SG chat - v1.0 RC1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
+1

practitioner of the forbidden arts of death

Beállítások -> Legyen nyitott ez a chat ablak

zeli
Azt meg lehet oldani, hogy ha lecsukom a chatet, akkor csukva is maradjon?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

HöfEE
Ezt a chatet a facebookról koppintottátok? 😄

tomsolo
Szuper, akkor kikapcsolnád a régit, a fõ oldalon?

<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Chat élesítve fórum oldalakon.

Jim Morrison
visszajött

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
mire leirtam az üzit el is tûnt mindenhonnan, még inen is...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tomsolo
Nekem el is tûnt, most :o

Jim Morrison
énis 😄 frissítettem is meg minden, aztán rájöttem ez már komoly 😊) még szerencse am, hogy ki lehet jelentkezni belõle 😄

tomsolo
Már csak a dátumozás lehetne pontosabb, egy hetes üccsyre azt látom hogy ma mmondtam :o

tomsolo
Meg is ijedtem, hogy hol vagyok. 😄

Jim Morrison
jéj, egész sg n elérhetõ 😊

passatgt
kikapcsolni hogy lehet?

Dzsini
Lett nagyobb bug?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kakimakifsz
Milyen búg?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

gergely1991
csak nem sikerült detektálni egy újabb bug-ot?😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

fire2001
Jónak tûnik ez a chat, annyira még nem ismerek senkit névrõl, ezért felveszek pár embert 😊
Mondjuk akik itt kommenteltek azokat, ha nem bánjátok 😊

valahogy én sem.
Hát Safari alatt pedig jó, szar azaz Ipad. Tegyél fel egy normális böngészõt rá 😊

banok
Amig van rá igény addig szerintem hagyni kéne bár én oda nem járok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

St
iPad alatt szét van esve a chat 😊
tommygear
a fórum fõoldali cset amúgy el fog tûnni? (nem bánnám)
CattiBrie
az a fõoldalon van 😊

[/spam]&#8482;

tomsolo
Konferencia beszélgetés? 😄

tommygear
de jó
byzhouse
így is jó

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tommygear
lol
nem is lenne egyszerûbb egy X a partner neve mellé <#idiota>
CattiBrie
#259 😊

[/spam]&#8482;

tommygear
hogy lehet partnert törölni?
- "Bárki hozzáadhat a chatpartnerei közé" beállítási lehetõség.
Az ismert bugok kijavítva, tervezett fejlesztések belepakolva. Ma csak ebben a topciban megy a teszt, remélhetõleg nagyobb bug nem lesz benne, mert akkor holnap délután/este mehet ki a fórum részbe is.

gergely1991
Bár végül is némileg be lehet zárni, de ettõl lehet hogy idegesítõ valakinek:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Hamarabb is eszembe juthatott volna -.- :
Nem lehetne megvalósítani(végül is copy/paste egy új oldalba majd mondjuk egy open.window szkripttel felnyitná) azt hogy olyan funkciót betenni hogy megnyitás új ablakban lehet hogy van pár ember aki idegesítené hogy nem látja a posztokat/hszeket ezért görgetni kell a weblapon, vagy ez felesleges?

gergely1991
akkor megnyugodtam😊

- Ha már van nála privi, akkor nem küld újat
- Ha hozzá vagy adva nála listájához, nem küld újat

gergely1991
az érdekes lesz hogy, mikor újra felveszek valakit, akkor újra elküldi a felkérõ pm-et amivel a túlsó oldal már gyanakodni fog szerintem:/

Ahogy Dzsini is írta. Ha egy usert minden csoportból törölsz, akkor nem fogja látni az állapotod, és üzenetet sem fogsz kapni tõle. Természetesen, amit addig ír, azt újra hozzáadás után megkapsz. (ha a törlési idõt még nem érte el - ami most 30 nap)

Dzsini
Módosítod a csoportot, akit kiszedsz belõle és nincs másik csoportban, az eltûnik a listádról.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
ráadásul ma
Érdekes módon olyat nem is láttam hogy tagok törlése/tiltása pedig igen fontos lenne:/

Dzsini
Az a kb. 27k az?

Van cache 😊

Büdös Bohóc
napokban azt ígérte Robaj, ha jól láttam, hogy ki lesz rakva a fõoldalra aztán meg mindenhova.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Adatmennyiségben / oldalbetöltési idõben nem okoz majd problémát? Nem cache-elhetõ valahogy helyileg pl. local storage-ba (verziószámmal, és csak akkor tölt újra, ha van frissebb)?

gergely1991
"de jó lenne ha bármerre navigálok az SG-n belül, a chat ne töltõdjön újra, maradjanak meg az üzenetek benne."
biztosan megmaradnak ne aggódj 😊

Minden oldalbetöltésnél újratölti a chatet, az épp aktuális ablak újranyílik, a többi csukott chatablak is megjelenik.

N o N a m e
Mikor lesz már globális ez a chat? Nem tudom ti hogy képzeltétek, de jó lenne ha bármerre navigálok az SG-n belül, a chat ne töltõdjön újra, maradjanak meg az üzenetek benne.
Büdös Bohóc
volt már ban csajok zaklatásáért is

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

gergely1991
ez csak a privát üzenetekre vonatkozik(az összesre)

CattiBrie
De jó! Kiírja az olvasatlan privik számát?! Vagy ez csak a (chat) felkérések száma? 😊

[/spam]&#8482;

Menj át hozzájuk.