SG chat - v1.0 RC1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nálam valami beállítási gond lehet, 11.11-el teljesen rendben van (valami tartalomszûrõ vagy bõvítmény vagy popup-gátló lehet bent, ami megzavarja, majd megtalálom)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CattiBrie
nekem nem tetszik a times betûtípus a beviteli mezõben chatelésnél (ff)
szerintem legyen ugyanolyan mint a barátkeresõnél (vagy mi az) :)
ha volt már korábban szó errõl, bocsi - nem olvastam végig :P

[/spam]™

Auto linkelés, www/http://-vel kezdõdõ dolgokra.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Most próbáld csak ki.

Dzsini
Ez lehet, hogy nálam valami beállítás, 11.50 meg bõven béta állapotú, úgyhogy ilyesmik elõfordulhatnak (van sok furcsa dolog benne)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Opera 11.11 alatt nem csinálja, mindjárt rakok fel 11.50-et.
Felraktam, nem tapasztalok ilyet.

Dzsini
+akárhányszor csak új "ablak" jelenik meg (pl. beállítások gomb, valakivel chat ablak nyitása)

Dzsini
a plusz füleket továbbra is nyitogatja ahányszor csak rányomok a Chat(x) feliratra.

Rage47
támogatom
Dzsini
- színtévesztõknek a bejelentkezett "zöld" és a kijelentkezett "szürke" pötty alig megkülönböztethetõ... lehetne formában is megkülönböztetni vagy valami más módon látványosabbá tenni a különbséget?

- üzenet hang bug javítva
- dátum bug javítva

Dzsini: Opera?
Nekem középsõ egérgombra csinálja ezt, de azt ff alatt is.

Próbáld ki a csoport tiltás funkciót :) Onnan látható, h. technikai akadály nincs, majd holnap a javaslatokat átbeszéljük, hogy merre fejlesszünk tovább.

Dzsini
- ahányszor csak fel-lenyitom a chatet egy-egy új fül nyílik a böngészõben a háttérben, ugyanezzel a topiccal

Rage47
hát ez nagyon jó (lesz)!:)
Chrome v12 - müködik

amúgy most jöttem rá, mennyi gyökér van sg-n, hihetetlen milyen hsz-ek születtek itt...
Dzsini
- ha beírok valakinek egy üzenetet majd lecsukom a chatjét, 1-2 másodpercen belül új üzenet jelzést kap a fül (bepirosodik), de gondolom csak a saját üzenetem megérkezése miatt.

CattiBrie
tessék, tudat alatt mintha végigolvastam volna .)

[/spam]™

Klemice
bohóc úr mi ez az új design?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tommygear
nem szóltam :)
Dzsini
- új üzenet érkezésekor kapok egy új aktív fület
- ha nyitva van egy chatablak, akkor ha beleír a másik, átkerül oda a billentyûfókusz

Beállítások -> Legyen nyitott...
Cattibrie: 1. hsz / kiemelt szöveg: "A chat teljesen kikapcsolható lesz az adatlapon"

CattiBrie
Most már megzöldült a bogyód. :))

[/spam]™

St
Cat 02, told el inkább innen a biciklit, ne trollkodj most itt, saját érdekedben, amíg szépen kérem ;)
N o N a m e
nekem is :) cool. :)
CattiBrie
Erre szerintem az volna a legjobb, ha mondjuk az adatlapon engedélyezni kéne. És csak annak jelenne meg egyáltalán a kis biz-basz ott alul, aki engedélyezte, aki meg nem szeretné az ne is lássa. (szerintem)

[/spam]™

tommygear
ja ez is hiba szerintem hogy állandóan felugrik minden lapfrissítésnél a partnerlista, nem marad miniatûr nézetben
Most nem azért, de elõbb írtad le, hogy számodra sincs semmi haszna ennek a dolognak :D Amúgy azért mert, van más dolog, ami *szerintem* jobb lenne megvalosítani.

Amúgy bug / forever alone mod: írj valakire, csukd le, nyomj egy F5-öt és olyan mintha rád írtak volna \o/

Dzsini
fejlécet elolvasni nehéz?

Most próbáld!

Dzsini
megjelent a chat :)

[HUN]FaTaL
Ugye ez nem lesz mindig aktív? Mert rettenet idegesítõ lenne, ha mindig így felbukkanna mindenhol. :D (Nem kikapcsolni szeretném teljesen)

http://goo.gl/gd6Zi5

Büdös Bohóc
te már csak tudod :)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
ha téged totál nem érdekel akkor meg egyáltalán mit szólsz ilyet hozzá? Azt megérteném, ha szeretnél itt csetelni és bassza a csõröd valamelyik fícsör vagy pár ötlet ebben az egészben, de ha nem érdekel akkor nem kell idejönni :)

Ugyanezt irtam én is.igy nem sok értelme lesz.Hiába teszt, az sg nem fog engedni 2 csetet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
+ végre tudom a userneved is (gondolom te vagy az is, aki ma reggel a humorosaranyost helyrerázta) :)

Büdös Bohóc
bár a "szépsége" a csetnek sg-n pont az, hogy egy nagy szoba van és nem privátban megy az egész, mert akivel én privátban akarok csetelni az amúgy is ismerõs facebookon meg msnen stb...

Végleges változat leírása alapján nem :D De ha ezt kirakják valahogy fõoldalra akkor fasza lesz, de így nem sok értelme van szerintem vagy csak én vok eantiszoc és nem szoktam másokkal chatelni.

Büdös Bohóc
nem fogod fel bmeg, hogy ez most itt egy bétateszt és ESETLEG majd lecserélik az egészet késõbb? ...

Dzsini
#57: Akkor ezért dobált ki :) (gondoltam, hogy ti próbálkoztok)

#58: flash legfrissebb, direkt engedélyeztem is. Opera alatt másnak mûködik, tehát ez sem lehet probléma.

Ennek most mi értelme ? Fõoldlaon levõt csináljátok meg rendesen, ez nem közösség portál.

Amúgy fasza dolog :D Csak értelmét nem látom

Büdös Bohóc
leginkább pár olyan dolog frissítését, mint a flash, vagy tudomisén. A jplayer, ami a hangokat játssza le mintha flasht is használhatna zenére.

mellékesen érdekes, hogy te valahogy eddig a szememben úgy néztél ki a mi kéne sg-nek topik alapján, mint aki itt fejleszt, legalábbis azt hittem, most meg úgy kérdezõsködsz itt, mint aki nem tudna utánanézni a forrásában, hogy milyen érdekes dolgok is lehetnek még benne, amik miatt nem mûködik :)

Azért látod ezt, mert nem léptél még be chatre, és nincs meg a default csoportod.
A vicces, hogy a teszt szerveren sem mûködik Veled a chat. :)

Dzsini
Nem, nekünk nem jár :) (kipróbáltam másik felhasználómmal is, vele sem tölt be)

N o N a m e
neked már megy? én azt hiszem megvárom az 1.0-t. Megvagyok én chat nélkül :)
Dzsini

:(

byzhouse
csoport szerkesztésnél még a logót is mutatja. (Y)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dzsini
és Noname-nek mit ajánlasz? Neki FF Chrome és Opera alatt sem mûködik.

Andr0
beteg, de egy próbát megér:D

Armin & Ayu fan

<#falbav>
nemértem XD elnézést XD
Büdös Bohóc
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

tommygear
<#wilting><#wilting>