SG chat - v1.0 RC1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
vannak itt barátaim a forumon (kevesen) akikkel szeretnék beszélgetni is, nem csak forumozni, és nem mindenki msnezik.
Szó szerint, hogy éltem vissza vele?
Sértegettem valakit? Személyeskedtem, bántottam valakit? Esetleg talán csúnyán beszéltem?
Ilyen dolgokért sosem tudtak kitiltani.
Persze olyan volt, hogy nekem támadtak a cseten az utálóim, engem piszkáltak, és akkor is nem õket, hanem engem rúgtak ki.
Meg olyan indokok voltak, hogy játszom a sértõdöttet, meg mártírkodok, meg stb. <#wilting>#wilting>
azért durva
Olyan is volt hogy azért tiltottak ki, mert árulkodni mertem,..hogy hogy merek szólni hogy piszkálnak.
Vagy olyanért voltam egy hónapig megbüntetve, teljes forum kitiltással, hogy szóba mertem hozni azt hogy igazságtalan amit velem tesznek, mert meg volt nekem tiltva, hogy errõl beszéljek, és én voltam a hibás mert végre sikerült annyi bátorságot gyûjtenem hogy végre kiáljak magamért.
A további hozzászólásokat a témában (itt is) büntetõpontokkal jutalmazom.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
De voltak olyan esetek is amikor ok sem kellett hozzá. =(
am meg ha ennyire csetelni akarsz 1 perc alatt megoldhatnád, de nem akarok ötletelek adni, az már csak a te szegénységedet bizonyítja, hogy nem jöttél még rá...
All hail the double x!
Igazságtalannak érzem a dolgot.
Ha mondjuk valamelyik fiú basztatja, zaklatja a lányokat a cseten, megalázzák õket a moderátorok max csak röhögnek rajta. Sokszor lehet látni.
De ha mondjuk én beszélgetek tök normálisan egy fiúval, még csúnyán sem beszélek, akkor is volt hogy leszidtak, hogy hogy merek udvarolni itt a cseten. De a teljes kitiltáshoz elég ha jelzés értékû utalást teszek arra, hogy, mittom ..milyen beállítottságú vagyok, akkor kitiltanak, akár hónapokra.
Tudom hogy szégyelnem kell magam, de én legbelül nem érzem úgy hogy ezzel bántanék is valakit. Lelkiismeret furdalást sem érzek amiért.. ilyen vagyok, mert soha senkit nem bántok. Egész életemben mások bántottak ezért. Én soha nem erõltettem magam senkire. Vannak akik nem is ismernek, egy szót nem beszéltek velem, mégis annyira gyûlõlnek hogy inkább holtan látnának.
(a légy szíves szó helyes írásának pedig nézz utána)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vissza szeretnék menni csetelni. <#help>#help>
Shadow utál engem. Léci segíts rajtam. Bármit megteszek.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
léci, engedjétek meg
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nálam az problematika mikor bemásoltam a topikomba akkor csak nekem mûködött ha meg átírom akkor csak annak akinek beállítottam:/
Kellene ehhez valamilyen javascript amit ezt a értéket kikeresi,ha lehetséges(lehetõleg pm-ben mert ez nem hiszem hogy publikus lenne)
Ez volt, nem szabványos, chat ie alatt szétesik, ff alatt látod mi van 😊 De gyorsan betöltõdik az oldal. Tesztképpen éjszaka visszaraktam.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Ez már szabványos, cserébe az oldal "lassabban" töltõdik be, azaz letölti az elemeket, és egyben jeleníti meg (lassú netnél + gépnél tapasztalható ez) Chat jó, de néhány dolog "elromlik".
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- új barátot, csoportot vettél fel, módosítottál?
- bejelentkezés után már nem volt meg?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Robaj ha zavar letörölhetem csak jelezd légyszíves😊
Valami gond van a verziószámozási rendszerrel 😄