Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartalak kioktatni, csak egy sima értelmes vitát akartam folytatni, ha kioktatásnak tûnt, akkor bocsánatot kérek, nem annak szántam. Nem téged akartalak meggyõzni, hogy mf summonert nem ér semmit, hanem hogy mf kari nélkül is lehet jót játszani, anélkül, hogy percenként halna a karakterünk.
Quill rain Life gain on hit+split arrow+chain kb 2 lövésbõl feltölt fél életrõl, ha sok a monszta. És mivel általában hátul állok, nagyon meg se ütnek. Lõhetek éjjel nappal, a HP-m is gyorsabban tölt, mint ahogy lövök (Blood magic, manám nincs). Hogy használjam akkor a cucoot majd? Vagy tegyek életre vmi aurát, hogy sose legyen maxon?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azt se írtam, hogy csak az MF kari a járható út, de van 1 szint amit ha elakarsz érni, már kevés lesz az hogy lvl 60-ra felszinteztél.
És pont a témára írsz baromságot, mert Berlinboynak van spectral throw karaktere, és nincs vele megelégedve, és sokkal erõsebb karaktert szeretne, neked erre az a válaszod, hogy spectral throw karit kell csinálni, 8-10 chaosból, mert ez az erõs build...
De fejet hajtok elötted, már eljutottál merciless act2-be egy spectral throw karival, és csak 1x haltál. Most már mindent tudsz, mindent láttál, jogos hogy itt oktatsz engem. Én még csak 2011 óta tolom poe-ban a HC-t, spectral throw karim is csak egy 80-as van, azért van még mit tanulnom nem tagadom.
Sok szerencsét a HC-hoz kövi seasonban, mutasd meg, hogyan is tolják a profik, akik 8-10 chaosbol olyan karit csinalnak, ami csukott szemmel viszi a 75+ mapokat, a sok gyökér meg több száz exaltedet költ a karijára, hogy aztán a 8-9k hp-jukat lazán 1 hiteljék.
Nem is értem, hogy mertem leírni ide a véleményem, ha tudom hogy ilyen csekély a tudásom és a tapasztalatom, nem mertem volna megtenni.
Öreg vagyok én már ehhez, hogy bármit írjak ebbe a topicba, azonnal popoljon valaki aki még mapot se látott soha és kioktasson a faszba, és megmondja hogy az nem úgy van, francnak se hiányzik ez, nincs nekem ehhez már türelmem, föleg hogy meg se érti mirõl beszélek.
Sztem HC game mai viszonylatban inkább azt jelenti, hogy nem tesz mindent a játékos alá, és van benne kihívás, mint azt, hogy sokat kell rajta függni, hogy elérhess benne valamit.
Pont a téma miatt írtam, hogy nem feltétlen kell top gear, hogy jó legyen az adott build.
Amúgy meg én egy csóró spetral throw-os scion buildet tolok soloban, és eddig 1x halt, pedig már merciless act 2-ben vagyok, és az se a dominusnál volt, én erre mondanám az erõs buildet, nem arra, amibe beleköltesz egy csomó exalted-ot.
Számomra ebben a játékban az a munka, ha 15 percig farmolok 1 mapot, ami 5 perc alatt is menne, ha hetekig huzok 1 karit 70+ra mert szar a gearem, ahelyett hogy 2 napig tartana. Ha 1 hét alatt lépem meg azt a szintet, ami mehetne 1 nap alatt is. Idõpocsékolás számomra, felhuztam már vagy 30 karaktert 60+ szintre, már nem hat meg a szintezés, ha találok egy buildet ami tetszik, akkor azt minél elöbb fel akar húzni olyan szintre, ahol már használható, és ahol élvezni is lehet már.
Ha nincs currencyd, szintben is leragadsz, ahhoz hogy ne fogyjanak el a mapok, 70 fölöttieknél már pörgetni kell rá a currencyt rendesen.
Én is játszottam így, hogy nem huzok mf karit, nem farmolok, csak mapozok ez az. Az lett a vége, hogy volt egy olyan karim, amivel 81-re eljutva azt vettem észre, hogy nincs gearem, nincs dmg-em, és már mapjaim sincsenek mert rohadtul nem akarja dobni, se currencym nincs, se semmi.
Ha valaki úgy játszik, hogy nem akar 80-90-es karit, nem akar jó geart, csak egy héten 1x 2x leül a gép elé és játszogat, annak nem kell. Minden máshoz kell valami amivel pénzt szerez az ember.
Dehát ki miért játszik, én azért hogy táp karaktereim legyenek, minél magasabb szintem stb. Ez egy elég HC game, én úgy látom értelmét, ha effektiven is tolom. Ami idõm elmegy MF runokra, annak a sokszorosát nyerem vissza idõben azzal, hogy jó gearben tudok haladni, egy esetleges main karakterrel.
Illetve most a téma az volt, hogy hogyan lehet erõs buildet csinálni, én mondtam hogy úgy ha farmolsz, és veszel geart. Most az hogy te nem akarsz erõs karit, 8-10 chaosos gearben is élvezed a játékot, teljesen rendben van, de ha valaki ennél többet, és erõsebb karit szeretne, akkor nem követheti a példádat.
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/560312
Persze kinek mi a medium gear, ha valakinek megfelel egy olyan gear ami 5-10 chaosbol összejön, annak nem kell mf karival farmolnia, de ha valaki durva karit szeretne, egy olyat ami a sárga moboknak 20% hp-jat leveszi 1 ütéssel, az nem fogja 5-10 chaosbol megcsinalni.
A top geart meg se említem, aminél monjuk egy soul taker, vagy kaom chest, 40-50 exaltednél kezdõdik.
Még mindig érdemes mf kariban gondolkozni, olcsóbban összehozza az ember mint egy értelmesebb dmg karit, és onnantól elég jó buildek válnak életképessé, mert pillanatok alatt meglesz a gearhez a pénz. MF farmolás nélkül soha nem lesz értelmes karaktered, mapon bohóckodva nem lehet pénzt keresni, csak ha kifogod a lottó ötöst, és esik egy kaom chest, vagy soul taker, az meg nem fog esni.
Amikor az open beta elindult, én is leszartam mf-et, aztán a karim segge kilógott a gatyából, nagy szar volt az egész. Most amikor visszajöttem, felhuztam egy mf summonert, piety farmal most léptem meg a 84-et, jött kb 40-50 exalted, ebböl olyan 30 tisztan currencykbõl, a többi meg ilyen 1-5 exalted körüli item dropokból. Igy már lehet mindenféle buildet csinálni, ha ezt nem tolom, még mindig nem lenne egy fillérem se, és fos 3-4k hp-s 2-3k dps-es karival szarakodnák low lvl maponkon.
És nem is kell ehez sokat tolni, még most 84-en is 1% xp jön egy piety runnal ami megvan 5-6 perc alatt.
Esetleg vki egy nem drága, hanem olcsó kurvanagy dps buildet tud adni? Akármit néztem vagy drága, v nem elég erõs. RF buildet néztem, de 60K+ dps ide vagy oda még az én ele throwmnál is lassabbnak tûnik.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mindketto one handed axe
1., ahol physical damage 44-82, DPS 243
2., ahol physical damage 28-47, elemental damage 10-18 (cold) + 2-55 (lighting, DPS 238
szoval DPS kb egyforma, viszont a main hand total combined damage az elsonel 111-247 a masiknal pedig 138-258
koszi
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Amúgy dominusra ráférne egy kis nerf, az összes elõtte lévõ boss-hoz képest óriási az erõ különbség. korábban talán a tábornok tud kellemetlenséget okozni, de õ meg opcionális ugye.
igen olcso / koltseghatekony tud lenni de elso karinak azert nem optimalis szerintem
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Kezdõ buildnek summoner elvan kékekkel (fehérekkel is), a legolcsóbb/legköltséghatékonyabb.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
addig power leveling valami jo kis buildel ami nem summoner, ahhoz pedig kell par jobb item
aztan a egy jobb summoner buildje 3-4 ex-nel kezdodik
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
van a sima fehér mob
van a kék ami a magic
van a sárga a rare
vannak a zónabossok ezek is narancsok pl nagypók rohadós zombi, akkor felshrinon nagygólem stb 😄
vannak az acontkénti bossok meg ugye mapbossok
meg vannak a rogue exilek amik narancsok szinten és oda tudnak suhintani 😄
A kezdeti nehézségek után haladok a karival. Átértékeltem a buildet és letettem az energia shieldrõl. Kezdésnek nagyon nehéz és drága buildet választottam.
Az átalakítás során életerõre és evansionra gyúrtam rá. Most már merci Act II-ben csapatom. És haladok szépen elõre (Lv:60) közben potyogat a gear is. Élvezetes a játék és szórakoztat.
A múltkori problémámra végül ToCsEk tapintott rá! A mana poti között volt egy ami az életerõbõl is levett mikor benyomtam. Szóval semmiféle lag meg bugos Chaos Inoculation.
Simán user error volt. 😊
ezek meg tök random mikor vannak 😄
Láttam, hogy olyan van ami újrakovácsolja, de ilyet nem találtam.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
How much can you take,before you snap?
egyebkent mit akarsz farmolni / mire akarsz farmolni
How much can you take,before you snap?
Ez lenne az http://pathofexilebuilds.com/builds_show.php?id=250 ami alapján játszom.
Ehhez képest én kardra szeretném kihegyezni a dolgot, ezért kértem a segítséget.
Normális több gemmel felszerelhetõ tõrrel még nem is nagyon találkoztam.
Még túl sok pontot nem költöttem el miután lev. 36 vagyok és még az összes skill gemem sincs meg (még hiányzik négy).
A tõr részig még el sem jutottam, igazából kezdetben két egykezes kapdos dual wielding karit szerettem volna.
De nem rég eset egy olyan brutális kétkezes kard, amivel kenterbe verem az addig két egykezesemet (majdnem tripla a sebzése ezekhez képest).
Igazából azért szerettem volna két egy kezest, mert nem szeretem a kétkezes fegyvereket.
Máshol jelentõsen lassabbak, mint egykezes társaik, ehhez képest a jelenlegi kardom sebessége ugyanannyi, mint az egykezesemé volt.
Szóval jelenleg kicsit tanácstalan vagyok, mit tegyek.
Bár eddig úgy láttam a legtöbb karddal kapcsolatos részben nincs külön megkötés arra, hogy egy vagy kétkezest fejleszt, pláne azokban, amiket ebbõl a build-ból el is lehet érni.
az elsõ 2-3 hétben drágák a gemek aztán nagyjából beállnak kb 1alch/gemre
leszámítva ezeket : reduced mana, blood magic, multistrike, cwdt ezek mind jóval többet érnek plusz még a drop only gemek is empower, enlight, enhance
Van ezekre vmi ajanlott ar, vagy adott skill gem ajanlott arat mindig csak a trade chat-en price check altal lehet megtudni?
Egyenlore herotom van a trade chat-tol, meg a rajta torteno kommunikaciotol...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"