446
Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni

-----=====-----

Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)

A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!

UPDATE:

- Chat megjelenítése felül beállítás

- Design módosítás, thx to tomsolo
  • tomsolo
    Már csak a dátumozás lehetne pontosabb, egy hetes üccsyre azt látom hogy ma mmondtam :o
  • tomsolo
    Meg is ijedtem, hogy hol vagyok. :D

• Jim Morrison
    jéj, egész sg n elérhető :)
  • passatgt
    kikapcsolni hogy lehet?
  • Dzsini
    Lett nagyobb bug?
  • kakimakifsz
    Milyen búg?
  • gergely1991
    csak nem sikerült detektálni egy újabb bug-ot?:)
  • fire2001
    Jónak tűnik ez a chat, annyira még nem ismerek senkit névről, ezért felveszek pár embert :)
    Mondjuk akik itt kommenteltek azokat, ha nem bánjátok :)
  • S8DJ
    valahogy én sem.
  • Robaj
    Hát Safari alatt pedig jó, szar azaz Ipad. Tegyél fel egy normális böngészőt rá :)
  • banok
    Amig van rá igény addig szerintem hagyni kéne bár én oda nem járok.
  • St
    iPad alatt szét van esve a chat :)
  • tommygear
    a fórum főoldali cset amúgy el fog tűnni? (nem bánnám)
  • CattiBrie
    az a főoldalon van :)
  • tomsolo
    Konferencia beszélgetés? :D
  • tommygear
    de jó
  • byzhouse
    így is jó
  • tommygear
    lol
    nem is lenne egyszerűbb egy X a partner neve mellé
  • CattiBrie
    #259 :)
  • tommygear
    hogy lehet partnert törölni?
  • Robaj
    - "Bárki hozzáadhat a chatpartnerei közé" beállítási lehetőség.
    Az ismert bugok kijavítva, tervezett fejlesztések belepakolva. Ma csak ebben a topciban megy a teszt, remélhetőleg nagyobb bug nem lesz benne, mert akkor holnap délután/este mehet ki a fórum részbe is.
  • gergely1991
    Bár végül is némileg be lehet zárni, de ettől lehet hogy idegesítő valakinek:S
  • gergely1991
    Hamarabb is eszembe juthatott volna -.- :
    Nem lehetne megvalósítani(végül is copy/paste egy új oldalba majd mondjuk egy open.window szkripttel felnyitná) azt hogy olyan funkciót betenni hogy megnyitás új ablakban lehet hogy van pár ember aki idegesítené hogy nem látja a posztokat/hszeket ezért görgetni kell a weblapon, vagy ez felesleges?
  • gergely1991
    akkor megnyugodtam:)
  • Robaj
    - Ha már van nála privi, akkor nem küld újat
    - Ha hozzá vagy adva nála listájához, nem küld újat
  • gergely1991
    az érdekes lesz hogy, mikor újra felveszek valakit, akkor újra elküldi a felkérő pm-et amivel a túlsó oldal már gyanakodni fog szerintem:/
  • Robaj
    Ahogy Dzsini is írta. Ha egy usert minden csoportból törölsz, akkor nem fogja látni az állapotod, és üzenetet sem fogsz kapni tőle. Természetesen, amit addig ír, azt újra hozzáadás után megkapsz. (ha a törlési időt még nem érte el - ami most 30 nap)
  • Dzsini
    Módosítod a csoportot, akit kiszedsz belőle és nincs másik csoportban, az eltűnik a listádról.
  • gergely1991
    ráadásul ma
    Érdekes módon olyat nem is láttam hogy tagok törlése/tiltása pedig igen fontos lenne:/
  • Dzsini
    Az a kb. 27k az?
  • Robaj
    Van cache :)
  • Büdös Bohóc
    napokban azt ígérte Robaj, ha jól láttam, hogy ki lesz rakva a főoldalra aztán meg mindenhova.
  • Dzsini
    Adatmennyiségben / oldalbetöltési időben nem okoz majd problémát? Nem cache-elhető valahogy helyileg pl. local storage-ba (verziószámmal, és csak akkor tölt újra, ha van frissebb)?
  • gergely1991
    "de jó lenne ha bármerre navigálok az SG-n belül, a chat ne töltődjön újra, maradjanak meg az üzenetek benne."
    biztosan megmaradnak ne aggódj :)
  • Robaj
    Minden oldalbetöltésnél újratölti a chatet, az épp aktuális ablak újranyílik, a többi csukott chatablak is megjelenik.
  • N o N a m e
    Mikor lesz már globális ez a chat? Nem tudom ti hogy képzeltétek, de jó lenne ha bármerre navigálok az SG-n belül, a chat ne töltődjön újra, maradjanak meg az üzenetek benne.
  • Büdös Bohóc
    volt már ban csajok zaklatásáért is
  • gergely1991
    ez csak a privát üzenetekre vonatkozik(az összesre)
  • CattiBrie
    De jó! Kiírja az olvasatlan privik számát?! Vagy ez csak a (chat) felkérések száma? :)
  • Tsol
    Menj át hozzájuk.