SG chat - v1.0 RC1

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szóval a tagnak fészbúkon is meg sg-n is fennt kell lennie? 😞
Büdös Bohóc
operát lecseréled és máris ok lesz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

CattiBrie
elsõ hozzászólás: "lehet tesztelni"

[/spam]™

tommygear
nem fogod fel hogy ez még csak tesztelés?? olvasd már el a bannert
Dzsini
Szûzen telepített böngészõbõl se töltött be, tehát nem lehet ez a probléma.

viszont kaptam 2 chat-felkérést (topicon belül nem jelzett új privátüzenetként, csak a fõoldalon), de egyikre sem tudok reagálni - mikor kattintok kijön egy ablak, hogy válasszak csoportot, de nem jelennek meg csoportok, és nem tudom leokézni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CattiBrie
meg az is jó, hogy ki lehet kapcsolni! 😄
az a lényeg 😄

[/spam]™

Ha állandóan futna Sg alatt,akkor lenne igazán jó.De igy hogy csak ebben a topikban van,nincs igazán értelme

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tommygear
<#nevetes1>
Büdös Bohóc
és az is, hogy facebook chat apival készült!

<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

N o N a m e
Én is kipróbáltam FF4 alatt, Chrome alatt, és Opera alatt is, semmi chat féle nincs a topikban. Ubuntu user vagyok.
edios
az a jó ebben a chatben, hogy nem emlékeztet facebookra!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

byzhouse
jelöljetek már vissza 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

CTRL + F5-öt próbáld meg

nem értem :S
Dzsini
Kikapcsoltam a vírusvédelmet is próbából, nem segített (a tûzfalból csak az oprendszer beépítettjét használom, az csak nem számít).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ja rájöttem, hogy ismerõsök kellenek..😊
tommygear
nekem ie alatt is jó :\
Nekem megjelenik, bár senki sincs online..😄 (iMac, Safari)
Dzsini
Kipróbáltam Opera 11.11 alatt is (friss telepítés, tehát semmit nem állítottam el benne) és IE9 alatt is (itt sincs semmi bõvítmény), és egyiken sem jelenik meg a chat.

Valami tipp, hogy mi lehet?

Nekem már van chat a topikomban,és bárki irhat oda.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

CattiBrie
Megpókoltalak. 😄

[/spam]&#8482;

byzhouse
ez durva 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tommygear
elsõ hsz 😊
D ez csak ebben a topikban müködik?

N o N a m e
valaki vegyen fel a listára, hátha látok én is valamit akkor 😊
Büdös Bohóc
a névnél nem jelzi ki a nevem csak a B kezdõbetût. Gondolom az ékezetes karakter baszik be neki

tommygear
én felvettelek a listámra, privát üzenettel semmit nem tudtam kezdeni
Büdös Bohóc
nem, ez sg specifikus, a felhasználónevünkkel megy, én is úgy kersetem itt, hogy tommygear, a felhasználólista alapján megy

tommygear
nem
Büdös Bohóc
btw gondolom akkor ez az engedélyezõsdi még nem megy, hanem egybõl listán van az ember, mert bár én is küldtem tommynak kérést meg õ is nekem, de semmire nem mentem rá, hogy engedjem ezt és mégis látjuk már egymást

ehhez be kell lépni facebookra?

tommygear
xDDD
Büdös Bohóc
gondolom még nem végleges és majd lesz itt valami értelmes is

Dzsini
Semmi ilyesmi nincs 😞 tartalomszûrés kikapcsolva, bõvítmények engedélyezve (flashem van csak), és nem látszik - más oldalakon láttam ilyesmit már mûkdöni, használtam is, tehát nem hinném, hogy Opera-specifikus probléma lenne.

N o N a m e
lol, ez faszának tûnik, de én nem látok semmi ilyesmit.
/Ubuntu 11.04, FF4
tommygear
nemtom ez hibának számít e

Feladó: Büdös Bohóc
Elküldve: 2011. 06. 09. 20:12
Tárgy: Új chatfelkérésed érkezett B
1223628989#B
Büdös Bohóc
de te ki a rák vagy, hogy ilyet csinálhattál, valamelyik fejlesztõ sgn? 😄

tommygear

(ff4)
Büdös Bohóc
lol msn hang 😄

dzsini: opera egy fosszar

Dzsini
Nálam nem jelenik meg sehol semmi - mit kellene látni? (Opera 11.50, Vista)

Büdös Bohóc
mekkora 😄 kaptam vissza választ pm-ben, hogy felkérés 😄

tommygear
sg facebook mod??
Büdös Bohóc
lol geci rákerestem egy emberre beraktam ismerõsnek és tádá, bár még nincs online gondolom...

Büdös Bohóc
ez mi a rákom?

N o N a m e
wow
Ebben a topicban az SG új chatjét lehet tesztelni. Ide várjuk a hibajelzéseket, ötleteket, módosítási igényeket.

A következõket kell tudni:
- Csak ebben a topicban mûködik
- Hiba biztosan van benne
- Opera 11.11 alatt megy 😊

Mûködése a következõ:
- Barátkeresõvel vedd fel akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illetõ, amiben megerõsítheti, hogy felveszed chatra. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni

A végleges változatba a következõk lesznek még beépítve, javítva:
- A chat teljesen kikapcsolható lesz az adatlapon
- Chatpartner elfogadásakor a frissítési ideig várni kell
- "bárki hozzáadhat a chatpartnerei közé" beállítás, így nem szükséges privát üzenetben elfogadni, ha valaki chatelni akar velünk. (alapértelmezetten privit kapsz, ha valaki chatre fel akar venni)

← ElőzőOldal 9 / 9