191
-
#31 Hát az tényleg xD! -
tomonor #30 szép munka, fiúk! :3 -
#29 "Akik most jól érzik magukat, hogy az ő tevékenységük miatt nem láthatjuk azonnal a Hobbitot." xD -
kalapos01 #28 A letöltők 95%-a nem menne el moziba. Ha nincs kamerás, megvárja a DVD-t. De nem a letöltőkkel van bajuk, hanem azokkal, akik felveszik a filmet és terjesztik. Mert állítólag vannak itthon nagykutyák. Akik most jól érzik magukat, hogy az ő tevékenységük miatt nem láthatjuk azonnal a Hobbitot. Ha megelégedtek volna azzal, hogy a kép alá vagdossák a szinkront, nem lenne semmi baj. Nem, nekik kamerázniuk kell. És miért? Azért, hogy az igénytelen kamerásokat nézők jobb minőség, de még mindig szar képet kapjanak. Hol ebben a logika? -
xido #27 várjatok..kérdezek jobbat...csúszik egy film..kurva sokat...mozit is kihagyja..dvd-n jön ki..csonkított képaránnyal...na olyankor mit várnak a filmszerető gyűjtőktől pl itthon?? -
#26 Hogy miért? Ezért.:..Össze lehet számolni a mozijegyeket:D,mert aki letölti ilyen formában az kétlem h elmenne utána még egyszer moziba is...:)
PErsze az mar mas kerdes h ennek az intezkedesnek mi lesz az ertelme..kb semmi,csak a mozikkal meg a nezökkel szurnak ki...
-
xido #25 ..várom a hírt majd..letiltottuk a magyarokat a világpremierekről,mégis vannak kamerás rippek első hétvégén..de..de..hogyhogy?:)) -
zetortraktor #24 Lehet, hogy neked parasztvakítás, de őket nem a minőség érdekli, hanem az, hogy mikortól van warez. Tök mindegy, hogy cam vagy R5 van először. A kamerás szarok itthon is a legnépszerűbbek, nézd meg. Csak azért, mert azok vannak először. Mert a sok hülye inkább a mínusz egyedik napon akarja látni. INkább legyen gyors, de szar, mint lassú, de jó. -
kalapos01 #23 Sikeresen felfogtad a lényeget, ugye? A bemutató meglesz, nem szúrnak ki a letöltővel. Az a céljuk, hogy esetleg 1-2 nappal kezdjen terjedni akamerás verzió, mert ha nem lesz magyar világpremier, akkor nem fog innen elszabadulni a kamerás rip. -
Cat #22 Én nem azt nem értem, hogy a warezt miért társítják MÉG MINDIG a kamerás verziókhoz? Én a warezen HD minőséget, 720p vagy 1080-as felbontást értek. amit 4 méteres falon nézek meg, projektorral, 5.1-es hangrendszeren. Akkor állítom le, hogy kimenjek pisilni amikor akarom, nem zavar a mögöttem ülő popcornja, stb. Néha ettől még szoktam moziba menni, főleg 3D filmek miatt, de egyébként JOBB minőségben nézem meg a filmeket, mint azt moziban tenném. Én ezt a magam részéről röhejesnek tartom (ti. hogy ilyen gyengék a mozitermek).
Parasztvakítás, hogy warez = kamerás verzió. Ezzel csak magukat nyugtatják, és próbálják súlykolni a népbe, hogy ne töltsön le. De, csak jó minőséget! -
coolbboy83 #21 Ez az ország egy jelentéktelen kis fika fos..... 0 gazdasággal, és mindenkori idióta kormánnyal, az előző is és a mostani is ide tartozik.... hisz minden nekik köszönhető 99%-ban -
coolbboy83 #20 Ez a kicsiny kis szar országunk leginkább nekünk kúr oda nem a külföldieknek :-) -
Shakata #19 Szerintem azt sem tudják, hol van Magyarország... csak úgy véletlenszerűen böktek rá a térképre... :D -
#18 Ezek most pont idevaló szmájlik. Szavak helyett: -
Zenszkij #17 Kamerás nem kamerás, kit érdekel. Egy tetű film sem ér meg 1500 Huf-t a mi fizetésünkhöz nérve. Megszakad a szívem, hogy nem ér ide időben a sok gagyigané. Idejét sem tudom mikor voltam utoljára moziban. Jah igen, a Ravatalon. Rá is jöttem, hogy ez a szemet tönkretevő, sötét színű 3D nem nekem való... Én örülök, hogy kicsiny országunk odakúr ezeknek a rabló filmmonopol cégeknek. -
#16 azt kellene felfogni végre, hogy az igénytelen paraszt, amelyik letölti a kamerás szutykot amúgy sem menne el moziba, mert leszarja. így most megint a normális réteggel szúrnak ki, na meg persze a mozikkal. a stúdióknak ettől nem lesz több bevételük, de legalább lesz kevesebb. hahó! -
Prof William #15 Kis 10 milliós országunk ezek szerint nagyobb filmkalóz tevékenységet fejt ki mint mondjuk Kína vagy az USA.
Na persze... -
#14 „Eddig nagyjából az volt az értelme a mozinak, hogy gyorsan és jó minőségben lehetett végignézni egy új filmet.”
A jó minőséget nem írnám alá. Sem hang, sem kép szempontjából nem nevezném annak a legtöbb mozi alapján. -
#13 Mivel lassan 10 éve nem készült normális film... amúgy engem sem érint. Felőlem akár soha ne érjen be az országa... és akkor mi van?
Muhahahahaha -
#12 Megeloztel. -
#11 Legalabb kesobb jon be a szar. -
#10 Detto.
Nem normális, aki ezzel szórakozik. Bocs.
Ja és amikor félévvel van később a magyar premier? Vazze, vagy még csak be sem mutatják, majd egyből jön DVD-re, valamikor majd persze. Kecskebűvölők, Moon. Kapják be! -
#9 Ekkora kamu hülyeséget, kitalálni, mekkora szar ez a warner bross, nem tudják már mire fogni hogy veszteségesek ... -
Perszepeta #8 Régen még megnéztem 1-2 kamerás filmet, de rájöttem SOHA többet! Idegesítően élvezhetetlen! Ha jó film, akkor megéri megnézni moziban, vagy várni pár hónapot egy jó minőségre... ha meg nem annyira nagyszabású film, akkor meg pláne megéri várni :P -
#7 "Aki szokott torrentezni az tudja, hogy az indok sem igaz - nem nagyon tudok az elmúlt 1-2 évből olyan kamerás premier filmet mondani, ahol ne orosz felirat lett volna. Nyilván más ok van a háttérben, ez csak a porhintés."
Én nagyon ritkán nézek camos filmeket de mindegyikben ott díszelgett az orosz felirat. Max 1 film volt amiben magyarul jelentek meg a szövegek. Még meg is lepődtem hogy hova tűntek a cirill betűk.
-
#6 Nincs is olyan film amit érdemes megnézni a moziban, ha nem akarják ne mutassák, engem nem érint. -
#5 Ezzel csak a mozikat teszik tönkre. Eddig nagyjából az volt az értelme a mozinak, hogy gyorsan és jó minőségben lehetett végignézni egy új filmet. Ha a torrenten fent lesz már az angol R5 mire beér egy film a magyar mozikba, akkor max csak azok fognak elmenni megnézni, akiknek aznapra nincs jobb randiötletük.
Aki szokott torrentezni az tudja, hogy az indok sem igaz - nem nagyon tudok az elmúlt 1-2 évből olyan kamerás premier filmet mondani, ahol ne orosz felirat lett volna. Nyilván más ok van a háttérben, ez csak a porhintés. -
#4 Na és kit izgat ez, a 80-as években hónapokat késtek a bemutatók nyugathoz képest -
#3 nem egészen világos, hogy mennyit jelent ez a késleltetés.
ha néhány nappal később, akkor szomorú.
ha hetekkel később, akkor ebben az országban többet nem fogok multiplex moziba menni. -
egyhengerBt #2 De ki az a marha aki kamerás változatban nézi meg a filmet?
Ha "nagyon" érdekel egy film akkor megvárom az R5-verziót de inkább BDrip-et.
2 esetleg 3hónapot talán megér, nem kell ilyen kamerás szutykokkal vakoskodni.
Ha időm és energiám engedi akkor ott a mozi. Nincs sok igazán jó film úgyhogy nem nagy költség. -
stain #1 Ó, hát ha ennyire fáj nekik, akkor ne is csináljanak filmeket, és akkor senki sem tölti majd fel a netre.