap mulva is az lesz a legnagyobb problémád, hogy nincs kedved sc-ban tolni, akkor inkább örülni kell. :)
  • ToCsEk
    hát nyilván nem éri meg scben játszani liga közbe :)
    de játszanak ott is :) liga végén beindul az élet ott is pár hétig még nem indul új :D
  • DarkHorSe
    "persze ha valaki standarden játszik akkor ebből nemsokat tapasztal
    de a ligák közötti eloszlás kb így néz ki jelenleg
    ambush 45%
    invasion 35%
    standard 19%
    hardcore 1%"
  • ToCsEk
    hát nem mondanám :D
  • DarkHorSe
    hat ez az, scben meg senki nem jatszik
  • ToCsEk
    nem értem a kuka dolgot :D átmegy ligavégén minden scre ugyan úgy meg lesz a karaktered, indulni fog majd új 4hónapos liga és ott mindenki előlről kezdi :D
  • DarkHorSe
    Koszi szepen, ambushban kezdtem, bar elegge zavar hogy 3 honap es kukazhatom a karakterem, nem hinnem hogy sok idok fogok ra forditani igy