446
Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni

-----=====-----

Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)

A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!

UPDATE:

- Chat megjelenítése felül beállítás

- Design módosítás, thx to tomsolo
  • Robaj
    Szerintem megvan a probléma! F5

Dzsini: direkt van így, mert kinyitáskor kék / szürke fejlécből szembetűnő ki aktív és ki nem.
  • zeli
    Tényleg, nem vettem észre, thx.
  • Dzsini
    A főablakban ki lettek cserélve az offline ikonok X-re, de az üzenetablakoknál még mindig a régi szürke bogyó van.
  • Ironman2
    Annyit ha hozzátehetnék,hogy ha új lapot kezdek,akkor eltünik az új hozzászólásról a piros figyelmeztető jel
  • Ironman2
    Gratula a chathez
  • Dzsini
    Sorry, itt még nem volt leírva újonnan - tehát fórum főoldal - beállítások (a profiloldalad), ott kikapcsolható teljesen.

De inkább használd beszélgetésre.
  • Dzsini
    Próbálj visszaolvasni csak néhány hozzászólást.
  • Mazarex
    nem lehetne eltüntetni? idegesítő hogy ott fityeg a sarokban még kijelentkezve is...
  • Dzsini
    A színe SG-kék, más designelem nincs nagyon rajta :) (a pötty és a kereszt azért ilyen kontrasztos, hogy a színtévesztőknek ne essen ki a szeme)
  • tenkenorman
    hali. nem rossz ötlet. valamit tenni kéne hogy az emberek ne a fórumokban chateljenek. de egyedi designt azért adhattatok volna neki.
  • Hegi90
    ó, köszi :)
  • Dzsini
    A chat beállításaiban választhatsz ("Legyen nyitott...", hogy a főablak milyen állapotban nyíljon meg, az független attól, hogy milyenen hagytad.
  • Hegi90
    ha lecsukom kisméretűre, és átnavigálok egy másik oldalra, topikba, vagy nyomok egy f5-öt, visszanyílik nagyba.

Idegestő
    Chrome, friss.
  • Frosty01
    már előre látom hogy irl 24F troll ign SuperDuker18 85 lvl Orktroll paladin keresi társát két hónap farmolásra
  • Pluskast
    Azért remélem, hogy a végén nem valami társkerső lesz az SG-ből...
  • TheLostOne
    Hülye kérdés, de portot nem figyel véletlenül a kód? Csak mert mint mondtam, a szerveremen jól működik, és a 80-as port oda van forwardolva.

Igaz nem láttam még JS alapú szerverprogramot, de x86 emulátort már igen, szal nem zárhatom ki a létezését ezek után :)
  • TheLostOne
    Vírusírtó, tűzfal (ESS) letiltva, Flash Playert is frissítettem hátha, de semmi.

Ami érdekes, hogy a Firebug szerint nincs semmilyen méret és pozíció CSS-értéke a DIV-eknek (mert hogy van vagy 5 egymásba ágyazva ott).
  • Dzsini
    + Opera 11.50 :)

<off>(azért az nem semmi, hogy az összes böngésző, kivéve az Operát leszokott a tört verziószámokról)</off>
  • Robaj
    Következők alatt tesztelve volt:
    Firefox 4, 5, 6
    Chrome 11, 12, 13
    Explorer 6, 7, 8, 9
    Opera 11.10
    Safari 5

Mindenhol megjelent a chat (ie6 alatt 99%-os a megjelenés, de ez van)
  • Dzsini
    Igen, ez lesz nehéz feladat sokaknak :) Ha már az alap kikapcsolással / beállítások gomb elolvasásával nehézségek vannak...
  • byzhouse
    kinyitod a chat ablakot és ott fent Barátok szó mellet Módosít és aki nem kell arra rákattolsz,hogy szürke legyen
  • tomsolo
    A hogyan törlök vkit a listámból kérdéskör eléggé megfogja majd a magasan kvalifikáltakat. :D
  • byzhouse
    jó,de az összesen mutassa :-D
  • TheLostOne
    Igazad lesz, a szerveremen normálisan jelenik meg...
  • Dzsini
    Tűzfal/vírusirtó/külső reklámszűrő esetleg, ami bekavar és letilt valamit, amit nem kellene?

Ha ennyire böngészőfüggetlen a probléma, akkor OS vagy rendszerszinten van valami zűr...
  • gergely1991
    igen, az lap amelyiket a legeslegutoljára nyitottad ki :)
  • TheLostOne
    Cookie pucolás után is ugyanaz.

Dzsini #298: Semmi. Böngészőből mondom próbáltam 4-5 félével, szal az kizárva. OS sem hiszem, hogy bekavarna, igaz elég "génmódosított", de gyári alapokon nyugszik, nem ilyen előre összetákolt szar, teljesen saját kézi összeállítás, bírja is 3 éve.

Azért fel RDP-zek gyorsan még a szerveremre, hátha azon jó :)
  • byzhouse
    problem: ki van nyitva 1szerre 3-4 topik akkor az üzenet csak 1 topikba érkezik meg a többiben nem mutatja az új üzenetet.
  • Dzsini
    Nincs valami nagyítás vagy DPI változtatás beállítva a böngészőben / oprendszerben? Esetleg kényszerített betűtípus-változtatás?
  • TheLostOne
    Nekem még mindig el van csúszva a középső (userlista) div, bármilyen böngészővel nézem, bármelyik accommal, bármennyire is kipucolom a cache-t. Mondjuk a cookiekat még nem pucoltam most jut eszembe, de ritkán szokott gondot okozni, elvégre manapság csak session id tárolásra szokás használni, pont ezért nem szeretem pucolni.

Megnézem azért, hátha, de ha nem jó, akkor valami nagy gáz van, mert komolyan mondom FF 5/6, Opera 11, Chrome (latest-dev) és még a fogyatékos IE7 alatt is szar. 2 accommal próbáltam eddig, ezzel ami pár hónapos, meg a régi 6 évessel is, de ugyanaz az eredmény.
  • Frosty01
    +1
  • Robaj
    Beállítások -> Legyen nyitott ez a chat ablak
  • zeli
    Azt meg lehet oldani, hogy ha lecsukom a chatet, akkor csukva is maradjon?
  • HöfEE
    Ezt a chatet a facebookról koppintottátok? :D
  • tomsolo
    Szuper, akkor kikapcsolnád a régit, a fő oldalon?

• Robaj
    Chat élesítve fórum oldalakon.
  • Jim Morrison
    visszajött
  • Jim Morrison
    mire leirtam az üzit el is tűnt mindenhonnan, még inen is...
  • tomsolo
    Nekem el is tűnt, most :o
  • Jim Morrison
    énis :D frissítettem is meg minden, aztán rájöttem ez már komoly :)) még szerencse am, hogy ki lehet jelentkezni belőle :D