SG chat - v1.0 RC1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piloss
Opera 11.11, IE9 és Chrome 12.0 742.91-el nálam jó, de FF-nél egyik verzióval sem okés

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

N o N a m e
Azt esetleg még csináljátok meg, hogy a topik címsorában jelezzen, ha írnak. Ha esetleg kikapcsolom a hangot, attól még vegyem észre 😊
Mint a Facebookon, ha már onnan koppintottátok.
TheLostOne
Megnézem mással is, Opera 11.11-el, Chrome 13.0.767.1-el, meg Internet Extinctioner 8-al is ilyen nekem.

Piloss
nálam FF nightly 7.0a1 és szintén így néz ki

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

tommygear
😄DDDDDDD
TheLostOne
Ja, a lényeg kimaradt: FF Aurora 5.0a2

Systore
kösz, hogy a régi logómat lenyúltad.
TheLostOne
Bug: A középsõ DIV nem teljes szélességû, meg valamiért rá is lóg kicsit a felette lévõre

-Nem vettem még fel senkit
-Nem csináltam még csoportot sem

Frosty01
teccõs 😄

practitioner of the forbidden arts of death

tommygear
alakul, jó lesz ez <#eljen>
Piloss
lol de durva 😄

CattiBrie
#65A830, ha online
#999999, ha offline

;P

[/spam]&#8482;

Dzsini
A színek átállítását / online-offline jelek megváltoztatását (zöld pipa / szürke X vagy ilyesmi) még fontoljátok meg, tényleg nem látszik, hogy ki milyen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

1. így kezdtük, de teszt során kiderült, hogy átláthatatlan sok azonos hsz esetén.
2. ha lenne több 10.000 szerver, mint FB-nek... Technikailag persze kivitelezhetõ.
3. felírva, jelenleg a chatablakban jelzi a hsz-ek számát (+ a chatablak címénél) - Böngészõ címsorára gondolsz ugye?

CattiBrie
• Én személy szerint a másodperc alapú "számlázást" (idõkijelzést) szeretem, de lehet, hogy van, akit az zavarna. 😊
• Nem tudom, olyat szeretne-e valaki, hogy látsszon, ha gépel a másik fél. Ez is egy szeretem funkció. 😊
• Nem tudom, hogy most van-e olyan jelölés (mondjuk böngészõfülön), hogy új chat üzenet érkezett. Talán.. vagy valakinek hasznos lehet. 😊

[/spam]&#8482;

Oké, amúgy marhajó.
Csak nincs kivel dumálni 😄
Ability
Én írtam szarul. 😄
Dzsini
majd lesznek, fel lett írva 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lyukasbogrács
unescape*

Nekem nincs is szmájli.
CattiBrie
A szmájlik legyenek kikapcsolhatók! 😊
Vagy nagyon aranyos szmájlik legyenek. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Sikerült szóközök nélkül egy sorba 8295 m karakterrel boldogítanom a csettársamat.. szegény.. de utána elnézést kértem 😊 .. bár direkt volt

[/spam]&#8482;

Dzsini
egy üzenethossz-korlátozást is be lehetne építeni, túl hosszú üzenetek megborítják, és új érkezésekor össze-vissza scrollozgat az üzenetablakban.

vagy úgy
Dzsini
- macskaköröm (') és idézõjel (") backslashekkel jelenik meg (\' és \")

nekem nincs ilyen gond
Módosítva.
A "Chat" címre kattintva úgy tudod lecsukni a chat ablakot, hogy nem zárja be a hsz ablakokat.

Mára off.

Ezek vannak felírva eddig:
- szmájlik
- ha több csoporthoz adom hozzá usert, akkor többször megy róla privi
- Auto linkelés, www/http://-vel kezdõdõ dolgokra.
- Escapelni kellene az üziket, telenyomja slash-sel.
- az & (et) jel elvágja a szöveget, semmit nem ír ki utána
- ha input mezõben vagyok, és rámír valaki, akkor ellopja a fókuszt

Dzsini
- az & (et) jel elvágja a szöveget, semmit nem ír ki utána
- bejövõ üzenet és felnyitott ablak esetén ellopja a fókuszt innen

CattiBrie
Jaj, végre tudtam valami hasznosít is írni. <#circling>

[/spam]&#8482;

Vaxi
come

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Javítva.

Ability
Escapelni kellene az üziket, telenyomja slash-sel.
valakit felvehetnék? mert eddig forever alone
CattiBrie
Idõ megjelenése 22:9

A 22:08 még jó volt. 😊

[/spam]&#8482;

Dzsini
A "chat" fül lecsukásakor minden fül is lecsukódik - ez idáig rendben van, hasznos. De a "chat" fül felnyitásakor is lecsukódik az összes beszélgetés - ez viszont zavaró.

St
pontosan mi az irónikus benne?
Kicsit irónikus:

http://www.facebook.com/pages/SGhu-H%C3%ADrmagazin/174870802571816

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mikor várható másik topikokba is?
"NaN" bug javítva

karaj a cucc 😄
CattiBrie
A topikban direkt nem mûködik az új üzenet érkezett fun'ció?

[/spam]&#8482;

Vaxi
megy 😉

Hinnye, bejött a cucc. 😄
Most nézd meg, a css-t mindenkinél újratölti, valószínû ez a gond.

CattiBrie
Problémás vagy 😊)

[/spam]&#8482;

Vaxi
nálam nem megy. alulra benyomja az egészet formázatlanul

- A már nyitott ablakok frissítés után is nyitva maradnak.

Vaxi: milyen verziós chrome, milyen probléma, elég tág a nem megy

byzhouse
de

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Vaxi
chrome alatt nem megy :|

Dzsini
Meg is van, egy bõvítmény volt.

Viszont most mindenki offline (még a másik böngészõben bejelentkezett másik önmagam is, õ viszont lát engem)