446
Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-
#166 Addig is kevésbé érződne a lopás rajta (;
De hogy on is legyek:
- a kacsacsőrt nem eszi meg, nem lehet <3-t írni
- ha gépelek itt és közbe ír valaki a chaten akkor a focus átugrik oda ami elég zavaró -
#165 szerintem jóak -
#164 A design a legkevésbé fontos a fejlesztés során - majd ha működik minden rendesen, akkor kap SG-hez illeszkedő színeket és egyebeket, ráér.
És nem lopás, ha egy ingyenesen és nyilvánosan elérhető kódot használnak. -
#163 Kicsit gáznak érzem, hogy egy az egybe le lett lopva a Facebookos chat... fő az egyediség ugyebár. Gondolom nagyon nehéz átszínezni legalább a képeket. -
#162 Tipp: ha ezt írom a másiknak:
http://www.sg.hu/kep/faces/crazya.gif
vagy valamilyen formában azt, hogy crazya
akkor jelenjen meg a szmájli képként (de csak azért, mert saját fórumos szmájli és nem külső kép)
:) -
#161 Piszkosul lassú az oldal.. a csetre való gépelés.. minden. Pedig sokkal kevesebb dolog van nyitva általában a gépemen mint tegnap este. -
#160 Beállítások - legyen nyitott ez a chat ablak pipa kivétel.
Ekkor összecsukottként töltődik be. -
#159 Nincs szó erről a fejlécben, csak arról, hogy teljesen kikapcsolható lesz. Nem szeretném kikapcsolni, de nem szeretném, ha magától előugrana minden loginkor, mint az iwiwen. Teccikérteni? -
#158 nem sok értelmét látom az ilyennek egy fórumon de azért sok sikert a fejlesztéshez... :) -
#157 J lo lol -
#156 ez nem rossz:) -
#155 ja nálam is
amúgy tudtam én, hogy loál vagy
najónem +! -
Verseghy #154 Ugyanilyen iPad-en. Már ha számít..:D -
#153 Ékezetes neveknél levágja a nevet:
Loál János -> Lo -
#152 Tök, jó a cucc. Épp Dzsinivel tesztelem. :)
A véglegesbe viszont jó lenne ha meglehetne adni vmi munka jellegű hátteret,oldalt - pl forráskód :D - hogy ne legyen annyira feltűnő a melóhelyen. :D -
#151 érdekes :) -
#150 ezt nem lenne hülyeség bevezetni -
#149 Nem mindig működik, most is csak a 2. oldal betöltésével tudtam előhozni, és így az oldal alján az első oldal kezdődik...
Mindenféle szerkesztés nélküli kép, most csináltam 1 perce kb: LINK
szerk.
Azt hiszem ez csak egy Chrome kiegészítő.. fail. -
#148 -
#147 Ez mi, hogy ha lescrollozok a lap aljára, akkor betöltődik a második oldal?! Mintha infinite scroll lenne! Ez nagyon király srácok! -
#146 Opera 11.11, IE9 és Chrome 12.0 742.91-el nálam jó, de FF-nél egyik verzióval sem okés -
#145 Azt esetleg még csináljátok meg, hogy a topik címsorában jelezzen, ha írnak. Ha esetleg kikapcsolom a hangot, attól még vegyem észre :)
Mint a Facebookon, ha már onnan koppintottátok. -
#144 Megnézem mással is, Opera 11.11-el, Chrome 13.0.767.1-el, meg Internet Extinctioner 8-al is ilyen nekem. -
#143 nálam FF nightly 7.0a1 és szintén így néz ki -
#142 :DDDDDDDD -
#141 Ja, a lényeg kimaradt: FF Aurora 5.0a2 -
#140 kösz, hogy a régi logómat lenyúltad. -
#139 Bug: A középső DIV nem teljes szélességű, meg valamiért rá is lóg kicsit a felette lévőre
-Nem vettem még fel senkit
-Nem csináltam még csoportot sem
-
#138 teccős :D -
#137 alakul, jó lesz ez -
#136 lol de durva :D -
#135 #65A830, ha online
#999999, ha offline
;P -
#134 A színek átállítását / online-offline jelek megváltoztatását (zöld pipa / szürke X vagy ilyesmi) még fontoljátok meg, tényleg nem látszik, hogy ki milyen. -
Robaj #133 1. így kezdtük, de teszt során kiderült, hogy átláthatatlan sok azonos hsz esetén.
2. ha lenne több 10.000 szerver, mint FB-nek... Technikailag persze kivitelezhető.
3. felírva, jelenleg a chatablakban jelzi a hsz-ek számát (+ a chatablak címénél) - Böngésző címsorára gondolsz ugye? -
#132 • Én személy szerint a másodperc alapú "számlázást" (időkijelzést) szeretem, de lehet, hogy van, akit az zavarna. :)
• Nem tudom, olyat szeretne-e valaki, hogy látsszon, ha gépel a másik fél. Ez is egy szeretem funkció. :)
• Nem tudom, hogy most van-e olyan jelölés (mondjuk böngészőfülön), hogy új chat üzenet érkezett. Talán.. vagy valakinek hasznos lehet. :) -
Tsol #131 Oké, amúgy marhajó.
Csak nincs kivel dumálni :D -
#130 Én írtam szarul. :D -
#129 majd lesznek, fel lett írva :) -
#128 unescape* -
Tsol #127 Nekem nincs is szmájli.